WTF

Stop it!

2024. September, 15

Піду я на верховину штайер заспіваю –
дуже файно мені жити у совєцькім краю.
Добре попрацюєм, новий мір збудуєм 
в нашим ріднім серисеру – раз, два, три, холєра.

Секта ортодокс-нацистів, аж спітніла, так хоче нову есесеру збудувати. Навіть більше, ніж завалити Бруклін виритими попід нього тунелями. Як колись писав поклоннік поезії сєрєбрянного вєка, поет, писатєль, мислітєль і урбаніст Вадімъ Пєйсаховічь у своїй найбільшій за кількістю розділових знаків поемі «Моя ортодоксальная кузіна» – она вот так сільно есесеру хотєла, шо постоянно обільно прі етом потєла… Чому цей фізіологічний процес відбувався саме з  його кузіною за текстом поеми ні разу незрозуміло, а от з сектою якраз навпаки – ніяких ніпаняток.
Вчора ще одна моя віртуальна знайома запостила в себе на сторінці текст – свої враження від двох потоків першокурсників, котрим вона буде викладати історію економіки. Каже – Історії вони не знають ніякої, але не роблять з цього ганебний секрет. Вони не соромляться, не приховують – тобто не знають історію яскраво, чесно та навіть привабливо. Вони схожі на міцні осінні яблука. Або на бурундуків…
Люблю її тексти – за ними відчувається розум..

Оскільки ця глава озаглавлена як – епілох, тобто буде передостанньою, бо далі епілог, а там вже про Історію писати не буде де, то напишу трохи про Історію тут. А ще про літературознавство, протозоологію, Льоню Рабіновича та про всіх, всіх, всіх…
Ну, бо міцні осінні яблука це круто, але я знаю чому вони ту «історію» так яскраво ігнорують. Звідки знаю? Спілкуюся. Чому ігнорять? Відчувають брехню і на знаходять для себе вагомих причин заповнювати нею свій об’єм оперативної пам’яті.

До речі – в цій главі буде багато – до речі.

Отже – за вікном стиглі міцні осінні яблука, десь там товчеться, як марко по пеклі,  нєкто карл мордехай/маркс, а ще десь там блукає світом вічний жид агасфер. Казала знайома Відьма, що бачила його вчора в Венеції. Каже – дуже схожий на молодого маска, коли той ще знімався в гей-порно.
До речі – якийсь псевдо інтелігент написав в вікіпедії – слово жид, це традиційний слов’янський етнонім для позначення, так званих іудеїв. Ця назва застаріла, образлива та діалектна і ще в радянський час це слово стало вважатися образливим…
Запитання – а кого взагалі має цікавити – що там і як стало вважатися в радянські часи? І яке відношення має традиційний слов’янський етнонім до ніколи не слов’янської недоросії?  Автору не ввижається, що то була недолуга держава, котра сама себе завалила? І хто там для кого діалектний?
Пояснити? Запросто:
Радянський час – це і є та есесера, при згадці про котру пітніють сектанти під Брукліном і кузіна віртуального Пєйсаховіча. Так – комісари-сектанти там прийняли «дєкрєт» про заміну слова жид на слово єврєй, бо аж занадто багато запороли і таким чином вирішили від того всього відмазатися. Ну в них, як в найпростішому організмі є два положення. В організмі – приклеїтися/відклеїтися, а в сектантів – примазатися/відмазатися. Сміх в тому, що цей «декрет» був написаний відразу після публікації французьким письменником статті «Retour de l’URSS». Де трабл? Спершу той письменник казав що готовий за есесеру померти – така вона файна. Де міг там казав. Договорився до того, що вони його в ту есесеру запросили. Він приїхав, побачив і опублікував оту статтю, в котрій каже – гражданє французи, був нє прав – есесера то хуйня галіма і я її більше не люблю. Де сміх? Письменника звали – Андре Жид.

Але свинопес з тим псевдо інтелігентом, йдем до Історії..
Моя думка про образливість слова жид? Бля – вже ж йшли до Історії.. Так ця книга ніколи не закінчиться, а вже скоро одинадцята і мені час йти пити ранкову каву. Хоча.. Най буде. Моя думка наступна – слово це просто назва для чогось. Воно лише означає щось, мало того – воно це робить без жодних емоцій. Образливими можуть бути інтонації, чи контекст з якими, чи в якому слово вживається. До чого тут власне саме слово? І чим наприклад слово іудей краще, чи навпаки гірше? Слово – воно й є слово. Жид – воно й є жид. Що зі словом тобі не так? А в есисеру слово бурундук не ставало вважатися образливим? Не було такого «декрету»? Не було, чи не знаєш? Там було багато різних «декретів»,  особливо в буремні часи лєніна-бронштейна – «декрет» на «декреті» і «декретом» поганяє…
В радянські часи йому, бля… От не люблю долбойобів.

Все – йдем до Історії. В 77му році нашої ери римський імператор Веспасіан… Не любиш дати? Ок – дати писати не буду, потім захочеш, то сам собі знайдеш. Римський імператор Веспасіан розігнав, так звану Іудею, а територію, де вона була назвав Палестиною. Так звані іудеї, декотрі на радощах, декотрі на ізмєнє, розділилися на 502 секти і пішли кожна своєю дорогою. Одну з сект її дорога завела аж в село Любавичі, що десь коло Смоленська. Це зараз вони риють тунелі під Брукліном, а тоді жили в Любавичах і казали, що то їх споконвічна зємля обєтованная. Я б на місці мера Нью-Йорку зараз добре задумався, бо Історія має властивість ходити по спіралі. Щоб потім не співали при в’їзді на міст Джорджа Вашингтона – …эй путін нам памагі, эй путін нам тут спасі…
Яка за номером з 502х була ця секта? Не знаю, бо вони себе не нумерували. То тебе пробують оцифрувати, а на себе часу нема.
Які її основні досягнення? Та чому основні – я тобі всі розкажу:
Спершу придумали, так званий комунізм і створили «єврейскую партію «бунд».  Бунд в перекладі означає союз. Все вірно – незабаром створили, так званий совєтскій союз – з комуністами й комсомольцями. Потім маодзедуна з хунвейбінами в китаю. Хунвейбіни то такі китайські комсомольці, такі – виразом обличчя на арахамію схожі. Цікаво – яке в нього справжнє прізвище.
За китайом створили північну корею з кімірсенами, а за нею пол пота з «краснимі кхмєрамі» в Камбоджі. Потім знову повернулися до недоросії і створили колективного путіна з фаршмак-батальйонамі «можєм павтаріть». Далі … ну так – бородатая бабушка і «зєльониє кхмєри» в твоїй країні, то теж їхній витвір. Далі зробили псевдо «трілліанєра» з гей-порно  артіста. Потім подумали, що його буде замало і створили «главного вірусолога планєти» з  псевдо айтішніка – маньячини і педофіла. Далі подумали, що торт без вишеньки то якась халва і витворили ші чжен лі – тим двом до компанії. Для пущєй важності назвали її докторка «лєтучая мьішь». Так, то та, що ковидлу тобі присунула. Та понятно шо вона  з китаю – а звідки ще? З бєларуссії?..
Станом на зараз це все, але секта поки що продовжує функціонувати…

Все – одинадцята, відкрили кафе – йду на каву..

До речі – в попередній главі писав, що всіх абсолютно чиновників-держслужбовців потрібно  вже вивезти на кордон з недоросією, сказати – нах ето вон туда, і включити їм голосно пісню відомого композітора Максіма Лєонідова-Шапіро  – «Домой».
Потребуєш пояснень? Ок.
Так треба тільки тому, що все це держслужбовці і чиновники вже давно неіснуючої держави. Так – саме есесери. Вони з неї не вийшли. Їм там було комфортно і цей комфорт вони хочуть зберегти.
Хочеш повторити за пропагандистами секти – ви всьо врьотє, бо ссср вже більше як 30 років не існує… Маєш таке право – ну, бо ти ж не амйоба бєссловєсная. Тобто можеш повторювати навіть хоч пару днів без зупину. Суті це не змінить – теоретично сссру нема, а практично його чиновники зі своїх кабінетів не вилазили.
Та вони вже всі давно повмирали – ніяк не вгамуєшся ти? І знову – ні. Сидять собі на персональній пенсії «за ордєн лєніна», а ключі від кабінетів віддали дітям. Своїм дітям.
До речі – знаєш як розмножуються амеби? Досягши певного розміру, амеба ділиться навпіл і стає дві амеби. Ось така інфузорія, ось така туфелька. Ось такі в тебе держслужбовці, котрих треба ВЖЕ відправити туди, де їм буде добре. Нехай там розмножуються, розділюються і далі присувають локальним посполитим – сідітє по домам… всє сідітє по домам… руzкіє прідут і вас нє тронут…
Пам’ятаєш як наполегливо тебе спонукали сідєть по домам? На кожному паркані тобі писали – ми працюєм, а ти сидиш вдома… Кур’єрську доставку тобі навіть організували. Потратили купу бабла… І все лише для того, щоб 24 лютого 2022 року восстановіть есесеру. Восстановіть їм не вдалося, але й пісню «Домой» ти їм не включив, тому вони пробують далі.
І навіть зараз чиновники в москві для них свої – просто німнога паругаліся і вапщє ніпаняткі, но ето поправімо…
Ось саме тому вони ждуни і саботажники, ось саме тому вони і здають «братьям» все, що знають. Ось саме тому в склади прилітає. Ось саме тому Генералів міняють на «гєнєралов».
То надто примітивно? Написав же ж тобі – підвид найпростіші. То ти потім – прекращай тут з протозоологією…
А ваксєр-блогери пишуть, що комуністів більше нема і тепер вони всі бізнесмени? Згадай обшук в шуфріча. Що там «бізнесмен» зберігав в себе? Комуністичну атрибутику – нє?

Ітогі падвідьом:
З точки зору протозоології – це звичні паразити, котрі присіли на владу, як інфузорії на коричневу плісняву. Під час Помаранчевої їм стало дуже страшно. Настільки страшно, що миттєво повтікали до москви. Але сказочний «бджоляр», на котрого ти мав надії й сподівання, виявився насправді таки дійсно сказочним і секта воспряла.
– Украінскій вапрос нужно рєшіть аканчатєльно – кричав спітнілий схожий на чікатілу педофіл в тунелі під Брукліном – хахлов надо наказать раз і навсігда…
Я в курсі, що ти не любиш слова фізика, але вже звиняй – знищити тебе вони тоді запланували саме фізично.
Мушу тобі сказати, що в того паразита життя теж нелегке. Саме його існування або розмноження неможливе без отримання від тебе необхідних йому біологічних ресурсів. Тобто знищивши тебе, вони теж згинуть. Але їх також лякає слово фізика. Вони всі «метафізики» і кабалісти, то аж так далеко заглядати вперед не в змозі.
Ще раз до речі – так виглядає, що вираз «слово-паразит» придумав хтось, хто на уроці мови втіхаря розглядав фоточкі з голими тьотямі. Паразит паразитує для того щоб існувати і розмножуватись. Яким боком це припхати до слова, котре ти занадто часто вживаєш, бо на уроках літератури Льоня Рабіновіч показував тобі карти з голими тьотями?
Хочеш сказати, що серед чиновників є нормальні? Хочу тобі відразу відповісти – там схема так закручена, що нормальних серед них не буває. А якщо попадаються, то система їх або на своїх перемелює, або випльовує. Ну і кому ж як не «нормальним» найкраще видно, що серед них діється? Багато бачив випадків, коли чиновник піднімає кіпіш проти того, що навколо нього іспалняют інші чиновники? А вони, між іншим, найближче до місця подій і що там робиться їм видно найкраще. Що – не бачив жодного випадку? Отож бо й воно – забудь про нормальних.
Я до речі одного бачив. Відразу після Помаранчевої. Звали його Зінченко і він спробував. Але дуже скоро вмер. Кажуть онкологія. Напевно чаю з полонієм напився. Часи важкі – важкі метали над тротуарами літають. «Мери» вздовж дороги трави косять, дерева рубають, ну – щоб металам легше літалося. Одна тобі дорога, посполитий – на цвинтар. Тобі на цвинтар, а їм есесеру… і нє курі мнє здєся…
Хочеш сказати – «мери» косять не траву, а бабло? Ну так, траву косять їхні посіпаки, а вони з бухгалтеріями бабло. Ти правий, як завжди.. То всьо курільщікі вінаватиє…
Вова, а ти вважаєш, що кришувати саботажників – то для тебе добра ідея? 

Як розмножуються найпростіші я тобі вже розказав. Розкажу ще як харчуються. Так, як їпала в них немає, то вони огортають собою те, що хочуть з’їсти. Всі вони – як рухомі форми, так і прикріплені, як поодинокі, так і ті, що живуть сектами колоніями. Тобто все тіло найпростішого це і є його їпало.
Нічого тобі не нагадує?

Чи в них вийде? Ні бо їх керівний орган набраний з долбойобів, добре потовчених швидкими наркотиками, курсами від плінтусєвіча та школами мва. Тобто від передозу коксу їхні мрії реально обганяють їхні ж можливості.
Їхні плани? Вони на поверхні – роздати «своїм» пару мільйонів паспортів через «міністєрство цифри», потім  під вивіскою «міністєрства возвращєнія» перевезти їх сюди. Далі почнеться те в що вони не вірять, бо кокс не попускає. Ті приїдуть – крикливі і з претензією на те, щоб тобою оцифрованим  по самі помідори покерувати. Всі вони виявляться з «руzкій мой родной язьік» і через «свій «парламент» пропхають тобі державну мову. Ту, яка язьік. Ти звісно лінивий, але коли відбирають твоє, тебе накриє. Їм свалу назад теж нема і почнеться різанина. Вони будуть кричати – геноцид і різати тебе, ти будеш кричати – не трогай, то моє і різати їх. Таке було в Руанді зовсім недавно, якщо ти вдруг сподіваєшся на цивілізовані відносини. Ну і легенди від «екскурсоводів» про мільйони іудеїв, що жили у Львові до другої світової, то мабуть не просто так, як ти мабуть розумієш. Тобто якщо це і буде комусь цікаво, то хіба що наступним поколінням першокурсників, але аж ніяк не тобі. А тому тобі вже треба домогтися від «зєльоного шапіто», як їх лагідно називає нєкто Халіт Шухер.. до речі – цікавий чувак, можеш почитати що пише, якщо ще не читаєш. Приємно що він мене читає. Звідки знаю? Цитує мене час від часу.. Але то лірікал ретріт і мої понти, а тобі треба домогтися відміни всіх паспортів масово виданих через «мінцифру», а далі відміну самої «мінцифри» з поверненням в бюджет грошей, на те «міністерство» потрачених.
До речі, а ти вже одружився через «дію»? А через «вайбер» чого нє? Він зависає менше – нє? Ну, так – то не моє діло.
А що з тими, котрим видали паспорти? Тобі їх шкода, бо вони сподівалися нєхуйово тут прилаштуватися? Ну так – деякі навіть в твою хату. Найкраще що можеш зробити – сказати їм, як тобі колись вова казав – я вам нічєво нє должєн. Живіть собі в Палестині і не їбіт мені моск.
Серед них є нормальні? Знаєш – є. Тим – велкам. Через тест на знання мови і Історії. Щоб не ходили, як осінні бурундуки і не денервували розумних викладачок. Це справедливо, бо такі правила у всіх країнах. І свою релігію нехай залишать там звідки їдуть. Це принципово.

До речі – слово єврєй там ще не образливе часом?  Ще зарано? Ну добре.

Окау – відкладаємо протозоологію та літературознавство і повертаємось в прекрасне сьогодення:
І шо, і шо? Кажуть що перший комерційний вихід, у відкритий космос, який здійснили Джаред Айзекман та Сара Хілліс – то таке кіно від ШІ? А чого тоді на відосіку від ілона маска немає значка ШІ, як інста вимагає?
А то правда, що той вєлікій учьоний починав артістом в гей-порно, поки його секта не підібрала на роль трілліонєра? Ну, бо скинули мені фотку – він там такий крашений гей-блондін… стоїть собі з «продюсером»… Але та фотка теж без значка ШІ, то не пойму як на неї реагувати. От соціальний паразит, якщо то правда – нє?

Той ШІ-значок – ще раз до речі – дуже схожий на амебу, що саме розділяється на дві…

Coffee break..
У всіх країнах, де уряд держави складався з ортодокс-комуністів, просто комуністів, або просто ортодоксів, завжди все закінчувалося війною. Війни були і в країнах, де державою керували нормальні люди, але там де керували ортодокс-комуністи війною закінчувалось завжди. Не було за всю Історію так, щоб було по іншому. Це не мої припущення, це підручник історії.
Мої припущення? Припускаю, що це через те, що крадуть. Красти – то їх базова національна ознака. А щоб красти – нівелюють в нуль правову систему. До речі – а чому мусора це правоохоронні органи? Яке право вони охороняють в країні, де право відсутнє, як таке?
Про тунелі? А що там розказувати – риють тунелі і називають їх – імені карла маркса. Казав Пєйсаховічь – ім залілі бєтоном горізонтальниє туннелі, так оні началі рьіть вертікальниє. Совсєм бєз туннеля оні как без пряніков… как конь пєдальний бєз пєдалєй…
Що вони роблять, щоб зберегти оцей свій статус quo? Примітивно чешуть – тобі треба просто трохи почекати… мойсей сорок років ходив по пустелі… ти не пожив, а от твої діти заживуть – то вже вєрняково…
Потім те саме будуть говорити твоїм дітям, а паралельно красти. Ось такі інфузорії… Як бачиш – абсолютно примітивно, але тобі заходить…
Ще одна закономірність – держава, де не регулюється їхня кількість, обов’язково розвалюється. U.S. Department of State – рекомендую звернути на це увагу..
***

Був пару днів назад на цвинтарі. На тому, що в народі називається “Збиранка”.
Йду собі – на вході рама з обмежувачем висоти для автотранспорту. Крізь неї саме проїжджає майже новий бусик “Renault” з написом «ритуальні послуги» на кузові. Чіпляє дахом за верхню планку. Звук тертя металу об бляху. Зупиняється. Здає задом – звук повторюється. Виходить чувак, заходить в будку «малої архітектурної форми» з написом «ритуальні послуги» при вході. Виходить з неї з дерев’яним каркасом-надмогильником. Завантажує в задні двері і знову їде крізь раму. Ще раз звук тертя бляхи об верхній швелер.
Як цікаво..

Йду далі. Піднімаюся вгору від входу. Навколо все прогнозовано засмічене. На невисокій берізці сидить молода сіра ворона. Дивиться на мене і починає зі мною емоційно “розмовляти”. Кажу їй:
– Що, мадам – бракує володіння мовою? Ти зараз, як та пані-емігрантка в Едінбургу. На емоції хотіла розказати бармену про свою сестру з Генічеська і в процесі зловила себе на тому, що англійською знає лише hande hoch! Маєш якісь трабли? Лети вперед – показуй де, може тобі їх познімаю…
Ворона незадоволено відлітає геть.

Виходжу на головну алею. Зліва могила знайомої артистки. її легко не пропустити – поруч завжди стоїть порожній сірий контейнер для сміття і купа, власне сміття, біля нього. Запалюю свічку, йду далі. Все занедбано і запилючено…
За метрів сто до “циганського кварталу” бачу, як якийсь долбойоб пробує вийняти з багажника «Шкоди-фобія», що забрендована назвою поки що відомої фарм-компанії, досить великий генератор. Завантажити видно хтось допоміг, а зараз в нього дилема і можливість третього варіанту наглухо виключена. В очах безпорадність, а на дорозі поруч електрична пила, тому проходжу мимо. Внутрішній голос пропонує дати йому підсрачника, але йду собі далі.
Модні – при головній алеї, пам’ятники вкриті чотирма шарами пилу. Траву не косять, бо нема, але дерева спилюють, бо ще трохи є. Столи біля могил ромів проржавілі і видно, що давно не використовуються за призначенням. Проходжу “циганську алею”, підходжу до схилу. Там все заросло густою малиною – лише подекуди видно вершки дорогих могильних надгробків з мармуру. Видно, що до них ніхто не приходить. Дорогий пам’ятник поставили – і хватить з тебе…
Край вузької алейки – локальний робітник поправляє лопатою свіжу могилу. Вітаюся. Питаю, як знайти потрібне мені «поле». Каже – а, то Павла ділянка, то він закопував, то он там вгору, направо і вниз…
Як вони розбираються в тих «назвах полів» збагнути нереально. Кажу:
– Класна у вас робота. Фізична.. на свіжому повітрі.. У вас вакансій нема часом?
– Та де там класна. Платять хуйню, нетворкінгу ніякого.
– Що не відправляють на конференції до Нового Йорку? А чого? От підараси – нє?
– На конференцію? В них на нову лопату грошей нема. А вакансія є – прибиральником. Підеш? То комунальна робота, ми не часники.
– А чого нє? Робота спокійна – на свіжому повітрі віником собі махаєш… Ви не часники… Піду. Скільки платять?
– Вісім тисяч.
– Нє, за вісім не піду. За вісімдесят не менше.
– Ги-ги-ги. То не приватна лавочка, то державна структура.
– І шо – он «міністру» премії лімон заплатили…
– Тут міністри лише під землею, а зверху наразі потрібні прибиральники. А ти бував на нетворкінгах?
– Заглядав.
– І про що там?
– В основному про «золотий парашут».
– Тобто?
– Тобто обговорюють свою мрію – влаштуватися на роботу, якомога більше вкрасти, а при звільненні отримати за це грошову винагороду. Потім дрочать на портрет заступника ілона маска. Шо ржеш?
– Уявив себе з лопатою і «золотим парашутом». Дай закурити.
– Потенційний власник грошової винагороди і безробітному – дай закурити. Не яйяяй тобі?
– Айяяй. Не давай, не треба.
– Та ладно – на, кури.
– Дякую. Просто магазину поблизу нема…
– Бачиш, а коло Марсового саме монтують «малу архітектурно форму».
– Бачив. Цікаво, чи там лише свічки будуть, чи й «близенько» та «чарка до свята»?
– Ну ж не – «офіс продаж», сподіваюсь.
– А що – ці можуть. За «архітектурою» дуже схоже, до речі
– На нетворкінгу би сказали – прохідне місце, а тому потужний якір для торгівлі.
– Тому ти на нетворкінги лише заглядав?
– Похуй на них – всі тут будуть. Ось ти з Павлом їх і закопаєш. То кажеш – нема бажаючих за вісім тисяч на місяць?
– Я тобі інше скажу. Знаєш яка площа цвинтаря?
– Ні.
– Понад 200 гектарів.
– Ого.
– Це ще не ого. Знаєш скільки в штаті прибиральників?
– Ні.
– П’ять. Ось тому місця й вакантні.
– Тобто по сорок гектарів на одного? Ти на приколі? З огляду на об’єм роботи тут треба пять на гектар.
– А є пять на весь цвинтар…
– Кранів з водою немає по тій же причині?
– Та пару є?
– Як прибиральників – один на сорок гектарів?
– Саме так.
– Урбаністи, бля.
– Що?
– Та то я собі, не звертай уваги… Слухай, а ота забетонована ділянка при вході… така з квадратними отворами в бетоні – то що?
– Там будуть комуністів хоронити.
– Ортодоксальних?
– Ну так.
– Так в ту дирку труна не влізе.
– Їх без трун хоронять.
– В пакеті для сміття?
– Не знаю, ще не бачив. Там трьох вже забетонували, але не на моїй зміні.
– Та там і в пакеті не влізе.
– Їх хоронять в сидячій позі.
– А зверху заливають бетоном, щоб не повтікали?
– То має йти від входу обабіч дороги і аж наверх догори.
– Тобто входиш і відразу «сквозь строй» сектантів? Прикольно. А де їх стільки наберуть?
– Не знаю, може з невенгрії будуть возити…
– Будуть маланку водили?
– Ага – Меланку Трамп. До речі, як думаєш хто переможе Трамп, чи Камала?
– Чесно? Похуй.
– Як похуй?
– Для нас це не має жодного значення. Недоросії полюбе пізда. А трамп, чи не трамп… це просто вітрина. Часи коли одноосібно приймалися рішення давно минули. І навіть путін не диктатор, і навіть сю цзю пінь. Просто клоуни і вивіска – не більше. Рішення приймаються там, де тобі не видно.
– Не вірю.
– Нє ну панятно, шо трамп не заходить аж ніяк. По перше – їпало, по друге хабадник маск спонсор.
– Маск теж не заходить?
– Пох на нього – це надувна лялька, як олімпійскій мішка в масквє.
– О, а куди той мішка тоді подівся?
– Там цікава історія. Їх зробили три. Два для випробувань і третій основний. Першого рєзко понесло вгору і він щез. Не знайшли ні його, ні льотчіка іспитатєля. Другий залетів в «олімпійський вогонь» – згорів і він, і льотчік іспитатєль.  Третій зніс півной ларьок на воробйових горах. Льотчік розбився.
– Ларьок називався «сокі-води»?
– Ага.
– Коло нас на матюшенка колись такий стояв…
– Пам’ятаю – коло психо-венерологічного диспансеру.
– Ага..

Йшов назад через оте занедбане. На головній алеї лежало спиляне долбойобом дерево. Півдня там проєбався, але таки спиляв. Навіщо? Бо долбойоб – там вище написано.
Біля могили знайомої артистки порожній сірий контейнер для сміття і купа, власне сміття, біля нього…
Спустився вниз повз недобудований «сквозь строй». Зліва від входу на модній автомийці чувак мив бусик “Renault” – дах видно ще не протікав. Ворони на берізці не було. Щасти тобі, мала..

PS:
Я в курсі, що в дитинстві мама розказала тобі формулу за якою визначають ступінь цивілізованості суспільства. Пам’ятаєш, але нагадати? No problem:
Цивілізованість суспільства визначається в його ставленні до своїх померлих.

Я тут згадав про малу архітектурну форму від «урбаністів» при вході на Марсове. І оці істоти будуть проектувати і будувати там меморіал? Ти це серйозно?..

PPS:
Весела математика:
Пять двірників на 200 гектарів /є в наявності/ – 8000 помножити на 5 дорівнює 40 000. Це зарплата – вкрасти з неї можна, але менінгітно.
Тисяча двірників /як би мало бути/ це 8 000 000 і це теж зарплата – вкрасти з неї можна, але менінгітно.
Поцікався скільки списують на покоси трави, озеленення і іншу «екологію».

PPPS:
А взагалі потужно йде озеленення суспільства правительством зєльоних хунвейбінів. Що там – вже можна брати одностатевий шлюб через «дію»? Ну-ну..

Coffee break..

Квітень, 2020.

ЗЄЛЬОНИЙ КХМЕР

Красные кхмеры  – назва комуністичного
руху в Камбоджі. Їх ідеологія ґрунтувалася
на китайському маоїзмі та відмові від
всього західного і сучасного…

Ну шо, посполиті – сьогодні перший день апофеозу правління зєльоних хунвейбінів в окремо взятій країні. І саме сьогодні я зрозумів хто такий зелений виборець.
Щоб не розписувати багато:
Стою курю. Боковим бачу – йде до мене якийсь мужчінка. Думаю – певне закурити стрільнуть. Сміх в тому, що я б дав. Навіть коли бомж просить – я даю, бо воно людина. До речі – партія і правітєльство ніяк не хоче вирішити цю проблему? Нема грошей щоб для бомжів готелі з душем збудувати – нє? Може трохи зменшити кількість мєнтів і таки знайти гроші? Бомжі – вони часом ніякі віруси не розносять?
Але про мужчінку. Чувак бомжувато одягнений. Брудний. В заяложеній масці. На вигляд тридцять тире шістдесят – результат дешевого їдла і такого ж лівого бухла. Більш точно вік – то хіба в паспорт дивитися.
Воно підходить і каже майже чистою державною мовою:
– А чого ви тут стоїте і без маски? – я вже за вами давно наблюдаю…
І каже це з ентузіазмом так, тіпа – тепер наш час прийшов, а вам лібералам прийшов піздєц..
Я реально випав в осадок. Так ніби живого іхтіозавра побачив. Кажу:
– Ей, ти хто?
– Не ти, а ви. Я тут сторож. Ви кого тут так довго чекаєте?
Поколєніє дворнікоф і сторожєй – а я думав вони вже вимерли, так ніт… Я десь хвилину приходив в себе, а тоді питаю лагідно:
– Хочеш по їбалу?
Не буду розписувати весь диспут. Мені стало цікаво і я поговорив. Там було і про землю, яка для нас пропала, і про те, як він вміє втіхаря під маску курити… Але основне, що я зрозумів – він і такі як він, терпляче, як варани з острова Комодо, чекають свого часу. Щоб помститися за все. Він ненавидить всіх хто чисто одягнений, всіх хто на машинах, всіх хто на нього забив і не звертає уваги в звичний день… І ось зараз – його звйоздний час. Спинячим мозком зеленої амеби він відчуває, що це буде недовго і, що надія на свого парня із народа, який покличе його і зробить охоронцем в концтаборі для тих, кого він так щиро ненавидить, мабуть таки не здійсниться. Бля, вова, як так можна своїх виборців підводити, внатурє? Зроби його главним по карантіну, чи шо…
Я знайомий з власником закладу, у дворі якого відбувалася ця дискусія між заходом і сходом. Я без проблем міг його набрати, щоб він звільнив свого смердючого чушпанчіка, бо той йому всіх клієнтів розжене. І він би це зробив. Але не буду. Я тепер знаю місце, де можна подивитися на зєльоного кхмера. 

Червоні кхмери придушували, або знищували
в масовому порядку, в першу чергу міське населення
та інтелігенцію країни. Були заборонені писемність,
гроші, іноземна мова. Вся країна була перетворена
на трудові сільськогосподарські комуни
з 18-20 годинним робочим днем.
Страта загрожувала за найменшу провину
(наприклад, народження дитини без дозволу
керівництва комуни).

Знищили три мільйони населення Камбоджо-Кампучії.

Як закінчили червоні кхмери? Коли в них закінчилася вся їжа, вони вирішили завоювати В’єтнам. Поки китай запрягав свою «могутню» армію кхмерам на поміч, в’єтнамці за місяць позаганяли їх в джангл на дерева і встановили в Камбоджі свій пров’єтнамський уряд. Китай спочатку сцикнув попалити легенду про свою могутню армію, а потім такі рєшілся. Зайшов до В’єтнаму і неочікувано для всіх витягнув там тягла.
Потім були суди. За геноцид. Наприклад – канг кек иеу, він же начальнік тюрми  «Туол-Сленг» – був визнаний винним в злочинах проти людства і отримав 35 років тюрми. Аналогічно і всі інші кхмери. Малувато – вартувало б довічне. Хоча 35 це і є довічне..
***

Щоб два рази не вставати – а чому жоден з політиків досі не виступив зі зверненням до світових «бізнесменів», що не варто нічого тут (це про землю) купувати. Так, як ця «влада» має всі шанси сісти в тюрму за геноцид населення країни, то всі, прийняті нею закони, будуть відмінені, а всі купівлі-продажі скасовані. Всі позичені «владою» гроші, були ними ж розкрадені, тому потенційні ті, хто має намір позичити, нехай потім з них і отримують…

Геноцид – це цілеспрямовані дії з метою знищення повністю або частково окремих груп населення чи цілих народів за національними, етнічними, расовими, корисливими або релігійними мотивами, шляхом позбавлення життя членів такої групи чи заподіяння їм тяжких тілесних ушкоджень, створення для групи життєвих умов, розрахованих на повне чи часткове її фізичне знищення, скорочення дітонародження чи запобігання йому в такій групі або шляхом насильницької передачі дітей з однієї групи в іншу, — карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Ну так, вова – саме довічним…
***

Запостив reels – фото з басейну. Через хвилину прилітає в месенджер яжежмать – «Війна, а ви в трусах. Як вам не соромно?» Стало дуже соромно. Пішов глянути, а хто така мене соромить. Глянув. Відразу й відповів – “Війна, а ви крадете на пожертвах. Чи може оприлюдните скільки прийшло «на банку» і на що потратили? Труси, я між іншим купив за свої гроші.
Сторінка боротьбістки за мораль миттєво щезає. Видно не захотіла показати скільки «заробила…»
Що на її сторінці? Як шо – номер «банки», пойнятно. Хоче набанчити собі на яку машину… І розуміючи, що це не гарно, пробує знайти когось морально ще гіршого за себе.
Круто бути моралістом, але для цього треба розівчитися красти. А – і красти, і вказувати комусь на мораль… Я, наприклад, можу вказувати – бо не краду. Батьки колись розказали, що брати чуже то хуйова ідея. Тобто – можу, але лінь..
***

Вже пару разів попалося – це не військовим потрібна машина, це нам потрібно, щоб у військових була машина.
Та ніби ніхто й не буде з цим сперечатися. Аксіомний текст. А ще можна було написати – сніг білий і холодний, а ще, як ембіейщики – гаряча вода тепліша за холодну. Я в курсі, що це заклик донатити такий хитрий, я не в курсі чому ніхто не спитає в зелених хунвейбінів – де, бля, машина для військових?
Чому ще ніхто не викинув чиновника з машини, купленої за вкрадені гроші і не сказав – вона тепер для військових, а ти пішов нахуй. Ось цього реально не розумію..

Coffee break..

  1. Листопад, 19

ШПАНДАУ..

Дякуючи карантину, вірніше тому, що просто на нього забив, я отримав можливість згадати, як пахнуть в місті дерева, котрі просто цвітуть. Це було недовго – можливо тиждень. Потім на карантин забив не тільки я. І дешеві «євробляхи» звичайно ж перемогли ті поодинокі дерева, які ще залишились в місті.
Чому згадав? Бо пам’ятаю зелений Хрещатик. Бо пам’ятаю зелений Євбаз і Брест-Литовський. Бо пам’ятаю акації Одеси. Бо пам’ятаю дерева на тротуарах Львова… Дякуючи карантину, згадав, що таке – провітрене місто.
До чого тут Шпандау? Саме час її збудувати і, власне, під цією ж назвою. Де? Десь над андронним колайдером, наприклад.
Хочеш написати – да шо ти розумієш – вони там «бозон Хіггса» шукають…? А я тобі відповім, що 73 відсотки парламенту не напишуть диктант за п’ятий клас початкової школи..
А за тих 25 000 000 000 доларів можна було озеленити 25 000 великих міст і пох мені – і на бозони, і на Хіггса.
Хто там в новій Шпандау має сидіти і за що? За злочини проти людства – нічого нового..
Тоді в оригінальну Шпандау не потрапили 6 істот – їх повісили. Ще якась кількість істот втекла. Найвідоміша істота, з тих, що втекли – йозеф менгелє, або «доктор смерть». Серійний (400 000 людей) вбивця, що проводив різноманітні генетичні експерименти над людьми…
Поки істоту шукали, воно вирішило поплавати в океані, де над ним успішно провів експеримент інсульт, і істота випило води більше, ніж могло собі дозволити без шкоди для здоров’я.
Тобто воно – серійний вбивця.

Ще одна істота – ші чжен лі, або «докторка літучая мышь». Авторка ковідла.
Офіційна інформація: Вірус кажанів не міг інфікувати людей.
Істоту ші чжен лі, від такого хамства того вірусу, сон не брав. Істота виділила вірус із кажана, розбавила його вірусом атипової пневмонії 2002–2003 років, і таки знайшла спосіб зробити такий коронавірус, який одночасно міг інфікувати і лабораторних мишей, і клітини людини.
Питання – навіщо? Відповідь: щоб знати – а що вийде, якщо вірус вдруґ сам захоче так мутувати… То була її відповідь.
Вона серійна вбивця? Реально – однозначно так. Офіційно? Офіційно вона видатний китайський вчений, доктор філософії…
Ну, сама то вона добре знає хто вона така є. Тому швиденько пробує відвести від себе майбутні звинувачення і каже – новий коронавірус 2019 року – це природа, що карає людську расу за збереження нецивілізованих життєвих звичок…
Тобто мутила «вірус» «доктор філософії», а винувата природа. Тобто для мене питання про камеру в Шпандау навіть не є питанням.

На цьому «вірусі» світ вже втратив 50 000 000 000 доларів. Можна було озеленити 50 000 великих міст. Скільки ще втратить – побачимо. Ну і пам’ятаємо – те, що одні втратили, інші підняли..

Знаменитий на весь світ бля-вірусолог білл гєйц обіцяє вакцину. Ну, бо він вже перебив всі віруси у Microsoft Windows. Тепер саме час за атипові пневмонії братися. Спочатку ним було заявлено про півтора року на створення вакцини. Ну – але дєнєх хочеться вже. І, о диво від хабадного «вірусолога» – вакцина буде готова через шість тижнів. Але ж виникнуть запитання – як півтора року перетворилося на шість тижнів? «Вірусолог» вирішив відвести від себе майбутню відповідальність, каже – будуть потрібні компромісиу нас буде менше перевірок на безпечність у порівнянні зі звичайною ситуацією. Крім того, урядам доведеться вирішити, чи треба звільнити від відповідальності компанії і сказати їм: уперед, за справу! Це ситуація, коли у нас просто немає часу, щоб зробити все за звичайними правилами…
За звичайними правилами – довічно в Шпандау. За злочини проти людства.
Цікавий нюанс – «мільярдер і філантроп» не втримався, щоб понт не вколотити, каже – ще в у 2015 році я говорив, що пандемія може виявитися найбільшою катастрофою, з якою коли-небудь стикалося людство. Ще у 2015 році я говорив про цю загрозу…
Тобто «піаніст і майкрософт» говорив про «вірус» ще до того, як «видатна китайська вчена» ші чжен лі його винайшла? Знав над чим вона працює? Чи спонсорував?
Тобто, якщо в містера де’білла ґєй-ца виникне бажання піти поплавати в океані, то мені його шкода не буде ні разу..

Розказати на прикладі як виглядає геноцид? На маєш:
Польське містечко Освенцім. Зовсім поруч – оздоровчий табір Аушвіц. Центральний майдан табору. Двома рядами стоять – колись могутні,  вільні і красіві. Але тепер вони чомусь в полосатих робах. Навпроти сидить в кріслі веселий, як смерть «лікар» – доктор йозеф менгелє. Сонце світить і всім тепло-тепло.
– Камаради – звертається «лікар» до шеренги – зараз вам всім зроблять по дуже класному вакцинальному укольчику. Такому – шо мімімі…
– Ми не хочемо – відгукується шеренга.
О, а то чому?
– Бо це досліди над людьми.
– Ой, я вас такі прошу. Які досліди? То – шоб ви моржовою цингою не захворіли, або тріпером яким слонячим…
– Собі зроби.
– Так я вже давно зробив. Все населення рейху то бачило – і в прямому ефірі, і через «дію».
– Не хочемо, бо не віримо. Це геноцид в кінці-кінців.
– Ну так. Трохи є… трохи геноцид… А хто вам сказав, що геноцид то зле? Зможете мені показати того розумного? А сто щасливим, які перші вколяться, я переведу по тисячі!!! рейхсмарок на додаток «Arbeit» – ви зможете собі купити кошерного сала, чи квиток на індивідуальну VIP–газову камеру. З блакитним ароматним газом. А всі решта підуть групами і газ там буде зелений і смердючий…
Потім подумав і через паузу додав – це в будь-якому випадку ваша остання війна – і, якщо програєте і, якщо переможете…

А починалося все з сегрегації тих, що курять…

Хочеш присунути – Да как ты мог такоє напісать?!!! То билі фашисти…
Різниці між тим, що діялось там і тим, що діється навколо не бачу. Там знищили чотириста тисяч людей, зараз знищать в рази більше. Ті згинули в муках, а ці ніби тихенько і непомітно? Це для тебе непомітно. І ті, і ці пішли в розпачі. Розпач – він завжди однаковий, якшошо..
***

Ти тоді в 20му відмахнувся від цього тексту, а це був mail stone. Роздоріжжя, на якому ти звернув в бік де прилітає від комуністів недоросії, недокитаю і недокореї. Космос весь час посилає тобі знаки. Показує причинно-наслідкові зв’язки..
Ти модний пацан і їх ігноруєш? У відповідь Космос ігнорує тебе. Разом з твоїми проблемами. Можеш піти й оженитися на модному пацані через «дію». Але женися відразу на «міністрі» «мінцифри» – потім розведешся, то може якого бабла си відсудиш…

Якби свого часу повісили комуніста винниченка, то не було б есесери, другої світової війни, секти, красних кхмєров, дебіла гєй-ца, ші чжен лі і далі за списком. Не було б секти, а вова путін грав би на балалайці в підземному переході. Натомість розстріляли Болбочана, а прізвищем винниченка до цього часу називають вулиці. Нра тобі жити по комуністичному? Тішся – оце все навколо, то саме воно…

Ще десь недавно дуже юзаною була фраза – «більше платити вчителям». Писав тоді – “Спершу заведіть собі вчителів, а вже потім думайте, як їм більше платити”. «Вчителям», котрі питають в семирічних дітей – «А ким ти себе відчуваєш – хлопчиком, чи дівчинкою?» не потрібно платити. Їх треба безкоштовно годувати в психіатричній лікарні.
Ось в школі ввели посади «психологів». Так – я розумію, що чиновників-«освітян» на це надихнув серіал – «кагда сабакє нєхуй дєлать ана яйца ліжєт». Але запитання від цього не зникають, скоріше навпаки. Твоя «влада» вважає, що там в школах всі психічно хворі? Чому тоді не психіатра? Психолог це теж лікар, а школа десь донедавна ще не була районною поліклінікою. Може це для, так званих вчителів? Ок – тоді навіщо «психологи» читають проповіді учням? Може краще все таки вчителів в лікарню?
Або – а що таке «освітня поліція»? Який в неї функціонал? Написали – це не для охорони, це для роз’яснення… Роз’яснення чого? Ще одні чергові «психологи»? Чи це – створити посади для своїх, щоб від окопів за бабло відмазати? Два в одному – і бабла зняти, і мати прєданних песиків, готових за хозяїна сраку дерти. Хуйова ідея, бо як показує практика – у випадку шухєра мусора втікають першими…
А «школи»? Колючим дротом коли почнуть огороджувати?

До речі – так званий «католицький» університет… Написали, що запускають курс мови ідиш… А це щоби що? Більшість населення католицького світу спілкується англійською і іспанською. На ідиш взагалі в світі іноді розмовляє менше сотої частини відсотка людей. Тобто – а навіщо? Хто за це платить? І – а чому не іврит? На ньому ще менше іноді розмовляють… На тому курсі – вони там лише мову вивчатимуть? А тарологію, нумерологію і всю решта кабалістику? А танець маленьких хасидиків? Кажуть – ви зможете вивчити нові букви і сказати своє перше слово на ідиш… Круто – вивчайте, якщо є така необхідність… Я б рекомендував вивчити і сказати своє перше слово на мові якогось з племен Амазонії – це ще прикольніше…
Але ще раз – з якого цей «університет» «католицький»? Яке відношення він має до католиків? Чому не назвати як є – філіал секти коло податкової.
Це те, про що я писав в попередній главі – взяти слово, вимастити його об себе і слово знівельоване.
Уявив як католики танцюють хоровода навколо податкової і співають:
Чудний празднік сімхас тойрэ – брєют пєйсы старікі,
Всє дояркі пляшут фрейлехс у ізлучіны рєкі…
Чи це театр абсурду? Так – в чистому вигляді. Але абсурд теж має свої властивості – хочеш щось знищити, заведи його в абсурд. Ведіть – абсурд вас чекає…

Майданчик біля колії. Звідси енкаведисти есесери вивозили Українців в Сибір. Логістично все оправдано – рівний майданчик, котрий легко відгородити колючим дротом. Підігнали товарні вагони, загнали всередину і повезли. На майданчику камінь на якому написано, що тут колись щось буде, що буде нагадувати… По каменю видно, що вже давно написано.
Переходжу дорогу – привернув увагу якийсь «пам’ятник». Такий в стилю робіт ернста іосіповіча нєізвєстного. Дуже нагадує скульптуру чорта на площі Маланюка. То не чорт? Ну, то най буде порослий мохом гей. Він не мохом порослий? Пох. Тут про стилістику.
На стелі коло «пам’ятника» напис – цією дорогою йшли на смерть 138 000 євреїв.
Уявив ту кількість народу. Задумався. Дорога веде на Київ. Запитання – звідки йшли? З Києва? Куди йшли? На Цитадель? На той час в місті жило 138 000 людей. І ось привели ще стільки ж? Щоби що? На смерть? По дорозі місця не знайшли? З так званою німецькою скрупульозністю? Логіка де?
Я розумію натхнення «екскурсоводів імені ілька лємка», котрі за сто баксів розказують вже про 400 мільярдів єврєєв, што жілі тут в городє да вайни

Ось саме тому два потоки першокурсників – не хочуть вчити «історію» і роблять це яскраво, чесно та навіть привабливо.

Що тобі треба знати про, так званих «львівських» «екскурсоводів»? Лише те, що все що вони плетуть – абсолютна хуйня. Починаючи з викопаної кави і закінчуючи красівімі прастітуткамі на вагонєтках в капліце Боїмов. Чому брешуть? Работа у ніх такая…

Іудеї, а ви не хочете спитати в секти – на якого пса вона все це робить? Не хочете спитати навіщо вона спекулює на душах невинно замордованих людей? Нє?

Написав знайомій блогерці про амораль писати те, що вона пише. Що за таке
обов’язково прилетить. Що ті пару баксів, то ніяк не ціна майбутніх траблів.
Вона мені щось зверхнє, з її точки зору, відповіла. А я взяв і їй нахамив. Як саме? А ось так:
А чому ти старанно робиш вигляд, що ти не дурна? Боїшся, що перестану з тобою спілкуватися, якщо ти в цьому признаєшся? Ну, я ж поки що не перестав, а те що ти дурна добре бачу і без твого признання. Це щоби що?

А взагалі – таке цікаво все навколо:
Ось маланці з урядового кварталу розказують як вони їли мівіну. От – для кого цей текст? Кого б він мав зворушити? Чому, коли все відносно ок, то вони всі успєшниє бізнесмєни, а коли десь чуть-чуть підгоріло, то відразу прикидаються ніщєбродамі? Це якась захисна реакція? Це показати – я нормальний парінь не пиздіть мене, будь ласка? Чи це щоби що?

Найуспішніший, без телесуфлера: наплів про чєчєнцов і його освистали. Знаєш яка реакція? Знайшли блогера на його захист. Такого ж найуспішнішого. Нє – я це тут процитую, бо воно того варте. Прям мовою оригіналу.
Спершу «блогер» чеше про кадирівців:
«Не для кого не секрет, что кадыровцы очень хвастались тем что они едут на Киев. Их техника была обвешана и разрисована всякими надписями, типа: «На Киев», «Ждите нас», «Мы едем» и т. д. Наша СБУ устраивала этим «тик-ток войскам» очень умные и продуманные засады. Зная болезненную слабость кадыровцев к всякого рода дешёвым эффектам и селфи, с позированием возле наших дорожных указателей и населённых пунктов, с последующей отправкой «фотоматериалов» друзья и «поклонникам их мужества и воинской доблести».
Воспользовавшись этим нездоровым пристрастием «тик-ток воинов», сотрудники СБУ, почти полностью отключали мобильную связь и интернет в части Киевской области, особенно на севере, но при этом, местами, на определённых участках, умышленно оставляли «пятна», на которых интернет и мобильная связь работали. В общем – всё было очень похоже на охоту на обезьян, когда индусы оставляют на полях сушёные пустотелые тыквы, с узким горлышком и парой орехов внутри, и дальше – всё по классике – жадность и тупость, но в данном варианте — ещё и неуёмное тщеславие приматов…

«Блогер» забув написати – як ті кадирівці оті інтернет–«пятна» шукали. Бігали по полях з телефонами? Але тут настілки все очевидно, що й коментувати нічого.
Далі в чувака текст про перше знайомство:
«И тут я был просто ошарашен – напротив меня стоял выше среднего роста, спортивного сложения молодой человек в камуфляже с автоматом TAR-21 на одноточечном креплении (как у профи) и шведским одноразовым РПГ AT4 через левое плечо, и протягивал мне руку для приветствия. Я тоже протянул руку… «Олег» — сказал парень… «Валерьян» — ответил я… И тут до меня дошло – это же заместитель главы ОП Олег Татаров… «Простите, ваша фамилия случайно, не Татаров…?», спросил я… «Случайно, да», ответил парень… Больше мы не встречались ни с Василием, ни с Олегом.»

Круто пра? Найуспішніший блогер на захисті просто найуспішнішого – чістой води сєрєбрянньій вєк ізяшчной словєсності…
Але процитував не через це, а через перший же ж комент:
«Всё это так, но ведь Гнусавое Ничтожество сказало, что Татарский убивал, а не только жал руки! Предлагаю дополнить рассказ таким фрагментом:
Вдруг в грудь мне полетел нож, по форме и траектории полета явно чеченский. Времени уклониться не оставалось, я отшатнулся и стал падать на спину. И тут передо мной возник спортивный парень роста выше среднего, в легком кевларовом бронежилете. Он встал между мной и ножом, который бессильно ударил ему в спину в бронежилет и упал. Одной рукой парень подхватил меня, не давая упасть, второй, не целясь, выстрелил через левое плечо из шведского одноразового РПГ AT4 (как профи) и разорвал бросившего нож чеченца, третьей протянул миску мивины со словами “подкрепись, брат”. Не верите? Я могу показать чеченский нож.
А дальше можно про облезлых убогих журнашлюх, чаморошных диванных «патриотов-стратегов», и всякую другую убогую нечисть.»

Якось так.  Вова, а «блогера» тобі юля вмєндєль присунула?

Ну ось і дописав. 2024й ще не закінчився, а книга ж називається – “2024, або Альтернативний танунах”? Ну – її ще ж вичитати треба. А якщо щось ще станеться? Станеться, обов’язково станеться. І буде, як любить повторювати Халіт Шухер – буде добре, але не всім.  Ну і в мене ж ще є в запасі глава епілог.
Хоча я маю намір написати в ній лише одну фразу.. Котру буду вписувати ручкою, під час підписання автографа..

Good Luck, Посполитий

До свиданья, наш маленький вовка,
Убирайся в свой сказочный лес..
То десь там – біля півнова ларька «соки–водьі».
на воробйових горах…

September, 15. 2024
I did it my way..
З повагою,
Автор

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!