СОЛДАТ..

Вітер.. Це Вітер..

Вітер.. Це Вітер..
(Make Ukraine Great Again?)

 

Жовтень 2020

Через гори, через ліс летіла зозуля
Піду я на агітпункт і проголосую..

Не піду. Вірніше не ходив. Раптом з’явилася стійка потреба не легалізувати своїми діями злочинців..
***

Проходив біля декількох виборчих дільниць. Замерзлі школярки, мабуть семикласниці, біля картонних коробок з опитуванням.. Директори шкіл – навіщо ви їх так..?

З Вашого дозволу процитую сам себе – одно, дво, та кількарічної давності..)

Вова клоун? Нє – вова, на фоні справжніх клоунів – звичайне ніхто. Навіщо ви його вибрали? Нашо ви його так підставили? Розумні ж люди. Хотіли чисто по приколу поржать с пацана? Він вам щось поганого зробив? На хіба..? Космос – він же все бачить..
***

Європа чи США – that is the question..?
США. Однозначно. А ще The Great Britain.. але – це все..))
Поглянь на Польщу – вони вибрали собі в друзі США і на Європу забили. Зараз перевезли до себе пару мільйонів наших – тих, що розумніші і роблять з них поляків.. І зроблять.. Ти це розумієш?
А Європа мовчала.. Вона завжди мовчала.. і за це вигрібала.. І якщо не зміниться, то знову вигребе..
***

Зараз Європа дає злодіям з-за поребріка ховати в них накрадені гроші? Вони їм не пахнуть..?
Якщо тобі – власне тобі, якийсь австріяк закине що ти неправильно проголосував – можеш йому сміливо сказати – пашёл нах#й рагуль, я воюю з комуністами, а ти прикриваєш ними вкрадене.. І він це проковтне. Він знає, що у цьому питанні – вони пєдєрасти…)
***

Називайте речі своїми іменами і буде вам щастя. Але – без маніпуляцій..))
Хіпстер – це не бородатий чувак у вузьких жовтогарячих чи червоних штанцях, а людина для якої свобода ціль життя.
Фрік – це не чувак, що відрізняється яскравим, екстравагантним зовнішнім виглядом, а трохи зовсім інше. Це чувак, що має якесь рідкісне екзотичне захворювання, або відрізняється незвичайним зовнішнім виглядом.. Є таке негарне слово виродок. Це фрік. Колись, ще до емпатії їх показували в бродячих цирках – як freak show. Бородата жінка – це фрік.
***

Бородатий чоловік, котрий відпускає бороду, щоб бути схожим на лісоруба і тим сподобатись іншим чоловікам, котрі відпускають бороду, щоб бути схожими на лісорубів – це не хіпстер, це, швидше за все банальний пєдєраст.
Ти переконаний, що в Європі всі пєдєрасти? Нє – там не піднімають геїв на прапор, як пробують це зробити в Україні. Там на них всім пох. Прайд в них – та й х#й з ними.. Марш в них – нехай собі маршируют..

В цивілізованому світі інша фішка – всі люди вільні і можуть робити все, що їм заманеться. Не переступаючи межу свободи іншої людини. Якщо простіше – роби що хочеш, не заважаючи при цьому іншим.. І всім буде на тебе пох.. Можеш натягнути жіночий купальник і вальцувати по дорозі якщо тебе так пре..

Якщо цікава моя особиста думка – я противник публічної демонстрації, вже не рідкісних, але таки захворювань. Так можна дійти до маршів зоофілів і некрофілів з червоними прапорами горнами і барабаном)))))..
***

Цікаво, а якби віктору фйодоровичу запустити бороду і одіти укорочені оранжеві штанці в обтяжку – був би він схожий на макса нєфйодова..?
***

Сократ, засновник Західної філософії, увесь час був зайнятий проблемою, як привести фахівців до влади.. Євреї – комуністи увесь час зайняті проблемою, як цього не допустити, а застелити все поле кумами. На вихлопі завжди або Чорнобиль, або вибори без вибору, або ще якийсь карантин…

Хочеш припхати антисемітизм? Мимо. Не всі євреї комуністи. Є євреї демократи і є євреї комуністи. І війна між ними завзятіша ніж у євреїв з арабами))) Щоб бути зрозумілим – комуністи збудували Чорнобильску АС, а адекватні укриття над нею. Поки в світі адекватних більше – цей світ буде існувати. Якщо, тьфу-тьфу, це зміниться – тоді це буде кінець, а поки що:

Антрахт, Нєгодяї..)))

КАНЦЛЕР..

СЕНАТОР..

МУЗИКАНТ..