WTF

Stop it!

2024. August, 03

От нашось те бабу забили? Не було до чого вчепитися?
Читаю в мережі:
міністр, під керуванням призедента, разом двоє, всьо аж бігом розкрили. Той шо бабу забив, хотів ше бужанського забити. Але йому не дали, бо відразу зловили… спав на матрасі з подушкою і капелюх мав з символами лгбт+…
І відразу чийсь геніальний комент – бігом назвіть у Львові вулицю іменем бужанського.
В цих семи словах якийсь чувак геніально обісрав відразу всіх. І «міністра», і «призедента», і «бургомістра», і бужанського з фаріон. В чому там геніальність? В тонкому гуморі. А взагалі чувак просто сказав правду. Думай… те.
Абсолютно нічого не маю до неї. Жодних претензій. Вона вибрала свою дорогу і розуміла куди йде. Знала, що секта своїх не відпускає.
Ми декілька разів бачились в реалі. Я розумів хто вона. Вона розуміла хто я. Проста цікавість двох антагоністів…
Претензії до її вчинків? Ну так – пацана в Криму здала аж занадто по-гнилому. Правда там є доля і його вини – щоб не вестися на пропагандистів секти, достатньо прочитати десять книжок. Вони ще є в вільному доступі..
Але тут зараз про інше. Тут про назви вулиць. Якщо у вигляді пропозиції, то назвіть вже у Львові якусь вулицю імені Всіх Долбойобів Відразу і дайте тому місту спокій. Вам же ж і профіт – воно мстиве і за наругу помститься..
А тут ще хтось скинув відео – дочка (така з чиновників-уербаністів) пафосно кричить до посполитих – слава Ірині Фаріон!!! І посполиті хором – навіки слава!!! – у відповідь…
Люди, ви це серйозно? Тобто страху вже зовсім ніякого? А навіщо ви тоді до церкви прийшли? Тоді може вже й не зупиняйтеся. Бо що то таке перейменувати лише вулицю? Йдіть цим тернистим шляхом далі. Перейменуйте Київ на Ірино-Фаріонівськ. А ще можна Лубни на Гальо-Савчинськ, а ще Волноваху на Максімо-Бужанск. Він ще живий? А що – якщо живий то не можна? А чо? В кінці-кінців – секта своїх все рівно не відпускає…
А ще можна площу Ринок перейменувати на Трансґендер-пляц…
До речі з однією назвою у Львові таки влучили в десятку. Не знаю чия ідея, але – низький уклін, респект і уважуха. Є там в центрі, так звана Староєврейська. Колись ця вулиця складалася з трьох окремих – Векслярська, Жидівська Нова і Капітульна. В місці де Жидівська Нова переходила в просто Жидівську є невеличка площа. Носить назву – площа Коліївщини. Ще раз – автору респект і уважуха. Чому з цим досі не воює нєкто портніков? Не знаю – може не заплатили, може там замість просто лгбт бувають лише лгбт+ і він там не буває… Не знаю тобто.
***

Був недавно в Бориславі – відгомін чорної біди відчувається до сьогодні. Пройшло понад століття з гаком, а відчувається. Борислав в Україні – це щось як Якутія в педерації.  Якби те, що видобули з надр Якутії віддали якутам, то в них олені ходили б з ролексом на кожній нозі. Але їм не віддали, натомість їх самих просто згеноцидили як народність. Тобто вчинили відвертий геноцид і, як насмішку потім назначили їм «губернатором» абрамовіча.
Якби, те що видобули з надр в Бориславі і його околицях віддали місцевим українцям, то в них там вівці могли б ходити в костюмах від Діора.  При чому – щодень в нових. Але їм не віддали. Натомість було те, що геніально описав Іван Франко в своєму – “Борислав сміється”. За цю повість сектанти з хабаду, де можуть, присувають ідею, щоб його визнали нацистом.
Що саме він там написав? Правду.
Чи був він, так званим антисемітом? Ні – був, наприклад, в приятельських стосунках з Герцлем. А то на секунду основопложник сіонізму. Ну тобто – чувак просто сказав правду.
Чи помстилися йому? Звісно. Взяли й перейменували місто Станіслав на Івано-Франківськ. Той хто це придумав був або повним дебілом, або тонким тролем. Що в принципі не знімає питання повного дебілізму.
Що з назвою не так? Наприклад, сама назва. З точки зору будови мови, це мало б означати, що в місті в основному живуть якісь іванофранки. Цього сектантам здалося замало і вони створили «момумент» навпроти університету його імені. Такий їм вдався – від землі до голови – іосіф сталін, а  вище голова, що віддалено нагадує голову власне Франка. Питання те ж саме – то скульптор нездара, чи такий тонкий тролінг? Хоча і тут – друге ні разу не відміняє перше.
Що з тим тепер робити? Це дійсно питання. Залишити так, як є, то це знівелювати і себе і Франка. Повернути попередню назву… Теж є питання. Нема там в тому місті стільки Станіславів. Стасіків багато, а Станіславів мало. «Справи вирішують» там в основному «феміністки», а серед них жодної, котру б кликали стасік. Пані Славки є, а пані стасік нема. Що місцеві роблять? Та неофіційно називають місто Франек. Ну теж – такоє. Це ім’я поширене серед поляків, а до чого вони там. Та й називають так – без особливої поваги. Ні – тре таки перейменувати. Наприклад на Паніславськ. І пані Слави будуть довольні і сектанти собі пейси повиривають.

Що це все таке? Це викривлена реальність, або та ну нах. Це те, що ти називав – буде по-приколу…

Найбільша проблема сектантів – Природа. Недолуга тому що. І це не дає їм спокійно жити. І всьо. Хоч їм восьмисвічники на голові теши, але мусять за природою поправити. Ну – бо все зробила не так, як треба. Дивляться хабадники на річку – ну явно ж сука не в той бік тече. І ну давай напрямок на протилежний міняти. Нахуя? Ну бо тече не в той бік – шо ніясно?
Ну бо то неправильно, щоб все було природньо – секта хоче хаосу. Який Дніпро? Які пороги? Який Великий Луг??? Затопіть всьо к хуям хаосним і засєліть голубимі нібєлунгамі…  Тут, це не про котів.
А взагалі таке враження, що в секти з’явилося стійке бажання самознищитися. В принципі – чому ні і хто б їм був проти. От тягнути за собою все людство причини не бачу жодної. Можна просто вирити трохи довший тунель, натягнути туди динаміту, залізти в той тунель всім кагалом і всьо взарвать во ім’я карла маркса. Навіщо всі оці лгбтз+ і решта захєра?….
Загуло –
мушчіна-гєрмафродіт з Алжиру набив в дюндєль дєвушці з Італії. Де саме? На так званій олімпіаді. Казали, що то бокс такий жіночий. Навіщо вона повелася на таку авантюру? Ну, бо дєвушка фемінастка і вірила в успішний успіх. А тут розплакалася і каже, що то їй було дуже больно в нос.
Що це таке. Крім абсолютного ідіотизму, нарешті виросло покоління тих, котрі не підозрювали про те, що комбінація клавіш “Cmd Z” в реалі не працює. Їй плінтусєвіч розказав, що навчання то хєрня, а успіх в тому, щоб вірити в себе. Вона вірила і пішла бити гєрмафрадіта, а він взяв і побив її. Ну, бо фізично сильніший. Викривлена реальність викривила їй ніс. І це логічно. Його мотиивація зрозуміла – пєдєрасти не люблять жінок, бо то їм прямі конкурентки, а яка була мотивація в неї?
А взагалі замєс від секти цікавий. Тепер чекаю на бій активістки лгбтз+ («з» – це зоофіли) з самкою африканського бегемота. Ну, бо головне вірити в успіх.
Недавно тільки писав про одну алєсю, котра чесала посполитим про «вєєрні відключення» і казала – я не знаю, як підключити генератор, але я можу розказати вам скільки коштує побудувати електростанцію…
Ну – розказати могла б. Порахувати ні. А якби за неї хтось порахував, то чого б не сказала?.. Сказала б мабуть, якби була така в ній потреба…
В чому різниця між фемінасткою алєсєю і фемінасткою з Італії? Тій, що алєся то ніхто в ніс не бив. Поки що… А так – то і там і тут школа плінтусєвіча про успішний успіх…
А от так званий васілій ломачєнков явно стратив. Замість того, щоб перестати товктися з мексиканцями, котрі від нього вправніші, то міг оголосити себе трансгендером. Оголосив – і хуяриш з олімпіади на олімпіаду. Пиздиш фемінасткам в табло і отримуєш бабло. Ну і олімпійські медалі. Так можна років до сімдесяти п’яти бути чемпіоном. Трансгендери визнані офіційно психічно хворими – можна у випадку чого казати – а шо ви від мене хочете? Я йобнутий – шо ніясно? В мене транссексуальна гендерна дисфорія – міжнародно визнана – F64.0 і F64.8 згідно з міжнародною класифікацією хвороб 10ї редакції… Мені на курсах про то сертифікат видали. Так шо пездуйти в Акапулько, шановні… це – он туди, якшошо…
Ой схоже, що не до того він сповідатися ходить. Не до отца фйодора тре, а до плінтусєвіча. Був би успішний, як син айлона маска.
Хоча ні… Тут я поспішив з висновками. При таких розкладах – а що завадить мексиканцям тут же об’явити трансгендерами себе? І що тоді? Мрію про чемпіонство до сімдесяти п’яти отцу фйодору под хвост…
Як там, до речі з боєм фемінастки за права зоофілів проти бегемотихи з долини Окаванго? Коли чекати?..

Кривите реальність? Кривіть кривіть..

Що робити?
Дати тій убієнній пані ордєн золотой звізди.
Спитатися в «уряду» – ви це робите, щоби що?
Я знаю, що тебе не покидає думка – а шо з ними зробиш? В них стільки бабла…
Насправді все просто – якщо гроші це інструмент злочину, значить їх треба конфіскувати. То буде багато крику лементу і вай вай вай? Буде. А якщо хтось когось сокирою зарубає. І буде багато крику і лементу і вай вай вай – то, що – сокиру теж ніззя конфісковать? Ти це серйозно?
Якщо цього не робити?
Тоді дати ордєн золотой звізди максіму бужанскому і перейменувати на його вшанування вулицю Староєврейську на вулицю Новобужанську. Вулицю Зоологічну на вулицю Зоофілійну, а проспект Свободи на проспект Плінтусєвіча.
Ти так не хочеш?
Тоді –
отой тридцятирічний «уряд» необхідно офіційно визнати організованим злочинним угрупуванням. Хоча б з тої причини, що без цього все що вони напозичали і вкрали прийдеться так чи інакше віддавати. Ті що позичили в принципі не в програші, бо всі гроші максимум через півроку повертаються туди звідки прийшли. Долбойоби ті навпаки – в принципі в програші полюбе, бо все те, що вони через офшори вивели, в будь якому випадку їхнім не буде. Подумай, це не складно – на якого хаосного пса тобі віддавати за долбойобів котрі позичили, вкрали і не змогли з вкраденим справитися? Чи ти може толерантний похуїст? Варіант. Але тоді змирись з війною, що триватиме рівно до того часу поки тебе не знищать. Так – саме тебе.
Запитання – а з якого хаосного, якщо в Європі хтось починає казати, що він за расєю і путін вапше маладєц, то його майже завжди звуть Алєкс і він чомусь ні разу невенгр?
Не зрозумів про війну? При відсутності законодавства – одного для всіх мешканців держави, завжди стається війна. Якщо вони не роблять висновків – то йдуть всі разом і ні разу не в Акапулько.
Не повірив про природу? Подумай – навіщо секта засадила пів твоєї країни, так званим борщовиком. Чому в нього така назва? Самому стало цікаво – виявилося, що мешканці педерації за його допомогою сподівалися перетворити шчі на борщ.
І не забудь – є істоти, котрим категорично не можна мати гроші. Це для них не категорія – це інструмент. В основному то забудовники, але і збоку вистачає. Ну і зрозуміло, що всі держслужбовці, а особливо, так звані «депутати»…
Яке походження в грошей секти? В основному з торгівлі продуктом рослинництва Ісламського Емірату Афганістан. А стартовий капітал з, так званої «реформи павлова». Що за реформа? Та – конфіскували в посполитих cccр’у гроші як інструмент виживання і перевели на рахунки секти. Ну і в спеціально ними вириті тунелі. Тунелі то для кешу.

До речі – а ти свої біткоїни де тримаєш? В підвалі? Перенеси в кладовку, бо ще відсиріють до холєри..

&&&&&&&&&&

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!