WTF

Stop it!

Зелений кхмер..

Квітень, 2020.

Красные кхмеры – название коммунистического
движении в Камбодже. Их идеология базировалась
на китайском маоизме, а также неприятии всего
западного и современного…

Ну шо, посполиті – сьогодні перший день апофеозу правління зелених кхмерів в окремо взятій країні. І саме сьогодні я зрозумів хто такий зелений виборець.

Щоб не розписувати багато.
Стою курю. Боковим бачу – йде до мене якийсь мужчінка. Думаю – певне закурити стрільнуть. Сміх в тому, що я б дав. Навіть коли бомж просить – я даю, бо воно людина. До речі – партія і правітєльство ніяк не хоче вирішити цю проблему? Нема грошей щоб для них готелі з душем збудувати – нє? Може трохи зменшити кількість мєнтів і таки знайти гроші? Вони часом ніякі віруси не розносять?
Але про мужчінку. Чувак бомжувато одягнений. Брудний. В заяложеній масці. На вигляд тридцять тире шістдесят – результат дешевого їдла і такого ж лівого бухла. Більш точно вік – то хіба в паспорт дивитися.
Воно підходить і каже майже чистою державною мовою:
– А чого ви тут стоїте і без маски? – я вже за вами давно наблюдаю…
І каже це з ентузіазмом так, чистий тобі персонаж Шаламова, тіпа – тепер наш час прийшов, а вам лібералам прийшов піздєц.. ))) Я реально випав в осадок. Так ніби живого іхтіозавра побачив. Кажу:
– Ей, ти хто?
– Не ти, а ви. Я тут сторож. Ви кого тут так довго чекаєте?
Поколєніє дворнікоф і сторожєй – я думав вони вже вимерли, аж нєт))) Я десь хвилину приходив в себе, а тоді питаю лагідно:
– Хочеш по їбалу?
Не буду розписувати весь диспут. Мені стало цікаво і я поговорив. Там було і про землю, яка для нас пропала, і про те, як він вміє втіхаря під маску курити… Але основне, що я зрозумів – він і такі як він, терпляче, як варани з острова Комодо, чекають свого часу. Щоб помститися за все. Він ненавидить всіх хто чисто одягнений, всіх хто на машинах, всіх хто на нього забив і не звертає уваги в звичний день… І ось його звйоздний час. Спинячим мозком зеленої амеби він відчуває, що це буде недовго і, що надія на свого парня із народа, який покличе його і зробить охоронцем в концтаборі для тих, кого він так щиро ненавидить, мабуть таки не здійсниться. Бля, чувак, як так можна своїх виборців підводити внатурє?))))))) Зроби його главним по карантіну))).
Я знайомий з власником закладу, у дворі якого відбувалася ця дискусія між заходом і сходом. Я без проблем міг його набрати, щоб він звільнив свого смердючого чушпанчіка, бо той йому всіх клієнтів розжене. І він би це зробив. Але не буду. Я тепер знаю місце, де можна подивитися на зеленого кхмера)))))))

Червоні кхмери придушували або знищували
в масовому порядку, в першу чергу міське населення
та інтелігенцію країни. Були заборонені писемність,
гроші, іноземна мова. Вся країна була перетворена
на трудові сільськогосподарські комуни
з 18-20 годинним робочим днем.
Страта загрожувала за найменшу провину
(наприклад, народження дитини без дозволу
керівництва комуни).
Знищили три мільйони власного населення.

Як закінчили червоні кхмери? Коли в них закінчилася вся їжа, вони вирішили завоювати В’єтнам. Поки китай запрягав свою могутню армію їм на поміч, в’єтнамці за місяць позаганяли кхмерів в джангл на дерева і встановили в Камбоджі свій пров’єтнамський уряд. А потім суди. За геноцид.

Канг Кек Иеу – бывший начальник тюрьмы Туол-Сленг,
она же S-21, признан виновным в преступлениях
против человечности и приговорен к 35 годам
тюремного заключения…

І так приблизно всі..
***

Щоб два рази не вставати – а чому жоден з політиків досі не виступив зі зверненням до світових «бізнесменів», що не варто нічого тут купувати. Так, як ця влада має всі шанси сісти в тюрму за геноцид населення країни, то всі, прийняті нею закони, будуть відмінені, а всі купівлі-продажі скасовані. Всі позичені ними гроші, були ними ж розкрадені, тому потенційні ті, хто має намір позичити, нехай потім з них і отримують.

Геноцид, цілеспрямовані дії з метою знищення повністю або частково окремих груп населення чи цілих народів за національними, етнічними, расовими, корисливими або релігійними мотивами, шляхом позбавлення життя членів такої групи чи заподіяння їм тяжких тілесних ушкоджень, створення для групи життєвих умов, розрахованих на повне чи часткове її фізичне знищення, скорочення дітонародження чи запобігання йому в такій групі або шляхом насильницької передачі дітей з однієї групи в іншу, — карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

І ще цікаво:

А скільки вже майна країни продано китайським побратимам? Скільки китайських побратимів вже отримали громадянство країни? За скільки га землі з них вже отримали аванс? А столичне метро вже китайська власність?

 

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!

Stop it!