WTF

Stop it!

  1. November, 16

Що таке Гравітація? То така дуже цікава штука. Разом з Логікою – це основа Всесвіту. Того, в якому ти живеш. Це базовий закон всього живого.
Що з неживим? То вже буде метафізика, давай тут обійдемось просто фізикою.
Що таке закон? Теж дуже цікава річ..
От уяви – первіснообщинне плем’я. Живуть в печері і по навколишніх лісах шишки збирають.
Навіщо їм ті шишки? На пропитаніє.
Всі худі, зарослі, напівдикі і відносно сильні фізично. Невакциновані і не курять. Чи може курять.. Хто як, кароч – тоді ше не було нещадної боротьби білгейтсів за мір – з ковідом, вихлопними газами, маском, біткоїном і соломоном марковічєм,  але без сигарет, дерев, кешу і будь-яких ознак логіки. Тому були різні – кому як подобалося, той так собі і жив..
Ти вже декілька разів уявляв, а тепер просто побач:
В одній з печер, жило одне з племен. Організували собі там «ЖК Open Air Astoria VIP Club» і тяжко гарували, збираючи запаси на зиму. Був серед них  один шлємазл – звали його Юzік Кривий Рог. Ментально – щось середнє між ілоном маском і біллом гейтсом, а візуально дуже схожий на діпутата зі «слугі народа».  Так ось, поки активна частина племені – та, що могла дати пезди, була відсутня в печері, той поц з’їдав всі запаси – жер, шо колгоспний биньо на чужому городі.
Чому була відсутня частина племені? Ой – мало які могли бути  справи в хлопів – ходили звеселяючий бамбук курити, наприклад, чи на вечірнє шоу – «медмідь вломить крокодилу, чи той йому…» Бували відсутні кароч.
Коли поверталися, а той Юzік саме гриз печерні запаси – давали йому, для профілактики, з обох рук. Юzік був тупий, але без фанатізма – тобто, коли приблизно повертаються до печери звеселені співплемінники навчився вираховувати. Тобто – повний печерний тупік…
Хлопи сіли, довго думали, а потім, один сказав – Юzік, з сьогоднішнього дня, ти будеш товчений не тільки тоді, коли ми тебе на гарячому спіймаєм, а навіть тоді, коли запаси вже зжерті, а ти лежиш з роздутим животом, прієш і мрієш про кохання з Юльою Мєндєль. Від сьогоднішнього дня в нас з’являється закон: запаси зжер – товсту морду тобі виб’єм. І без терміну давності, зауваж..
Тобто міністерства юстиції ще не було, а сама юстиція вже з’явилася. Не так, як зараз в недорозвинених печерах – юстиції нема, але в «міністерстві юстиції» 500 істот папери перекладають, а міністр постить фотки в стилю – а я дібіл, ага-ага…
Тобто – перші закони з’явилися ще в печерах. Ними тодішні посполиті обмежували апетит /в прямому сенсі/ своїх хитріше зроблених співплеменників.
Що це дало? Досвід показав, що при такому підході, дохід на душу населення печери – такий, яким можна помірятися з іншими печерами, можливий тільки в тих печерах, де є юстиція.
Що таке дохід на душу населення? То така фігня якою в розвинених печерах міряються. В тій, де Юzік все гриз, мірялися трохи іншим, і в кого був більший, той вів Юлю Мєндєль на шпацер – ходили до озера на шоу – «зможе крокодил бегемотиху, чи обломиться йому..»
Юzік з такою постановою миритися не хотів і емігрував до іншої печери – розмальованої червоними зірками. Там був «ЖК Маскванабад нах». В тих ніяких правил не було. Плем’я повирубувало всі дерева навколо печери – бурштин шукали. Потім повирубували навіть кущі – все рівно не знайшли. Потім туди повадилися ходити срати мамонти – їм було там комфортно, бо нічого в сраку не кололо. Плем’я їло гівно мамонтів і казало – ойдакакаяразніца, зато в нас – заніс судді і маєш всьо в сраці.
Суддя брав і возив складувати в печеру обітуванну – щоб Юzік, сука груба, не згриз…
Вопшем все в них було і з червоними звйоздамі, і заїпіс – от тільки в повний місяць їм снилося якесь дурнувате слово Нюрнберг.
До чого б це? – думали Юzік з суддею і розверталися уві сні спиною один до одного…
Так – Юля з Юzіком емігрувати не захотіла. Розбалувалась в матріархат..

Арістовіч казав  – я челавек ваєнний і якшошо, то відразу на фронт. І відразу поїхав. До офісу хабаду на – курси подготовкі в кандідати замість zє.
Це в них так ще відтоді, як бонч-бруєвіч придумав – нада на все ключевьіе позиции ставить верньіх людей…
І що він? Та розуміє, шо то хуйня опасна, але відмовитися не може – взяв бабла, то тре відпрацювати. І хочеться, як ваксєр блогерші Альонушці під якого буґая колгоспного, і страшно – бо приб’ют до курви мами.
А так, то звичайно – Адміраааал. Не менший, ніж вова. Теж буде про лєтакі лєтять…
Він хоч говорити вміє, на відміну від найвеличнішого? То так здається, – той теж вмів, а потім шо ?…
Казав тоді в 19му і зараз скажу:
За що ви і цьому робите таку циркумцизію? Він же ж з вашого суспільства. Навчіть його на скрипку грати і най собі живе – що він вам зробив? Не хочете на скрипку – навчіть на дудуку…
***

Коли тобі починати переживати? Це все дуже індивідуально. Єдине, що можу сказати – не треба переживати за те, що можеш контролювати. Це аксіома. Ще одну аксіму? Війна не скінчиться, поки не буде Юстиції.
***

Третій день мережа крутить наратив – Україна/Ізраіль – у нас один ворог.
Як воно збоку виглядає? Тут є два варіанти:
Перший – мєстєчково-географічний. Бо, якщо маються на увазі палестинці, то де тут, а де там?
Тут – на сході і півдні війна з дібілами, котрі про себе багато розуміють, бо їм пропагандисти напхали в голову красівих глобальних ідей. Тобто війна з реальним агресором, який прийшов створити геноцид, а свій нацизм навіть не пробує приховувати. Орда в 21му столітті? Можливо комусь це смішно, але саме так воно і є.
Чи є між ними палестинці?  Не знаю – щоб масово, то мабуть ні. Та й довжина лінії фронту – такі чотири тисячі кілометрів, тобто не до порівняння з тим сектором, що займає площу, як пів Києва.. Все значно масштабніше.
Чи є та війна на Близькому Сході антисемітською? Однозначно і в будь-якому випадку.
Чому так? Бо два семітських народи вчергове міряються юzіками і цей процес в них триває вже понад дві тисячі років. Тобто з якого боку не дивись, а такі анти…
Чи можна було уникнути саме цього конфлікту? Так. Треба було сказати трампу – чувак, у нас тут все відносно спокійно, то не нада отут посольства нікуди перевозити, бо понятно, що ті відразу обідку включать.
Мені інше цікаво – а ілон маск звертався до ізраельтян, щоб вони бігом здавалися, бо арабів більше?
А франциско бергольйо? Не казав – здавайтеся і я вам шоу організую. Палестинка з Аргентини і єврейка з Зімбабве покладуть разом букетика червоних орхідей, до «вечного огня» в паркє «победьі»… в маскванабаде нах…
Не казали? А – шо так?
Але менше з тим – якщо в тім мережевім наративі мається на увазі недоросія, то я не знаю наскільки вона ворог для сучасного Ізраілю. Все показує, що якраз полярно навпаки.  
Аргументи? І Буча не геноцид, а – «нє всьо так однозначно», і шльома лазар по кремлю лазит, як в себе по хаті, і  шендеровічу ніхто не казав – вася, шо тьі мєлєшь???…
А тих пів мільйона недоросів – крикливо-хамовитих, ви в себе прийняли, щоби що?
А коли будете язьік пушкіна дєлать єдино-державним? Шо там ваш нетаньяха про це каже?
Тобто не виглядає на ворогів – навіть отдальонно?…
Мало аргументів? Глянь прізвища власників і топ менеджменту тих компаній, що не вийшли з недоросії. Шо ви там казали про банки і санкції?
До речі, якщо нєкто соловйов спробує втекти в Ізраель – ви йому громадянство і всьо – як положено, чи як?

Другий варіант – глобальний. У нас дійсно один ворог. Це постулат про успішний успіх, де гроші – це все, а мораль – то хуйня. Так, саме той, що його тиражує бізнес-коуч плінтусєвіч. Ось цей тупенький наратив і є причина – а війна лише наслідок. І там і тут..
А взагалі – дуже на то схоже, що просрали ви Ізраіль Ґолди Мейр, пацани.
Де ваша найкраща в світі армія? Де блискучі операції спецслужб?  Все закінчилось банальним  – нада всьо под пень. А лєтакі лєтять, будєм всєх бамбіть? Ваші сучасні генерали – вони часом не на курсі проффесора гірасімова всє свої наукі проізошлі? Не в «акадємии имени фрунзе»?…
ТІ з хамасу роблять так само? А вони, здається і не приховують, що вчилися – половина в «інстітутє мордехаїзма-лєнінізма», а друга половина в «унівєрсітєтє дружбьі народов патріса лумумби».
Тобто колотити «експертні» понти в телевізор – це одне, а воювати в реалі, то трохи інше? Плінтусєвіч, до речі – він на фронті? Нє, та панятно, шо то не моє діло – просто так спитав.

Тобто по великому рахунку ворог у нас дійсно один – це секта комуністів…

Як виглядає професійна армія? Нормально виглядає. British Armed Forces, наприклад. Дали аргентинцям тягла на Фолклендах і професійно, і переконливо. Чи, наприклад – US Army. Зачистили Багдад ідеально. При цьому не вчать нікого через телевізор – як то правильно робити. Ні ті, ні ті. І Багдад стоїть на місці, де й був.
А була зачистка Алєппо… Ви точно впевнені, що берете приклад з тих – з кого його варто брати?

Голда і той старий Моссад залишили вам вільну країну. Виглядає, що ви зібралися збудувати в ній комунізм. Ваше право і ваша проблема, звичайно.
Просто цікаво – це, щоби що?..

А бажання відправити комуністично налаштованих «дамой – в расєю» ні разу не виникало?

На то схоже, що правительство московского улусу перекинуло  частину функціональних обов’язків свого шпійона Шу Фріч Ма Чо Цвая на Неймовірного Проффесора Метафізичної Історії  – Янєвскоґо Данєїла Срулєвіча. Ну бо поки той Чо Цвай в тюрмі, то який з нього історик?
Данєїл Срулєвіч відразу пішов і написав історичного ессея. А за ним відразу ще одного. Якщо відверто, то першого він списав в проффесора-пропагандиста Солоніна Марка Абрікосовіча, а другого – то вже сам вдома на кухні.
Хто то такий той марк абрікосовіч? Теж метафізичний історик, але без цирозу печінки. Та ти його бачив – такий лисий, маленький і злий, шо Бобік. Їсть мало, пише багато – цимес не агент. Шо пише? Пів дня путіна бакланить для прікритія, півдня пушкіна захищає, бо він вакцинований гей і нікогда нє куріл. А вночі про Бандеру пише. Каже – то був фашіст. Що таке фашіст не знає ніхто, включно з марком абрікосовічом, але аргументи в нього сталеві. Каже – не верите? А я вам вот доказательства – посмотрите кино «Иди и смотри» Элема Климова. Там все видно…
Тобто старе пропагандистське художнє кіно з сссру – то, як доказ??? Бля за шо йому гроші платять? Але може… – а шо робити, якщо інших нема? А тут ще й фаріон рахіля стефанівна попалилась – проблеми в орді з трудовими рєзєрвами. Тепер на одного данеїла срулєвіча вся надія.
Шо він? Поки шо написав, що українці в Україні то не корінна нація. Зараз мабуть доказів шукає в фільмах ельдара рязанова. А поки не знайшов, то посилається на відомого історіка солоніна марка абрікосовіча. Може це смішно, але марк абрікосовіч в своїх «роботах» посилається на кого? Пра – на історіка данеїла срулєвіча. Таки дійсно щось там з тими трудовими рєзєрвами не альо…

Жадан в церкві? Дуже коротко – ідіот. Пох, які там продажні попи; пох, що дали дозвіл; пох що їх потім звідти не вигнали брудною мітлою по хребтах. Це все не має значення. Якщо тобі зайшло в голову, що можна в церкві знімати кліп, то ти ідіот. Крапка.

Ще аксіому? Ок:
Багатий не завжди означає розумний і завжди означає, що не є майстром спорту у всіх видах спорту.  

Тобто, якщо чувак хапнув бабла, то це ні разу не означає, що він автоматично розбирається у всьому, що бачить.
Якщо чувак торгує краденим спиртом і розказує про масштабування бізнесу, то це ще ні разу не означає, що він розуміється бодай на бізнесі. Він просто торгує краденим спиртом, бо його назначілі на ключєвую должность. А про масштабування – то закамуфлювати, що назначений.
Розуму і знань в конкретно цього чувака, приблизно однаково  з тим первіснопечерним Юzіком. Ментально вони конгруентні.
Чи міг би той Юzік крадений спирт продавати? З таким самим успіхом. Шишки ж продавав, і це при тому, що грошей ще не було, а це дуже ускладнює торгівлю..
Але цей робить вигляд, що має розум і розбирається абсолютно у всьому, а особливо в масштабуванні бізнесу. Бля – за таке бабло міг би ще пару слів вивчити – нє?
Але – ти ж дивишся його відосікі пра? Крутий він – нє? Такий весь на пафосі і на понтах… Та, як завжди, є нюанс:
От дивись –
Якщо стати біля червоного китайського танка і робити, вигляд шо то не танк, а гримуча панда, або, наприклад, цвітна капуста… Танк від цього танком бути не  перестане.
До цього місця заперечень, сподіваюсь, немає?
Можна спробувати обсипати той танк цвітною капустою.. Буде непойнятно – на хрєна саме так закамуфльований, але все одно танк. Хоч бийся в нього головою, хоч з розгону, хоч в гусеницю, хоч в бак для соляри.
Якщо держчиновник перебуває в змові з «бізнесменами» і разом з ними краде гроші у своїх, а потім виводить їх в Латвію, Чехію, Ізраїль, Іспанію та всі можливі офшори, то він – крисьониш.
Навіть – якщо ходить до церкви, вивчив мову і спить у вишитих окулярах.
Чому так? Тому, що чувак який краде у своїх саме так називається. Можна скільки завгодно робити вигляд, що він бізнесмен. Цвітною капустою він від цього не стане. Пандою теж.
А чому ти, наприклад, дозволяєш йому розказувати тобі, як влаштований всесвіт?
Він десь вчився? Крім, як на заочних курсах плінтусєвіча – ні, і ти це знаєш.
Він щось знає краще, ніж ти? Хіба лише де сидить його куратор з коммі-секти.
Але воно має своє безальтернативне бачення про все навколо. Він і такі, як він, з великого розуму присадили на бабло «святих отців» і тепер жадан в церкві кліпи знімає. Ти впевнений, що так норм?
Ось так і стає біл гейтс вірусологом. Нє – ну, а чьо?  Бабло є…
Реально мав би сидіти в тюрмі за шахрайство та шарлатанство, і не тільки за це…

Ось саме це хабад і потушить. Свої люди вєздє то прикольно, але коли тупе переконано, що воно розумне, то дорога далі лише одна…

Спочатку думав, що той франциско бергольйо просто француватий, але виглядає на те, що більше гейюватий і поцоватий. Чекаю коли «узаконить» шлюб маска з зеброю. Цікаво – то така любов до грошей та успішного успіху, чи мають на нього компромат – може теж з яков зебров спав. Компромати то страшне діло. Прям «Джентльмени» Гая Річі згадав.
Певно мають комуністи відео, як він дрочить на портрет карла маркса.
***

А що так звана «влада»? Перше казали – ніяких мітінгов, бо путін нападьот…
Тепер кажуть – і не згадуй  ніде, що влада краде, як в очко вдерта, бо путін  нападьот.
– Так ви казали недавно, що він здох.
– Мйортвий нападьот.
– Так вже напав.
Ісчо большє нападьот. І вапсчє – наше дєло варавать, твайо – молча завідовать…
Скоро он арістовіча назначать – то нада всьо успєть…
***

Про що сьогодні пишуть ваксєр-блогери? Всі, як один, по методичці – на нас чекає складна зима.
Минулого року паніку розганяли через мерів – тре було «заработать» на генераторах і палатках обігріву. Лоханулися і мери почали то присувати ще в травні. Цього року видно вирішили, що мери занадто тупі, то переклали це на ваксєр-істориків.
Чому буде складна? Бо народ психологічно зломлений без перемог. Круто місять – нє? З їх «аналітики» виглядає, що улус заселений біороботами, яких відсутність перемог тільки ваадушевляє.
Є нюанс – ми не чекаєм прильоту  Trident’ів, а вони ваадушевльонно знають, що такі прилетять.  З тим і живуть…
***

631й день повномасштабної війни в Україні.

Комуністична секта має бути знищена. Крапка.
Слава Україні!
Слава ЗСУ!

&&&&&&&&&&

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад “Театр. або той тойвово.. ” Видавництво Europe Liberal.. 2022

Apple Books

Rakuten Kobo

Smashwords

Майк Новосад “2022 або Пазорная звізда..” Видавництво Europe Liberal.. 2022

Apple Books

Smashwords

Rakuten kobo

Майк Форестер – “Трабл Shooter, або Характерник..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2023.

 

Придбати можна тут:
Smashwords
Apple
Rakuten Kobo

Прочитати можна тут:
Buymeacoffee

Або на халяву тут:
Скорочена версія

&&&&&&&&&&
WELCOME..

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!