Рекомендовано DPA:

Крива липа

Андрєй Гавтнов як дзеркало пострадянської еліти..

Анекдот часів вінилових дисків:
Мама залишила маленького сина на тата і пішла в справах. Той вирішив не паритись з вихованням і поставив малому віниловий диск з казкою. Допив на балконі пиво і вертається в кімнату..
З динаміка:
Хочешь я расскажу тебе сказку, малыш?
Малий навпроти:
Хочу..
З динаміка:
Вжик(заїло голку) Хочешь я расскажу тебе сказку, малыш?
Малий:
– Хочу
– Вжик – хочешь я расскажу тебе сказку, малыш?
– Хочу..
Вжик – хочешь я расскажу тебе сказку, малыш?…

Вони ще там сидять..

Беня включив абіду..Абідно, слушай, – на ноль меня помножили..
Образа – паганий порадник, але Бєня пішов All in.. Не знаю нашо то йому – ставки надто високі, і результат наперед відомий – не може одна людина мститися іншій, використовуючи для цього ціле суспільство. Тобто може, але результат, кажу ж, наперед відомий. Тут космос в тихий ахуй впав від широти жесту.
Пане Бєняфіціар, тре було мене покликати, я б вам помсту придумав – в Історію б увійшла своєю витонченістю..))

На пса то Вові? Для чого йому цей All in..? Заставили? Не думаю – з будь-якого поїзда можна зіскочити. Значить таки амбіції..)) А подивитися на рік вперед..?)) Це ж рішення приймалося ціною невиспаної ночі, та тоннами думок в різних напрямках. Я пам’ятаю, що закінчилось все рюмкой водкі “Бєлуга” і нетривалим уривчастим сном, але ж тонни думок були.. в різних напрямках.. І ні однієї у завтра.. Безсонна ніч закінчилася думкою – а паїбать..
Мої вітання))))))))))..

Ітогі падвєдьом:
1. Афера пройшла успішно. Який профіт у бенефіціара і який у афільованого члена? Перша ніч після виборів – савєтськє шампунське, “Бєлуга” і ура!!! ура!!! ура!!… Вигуки бадьорі, але чомусь “с тоской в глазах”.. Савєтскоє – бо традиція. У советских собственная гордость. (Про це нижче..)
Ранок після першої ночі – хвора голова і настирлива думка – нунах#я..???
Потім гарячкова мобілізація всіх членів – мож кривая как-то вывезет.
Не вивезе. Крівая безплатно не вивозить, а грошей нема.
2. Афера пройшла неуспішно. Хоча це якраз єдиний варіант, що не означає миттєвий кінець і для беніфіціара і афільованого. Обидва переходять в ранг клоунів. Тут навіть Гєна якусь шпильку вставить зі свого прєкрасного дальока, а шо вже мер і колись афільований соратник накоментить.. а шо вже всі так звані порохоботи… Фінал один: абасралі – абтєкай..
Серйозні разклади. Ще раз вітаю)))))..

 

Що обіцяють (а успішні і виконують) люди, які стають Президентами США? Створення робочих місць. Створення робочих місць дає дві речі – так званий ріст економіки (хоча по великому рахунку це фікція вигадана хитрими пацанами з прекрасного дальока – того де Гєна живе.., щоб нічого не робити й не таке вигадаєш..) і, це головне, унеможливлює смуту. Розумні це розуміють. Перегнули з “ростом економіки”, побачили жовті жилети – аж бігом розстебнули портмоне. Краще втратити частину ніж все. Але то розумні..
Вони створюють суспільство, робочі місця і, пес би з ним – час від часу “ріст економіки”..))
Що створюють ідіоти? Иліту…

Пост ніби про андрєя гафтнова – нє?))) і про “еліту”..

До “еліти” зарахували працівників податковоі, митниці, силових структур і таке інше.. Але не всіх. Десь з середини і вище табелю про ранги.Ті шо нижче – на фронт, ніщєброди..
В податковій є магазин. В ньому продається ковбаса. Ковбаса має назву. “Радянська”. А як же декомунізація? А по закону -“радянська” то не злочин.. то ж не комуністична. Нам андрій гавтнов кодекс правильний написав. Там все розписано. Можна перевернути машину на тротуар і задавити к ібєням десять невезучих ніщєбродів, можна сіманєнку на президенти, а можна ковбасу “радянську” в податковій. Все по закону. Йдіт до сраки. Чи як там кандидат казав?
Хто з цих людей заробляє гроші для країни? Ще раз – хто з цих людей робить продукт? Який продукт на вихлопі дає податкова? А митниця? Я знаю, що ви знаєте))… Звідки взятися грошам, якщо замість продукту, який можна продати, держава продукує працівників податкової і кодекс від гафтнова? Риторичне питання? – Та риторичне, риторичне – ви праві, як завжди)))..

Продукту немає – лишається позичати і маніпулювати. Позичати і маніпулювати. Про красти вже навіть писати нецікаво. З цим вже всі звиклися. Маєм кодекс по якому можна вкрасти, попастися з цим під агента Катерину, потім заявити шо то не я в тому кіно, а Джонні Деп, а агент Катерина порушила кодекс. Файний кодекс нє?))) For ever, Ґафтнов!!!…
Можна правда вкрасти в магазині вафлі і завалитися гордо на тюрму – форева Gaftnoff)))))))..

Давайте краще про маніпуляцію: ти працівник податкової.. ти – наш. Навколо ніщєброди, а тобі законало. Ти маєш навіть ковбасу. “Радянську”. Дорожи цим і памятай – втратити це, для тебе значить втратити все.. Тебе повезло ты не такой как все – ты работаешь в офисе.. як співає головний маркетолог росії. Про маркетолога це не жарт. Чувак вирахував – що маркет висмокче аж зі свистом. Профі значить. Респект.
Ковбаса могла бути “Київська”, “Банківська”, “Єврейська”, “московська” на крайняк, але ні – “Радянська”. Впарим лоху алюзію – радянське було найкраще..

Coffee break:
Отже радянське було найкраще. В сучасних легендах.. І тут в камуняки починається шизофренія. Західним треба комунізм обзивати останніми словами, що логічно і правда, а “своїм” хвалити – що бентежно та ностальгійно, враховуючи звідки весь рід пішов. Мойдедавоевал і скупа сльоза.. Воював аякже. В заград отрядах. Ви собі зможете уявити щоб хтось назвав ковбасу “вермахтівська”, “третьорейхівська” чи “гестапівська” накінець? Не можете? А чого? Гестапо знищило набагато менше народу ніж нквд. А враховуючи що нищили не своїх співгромадян то й взагалі…
Латвія відкрила архіви агентів кгб. Де Пятровіч? Чому наші не відкривають? Чи його робота полягає в тому, щоб змінювати назви ідіотсько-комуністичні на ідіотсько-некомуністичні. Це він сам собі таке право взяв, чи хтось йому дозволив? – тіпа назві как-нібудь поглупєє – шоб совєтское казалось лучше не етом фонє..
Ш и з о ф р е н і я ..

Ми пішли на Майдан. Ми розумно обурювались першими засланими провокаторами, що били вітрини в мерії. Ми були козацького роду. Ми братались з вольними ляхами, пишались вольними степами.. – хоч чиї слова пам’ятаєте?)) А потім масово виїхали до Польщі. Чекаємо на карту поляка, пишем своїм – півроку не можу з Польщі виїхати бо карта пропаде.. І мислішка така гниленька – мені тут буде добре, а ви там хоть поздихайте.. виберіть собі якогось дятла і най вами керує..
Знаєте чому це так? – Ми не почули ще одні слова того, кого ми всі без сумніву знаємо. – Не дуріте самі себе, учітесь, читайте..

Вчитися не просто варто, вчитися необхідно. Я в темі хто вчителі. Я в курсі, що до того як стати депутатом, тягати за яйонца прем’єр-міністра, та зносити трамваї з рейок, чувак працював вчителем. Чого він міг навчити дітей – я теж в темі))..

Coffee break:
Quote від метра. Дослівно. Докомово. З FB:
“Уряд Америки має допомагати Україні із реформами, допомагати у боротьбі із корупцією, а не контролювати правоохоронні органи, не управляти антикорупційними справами та владою нашої країни. По решті, нехай уряд америки поверне нам наші гроші, конфісковані американцями у лазаренка…”

З вашого дозволу дозволю собі запитати метра від політики:

Пане Князь, а що ще, з Вашої точки зору, має Уряд Америки? Уряд якої саме Америки – Північної чи Південної? Ви впевнені, що грошей конфіскованих у лазаренка Вам вистачить? Може нехай просто засилають Вам бабла два рази на місяць і не пхають свого носа до Ваших світлих справ..?

Ви знаєте чому він депутат? Тому, що вчитися таки варто. Бо без цього не буде власної думки. А людина, думка якої не має значення знаєте як називається? Правильно – лох)))))))..

А нам, в нашій тепер Польщі, яку ми своїм вторгненням, врятували від квоти на заселення азіатами, нагадаю не менш відоме:
Німець скаже: “Ви моголи”.
“Моголи! Моголи!”
Золотого Тамерлана
Онучата голі.
Німець скаже: “Ви слав’яне”.
“Слав’яне! Слав’яне!”
Славних прадідів великих
Правнуки погані!..

Чому в Україні такий бардак? І це ми знаємо. Через відсутність діючого законодавства. Хтось може заперечить?))
Хтось з держави захоче це поломати? Шо знову риторичне?))).. Та риторичне.. риторичне..)) Не схоче..
Не схоче, аргументуючи – я шо сам собі ворог? Не розуміючи що в перспективі ворог.. ще й який ворог.. Але не буду нудити – хтось це розуміє, хтось поки що не зрозуміє..

Але вихід тільки один – законодавство. І не від Гавтнова. Його законодавство створене для того, щоб легалізувати всі бздури “еліти”. Для суспільства – воно що є, що нема.. Дєнєг нет сматрі на знакі, дєньгі єсть даві на газ.. Ось і вся “юстиція”..

А зараз про страшне.. Якщо Славко не висуне себе кандидатом то нам всім залишиться – анархия, стакан портвейна..
Я не апологет секти свідків 911.. Хоча пісня бомба і я знаю історію її написання)))..
Я не створюю собі кумира – це гріх. Я розумію, що він зможе зробити не більше ніж Вова. Але він не Вова. Він символ того, чи Америка, та, що винна панові дєпутату, множить нас на ноль, чи ні..
Вони це можуть. Вони покинули колись демократичних в’єтнамців.. Маккейн це пам’ятав.. Тоді вони здали своїх і отримали “наші парни во Вьетнаме”, які бухали безпробудно і бачили перед собою очі тих, кого вони покинули на причалах Сайгону..
Але в нашій ситуації їх совість буде чиста – вже стільки разів вони нам сказали – народ, спробуйте жити цивілізовано.. Можуть подумати – ми їм пропонували, вони вирішили, що вони найхитріші, вони були впевнені, що прорвуться і стануть членами елітної секти “радянської” ковбаси.. Вони хочуть смішити світ – нехай спробують.. Най виберуть собі афільованого і смішать..
При чому тут Славко? При тому, що якщо він себе не висуне, то ми стали Сайгоном 1975 року..

30 квітня 1975 року. Останній гелікоптер вилетів з даху американського посольства о 7:53 ранку. На його борту були останні одинадцять морських піхотинців, які охороняли посольство. Президент Зіонг Ван Мінь оголосив капітуляцію..

А зараз смішне)): Якщо не Славко, то однозначно діючий Президент. Комуністи нікуди не дінуться, але анархія відсунеться на якийсь час. А там.. а там може нам пощастить і крівая вывезет..))

PS:
Чую вже не раз, чую від не дурних людей – ти шо за Славка, після тої його пісні??? Та він проти війни, він за росію..
Чуваки саме ця пісня найкраща серед його пісень. Я зараз виключно про поезію. Текст класично академічний і переживе не одне покоління. Глибшого тексту в його поезіях я не бачив.
Подумайте кому ми молилися і чия це війна..

PPS:
Чисто географічне.. Я не розумію чому Russia.. Московської Русі не було.. Держава називається Россия.. Може правиьніше Rossia..? Роша тобто.. Пане діпутат – задайте це питання мериканцям, може задурите їм голову і вони вам гроші лазаренка підгонять)))..

PPPS:
Чому Америка?

  • Тому, що Польщу зробила Америка.. Іоан Павло другий і Америка. Ми не є дурніші за поляків. І вони, самі без Америки, зараз носили би квіти до пам’ятника ярузельському і вчили в школі “попіл і діамант”))..
  • Тому, що бюджет Самсунга більший за бюджет України. А без Америки вони б зараз вчили ідеї чучхе..
  • Тому, що Америка заставляє жити всіх по одному закону.. Закон один для всіх.. А без цього – такі да .. стакан портвейна)))))..

PPPPS:
Про собственную гордость обіцяв.. Лєнь..)) – нема там гордості – банальний ідіотизм малописьменних.. Лікнеп нічого їм не дав..

Антрахт, Нєгодяї..))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська