Рекомендовано DPA:

Крива липа

Липень, 2019

 

Країна У..

Або/ Або..

 

Країна, яку колись захопили комуністи..
Країна, де люди бідкаються, а влада розводить руками..
Країна, де вірять, що ячмінь можна вилікувати, потерши його обручкою..
Країна, де майже всі маніпулюють і майже всі відманіпульовані..
Країна, де більшість ходить до церкви в яку не вірить, бо вона комуністична..
Країна, де відомі журналісти пишуть, що корупція цементує суспільство..
Країна, яка готова стати раком під заяву якогось ушльопка орбана..
Країна, де юстиція відсутня, як така.. Як така, що не має значення..
Країна, де не чують очевидну правду, а в захваті мастурбують на неприховану брехню..
Країна, де треба почекати і все буде добре..
Чекають століттями і відманіпульвані продовжують маніпулююти..
Країна тотальної брехні.. Країна У..

***

 

Країна вже 28 років не колонія. Країна, де не буває природних катаклізмів, де є вода і земля. Країна, де в рази більш ніж достатньо ресурсів. Чому ж в Країні така срака? Така повна срака? Вже 28 років..
Давайте будемо відвертими – то не тільки в садового сміттєва срака. Хоча, звичайно – в нього ярко выражена. Але ж сміття – воно повсюди. Може тому, шо на Країну облизується кремльовський Пыня? Та пох#й на нього – його імперія вже ледве дише і їй хєрня часу залишилося.
А може в Країні менеджмент до сраки? Один і той самий вже 28 років..
Уяви собі бізнес, де менеджмент 28 років не може дати результату. Маючи для цього всі інструменти. Ти ж розумієш скільки часу власник бізнесу протримає такий менеджмент? Навіть не 28 тижнів..))
В бізнесі таке уявляєш? І я не уявляю.

Зате я, не уявляю, а бачу – як на Країну облизується пів Африки і половина Азії. Країну поступово таки заселять африканці і азіяти, якщо бля ти, не перестанеш включати лінивого дурака. Дай їм час і вони по двоє, по троє заселять собою всю Країну – вони це дуже швидко вміють робити.
Поки Пыня пробував своїм пыцыком мірятися з Держдепом, вони вже захопили його столицю. І вони вже можуть її вирізати за два дні. Знаєш як вони кажуть пацанам-масквічам ? – Ты й#баный чьорт, а тут я масквич.. 
І де в цій ситуації атомна бомба як інструмент? А расєянє включили дурака і роблять вигляд, що нічого не бачать..
Маєш шанс, чувак. Маєш шанс сісти на польовій дорозі і сказати в степ широкий – чому ж я був такий бик трильовочний..

Чому мусліків так сюди тягне? Тому, що тут є земля і вода.
***

Знаєш у чому різниця між Країною і Норвегією? В Країні не діє законодавство. Це все.
Якщо сьогодні включити діюче законодавство – через пару років тут буде така сама Норвегія. Ти сам ще зможеш це побачити.
Так само зможеш побачити і чуваків, які тобі скажуть – ти чьорт й#баний.
Тут -або/або. По іншому не буде.
Якщо ти зміг себе переконати – я тут собі трохи вкраду і все буде заїбіс, то не буде. Буде – ти чьорт й#баний, а тут я з Тернополя..

***

 

Ще раз – Україна відрізняється від розвинутих країн лише відсутністю діючого законодавства. Це перша необхідна реформа. Все решта складеться само по собі.
Друга реформа – всіх чиновників нах. Разом з довідками і субсидіями. Нах..
В них немає інструменту допомагати тобі в будь-чому. В них немає інструменту щоб розвивати Країну. З тим інструментом, який в них є,  вони можуть тобі або заважати, або не заважати. Друга функція платна, як ти розумієш.
Шо – не нах їх? Є чим заперечити?
Третя – судді. Суддям підняли пенсії і зарплати. Щоб не крали? Ні. Щоб могли відмазатися де взяли гроші на маєтки. Красти вони не припинять. Ти цього не розумієш? Ти думаєш – влаштую сина на таможню і всьо буде заїбіс? Не влаштуєш – там черга з таких. На суддів теж доречі. Але навіть якщо тобі «повезе» і влаштуєш – без розірвання цього кола, вже дуже скоро, його там змінять вихідці з Бангладеш і Сомалі, а твій таможєннік сяде на польовій дорозі, розстібне ґудзик на мундирі і скаже в степ широкий – чому ж я такий бик трильовочний..
***

Країна, де юстиція відсутня, як така, що не має значення – не може мати повносправної держави. Неповносправна держава – державою не є..

Це мали б розуміти її правителі. Якби вчилися в школі. Але це мав би розуміти і ти – ти ж вчився?)
***

Тобто – або діюче законодавство, або бідкатись і розводити руками..
Де вихід? Вимагати від влади законодавства. Одного для всіх. Не хоче менеджмент його впроваджувати – нах менеджмент. Тобі здається що це коло замкнене? Не знаєш як його розірвати? Елементарно – не треба обирати комуністіві їх найближчих родичів до влади. А в тих, що вже, поки що, там – вимагати діючого законодавства. Одного для всіх. Це не я придумав. Так зробили в усіх розвинених країнах – комуняку на гіляку. Тобто – геть від управління. Будь-якого. Навіть одним двірником. Особливо у Львові))..

Країні потрібен лідер. Серед комуністів таких не буває. Чому так? Тому, що в них, ще з часів льови бронштейна, повелось:
родина нуждается в героях, а матери рождают долбой#бов..

 

Або / Або..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська