WTF

Stop it!

Шістнадцята глава з книги – “2024, або Альтернативний Танунах…”

2024. June, 24

Геополітичний оглядач і письменник-глобаліст, нєкто  портніков, закотив метросексуально очі і зненацька вистрелив собі в ногу. Ні-ні – постріл був дуже майстерний. Такий – з філігранними рикошетами. Тобто – собі відразу в два коліна, паралельно в ногу, так званому пісатєлю булгакову, і контрольний – так званій блог-платформі «збруч». Платформі – тій просто в волохатий тухєс. Тобто знівелював відразу і себе, і пісатєля булгакова і, так звану платформу.
Як саме знівелював? Та взяв і написав художньо-літературного ессея. Написав і опублікував на тій платформі.  Він і раніше там всяке публікував, але в основному про те, яка рассєя площадью вєлікая і традиційно нєпобєдімая. Ну, і пра – хто в традиційному розбирається краще за нетрадиційного – нє?
Вихований в кращих традиціях пізнього ренесансу, на творчості кабаліста-аматора вадіма пєйсаховіча і відомої письменниці наташі влашченко, котру читав ще з раннього дитинства, він справедливо вважав себе представником поезії сєрєбряного вєка..
Але тут спиздів. Нєпобєдімою, так звана  рассєя,  була лише тоді, коли за нею стояли Англія і Штати. Що було, коли не стояли? Та нічого, аж такого – поляки взяли москву, а японці теж могли взяти, але по дорозі передумали і захопили китай. Тобто з «традиційно» теж поспішив. Традиційно в рассєє лише те, що три четвертих населення долбойоби, а решта нетрадиційні, але не менші долбойоби. Ще там традиційно всі намагаються вкрасти, але традиційно це вдається лише членам уряду, або афільованим ним особам. Ото велич – нє?
Що ще публікував? Та про те, що скоро буде нова війна. Ще ця не закінчилася? Ну так, але в нього завдання від секти комуністів світлого хабаду тебе лякати, а чим ще лякати, як не війною? Останнім часом писав, що тре зносити срочно пам’ятники Хмельницькому. Кароч – за шо секта платила, про те й писав. А ті з платформи в себе публікували… Чому йому секта платила? Ну, бо він талановитий і це безумовно. За що платформі? Сам здивувався, але видно справи з пануванням над світом вже зовсім не в пезду, раз секта аж такі «змі» почала скуповувати. Ну та, але й хрєн би з ними, нехай себе поцілують в волохату сраку. І одні, і другі. Ми тут зараз про ессея від віталія, хоча і про поцілунок теж. Невдалий і нетрадиційний. Віталій – він взагалі цікавий штріх. Так звані євреї, на своїх пабліках пишуть, що його справжнє прізвище гольдштейн і дуже ним тішаться.  Думаю це неправда. Думаю з двох причин. Перша – в них не буває справжніх прізвищ. Лише ситуативні, котрі вони міняють за своє життя рівно стільки разів, скільки в ньому виникає різних ситуацій. Друга – гольдштейн означає – золота зірка. Тобто, скоріше за все, сам віталій так  себе і назвав. Ну бо любить понти, а понти то модно і серед літераторів, і серед естетів.
Ну, то ото – сон не брав, жодного порядного гєя під руками не було, наташа не брала трубку, завдання про Хмельницького лежало написане, ну то він взяв, і художньо написав гарного ессея.

Про що ессей?  Про поцілунок, що не відбувся. У волохату сраку? Та ні – між красівим юнаком-морфіністом михаїлом булгаковим і некрасівим польським комуністом паном ярославом. «На київських пагорбах, на котрі прийшло літо, але каштани вже відцвітали…»
Ні, ну особисто мені абсолютно пох на те, що той булгаков там виступає як пасивний гей. В кінці кінців – серед сектантів комуністів це модно. Нехай хоч зоофіл, чи той, що займається сексом з домашніми тапками, як в пісатєля Ільї Еренбурга…
Як це сприйняв би особисто сам булгаков? Думаю, що ним і зараз десь там на тім світі теліпає. Ходить такий помежи котлами і бубнить собі під ніс – нічо нічо, скоро я тобі покажу хто з нас пасивний, а хто активний…
Якби той булгаков зараз був би живий? Думаю, що за такого ессея, напхав би пісатєлю-естету гольдштейну повну сраку неестетично використаних пост-опіатних шприців.
Нє – там видно, що пан віталій дуже старався.  Пісатєль булгаков в нього розмовляє, так званою російською, а поляк пан ярослав чомусь українською:
« – …ну, морфин… Морфин, – вичавив він. – Домой хочу…
– А де ж пан мешкає? – поцікавився Ярослав.
–  Н-не надо так, – прохрипів він.
 – Як? – ніяково здивувався Ярослав, який вже міцно тримав його під груди…»
Мощно – пра? Один з себе вичавлює, другий хрипить; один під опіатами, другий устал і хоче любві… Бракує хіба мощного фіналу – на фоні темного будинку Підгорського, красівий з некрасівим взялись за руки і, танцюючи мікс комарінского з полонезом, хрипло наспівують – укусіла мушка собачку, за больноє мєсто – за срачку… І каштани – каштани, що тихо опадають…
Мощно, але є нюанс. Не дотягує – ні до Еренбурга, ні навіть до пасивного морфініста булгакова. Тобто ні разу нє сєрєбряний вєк, а щось, що більше нагадує опуси дємьяна бєдного. Тобто ні разу не гольдштейн. Скоріше – Клавдій, хтивий дядько принца…

– Ну і що? – хочеш сказати ти – де тут постріл собі в ногу?
От відразу видно, що не розумієш, що то таке поетична натура і тонкий склад душі естета. Для нього така невдача – це гірше, ніж ті пост-опіатні шприци в сраці. Він же ж сподівався на сєрєбряний вєк, а вийшло – позбавлене художнього смаку…
Чому він безумовно талановитий? Бо такий і є. Реально талановитий. Без варіантів. Чувак вміє заплітати. Так – він не аналітик, він заплітатор. Заплітає свої промови, як косичку і десь збоку вплітає бантік від секти. Наприклад, про традиційну непереможність рассєї, чи про нову глобальну війну. Тобто – і вплітати, і заплітати вміє. Був би, мабуть, чудовим парікмахєрєм.
В художній літературі? Ну – тут дємьян бєдний, і це теж без варіантів..
***

Якщо сектанти комуністи при владі, то то є біда. А, якщо сектант комуніст ще й на здачу долбойоб, то це те, що ти сам навколо бачиш. Як з такими боротися? Тільки законами. Ще нічого кращого людство не придумало. Саме тому вони закони й нівелюють. Що буде, якщо їм вдасться? Тобі пезда, а їм теж пезда. Ну хіба може їм срака. Ну бо вони сект-иліта. Принаймні їм так здається, ну – або роблять вигляд, що їм так здається.
Чому їм теж? Давай розкажу:
Пропхавши «літній час», «боротьбу» з курінням і «пандемію», секта паралельно почала пропихати гомосексуалізм, як єдино вірний спосіб життя. Навіть «папу римського» до того процесу підключили. Його теж, до речі, вони присунули. Я ще тоді їм казав – узаконьте підарасів, як гендерну частину людства. А то «закон» про антисіонізм прийняли, а про антипідарасизм ні. Ну і третій рід в тому «законі» припхайте. Будете мали – чоловік / жінка / підарас.
Не почули.
Натомість казали – ой та то всьо нормальні пацани, просто іногда в жопу єбуться. І шо тепер?…
Насправді відмінність не зовсім в цьому і я знаю безліч жінок, котрі теж це люблять, але менше з тим. Що отримали на вихлопі? А цілий тобі марш протєста посеред війни. Що той «марш» вимагає? Щоб армія звільнила для них Маріуполь, бо їм там треба лгбт-прайд проводити. Але це не основна їх вимога. Про Маріуполь, то вони так кокетнічают, а основна це – вимога закріпити законодавчо, що вони не підлягають призову на службу в збройних силах. А, щоб їм спалося абсолютно спокійно, то вимагають, щоб їх взагалі зняли з військового обліку. Ну, бо не підлягають. Один під одного підлягають, а під облік то ні. Як аргументують? Кажуть що вони психічно хворі і в них психічний розлад. Тобто до війни вони були нормальніші від нормальних, а тепер в них гендерна дисфорія. Міжнародно визнана і навіть сертифікована – F64.0 і F64.8 згідно з міжнародною класифікацією хвороб 10ї редакції…
Тобто самі йти і звільняти Маріуполь вони не хочуть, бо сертифіковані, а прайд там провести, то не проти по тій же причині.
Ще, коли з них почали ліпити найнормальніших, то віддали їм в основному, так зване «міністерство культури». Разом з усіма заслужєннимі артістамі большіх і малих акадємічєскіх тіатров. Але не тільки це. Ще їм дали дозвіл на визначення, що таке культурна спадщина. Ну і відповідно – що вважати пам’яткою архітектури, а що ні. Їм такий варіант сподобався, але було трохи страшно. З одного боку – ходи собі в червоних штанях і кради скільки зможеш, а з іншого – а ну якшошо…
Щоб не думали про якшошо, для них відмінили статтю про вандалізм в, так званому карному кодексі. Ну бо спадщину треба знищувати, а пацанам страшно. Так от про вандалізм відмінили, а про захист підарасів від громадянських обов’язків забули. І тепер в них гендерна дисфорія.
Що таке гендерна дисфорія? Дослівно – гендерні страждання. Вони страждають. Тобто  красти з бюджету психічний розлад їм дозволяв, «підробляти» збоку, даючи дозвіл на забудову історичних пам’яток теж, а йти до війська, то вже звиняйте, бо в них яскраво виражена транссексуальна гендерна дисфорія.
До речі, і це так зване «міністерство культури», і «підробіток» від секти за знищення пам’яток архітектури вже давно пора прикрити. Чому? Бо, так зване «міністерство культури» займається саме знищенням культури. Цього достатньо?
Мені інше цікаво – а, як же тепер з постулатом про настоящіх боєвих підарасів?

Он «міський голова» – транс-гендерний  уербаніст, під час повітряної тривоги,  в себе на фійсбуку пише – посполиті сидіть по хатах бо йде бойова робота.
Прочитавши це, посполиті мабуть мають то розуміти, як таке, що мер-уербаніст сидить на даху ратуші з бінокльом і координує по тєлєфону роботу генштабу з польськими артилеристами. А  посполиті мені чомусь в месенджер пишуть – урбаністи зараз будуть через вікна стрінгами шахєди збивати. Ні-ні, не стінгерами а власне стрінгами. Кажуть, що вони всі до одного ходять в жовтих стрінгах, бо в них це символ приналежності до коммі-уербаністів.
От – не розуміють посполиті що то таке поетична натура і тонкий склад душі уербаніста. А в нього, між іншим теж є проблема. Навіть дві. Навіть три. Так звана жінка – раз; так званий мойша фрідман – два; ситуативне озеро, котре виникає коло старого трампарку після кожної зливи. Виникає і нагадує посполитим про ситуативний став, під проект якого він списав стільки бабла… Хоча, по правді, то це більше тривожить тодішнього так званого «головного архітектора», тому проблеми тільки дві. Ну хіба ще думка – як втопити ту наглу стару курву, яка все про його накомунізджене бабло знає…
Але то його проблеми – він собі їх наплодив, як ірина михайлівна елітних бліх, то най си сам з ними і рішає. Тут про інше. Ну – тобто я так і не пойняв – то вони бойові підараси, чи ні? Якщо так, то чому в них гендерні страждання? Якщо ні, то чого той дурний на ратушу поліз?
Ну, тобто, вітаю тебе, посполитий – начитався ти того гольдштейна аж до того, що маєш тепер, так звану «владу» – мало того, що всю з самих долбойобів, так ще й з гендерними стражданнями  і психічними розладами на здачу. «Владу», котра не в змозі повністю адаптуватися до стресових ситуацій та спричинених ними наслідків і може лише проявляти дезадаптивну поведінку, тобто красти. Ну бо вони – F64.0 і F64.8 згідно з міжнародною класифікацією хвороб 10ї редакції…
Орієнтуєшся куди саме вони тебе ще заведуть?  Ну, бо того куди вже завели, то тобі, так виглядає, замало…

От реально підкурвлює мустафа наєм. Хоча ні. Тобто він теж, але більше коли, так звані інфо-цигани, пишуть – Київ і Вашингтон не зрозуміли одне одного…
Включай моск – Київ це не зє, а зє – це не Київ. Так зрозуміло?
Мустафа? Його проблема в тому, що він не Ібрагім. Він просто маленький пуштун, а справжній пуштун має бути високим. Всі невисокі завжди пробують компенсувати нестачу сантиметрів в зрості, сантиметрами в підошві і банківським рахунком. Ще не вдалось жодному, але вони продовжують пробувати. Цьому здається, що він хитрий і вхопив за бороду моісєя марковіча. Насправді, то була не борода, а волохата срака соломона моісєєвіча, якою саме збирались фарбувати паркан. Коли здається, то кажуть що  треба хреститися, а серед пуштун-комуністів таке не прийнято…
А в Штатах звісно що є долбойоби – в основному комуністи. Але є і нормальні. По жодних з них окремо оцінювати Штати неправильно. Штати – це і нормальні, і затесані між ними долбойоби. В основному з ссср. Вони тепер гранти від секти роздають – ваксєр-блогерам, ваксєр-феміністкам, ваксєр-монашкам і сєргєю лєшчєнко.
Ось ти знаєш скільки в Києві долбойобів? А скільки було?.. Ні разу не менше, ніж в Кривому розі, наприклад. І там в Кривому Розі така ж ситуація. А нормальних знаєш скільки?
Що значить – Київ і Вашингтон не знайшли порозуміння..?

Бля – де закон про антициганізм???

З «Книги пуштунських цадіків»:
… І поміряв тоді Автанділ лєніна в колумбарію, а за ним і мустафу сантиметрами. І вийшло йому, що зростом вони одинакові, і в об’ємах своїх конгруентні теж…
Правильно однакові? Це цитата – претензії до автора. До чого цей текст? Як до чого? Де, бля, закон про антициганізм??? І куди подівся кабаліст боґдан? Саме час з мустафи робити призедента Гондурасу.

Чого ті дебіли крадуть, як не в себе? Тут все просто – в них спадковий хапальний рефлекс від дєдушков з «нквд». Ті, коли зробили хабад-революцію, то йшли від двору до двору і хапали все, що бачили. Там не було взагалі слова заробити, було – хапнуть. Тобто – а з якого ти хотів чогось іншого від їх потомства? Так – вони не знають, що то таке заробити. Вони знають – хочеш мати, то треба або вкрасти, або викричати, або, в крайньому випадку, насосати. Про інші варіанти вони й не здогадуються.
Чув вираз – приємна, делікатна людина? Чув, але дуже давно? А це, до речі, найкомфортніший стан людини. Ось – назви, не роздумуючи, націю до якої слово делікатний не приклеїться ніяк. Ок – можеш пороздумувати. І що – все рівно, як не роздумуй, а виходить нація комуністів? То не нація, а секта? Так, ти правий – це секта нацистів.

Є ще одне слово, котре ніяк не встає поруч зі словом комуніст. Це слово – інтелігент. Ось ти можеш собі уявити якогось умовного лєйбу блюхєра, котрий може тихо, спокійно і делікатно про щось розмовляти? Тобто – ніяк? Так – воно може верещати – дайтє мнє…, мнє положєно…, але верещати без аргументів – чому саме йому мають дати і чому саме йому положєно. Аргумент – «бо ми ізбранниє» – ніхуя не аргумент, якшошо.
Є й смішне в цій ситуації. Ця хабадна, так звана «влада», знівелювала саме слово красти. Ну, бо красти, то треба мати, так звані яйця. Уяви себе на місці злодія і не має значення де – в громадському транспорті, в чужій квартирі, будь де. Уявив? Це стрес. Це – можуть впіймати в будь-який момент. А тут все по іншому – можеш красти, знаючи, що якшошо, то тобі нічого не буде. «Влада» зробить вигляд, що прикинулась шлангом і промовчить. Почекає день два – подивиться, чи посполиті і це проковтнули та й крадуть собі далі. Ось така в них дезадаптивна поведінка.
Але – залиши такого «злодія» сам на сам з вулицею і без прикриття від таких же, але чуть більш розвинених істот, то він за тиждень помре з голоду. Ось такі – штучно виведені комісарами секти химерні організми, що не в стані самі собі забезпечити життєдіяльність. Без прикриття зверху  їх дорога пряма, як кишка – просто до сміттєвого контейнера…
Тобто можна спокійно арештувати всіх «працівників», так званих міськрад, чи райдержадміністрацій, включно з міністертвом «культури» – а, щоб простіше, то держчиновників, бо крадуть там всі. Більше, чи менше, але всі. Пояснити походження грошей які в нього є, не зможе жоден. Ця війна, то був їх «конгеніальний винахід», як врятувати своє накрадене і себе, як иліту. Вже видно, навіть їм, що винахід не спрацював.
Тобі не нра ця війна? А треба було всього лиш розігнати триста тисяч чиновників, котрі через гендерні страждання  і психічні розлади вирішили створити з себе феодалів в двадцять першому столітті. То дуже багато триста тисяч? То – разом з сім’ями і прислужниками. І то – один проти сто п’ятдесяти…
Сів і задумався – що може їх порятувати? А навіщо – ти ж не геополітичний оглядач. Але як скажеш – от покажи, що має статися, щоб для так званої «влади» все залишилось як є. Коли тобі кажуть, що повтікають, то це не працює. Втекти можуть, зберегти вкрадене – ні. Чому ні? Бо там куди вони втечуть – вони вже не влада. Тобто залишити все як є вони можуть тільки тут. От і підкажи – а що саме має статися, щоб все залишилось так, як було до війни, котру вони самі собі притягнули…
Тобто секта вчергове не врахувала свою щоразову помилку – замало їх, щоб світом керувати. Тобто це цікавезне кіно ще покаже дуже багато прикольних сюжетів. Але вже видно – вчергове проїбали.
Що тут ще сказати… Якщо не зробити над сектою Нюрнберг, то все буде повторюватися знову і знову. Аж поки їх не осудять. Щоб ти розумів – їм на це пох, бо вони не просто долбойоби, а фаталістично налаштовані сектанти. З гендерною дисфорією на всю голову в тому числі.

На порозі глобальна війна і тебе хвилює, що планета перенаселена, а Німеччина перенаповнена азіатами? Раніше треба було хвилюватися. Зараз вихід один – відправити тих, котрі не чули про слово презерватив на історічєску родіну. Нехай вчаться плодитися в розумних рамках. Німеччина з цим справиться – не хвилюйся. От, щоб тільки до тебе їх не сплавила, скориставшись тим, що в тебе «уряд» неповносправний через гендерні страждання. Світ він цинічний, якшошо.
То буде не толерантно? А секта, що  придумала і втілила в реал їх переїзд на нову «родіну» – по блондінок і басейни, то було толерантно? Бажання змішати народи, щоб покерувати світом «нє чіслом, а умєнієм» – то вершина толерантності? Ти може ще й в екологічно чисту «теслу» віриш? Скільки треба спалити вугілля, щоб її зарядити ні разу не цікавився?
Коли раніше треба було хвилюватися? В останнє – тоді, коли ти марлеву пов’язку одів. А перед тим ще кілька разів.
Що станом на зараз? Теж цікавий момент. Сектанти вже не виживуть – для них точка неповернення пройдена, і не тому, що в гонитві за владою вони її не помітили. Вони сектанти, тобто фанатики і фаталісти і їм пох. А ось чи ти підеш в сиру землю разом з ними – тобі вирішувати саме зараз.
А ще прийдеться змиритися з тим, що в недоросії немає людей. І, що вже давно немає ніяких росіян. Що там є штучно виведені комісарами недолугі химерні організми, зміксовані з різних етносів. От молдавани в Молдові є, а росіян в імперії зла немає. Є лєнін в колумбарію, а росіян немає – скінчилися…
Чому так? Бо гравітація..

В чому ще твоя проблема? Ти не вмієш користуватися словосполученням – щоби що?
Скажи, якщо якісь «люди» тупо знесли Конституцію держави – то в них з головою все в порядку? На що саме вони сподіваються? Якщо забили на основний закон, то похідні від нього закони вже якби й не легітимні теж? Це узурпація, чи хаос? В них достатньо сил на узурпацію? А при хаосі – вони гарантовано виживуть? Вони це все витворяють – щоби що?
А ти робиш вигляд, що вони психічно здорові – це щоби що?
То всьо 73 відсотки винуваті? Ні, бо вони ні на що не впливають. Це статисти, котрими можна прикрити сфальшовані «вибори» – не більше. А винуватий ти, бо дозволив ці вибори сфальшувати. Тебе «монашки» настрашили? Кажуть – через півроку в твоїй хаті буде москаль жити… Не буде. Хто завгодно, але не москаль. Ну, бо він вже загадково вмер, а вони допизділися і через півроку хрєн знає хто в їхніх хатах буде жити.
Мрачний сіньдзіньпінь? Ні разу не ясно, що його чекає. Має занадто багато посполитих, котрих треба годувати…
Але ти? Ти – не хотів спитати «монашку» – ти це заплітаєш щоби що?
Твій, так званий «уряд», набрав з бюджету твого ж бабла, як власного і поїхав в Швейцарію єблом торгувати. А це – щоби що? Яка в них була конкретна ціль? Бабки просрати? Ок – просрали, а просрали щоби що?
Знаєш як то збоку виглядає? Тобі заздалегідь заявляють, що їдуть на «самміт». Заявляють і чекають – спитаєш щоби що, чи ні. Не спитав – можна їхати.

А до тебе взагалі почало доходити, що бути залежним від ідіотів, котрі пробралися в «уряд», то не саме для тебе найкраще з можливих варіантів?

Взагалі то ця глава мала називатися Proблядь. Ну так – клікбейтинг. Хотів в ній розписати про те, як слово “кончене” обирають собі замість виразу обличчя. Про химерних, виплеканих соціопатами секти істот. Їх, насправді, вже дуже багато. Критично багато.. Істот, котрі вибрали собі брехню за професію.
Чи щасливі вони?
Мені пох на їх щастя/нещастя. Є в мене, наприклад, знайома суддя. Сама по собі ніби дівка непогана. У всіх сенсах.. Має вона сина – хотіла зробити з нього юриста, але його плотно присадило на важкі наркотики. Має дочку – хотіла зробити теж суддею, але її плотно присадило на секс. Має мужа – він підарас. В буквальному значенні слова. Її подруга зараз гуляє по Мілану. Буквально гуляє. Знайома – вона б зараз звільнилася і поїхала до подруги в Мілан, але буквально не відпускають…
Кароч, сам думай – чи легке, чи не дуже.
Чи зміг би ти бути суддею? Запросто – то не важко. Важко бо вчитися треба? Не треба. Відкрив файл – відразу з матеріалами справи і вироком. Прочитав, оголосив. В якому саме місці ти б не впорався?
Це не зовсім суддя? Так в тебе і призедент не зовсім президент…
Химерним істотам чомусь дуже часто здається, але вони чомусь не хрестяться. Наприклад їм здається, що істотою бути просто – став підпис і отримуй бабло, а моісєй марковіч прикриє, якшошо. Їм, як мустафі, здається, що з баблом і владою вони підростуть в очах оточуючих.. Будуть гарні і сексуально привабливі. Хоча насправді не будуть навіть під важкими наркотиками. От дійсно – а в якому місці тут хреститися… Ніби й треба, а нема де…
Чим займаються у вільний від «роботи» час? Більш меткі – возять нащадків на «гуртки», менш наглі пропонують «біблії» зі стендів, зовсім йобнуті – в парках з курінням борються. Смішно, що коли почнеться шухєр, то моісєй марковіч ніхуя не прикриє…
Тобто глава мала називатися Proблядь, але тут мені знову попалася книга «Код Да-Вінчі».
Чи був в нього кіт? Був. І пес був. І навіть граблі. Тут більше про книжку, а не про нього.
Колись цей опус мошчно увірвався в світ і я перегорнув пару сторінок. Перегорнув і поклав на полицю. Є святі речі, котрі не варто посполитому рухати без потреби.. На цей раз навіщось пролистав всю. Про що книга? Про пропаганду.
Якщо коротко – звичний усний танунах. Про що з неї можна дізнатися? – ну, бо книга – це джерело знань. Наприклад про те, що Да-Вінчі був геніальний гомосексуаліст. Такий, як гольдштейн? Та де нє – талановитіший, пойнятно. Крім всякого різного крипту придумав. Чи це правда? На рівні – одна пані повідала, так. Чи був насправді егегєй, чи так, як той булгаков? Реально пох і на одного, і на другого.
Про що ще можна дізнатися? Про те, що червона п’ятикутна зірка, то насправді символ пезди. Хочеш сказати – як? Ось така п’ятикутна? Ну можливо автори наживо ніколи не бачили. Можливо їм кабала не дозволяє. Чому автори? Опус явно замовний і автор явно писав під наглядом. Тобто з якогось вона  їм саме так і виглядає. Їм так здається. Хреститися їм теж кабала забороняє, якшошо.
Якщо ти раптом не знаєш, що таке гексаграма, то тобі і це розкажуть. Та книжка пише, що то графічно зображений секс, і саме тому давід вибрав її собі за символ…
Ну добре – нехай трикутник на трикутнику то секс, але – а де тоді там простиня з діркою? Одна лінія загубилася? І, якщо вагіна п’ятикутна, то чому тоді трикутник? Тобто – то не вагінальний секс там графічно зображений? А що ж тоді в них трикутник означає? Сподіваюсь – не верблюда…
Тобто – уяви, які в автора, чи замовників кролики в голові. А які оргії в тих кроликів… трикутно-п’ятикутні… – аж голова від них ходором ходить. Ніколи не бачив як сектанти в трансі головами мотають? Ну, то то всьо ті кролики, мабуть.
Тут інше цікаво – куди дивляться різноманітні нетаньяхи? Це ж герб держави. Не хочуть присунути секті претензії? Чи вони в неї на утриманні і тому мовчать?
Колись якийсь поет сєрєбряного вєка написав: і адєлі на Васю кліфт полосатий – с наклєйкой Safariна впалой груді.. Десь так і в цій книжці – натягнули на себе все, що в дурну голову зайшло. Як пезду на глобус. Так – цей вираз в оригіналі звучить саме так, а про сову – то потім різні інтелектуали додумали.
Тут мабуть варто зазирнути в недавню історію – що відбувалося перед написанням книги. А відбувалося лиш те, що Папа Римський Іоанн Павло другий разом з Президентом Рональдом Рейганом, щойно розмотали в Європі комунізм. На думку секти – з Ватиканом потрібно було щось робити. Забігаючи вперед – ось той бергольцьо з Аргентини, то результат тої роботи. А книга і фільм її частина.
Тобто – пойнятно, що всі нєгодяї в тім опусі випещені Папою Римським, а всі хлопці-молодці – то вибрана иліта і марвелінги…

Як на це повівся Том Хенкс?
Не знаю. Чому на роль вибрали саме його, то розумію. Образ в нього після попередніх ролей – більш ніж підходящий. Такий позитивний Форест Гамп – ну чисто тобі проффесор по значєнію звізди… Інтелігентний, делікатний…
А от – як він погодився, то не розумію ні разу. Чи в нього теж ґендерна дисфорія? Хоча те, що туди напхали то вже не дисфорія, то реально плотна психіатрія….

Заповідь каже – не згадуй без потреби.
Знівелювати Ватикан і Папу Римського – то була потреба?
Секти, чи Тома Хенкса?

Вердикт?
Та прошу. Навіть два:
Той портніков би ліпше то написав.
Ceterum autem censeo, sect esse delendam..

ps:
Про всяк випадок – не показуй цей текст гольдштейну. Бо, щоб з почуття гендерної несправедливості, не став натягувати на глобус щось своє. Ну – бо ще покалічиться ду хулєри і буде мати на додачу до страждань психіатричних ше й фізичні.
Хоча… тоді його мабуть з військового обліку знімуть… Як то все в світі хитро закручено – нє?
Навіщо я про нього так?
Бо своєю пропагандою та висосаними з танунаху псевдоісторичними фактами він пробує знищити країну, яка мене вставляє. А те, що він її пробує знищити, то не вставляє ні разу – шо ніясно?

pps:
З «Книги пуштунських цадіків»:
… І мав той пес буду, і мав той кіт щастя, і мав той гольдштейн мустафу, в рожевих п’ятикутних мріях і зеленому мереживному пеньюарі…
І лежали на землі старі, як світ граблі, і Да-Вінчі, примруживши ліве око, розглядав татуйовану криптокодом FMO пентаграму..

&&&&&&&&&&

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!