Рекомендовано DPA:

Крива липа

UnД’БілебелЪ..

Вересень 2021

 Фельдман:
– Товарищи, скоро во всем свете будет власть советов!
Голос из толпы депутатов:– Сего не буде!
Фельдман яростно:– Это почему?
– Жидів не хвате!
(Іван Бунін “Окаянные дни”)

ОБОЙМА, АБО НЕДОВГА ІСТОРІЯ СССРу..

Локальні єврейські революціонери робили революцію. Локально де? По всій російській імперії. На фіга? Їх російський цар гнобив. Крім царя ще й його поплічники обзивали різними словами. Не витримали наруги кароч..
Ну, ще до того як робити революцію, вони спочатку створили секту під назвою – «бунд». Потім оформили ребрендинг, перетворивши «бунд» на – «комуністична партія большєвіков». Бунд, до речі, означає союз. Тобто ссср в їх головах вже крутився якийсь час.
Отже комуністи, що виникли, як сукупність відходів життєдіяльності секти «бунд», офіційно з’явилися десь на початках минулого століття. Кажуть, що їх придумали німецькі євреї. Можливо й так. Ось на якого пса вони їх придумали тут, а не в себе, наприклад…?
Про деталі революції, я ще десь там нижче напишу, а тут лише зазначу – вона їм вдалася.

Вдалося… – подумали пацани і почали витворяти з себе ылітний клуб – а хулє? А шо – нєльзя?
Щоб бути ылітою, потрібні ніщєброди і послідовники. Бодай фоном – але таки потрібні. Ніщєбродів в російській імперії було навалом. Послідовники? Теж ні разу не проблема. Неписьменних ідійотів в росії ніколи не бракувало. Ідійотам дали знати: Якщо ти дурак, то тільки з нами маєш шанс стати дуже важливою персоною.. Дураки комуністів якось відразу почули. Посідали на коней і давай один одного шаблями по головах звіздошити. Потім їхні «історики» назвуть це громадянською війною. Громадянської війни пацанам було мало, тому вони вирішили завоювати цілий світ. Почати вирішили з Італії. Чому з неї? Ну як чому – море, тьолкі, Ріміні..
Як це виглядало? Лєнін написав сталіну телеграму: А можем мы, к примеру, завоевать Италию…? Сталін відписав: Можем, хулє там завоёвывать. Лєнін тоді: Завойовывайте. Сталін покликав Мішу тухачевского і каже – давай, товарищь тухачєвскій, через Польшу и на Римини. Ты пацан мощный, то с поляками верняк справишься…
Поскакали коммі на Польщу. Але там поляки їх завстидали. Як саме? Та дали тягла. Чи сильно дали? Та сильно – пулями пробили днище котелка, маркитантку юную пробили... А потім погнали за всходні креси. Гнали би й далі, бо увійшли в раж, але лєнін їм дав бабла і запропонував мирного універсала. Поляки на свою голову погодилися.
Коммі позорного універсала підписали, але злость в головах  вскипала как волна... 24 на 7 вскіпала.. Зі злості обізвали кожного п’ятого зі своїх послідовників та решти пересічних почесним званням – враг народа і відправили во глубину сибирских руд – хранить там гордое молчанье. Ну – це, щоб самим «не исчезнуть как класс на голом месте...», як казав один із них, а саме – карл бернгардович собельсон, партійна пагрємуха – карл радек.. 

Coffeebreak..
Як ті комуністи виглядали? Та не дуже.. Ви чули про барана і нові ворота. Повірте – щоб побачити “вираз обличчя” барана, вартує зробити нові ворота. Воно дійсно того варте..
Ось так вони і виглядали..
Мене, наприклад, пре слово “Барбос”.. Відразу асоціація на такого пса – дурбецела.. Воно таке велике, незграбне, кудлате і покуйовджене.. Барбос може вкусити, але пояснити навіщо він це зробив не зможе.. запас слів недостатній.. книги не читав.. Немає відповіді.. – вкусив і все.. Барбос одним словом..
От і тотальна більшість комуністів /крім похмуро-ідейних/ були – ось такі барбоси..
Діагноз? Та прошу-прошу: Психічних захворювань немає. Просто дурак.

Вся ця фігня тривала на фоні першої світової війни. Воювала тоді Англія з Німеччиною. Там з обидвох сторін ще були союзники, але тут не шкільний підручник, а тому – без надмірних деталей. Отже підтягнули союзників, паралельно винайшли кулемет і жара пішла така, що їм аж шинелі позаверталися. Загинуло в тій війні найбільше французів, що були союзниками Англії, але то таке. Німці тоді програли, але злість кипіла, як donnerwetter в суху погоду. Німців крило, як німфу на повний місяць. Але треба було трохи віддихатися..

Відправивши, через сибірський портал, в кращі світи всіх незгідних і тих, що такими були назначені, комуністи вирішили трохи розслабитись.
Почали розбудовувати комуністичну партію..
Форму та структуру приблизно змавпували з неаполітанської мафії. У комуністів все завжди приблизно. Все крадене і все приблизно. Будете сміятися, чи хтось може навіть гірко плакати, але все-все, абсолютно все – крадене. В росії навіть кремль італійці збудували. А все зпродуковане потім в срср’і – це калька з чогось західного. Музика, машини, механізми, зброя.. Все крадене. Absolutely. Але навіть вкрадене – приблизно. Це взагалі їхнє улюблене слово.
Згадав анекдот часів ссср’у..
Заєць приходить до Вовка:
– Волк, одолжи мне килограмм соли.
– Косой, у меня нет весов… я тебе примерно, “на глаз”, отсыплю…
– На болт себе отсыпь, собака серая…

Отже форму та структуру, на скільки дуракам клепки вистачило, приблизно змавпували, а потім те, що вийшло, щедро  прикрасили атрибутикою племен, що оргазмували від шкляних коралів. Тобто обвішали свій витвір орденами, прапорами та іншими блискучими шкельцями. Щоб гарно було…
After that, як апофеоз – в центрі москви на центральній площі, запакували в шкло труп свого вождя. Щоб вождеві не було нудно, то  поруч з ним почали закопувати ще й коммі-камарадів, які, дякуючи “своїм”, жили цікаво, але не довго..
Воно може й логічно – розстріляли і відразу тут же на красній площі коло лєніна закопали. А потім можна водити піонерів віддавати честь героям  – нема шо десь далеко возити.. бензин дорогий.. закопаєм туво на красній площі…

«Москва, как много в этом звуке для сердца русского слилось… как много в нём отозвалось…» 

Німці трохи відійшли від того schäm und scheiße, переконали самі себе,  що то якийсь UnД’Білебел і, що  не можна то Англії прощати. І взагалі – ні каплі в рот ні сантіметра в жо… А нє–то не вони, то той пєдік так казав – той, що вирішив зав’язати і з тим, і з тим.
А німці просто почали другу світову.
Радянські комуністи вирішили – так ось же він той момент, коли можна полякам всю псю крев показати. Відімститися так би мовити.
Поляків коммі, разом з німцями,трохи потовкли. Але в цей момент для Англії сталося непередбачуване – французи, певне наївшись якихось француватих грибів, масового мерти за Англію не хотіли. Випили бургундського і здалися німцям. Unbelievable – подумали англійці і вирішили, шо так діла не буде. Своїх шкода, то треба тих француватих на щось міняти. Подумали і стравили радянських комісарів з німецькими гауляйтерами. Як двох бойових барбосів.
Комісари англійські сподівання виправдали і обігнали Францію по втратах рівно в двадцять разів. Чи був в них свій план? Звичайно. Розвідка їх проінформувала, що в німців патронів не набагато, але менше, ніж солдатів в рабочєй красной армії. Палюбе пабєдім – подумали комісари. Видали посполитим котєлки і погнали в поля над Віслой сонной…
Ще дотепер розказують про битву гітлєра зі сталіном і гордяться вєлікой побєдой. Особливо як горіляки нап’ються.
Це – як гордість барбоса за себе, після того як ним повитирали підлогу.

А потім велика война сі скіньчила. Коммі напиздили по всій Європі чайних сервізів, губних гармошок, грамофонів, порожніх пляшок з-під шнапсу і привезли то всьо додому. З таким добром відчули себе вже вкрай ылітними. Деякі інколи навіть вмиватися почали. А деякі навіть зуби чистити пробували. 

Ось таке воно щось – отой комуніст. Ви думаєте, що воно не здогадується про свої, аж  настільки неймовірні, вихідні особисті дані? Ой – здогадується ще й як. Ну то уявіть тепер, як тому ідійотові жити, за наявності таких даних.. Потрібна ж   якась компенсація чи шо.. хоча би для відчуття власної значимості, не кажучи вже про оцінку оточуючих ніщєбродів.. Барбос, той хоч буду мав. Самооцінку Барбоса його буда цілком задовільняла. А комуністові тре бабла і влади.. інакше його самооцінка множиться на нуль.. І шо робити? Вибір небагатий – потовчений шлях до кар’єри через «обойму».. 
Можливо Ви чули вираз – «он вылетел с обоймы»..«Обойма» – це комуністичне все. А щоб ця глава  не стала рефератом, розбавлю реальними людьми, тими, що зустрілись мені на моїх дорогах..
Вчора у FB нарвався на пост колишнього парторга театру. Я згадував про нього в книзі “Хіпстер..” Тоді його перло від кар’єри в кпсс, для нього це було – the top of dreams. Але – велика война сі скіньчила.. Тепер він Народний артист України. Отже, Народний артист України вирішив оприлюднити свою освіченість, значимість, ну і до новітніх технологій, по ходу, примазатися. Тобто підняти собі самооцінку. Чувак відкоментив пост про режисера, що виграв тендер на керівника черкаського театру: «…пане Петре, а що вам блище? Система Станіславського чи Єжи Гротовського?.»
Яке чудове слово – “блище”, подумалось мені. Молодець артист – розвиває мову. Це ж, якщо блистить, то воно просто блистить, а якщо вже блище – то значить не менше, як собачі яйця.., чи “Ява 350та”.., чи червоні зорі над кремлем.. Блище.. Відчуваєте силу слова..? Блище!!!
Тепер артист старанно приховує, що він з комуністів, але комунізм це, як сифіліс – остаточно не вивітрюється. Сліди залишаються у будь-якому випадку.. На артистові сліди залишились у вигляді  банальної малописьменності.. Ну це логічно – артистові, як і всім його коммі-камарадам було ближче вступити до комсомолу і потім “розвивати” мову, ніж вчитися в школі. Вчитися це довго, нудно й нецікаво, а хочеться слави і влади. Хочеться вже, а не після навчання.. Та і партія ж ясно сказали: «кто был никем, тот станет всем…» Отже – навчання нах. Треба робити кар’єру.
Ви ще не знаєте чому у світі так багато ідійотів при владі..? Тому, що поки ви насолоджуєтеся життям, члени всесвітньої комуністичної джамахєрії 24/7 займаються своєю кар’єрою..
З огляду на те, що такі речі як чайний сервіз, губна гармошка, чи циганський «вашерон константін», то є найвища цінність в комуністичному середовищі, стає зрозуміло, що «обойма» дістала найвищий пріоритет в ордені коммі-чекістів. «Обойма» розподіляла. «Обойма» давала владу..

 Радянська історія каже – спочатку самозкреативилися комуністи, а вже посеред них – ті, що були “похмуро-ідейні” створили силовий блок і назвали його ВЧК. В народі – чекісти.
Насправді чекісти на росії появилися значно раніше. Як організацію їх створив «вєлікій царЪ» Ioaн The Terrible і назвав лагідно – «опрічнікі». Тобто суть вже була готова з часів хворого на голову царя, а назва  – ще один банальний ребрендинг..
В 1917му комуністи влаштували грандіозний шухер. Ідея була банально проста: «грабанем немного и растворимся в виртуальной реальности». Це я жартома – таких слів вони, як малописьменні, звичайно не знали, хоча суть була саме така – «грабанём и растворимься…» Вони й думати не могли, що то затягнеться на 70 років.
Але менше з тим – влаштувавши свій грандіозний комуністичний start up,коммі паралельно створили голод.
На початках розподіляли між своїми, відібрані в посполитих продукти. А потім якийсь кагановіч допер: «…слушай, а это классная схема – распределять блага…» З того часу в їхній лексикон увійшло слово «схема». Розвивати схеми і розподіляти ніштякі могли тільки люди «обойми». Очолюють “обойму” звісно ж полум’яні ленінці.
Для рядового комуніста «попасти в обойму» – це його все. Головне попасти і не вилетіти.
Ніштякі розподіляють по сьогоднішній день. Вже звичайно не продукти. Тепер це посади.  Вінцем розподілу, свого часу, стало «золото партії». «Золото партії» – назва умовна, а загалом – це все те, що радянський союз «нагосподарював» за свої сімдесят років, включно з заощадженнями його сітізенів. Заощадження звісно ж реквізували – а як же інакше..?
Ти не думав, що дев’яносто дев’ять зі ста сьогоднішніх «успішних бізнесменів» та олігархів агенти вчк.. Навіть дурному зрозуміло, що не заробляються такі гроші за такий час. Просто коли чекісти перший раз «напоролись на западло»в кінці вісімдесятих, то розклали яйця з однієї корзини в різні, з тим, щоб добро часом не пропало.
Розподілили добро між агентами.. Агентам суворо наказали, що це потрібно буде відпрацювати… Агенти подумали: «там видно буде»і гроші взяли..
З одного боку вчк, аж ні разу, не вважає їхні гроші їхніми, з другого – агенти вже встигли звикнутись зі своїм статусом, повірили в свою винятковість і зовсім не проти зіскочити з комуністичного поїзда.. З третього боку – на кожного з цих Д’Білів у вчк є стільки компромату, що він скоро взагалі втратить всякий сенс. З четвертого – всі агенти вихляють дупою і шукають, як знятися з гачка. Особливо активних час від часу утилізують… Комуністичний розподільник… театр абсурду..

Отже – «обойма», це така собі псевдо масонська лажа на теренах колишньої комуністичної імперії. При тому лажа така.. – абсолютна..))) Тобто – це свого роду кар’єрний ліфт.
Чи важко було в нього потрапити? Ні – достатньо було відмовитися від честі, гідності, а головне забути про порядність. Чи міг, наприклад, я? Запросто. Зараз був би олігархом. Чому не сів в той ліфт. По-перше –  я не Д’Біл. По-друге – банальна огида. По-третє – для мене попередніх двох причин було достатньо.

Чи змінилися коммі за сто років? Судіть самі. Тепер це щось таке товсте /часом худе, але тоді набагато зліше/, незграбне і покуйовджене.. У більшості випадків не любить воду і мило.. Гігієна – це не для них.. Гігієна замінюється брендовими одягом та аксесуарами.. Це, правда, аж ні разу, не рятує від шлейфу ароматів всесвітньої комуністичної помийної ями, але коммі вже навчилися робити вигляд, шо то так і має бути…
Сучасні комуністи дуже полюбляють, як один до одного, так і до оточуючих, вживати звернення «ніщєброд». Можливо – це генетично, як пам’ять про своє походження, а можливо їм пороблено.. Може їм доякої ворожки треба..?
Розштовхуючи ліктями інших «ніщєбродів», коммі нон-стоп рвуться до омріяної вершини. Для сучасних українських комуністів вершина омріяного – верховна рада.. Це їхній OboymEliteClub…
Сто років пройшло. Діагноз не змінився..

А шо народ? Народ безмолствовал.
Але народ відчував. Народ відчував, що навколо ыліта. Ыліта окружила. Ыліта   настирлива. Ыліта окружила і сказала – я тепер Ыліта. Народ погодився, але       перестав працювати. Народ став робити вигляд.
Ввімкнулись паралельні світи. Ыліта розвиває свою ылітність, народ все     віртуозніше робить вигляд. Competition триває.. 

Весь цей текст одним абзацом? Запросто:
Первісний лад. Вийшли з печер і переселилися на Печерські Пагорби. Йшли по спіралі. А потім революціонери законтачили спіраль і всі пішли по колу. Революция пожирает своих детей. Біг по колу. Швидше. Стоп є контакт. Змія наздогнала свій хвіст. Все спочатку. Круглий квадрат. Слава кпсс…)))
***

В Україні феодальна держава?  Основна проблема  України – відсутність освіти і судочинства? А ти чого хотів – нею всі 30 років керують илітні комуністи та їх діти. З ними по іншому не буде. Чому не буде? Бо неможливо зробити з негра мотоцикл, чи з Барбоса трактор.

Локальні нащадки революціонерів робили корупцію..
***

Що було після другої світової? Напишу нижче – інакше глава вийде занадто довга)))

 

Іван Бунін – письменник. Лауреат Нобелівської премії з літератури.

Кагано́віч Ла́зарь Моїсе́євіч – ідеолог геноциду українського народу. Народився на Київщині, закопаний в Москві. Єдиний комуніст, що сам вмер.

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
Пр. Повітрофлотський, 33/2
(“Книгарня Є”)

Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)

А можна тут:

Ceterum autem censeo, совок esse delendam

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська