Рекомендовано DPA:

Крива липа

Консультант у зв’язках з реальністю..

Травень 2018

 

“.. а не потрібні ніякі точки зору.
Просто Він існував і більше нічого..”

 

Ось подорожуєте ви, наприклад, через бананово-лимонний Сингапур. Виходите на високий берег. Дивитесь на море. Вдихаєте на повні груди. І видихаєте – it’s unreal.. Яка нереальна краса..

Насправді все реально і views, і те, що в країні відбувається. Країна, завдяки ролі Особистості в Історії, повернулася в реал..

 

Андрійвановича б туди – нє? На місці кожного дерева стояли б автокрани “Ивановец”.. снували б туди/сюди, як комісари в пильних шльомах, обдерті алкогільники в будівельних касках.. Уплотнив би всіх до курви мами..))))

 

Ми всі так перлися в астрал, що вже в ньому по самі вуха.. А за ним нічого.. Nothing.. Правду кажучи і в ньому від реального мало..

Може саме час і нам повернутись а реал..?

Ця країна..
Ось мене реально штирить коли чую по телевізору – “ця країна”. І це кажуть держчиновники. Люди, котрі 26 років керували країною. І так зневажливо-зверхньо – “эта страна..”, “в этой стране..” Не в нашій, а в этой.. Через слово наводячи, як приклад, Ізраїль.. Чому саме Ізраїль? Не знаю. Але майже завжди. Хоча – ви і самі це бачите..))
Здається – та й пес би з ним, що все бабло, за яке вони їздять в Ізраїль, вони “заробили” в этой стране..
Але..!!! Виникає логічне питання. Панове держслужбовці, а ви розумієте, що в Ізраїлі поки що краще тому, що ви мудаки..? Чи може це населення країни винувате в тому, що у вас не вийшло так, як в Ізраїлі, а вийшло “как в этой стране..”?
Не маєте ви, панове держчиновники, права дорікати народові “этой страны”. Не маєте від слова – аж ні разу. Нам можуть дорікнути уряди інших країн – подивіться як в Ізраїлі живуть. Ви такого права не маєте. Депутат – це також держчиновник, якщо хтось не знав. Це ви накерували до того стану, який зараз в країні..

Israel..
Чи насправді так все класно в Ізраїлі? Не знаю, не впевнений. Деякі євреї теж пішли в unreal.. Їм хтось сказав, що вони вибрані. Вибрані, щоб відвести всі інші народи в рай. Ким вибрані..? Хто це чув..? А араби.. – вони ж мабуть також не проти побути вибраними..? – Нє..?))
Може варто відмінити свою вибраність? Скажу вам по секрету – ніхто вас, крім вас, вибраними не вважає. Ні один інший народ. Може – ну його на..?)) Може скинути з себе той тягар..? Може самі дорогу до раю знайдуть..? Може повернетесь в реал? Без тягара на спині дихається легко..)) Мені здається – that is worth it..))

Амністія..
Час від часу, а останнім часом тотально і зі всіх сторін лунає – “амнистия капиталу… мы готовы кинуть пару процентов в бюджет и подвести черту..” і все в такому ж дусі..
Це так потішно – як легко люди, по суті своїй малописьменні та недорозвинуті, записали в ідіоти цілу країну..)) Готові скинутись по пару процентів.. – красапети..))

Але. Не готові – це по-перше. Не перестануть красти ті, хто вже навчились і звикли це робити, а значить підведення риски не має сенсу – це по-друге. А є ще по-третє. Юстиція це “по-третє” називається.
Юстиція перекладається як Справедливість. Вам же не здається, що вершиною справедливості буде ситуація, коли людина, яка не крала і жила дотримуючись законів, і людина, яка крала і на закони не звертала уваги…. Не здається? Ось і мені не здається..))
При будь-якому іншому варіанті Юстиції не буде. Я не правий? Хтось має чим заперечити? Бо може давайте відразу в Конституцію  запишем – у нас відсутня Юстиція. Юстиція – це не наш шлях. Це, до речі, одразу зніме проблему – на пса якась Амністія, коли законодавчо відсутня Юстиція..?))

Що не вийде так? Напевно таки так. Не вийде. Тому – тільки Конфіскація. Тільки в реал..

Конфіскація..
Ні, я не проти Амністії. Але після Конфіскації. Раз вже так сталося, що нереально через Конституцію відмінити Юстицію. Ті, хто самі прийдуть і все вкрадене повернуть – тим нехай буде амністія. Всім решта… Ну ви і самі в курсі, що всім решта..))
Це в більшості своїй стосується чиновників звичайно. Але. Якщо “бізнес” вибудований на корупції з чиновником.. то це не організоване кримінальне угрупування часом?)) Мабуть і там Конфіскація.. – нє..?)) А то якось надто весело виходить з Юстицією. Злочинець сам собі оголосив амністію, а потім – чого вже в своїй жадібності зупинятись – назначив собі екстра пенсію, а потім, щоб вже зовсім всім добре було – назначив таку саму й своїм батькам..

Coffee break:
Дивлюсь розкішне інтерв’ю з Юрвіталієвичем. П’ять годин.Такий класний дядько. Щирий, добрий, дотепний, веселий.. Чисто тобі мотиваційний коуч. Готовий повірити кожному його слову.. гатов пранікнутся.. Був би. Якби не виступ з трибуни про агента Катерину. Той виступ все псує холєра))
Пане Юра, не уявляєте який респект за прочитані книжки.. за гострий розум.. Ви довели – ви аж ні разу не дурак, в плані освіти і знань. Один з небагатьох.. Питання – якщо чувак, той шо чорна масть.. той що з сусідньої камери..  щось вкраде.. Йому пряма дорога в ту камеру. Бо він злодій. Він саме так себе й називає..
Чому злодій, який вкрав в десятки разів більше.. який наніс збитків країні в сотні разів більше, а мотиваційних у мільярди – то він не злодій зовсім, а чистий тобі баріссаламоновіч.. і то всьо та агент вінавата..?

Я почув ваші аргументи – то не ваша компетенція. А не було бажання підняти це питання на щит? Ви ж знаєте, що народ би вас підтримав. Просто підняти і не опускати поки не змінять законодавство. Наплювавши на то чия це компетенція. Ви ж політик – а там це найперша компетенція)))

Класне інтерв’ю – прям трєнінг лічностного роста. Одне не зрозумів. Якщо ця писанина попаде вам колись перед очі – поясніть мені, бо ніфіга не пойняв. На запитання ведучого: почему не строят новые, современные тюрьмы? – ви відповіли: тому, що ця тюрма збудована у вигляді букви Е. На честь Катерини. Не тої шо агент і має дорогу машину, а тої що була імператріца і машини не мала ніякої. Це якісь сантименти до тої Катерини? Який тут причинно-наслідковий зв’язок?
І ще.. Вибачте.. Мені навіть незручно… Щось тре робити з животами. І вам і ведучому.. Або менше їсти, або інакше вдягатися, або змінити ракурс камери.. Гляньте на бізнес тренерів. Всі по спортивному підтягнуті. Таким швидше вірять якшошо..))

Double Coffee:
Сьогодні одна гарна дівчинка порахувала кількість пропозицій бізнес-тренінгів у своїй стрічці. Нарахувала 39 здається..

Тренінг..
Цинічний ідіотизм. Чому ідіотизм? Тому, що неможливо запрограмувати те чого нема. Тому що неможливо вивчити за годину/день/тиждень те, що потребує рік/пять/десять.. Тому, що переконати людину, що вона  айлон в продажах/управлінні/прийнятті рішень – не означає, що вона такою стане без знань/досвіду/ знань/досвіду/ знань/досвіду.. Це все одно що переконати школяра, ніби він крутий командос і відправити в джунглі Вєтнаму..
Чому цинічний? Бо з школяра за це ще й гроші взяли. Він за свої гроші купив собі менінгіт на голову… Накидали як дурному в шапку.. Це має і звичне для посполитих формулювання – развелі лоха не дєньгі.. Подобається бути лохом?  В принципі ми всі вільні люди – подобається – нема базару)))))…

Triple Sec)):

Щоб не випадати з тренду і згадати все все все..))
Томос. Круто. Супер. Респект. Уважуха. Питання:
Володимир, той що Романюк.. Він не мав до автокефаліїї ніякого відношення..? Зовсім-зовсім..? Не варто було за нього бодай згадати? Мовчу, про перезахоронити, як він того заслужив.. Про нього крім Глузмана, що і згадати нікому..?  Респект панові Семенові звичайно.. Чисто по людськи..
…………………….

ЮВТ.. Класна вона.. Але знову пролетить.. І знову через команду.. Здається – маєш Соболєва, просто підбери під нього технічних виконавців і насолоджуйся президенством. Ні. Як не Андрюша, то Сірожа; як не Наташа то Альона.. Хоча.. а може їй подобається пролітати.. Може там: У мене є мрія.. Я буду лєтать..
………………………….

Главному шлєперу планети присунули 13 років. І ні слова про корупцію. Це така мотивація? Чи страх, що чувак за останні п’ять років випив стільки настоянки глоду, що може не втриматися і почати здавати всіх шлєперів-подєльніків? І тоді прийдеться не в Давос, а в будівлю на честь Катерини..? Тої шо в кареті їздила, бо машини не мала, як та шо агент..))
……………………

Ше один шлєпер шапки краде. На форумі мільйонерів.. А знайомий поширив чийсь пост відчаю – в Давосі на Україну всі дивляться як на таку, що проїб#ла свій шанс.. Чувак, не Україна проїб#ла, а державна иліта – це все таки різні речі. Для України це просто ще один шанс.. Шанс повернутися з астралу..

Може саме час..?))

 

На чому ми зупинилися перед кавою?))

Пенсія..
Надпотужний інструмент. Надпотужний – хто не знав. Ви знаєте чому в Китаї стільки населення? Там пенсії відсутні як поняття. В старих надія тільки на дітей. Тобто – чим більше дітей, тим більше шансів вижити на старості років.
Це вони так думають. А насправді вбивають свою землю. Знищують грунт. Знищують екологію. Якщо це не зупинити – вони знищать нашу Землю. А ціна питання всього лиш в гарантованому забезпеченні старості. Введіть в Китаї пенсію і його населення за 50 років зрівняється з Казахстаном.
А тим часом вони Росію обживають. Так незамітно.. по чуть-чуть.. Підбираються..))
Та й з Росією треба щось вирішувати.. якщо вони самі не можуть.. Вони з нами на одній планеті живуть між іншим.. Якщо реально то вся Росія в межах Московської області. Все що далі на схід – це тисячі пустельно-порожніх кілометрів..  Їм там нецікаво.. Ім цікаво в Криму.. Тіпа цікаво..))
А на сході – вирубана китайцями тайга.. джерело кисню.. і для Ізраїлю в тім числі)).. ну і тут ви в курсі..)))
Може саме в цьому завдання ООН? Чи там чиновники також лише для того щоб нічого не робити..?

Епілог..
Кажуть Моїсей водив сорок років по пустелі.. Ви це бачили? Хто це бачив? А це не тренінг часом..?)) Не інструмент морочити вам голову..? Щоб ви всі чогось чекали. Готові чекати? Вам не все рівно, що буде після вас? А може чекати зовсім необов
язково? Потрібні аргументи? Сингапур не чекав поки зміниться покоління.. Поляки не чекали..
Чи будемо чекати поки вимрем? Наступним вже буде добре. Я нє пажіл, можєт маї дєті пажівут.. Там буде і Юстиція, і Конституція. Там не потрібна буде ні Амністія, ні Конфіскація.. Почекаєм?
Чи може таки в реал..?))

Антрахт, Нєгодяї))…

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська