WTF

Stop it!

2024. August, 29

Ти ще скажи,
що Кузьма не пророк

Та пророк, як не пророк. Він, алєг віннік, потап… То всьо пророки. А притула який пророк. Хоча, нє – потап, то вже апостол. Потап і притула то два апостоли.
– Ой, зато він патріот – хочеш сказати ти.
– Та ні, скоріше злодій і пристосуванець – можу відповісти я.
– А докажи – не вгомонишся ти.
Пам’ятаєш класичне – якщо є пожертви, то є й ті, хто їх збирає. І дуже часто ті пожертви прилипають. До тих хто збирає. Це не доказ? Згоден. А от, що хтось там навідріз відмовляється оприлюднити виписки з банку, то вже більше ніж доказ.  Для тебе. Мені докази непотрібні – я по очах бачу, навчився.. Хто там не хоче оприлюднити виписки з банки, ти казав?
Тобі теж не потрібні? А хто проводить в мережі сто відсотків вільного часу в пошуках підтвердження своєї правоти і правильності свого бачення того, як все насправді відбувається в світі? Не ти? Ну, добре – як скажеш.
Ти все розумієш і навіть в цирку не смієшся? Красавчик. Може не повіриш, але я теж. Вірніше – я туди й не ходжу.
Хочеш сказати – ну прилипає… але це не заважає йому бути патріотом? Заважає. Тому, що так не буває. Тобто, як не крути – а таки хитрий рагуль-пристосуванець. Тобто дивись кому даєш пожертву. Пам’ятаєш, як – ні звідти, ні звідси,  раптом миттєво і масово появилися збирачі на хворих дітей? А потім так же миттєво і масово зникли. Ну, бо «бізнес» перестав приносити.  То не люди, то істоти, чувак…
– А Вітя Павлік?
– Нормальний пацан. Не пророк.
– Ой – написав лише одну пісню.
– Ой – інші й одної не написали.
– А чому більше не написав?
– Та він міг. Треба було лише не міняти моя провина” на “твоя і пішло би як по маслу. А так зловив карму. Тобто – перекинув свої гріхи на баришню, то тепер сидить і думає – бля, я в кабаку більше заробляв, ніж на тій їхній великій сцені…
Бачиш як багато важить одне слово..

Чому не згадую апологета поезії сєрєбряного вєка  Вадіма Пєйсаховіча? Йому зараз не до пророцтв – чувак вокабальонний, а тому передбачувано пише в фійсбук, що насправді все своє свідоме життя був антісовєтчік.
Славко? Чекає коли скінчиться війна і піде третій раз в депутати. Зробить партію – «голос мошіаха» і піде. Потім з тих депутатів вийде. Вже вміє. Навчився. Маланєц.
Чи бувають брудні гроші? Дуже навіть часто.

Тобі то всьо дуже схоже на песимізм? І взагалі – Славко українець…
Та, ні – то ні разу не песимізм, і маланєц, то не національність, а стан душі.. Тобі все рівно схоже? Ну – хочеш, додам оптимізму..
Дуже схоже на те, що в наступному сезоні будуть в моді роздільні купальники без трусів.. Чому так думаю? Бо бачу початок тренду. Ну, бо такої кількості фото в купальнику, як цього літа фійсбук ще не бачив. Всі до одного рілси зняті за одним сценарієм – я в купальнику поправляю волосся. Тобто – очевидно, що це вже не спинити. Ти тільки не вздумай подумати, що я проти цього. Я за, за, за і ще раз за.
Просто цікаво що сталося. Хтось дав пезди за масовану пропаганду гомосексуалізму і вірусів від білагєйца?
До речі – ти помітив як змінився фійсбук? Вже майже не присувають «правила спільноти», котрі всі «порушували». Додали правда – «нам здається, що матеріал опублікований, щоб збирати лайки…» І шо бля? Це не ви ті лайки придумали? Вас вони дратують і ви вирішили з ними боротись? Може тоді просто зніміть цю функцію. Бо виглядаєте, як ганна гопко, що з курінням «бореться» – нє?
Хочеш сказати, що дійсно майже не присувають, а просто видаляють акаунт без пояснення? Шариш. Теж це помітив.
Але – тренд пішов і он, навіть катька – ну та,  котра каже, що є законною дружиною «міського голови», ну то вже, навіть вона почала від тренду не відставати. Нє – фото в купальнику  ше не виставила, певно статус не дозволяє. Волосся теж не поправляє. Чому? Ну тут різні варіанти – може голову лінь мити; може – а шо його поправляти без купальника; може класичне – поправляй не поправляй… Але ж від тренду відставати ніззя, то взяла  і запостила як вона вміє художньо вимовляти слово хуй. Зняла рілс з книжкою Андрія Любки в руках – сидить артикулює… вождєльонно очі закочує. Що за книга? «Війна з тильного боку» – називається. Ну так – тильний бік то її планида.
Казав на днях Пєйсаховіч, що і вона теж була однією з можливих цілей, а не тільки бужанскій. А ще, крім неї – ганна гопко і ганна гєрман. Але ті дві завбачливо втекли. Одна до Німеччини, інша до Португалії. Одну сорос попередив, другу януковічь. Казав Пєйсаховіч, що інфа вєрнякова, бо йому її скинула кузіна з Гєрманії. Не знаю, чи дійсно так було, чи може хотів похвалитися, як він багато знає і що має тепер кузіну в Гєрманії… Звідки кузіна знає? Їй нібито хтось впливовий розказав на закритому концерті гаріка крічєвского.
До речі – німці, а чому анхела мєркєль не в тюрмі?
Що катькін муж? Та плете в телевізор шо попало – а шо має до роботи. Каже – приготуйтеся, бо будете по тижню сиділи без світла і води. Ну, бо господарник. Старий трампарк он «ремонтує», певно буде ше один кабак від укоханого андрійка. Статтю за вандалізм же ж відмінили, то тепер можна. Головне, що є за шо.Та й андрійко – парінь фест.
Чому без світла і води тиждень? Ну бо путін нападьот. Що робить, щоб запобігти сидінню без світла і води? Так кажу ж – старий трампарк он «ремонтує» – ну, бо господарник. Траву косить, дерева зрізає. Головне, шо є за шо.
Ти хотів сказати – його б посадити, але нема за шо… Ой та прям. Якщо перевіряти скільки вони накосили на траві, то вони будуть кіпішувати, шо косили вісім раз на місяць і всьо. То буде менінгітно. Але – вони ще й «озеленюють» … Ось і попроси показати в реалі ті дерева, котрі уєрбаністи в змові з бухгалтерією на папері посадили. Тобто нічого складного, як бачиш…
А так то в нього все рівно. Сидить – думає: от як би то всьо назад к хуям відмотати… Думає і дивиться, як катька артикулює – хуй… хуууй… хуйййй…

Шо гєрман і гопко? Та похуй на обидвох. Все рівно цікаво? Ну, як скажеш. Та шо «боролася» з курінням, то не знаю де вона. Бабло закінчилося. Десь сидить – шукає, як ще раз зробити підхід до сороса – дзвонить, а її ігнорять. Та що робила підхід до януковіча, то поки бабло є, якось виживає. Проблема в тому, що будь-яке бабло має властивість закінчуватись? Ну так – це закон Всесвіту. Думаєш – пропаде, як пес на ярмарку? Ще раз – пох на неї. Та й не пропаде – вона не перша «емігрантка». Буде робити підхід до місцевих пацанів і казати – агов, Хуанє, дай крузєйро, то я тібє сіську покажу… А що той Хуан? Та побіжить до сімейного регресолога по антідіпрісанти. Такий – плаче, каже: як мені то навсігда забути, бо то дуже мошчна дитяча психічна травма… дайте мені яких мошчних антідіпрмсантов і транквілізаторів… бодай від ковіду, але дайте…
От гівнюк малий, нє? Ніякого пієтєту до державотворчої кубіти.
А ось блогерка-вакцинатор Альона Яхно з тренду явно випадає, пише – кто нє спіт ідітє на балкони – там такая красная лунаааа…
Яка бля луна – в зал бігом і фото в роздільному купальнику. І взагалі, дєффкі з підвищеною соціальною вагою – всі, аж бігом, в зал. Бо повипадаєте з тренду окончатєльно і безповоротно. Ви були потрібні хасидам для створення «коворкінгів» і інших «громадських просторів». Але це вже відходить. Нє – я розумію, як то прикольно бути уєрбаністкою, але кількість посадочних місць – і лімітована, і теж має тренд. До скорочення.
Зараз, якщо ти постиш – ми с мужєм на концертє в Вєнє і тут всє танцуют…, то ти атстой і жєна чіновніка – злодія і підараса. Хоча, якщо навіть не постиш, то все рівно – в зал бігом, бо не встигнеш.

Підараси, шо ви зробили з “Ягуаром”? Була машина – зробили з неї мікс маршрутки «богдан» і «тесло-танка». У вас і руки зі сраки?

А назагал отой роздільний купальник без трусів, то прикольна річ. Навіть, якщо взяти його як бізнес. Виробникам тканини звісно збитки, але який профіт пластичним хірургам. То вам не уколи краси в жопу. То реально бізнес. Нє, ну поки савік шустєр тут ізображал з себе футболіста і мушчіну года, то так – то був серйозний бізнес. А коли втік в емірати прикидатися бедуїном на мінімалках, то вже аж такої перспективи той бізнес не має. От, хірург Віктор Кємкін, ти розумієш скільки бабла заробиш на корекції внєшніх полових прізнаков. До речі – а куди поділася машина з написом – я мама Кємкіна і він купив мені окуляри Вєрсачі.?.
Віктор, якщо зловиш тренд, то купиш їй ще одну сумку з грошима. До речі, а та машина з написом – дружина victora kemkina – то якась самозванка на ній їздить? І чого вона на львівських номерах? Справжня? Тоді чого машина дєшмановска? Нема бабла? Лови тренд поки не пізно…

***

Авобля – зовсім з голови вилетіло, що книга називається «Альтернативний Танунах». Тепер треба надолужувати.
Казав мені вокабальонний Пєйсаховіч, що тунельна секта шукає літописця. Кажу – а нашо? Каже – тре апгрейднути історичні легенди. Ну, бо старі вже приїлися… Каже – подавай резюме…
Потім дзвонить і каже – вже не подавай, бо вакансія закрита. І хто той щасливий літописець – питаю. Каже – та якийсь Сауд Бляштейн з Саулівської Аравії. Сказав, що має там фірму, а в ній цілу ораву ембіейщиків з Конго. Всі до одного обрізані і всі лгбт+… Подав на конкурс свого ессея і виграв… Зараз текст скину…
Легенда від Сауда…
Преамбула:
В зв’язку з тим, що легенда про відрізані і з’їдені персіанські вуха вже не витримує ніякої критики, а також з огляду на те, що зараз в світі коїться, пропоную наступне:
Історична правда, списана зі знайдених на дні озера Байкал сувоїв цариці Ірокліади:
7153й рік до н.е. І прийшли до китайського комуністичного імператора Сі Цзінь Пуця двоє. Вона – Саломея у виконанні Еріка Курмангалієва і він – її брат Абрам Стіфанчук у власному виконанні. Сі Дзінь Пуць страшенно закохався в Саломею. Найбільше його звабив її голос. Настільки звабив, що приказав покидати в болото всіх солістів пекінського оперного театру. Абрам був дуже мудрий ембіейщік, тому імператор зробив його своїм радником по хунвейбіанізму.
Та був в імператора ще один радник – вєлікій візірь Монтян Тарахамія у виконанні Мар’яни Безуглої – запрошеної на цю роль з Омського драматичного театру. Монтян відразу не укохав Абрама. Ну, бо мав десять синів.  Не укохав, та й давай нашіптувати Сі Цзінь Пуцю, щоб той відправив Абрама в далеку Маньчжурію будувати завод Омсккоксохімкомбінат. А Абрам був простодушний – та постійно питав в Сі Цзінь Пуця – на якого обрізаного той в взяв в плєн дві з половиною тисячі ні разу невенгрів.
І вже той Монтян майже переконав імператора, бо того таки вже дістало оте – відпусти мій народ к хуям сабачім…  Але тут втрутилась Саломєя. Каже:
– Сі, а дай нам три дні і три ночі.
– А навіщо?
– Ми всіх твоїх китайців виріжем.
– Так вас лише дві з половиною тисячі, а їх два з половиною мільярди, мені Тарахамія порахував.
– Ти нам дай три дні і три ночі, а решта не твоя собача справа.
– Ну як скажеш – бери.
– Через три дні вернусь і візьму.
Бери, бери. Не надо мені про падружку с сабой розказувати…
Три дні ні разу невенгри різали китайців. Але дуже багато їх було. На третій день прийшла Саломєя до імператора і каже:
– Бля, нам три дні трохи замало. Пролонгуй дозвіл – дай нам ще день…
– Бери.
– Може все таки потім с падружкой?
– Бери, бери…
На кінець четвертого дня жодного китайця не залишилось. Їм всім відрізали яйці і з’їли. Монтяна і його десять синів повісили на чинарі. Потім побачили, що ті висять з яйцями. То зняли їх, яйця відрізали, з’їли і назад повісили вже без яєць – як  символ свого майбутнього свята. З того часу на свято вони випікають круглі шарики з кокосової стружки, махають над головою шестисвічниками, грають на семиструнних балалайках і кричать – тарахамія хуйло!!!
І розступилося море, і пішли вони…

Питаю в Пєйсаховіча – а що ти про цю легенду думаєш?
Каже – та схоже на правду, бо в тих невенгрів те обрізання то традиційно вже. В легендах – то голову комусь обріжуть, то вуха, то он яйця. В реалі – то собі хуї обрізають, то подчіньонним посполитим зарплату…

Ще про тренди? Давай краще про так званий «Київстар». Ті весь час натякають, що в них нема грошей, пропонують встановити застосунек, разом з ним телебачення і закидають смсками. Пацани – звідки у вас візьмуться гроші, якщо у вас менеджмент – за кілометр видно ембіейщики. Я не знаю, чи вони з Конго, чи де ще ви їх набрали і навіщо, але ті перли, що вони розсилають вас і похоронять.
Чи може зможете пояснити – навіщо мені весь час пропонують змінити тарифний план? Якщо порахувати всі ваші тарифні плани, то скоро в словнику слова закінчаться для їх назв. Не простіше зробити один план за фактично спожитий сервіс і банально піднімати ціни? А людина вже собі сама вирішить скільки їй дзвонити і кому. Залишатися з вами, чи змінити оператора..
І – якщо ви кожного місяця пропонуєте той план змінити – це означає, що попередній план від вас був недолугий? Тобто ви набрали купу персоналу, котрі сидять і видумують все нові і нові недолугі тарифні плани? А навіщо? І чому кожний наступний план гірший за попередній?  Ваш менеджмент сам собі таке придумав, чи то ви йому задаєте вектор і напрямок руху?
А оті ваші маланські смски – «ми зауважили, що ви часто переглядаєте залишок коштів, тому встановіть собі застосунек». От реально не переглядав ні разу, значить – це розсилається кому попало. Та й  який сенс взагалі той залишок переглядати, якщо плата знімається автоматом раз на чотири тижні.
О, знову прийшло – «послуга «хто вам дзвонив» з 10го платна, коштує 0,33грн і треба встановити застосунек» Ви правду писати ні разу не пробували? Спробуйте – нам поставили завдання охопити населення застосунками і телебаченням. В нас менеджмент трохи тупенький, тому ми робим це як вмієм…
Платну послугу «вийняв телефон з кишені» – коли введете? Вам пох на клієнта? Тоді чому стільки вай вай вай, коли він від вас іде до іншого оператора? Пішов та й хуй з ним – нє?
Не буде клієнтів, не буде «премій» від секти? Не буде. Менеджмент змініть.

З почутого:
– Дивився прес-конференцію?
– Ні, мені і в цирку не смішно.
– Цікаво – він в школі вчився?
– Хто з двох?
– Ну так… Але ж здібності, погодься, є – нове слово он вивчив.
– Яке – оffrec”?
– А що ти так скептично? Багато посполитих тобі відразу скаже що це?
– Цікаво інше – яка була, наприклад, шоу-програма на тім офреку? Ну – януковічь коли збирав «журналістів» на офрек, то стрибав по пеньках як зайчік і розказував, що він насправді вор в законє, просто нікому про це не каже.
– Януковіч не казав шо то офрек.
– Ну, бо в нього була молодая дарія чірпак, котра теж цього слова не знала. Її йому надувная ґанька ґєрман підсунула, а він не перевірив. Ну то як мав казати? Хто його навчив?
– Може часу не мав перевірити – роздумував кому замовити книжку, про те як він бля в натурє вміє вінки покладати. Думаєш та чірпак теж в школі не вчилася?
– Не знаю. Півроку назад почала розказувати посполитим, що відкрила для себе програму, котра генерує фото неіснуючих людей і вона це тепер буде використовувати в своїх кейсах. Це – через рік після того, як всі ту програму вже активно юзали… Певно до школи таки ходила, а от чи вчилася, то не знаю.
– Ой, вона собі ту роботу в яника і далі присуває як заслугу – глянь її резюме.
– А шо має присувати? Вова ж її не покликав.
– Ну, але погодься, що «татаров вбивав чєчєнцов в Кієвє», то круче, ніж по пеньках стрибати.
– Можливо, але вінок шо йобнув в голову ще не переплюнутий – ще є над чим працювати.
– Зроби крок і дорога з’явиться сама по собі.
– Хочеш про це поговорити? Ок. Задумка «режисера» зрозуміла – нєкто татаров, поки того «журналіста» десь тут не було, вбивав в Києві чєчєнцов. Далі садовий перейменовує вулицю Татарську на вулицю імені татарова і – лєтакі лєтять, будєм всєх бамбіть. Проблема в тому що не переконав.
– Кого.
– Думаю нікого. Перший же комент – чєчєнов гриз, як барбарис. А за ним злива мемів. Тобто ржуть – тобто не справився.
– Мабуть тому, що не вдався в деталі – ну, бо дійсно нічого не зрозуміло. Яких чєчєнцов? Коли? А селфі робив? А тільки чєчєнцов, чи і чєчєнок теж? Гендерну рівність не порушив? А трансгендерну? І що означає – поки вас тут не було? Тут – це де? В тому приміщенні, в країні? От – де  той «журналіст» був, поки татаров тих чєчєнцов вбивав? І чого він був десь там, коли мав би бути десь тут? Шо за хуйня творітся з «журналістами» внатурє?
– Мені зайшло – «і що його тепер вигнати? Щоб рузкіє його вбили?»
– А шо – дуже логічно. Вкрав – вигнав – вбили.
– Ну так, вони ж всіх ним вигнаних відразу вбивають. Де ти казав похоронили юлю вмєндєль? Відразу біля арістовіча?
– Та, нє – вона жива. Тьфу тьфу тьфу…
– Може нехай її назад візьме – шкода дівку, бо мало чи шо – може щось знає раз говорить…
– А чого це відразу садовий? В Сполучених Штатах, каже вова – он теж все про татарова знають. Може в Нью Йорку яку вулицю перейменують?
– Правильно – Об’єднані Штати. Сполученими можуть бути хабад-тунелі під Брукліном.
– В принципі вірно. Ну – але ж вони не протестують, коли про них кажуть сполучені.
– Караван йде і йому похуй на що собаки гавкають.
– Та прям такі похуй?
– Ну так… згоден – он колективний путін вже допиздівся. Тобто, а такі да – іноді верблюд з цікавості може тего пса з ноги вальнути, ну – якщо вже зовсім дистанцію не витримує.
– Тобто в Нью Йорку точно не перейменують?
– Хіба тунель, з тих, що секта під Брукліном нарила.
– Цікаво, а якщо секта і там в Об’єднаних всіх заїбе… їм то вже і йти нема куди.
– Історія розвивається по спіралі – під Турцію знову ляжуть. Скажуть – ілон маск то етнічний турок, а білгєйц взагалі бербер. В емірати їх навряд чи пустять.
– Так, ну і що скажеш про конференцію?
– Що комуністичне яблуко від комуністичної яблуні падає ніхуя не далеко.
– Ну так. Не профі. Про мирні переговори взяв і проболтався. Вирвалося йому. Не контролює емоції. Не вміє.
– Абсолютно не вміє. Знаєш що прикололо? Був в совку такий постер – лєнін енгельс і маркс. Потім нєкто сталін себе до них прималював – ненадовго. Прибрали, ну – бо прімазался шлємазл інородний… Так от – ті троє з вовиної команди, ну котрі сиділи в залі рядком в профіль – схожі ну один в один. Можна постери починати вішати. Всесвіт теж тролити вміє, як бачиш.
– Шмигаль, єрьмак і той товстий? Ну, та – постер би був нехуйовий. А кокс з амфетаміном, то мошчна хуйня?
– Мошчна.
– Мошчніша навіть за мівіну?
– З огляду на те яка ціль. Якщо для – чесати в мікрофон про що попало, то перше, якщо для – чєчєнцов вбивав, то друге.
– Так коли той татаров тих чєчєнцов вбивав?
– Не знаю, вова про то не сказав… Як там, до речі – а хто вбив снайперку-чеченку – вже знайшли?..
Агов, сектанти з під Брукліна – ви когось, хоч трохи вправнішого, ніяк не знайшли? За шо ви йому платите – ніхуяж не вміє… А ви його за кожний пройоб пиздете потім? Ні? А чого такий понуро-зелений ходить?

Ок – розкажу тобі про найстаріший тренд від ортодокс-комуністів:
Потрібно взяти слово, вимазати його об себе і виставити на загал. Це все. Далі можна плести шо попало.
Наприклад? Наприклад – взяли старовинне англійське прізвище Маркс, натягнули його на пацана з автентичним прізвищем мордехай, і що на вихлопі? Всі тепер знають, що Маркс, то бородатий гомосєксуаліст, котрий жив на содєржанії у фрідріха енгельса. Ще одного такого самого поца. І все – спробуй тепер це слово відмити… адекватні пишуть тепер це старовинне англійське прізвище з маленької літери.
Ще приклад? В недоросії ортодокс-комуністи взяли слово ліберал, подумали що недостатньо і додали до нього ще й слово демократ. Потім добре вимастили ті два слова об владіміра вольфовіча жіріновского…
Ще прикладів? Достатньо? Може ще про Біблію розказати? Не треба? Ок.
Ось так і з’являються різні – «євангелісти», «адвентисти» «саломеї» і прочіє «центри громадської думки»…

Ну і про троллінг..
Десь на початку літа 22го року написав в книзі “2022 або пазорная звізда” – присунули «артіста», який вам в сауні членом по роялю грав щоб поржать? Йому ж і капітуляцію підпишете…
Можу продовжити – зняли Генералів, а на їх місце поставили свого? Ну то «він» вам і кремль розхуярить, і лінінград захопить. Ви просто забули, що слово тролінг англійське.
От жили собі ті свінасабакі проблем не бачили. Тішилися йуморістом задорновим – текли від його «тупих пєндосів», писали на ватніках від юдашкіна – нє смєшітє мої іскандери… Свінасабакі – а чого вам бракувало? Я казав – допиздитеся. Допизділися. Скучно вам було? Ну то тепер обхохочєтєсь.
Але найвдаліший тролінг – вперше в Історії війну виграє країна, уряд якої був категорично проти цього. Уряд вбивав чєчєнцов і їв мівіну…
Знаєш чому ми переможемо?
Тому, що рассєю знищать палюбе.
Ще є, так званий китай? Він існує, поки не напав на Тайвань. Тайвань його розмотає, як ми недоросію.
Коли тобі різні «політолухи» присувають, щось на зразок: «і Китай – якого ми своєю курською авантюрою грубо підставили»… то тобі достатньо знати, що це заангажований за копійки агент секти. Сподіваюсь притомні люди в службі безпеки складають списки цих «політолухів»…
А Україні дійсно тисячоліття і я це легко тобі доведу. Ні, не на прикладі «ра», на прикладі мови. Щоб точніше – на прикладі, так званих народних пісень. А разом з ними – приказок і всього того, про що в совку зневажливо казали – фолькльор.  Насправді ніяких народних пісень не існує і за кожною є автор. Просто з плином часу автора згадують все менше, а потім пісня стає “народною”. Так ось – чим більше в народу народних пісень, тим давніша нація. Для прикладу – скандинави, чи англосакси, чи німці… Так от, щоб “гаї шумлять” стала народною – потрібно пару тисяч років.
Якщо вірити танунаху і його «історії», то в них народних пісень має бути коло мільйона. Хава нагіла… Ще назвеш? Нічого, що вона написана в 1918му році?
Знаєш чому москалі програють? Тому, що допизділися. Тому, що секта добрехалася. Тому, що Логіка..
А поки вони ще є, то розкажу.
Так звані москалі, були створені сектою, разом з мовою, всього триста років назад. Як там до того розмовляли? На тій території жили десь біля ста народів, якщо ти не знав. І кожен зі своєю мовою.  Жили… Поки їх ортодокси не почали перетворювати на совєтіко-турісто.
Тобто через два покоління від тої їх мови не залишиться й згадки. Разом з поезієй сєрєбряного вєка.
Чому так думаю? Бо на тому місці де зараз бамбас, дев’яносто відсотків населення спілкувались українською. До Голодомору. Потім на їх місце звезли тих – перетворених ортодоксами. Через два покоління на бамбасє не було чути жодного українського слова. Навіть серед тих, що чудом вціліли.
Ізраіль все ще не хоче визнати Голодомор? А чому, наприклад?
Так звана Білорусія? Теж давня нація. Але на дев’яносто п’ять відсотків стерилізована ортодоксами. Там їм вдалось. Чи має шанс відродитися? Не знаю – для цього треба, як мінімум, цього хотіти..
Ну і, як бачиш – навіть, якщо покласти під себе всі, так звані засоби масової інформації, дати мавпам ядерну зброю, запакувати всі тунелі і катакомби баблом, скупити всіх чиновників… – навіть тоді не факт, що з того отримаєш результат, котрий хотів. Особливо, якщо руки виросли зі сраки, а виконавці ембіейщики…
І ще. Ти Не пробував задуматися про причини цієї війни? Тобто комуністи створили тут пару груп псевдонацистів і псевдонаціоналістів, а потім почали псевдоденацифікацію? Тобто – почали війну проти того,  що самі недолуго створили? Настільки недолуго, що це було видно всім хто бачив. І – це вершина їх стратегічної думки? Потім – москалі, це не ті, що самі підуть на когось нападати. Там для такого нема моску, бо весь спалили їм огнєнной водой. Тобто їх довго готували пропагандою. Глянь «родословную» пропагандистів і скажи – а чому вони всі з ортодоксів?
Ще вчора тобі чесали, що так звані «мирні переговори» на землі бедуїнів, то не було про капітуляцію – то просто ти не так пойняв. А так то вони були задумані, як договір про те, щоб не обстрілювати енергетичні об’єкти. Ну, тобто – десь посередині домовитись.
Запитання – це війна, чи комп’ютерна гра? У вас з ворогами є варіанти домовитися про – куди стріляти, а куди ні? І, що – договір би якийсь з ними підписали? А можна оприлюднити  “шапку” цього договору – між ким і ким мав бути договір? А вони – вони дійсно ваші вороги??
Ну от – мали домовитись, кароч. І що? Ті англосакси зі своєю «курською авантюрою» їх грубо підставили. Тепер будем вам світло виключати…
Тут аж три запитання:
Це не ви робили вигляд, що самі все придумали і пішли в курську волость по «обмєнний фонд»?
Вам самим – це середні віки не нагадує? Тоді азіати теж ходили по ясир… То ваші предки? Похуй. Ключове  було – середні віки. Ви пробуєте мислити ідеями середніх віків?
Ви самі бачите, що з тими «плановими відключеннями» вже смішні? Вони нічого не дають, а ви носитися з ними, як дурний з торбою.
І четверте – там в голові вже абсолютно все висохло? Ну там – де мав би бути моск…

Ця війна закінчиться і, щоб секта не почала відразу готувати нову – за возвращєніє совєтского союза, чи расєйской імпєріі, необхідно зняти всі для цього передумови і можливості. Після другої світової, коли була тупікова ситуація в Галичині і не було видно жодного виходу, таким виходом стала, так звана «операція «Вісла». Тобто – поляків переселили в Польщу, а українців в Україну. Ті, що не поїхали – асимілювалися. Операція була проведена дуже шкарадно, бо проводили комуністи, але про війну України і Польщі, якось відразу забулося. Не було кого йти захищати.
Щоб якось не було причини для нової війни, необхідно провести аналогічні дії. Ісход – для всіх бажаючих ссср’у і рассєї матушкі. А разом з ними всіх мишебратьєв і аналогічних політолухів. А разом з ними всіх держчиновників.
Куди ісход? Та туди звідки вони й прийшли  – в те, що від, так званої недоросіїї залишиться. Вони недоросію люблять, їм там буде добре.
Кажуть, що не люблять? Дивись не що кажуть, а що  роблять.. А що роблять, те й люблять.
Вони заборонили московську недоцеркву? Та що ти кажеш…Через дев’ять місяців? Прям, як «ляльку-мольфу»… Калдуни, бля… «Заборонили» і через так звані «суди» сподіваються за дев’ять місяців якось пропетляти?
Що там будуть робити? Похуй. Будуть розказувати «бурятам», що рассєя, то одвічна китайська земля… А паралельно впроваджувати церкву маодзедуна.
Як це назвати? Наприклад «операція «за Урал». Ну чи де там вони свого чєпаєва втопили… Спитай в Пєйсаховіча – він придумає.

Це, до речі, єдиний варіант цивілізаційно покінчити з війнами в цій частині планети.

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!