Рекомендовано DPA:

Крива липа

2023. March,08

– Диви-диви – івобобуло…  – лох дивиться і, як результат – мінус гаманець.
– Диви-диви – івобобуло…
– Диви-диви… – на восьмий раз (цифра відносна), в лоха стійка асоціація – івобобуло/мінус гаманець.
Щоб лоху з якогось не зайшло в голову бити чиновника в табло, або вішати його портрет на ліхтарний стовп, чи на гіляку коло ратуші, лоха накривають ідіомою – викривати злодіїв в уряді, це спроба посадити країну за стіл переговорів з лаптєногим путіном…
Що то таке оте бобуло? Співало з пшонкою комуністичні пісні мєнтам в законє «на восьмоє марта». Це все, що про нього треба знати. А може й це не треба.. Що таке пшонка? Психічно хворий прокурор-долбойоб схильний до дизайну інтер’єрів. Чомусь досі не в тюрмі…

«Шістдесят два відсотки», через «дію», хочуть «восьмоє марта». Так тобі сказала «влада». Могли б сказати сімдесят вісім, могли б дев’яносто дев’ять… Ти все одно не перевіриш – інструменту нема. Не передбачено.
Ти опустив хвіст і пішов «святкувати»? А чувак зробив останню затяжку, сказав – Слава Україні і пішов в Історію. Різницю відчуваєш?
Можеш одіти свою зім’яту марлеву пов’язку і йти присувати вільним людям – «нє курі мнє здєся…»
Банер – Героям Слава! З силуетом чувака з останньою в житті затяжкою – повісили в себе на заставці сімдесят п’ять відсотків мешканців країни. І вони ж проголосували за «свято», котре впроваджують ті, проти кого він воював???… Ви серйозно?
Я теж не повірив. Вийшов в місто. З тюльпанами – комуністичним атрибутом «свята» – один на сто. Можливо один на двісті. Де саме ці шістдесят два відсотки, ви кажете?

Електронне волевиявлення – як таке, що не може контролюватися суспільством (від слова ніяк), – можливе лише при абсолютній чесності тих, хто об’являє результат. То в державі, де всі «керувальники» крадуть??? Де власне ту «дію» створили ні в кого не спитавши – чи варто це робити і, чи вартує вона витрачених на неї грошей?
Посполитий, як думаєш – це утопія, чи все таки інструмент для омріяного ьілітою – роблю, що хочу і нічого мені за це не буде ?…
Дивись – член уряду, накрав на яйцях, його зловили, а він каже – викривати злодіїв в уряді, це спроба посадити країну за стіл переговорів… Поясни мені – а зв’язок тут який, наприклад?
До речі – а можна через «дію» оприлюднити суми, що списуються урядом? Ну, наприклад на ті, порожні всю зиму, «палатки-незламності»? Багато на них списали? Так – зима могла бути люта. Але не була. Як там на рахунок – задіяти «дію» і показати скільки тон яєць в них з’їли?
Або ще краще – у скільки обійшлась бюджету держави та «дія». У скільки продовжує обходитися. І чиї діти її обслуговують. Цікаво – чи вартує воно тих грошей..
Що буде далі, якщо їх не зупиняти? «Сімдесят вісім відсотків» «проголосують» через «дію», що вони хочуть, щоб законодавчо постановили – кожен мешканець країни повинен щодня вставати в шостій ранку і співати хаванагілу у відкрите вікно. А хто не буде, той іноагент.  Ваксєр-блогер Олєсія Хно – напише, що вона голосувала проти, але ж дурний нарід.. А так, то «дія» звичайно ж легітимна. Уряд брехати ж не буде…
Це той самий «уряд», що краде  – це він брехати не буде?
А «дія» звичайно ж легітимна. Був же ж референдум про її впровадження. Все, як і обіцяли – нє? Нє??  Не було??? Анунах. Бути такого не може..
Що це таке? Це “1984” в дії. Тобто в реалі.

Навіщо їм те «восьмоє марта» вперлося? Це символ з ссср. Тобто – пушкін, ватутін, матрьошка, восьмоє марта… Це все звідти.
Хто там кого за стіл переговорів тягне?
Запиши собі десь – якщо твоя думка в таких опитуваннях когось і цікавить, то лише для того, щоб розуміти – з якого ще боку вже можна починати перекривати тобі кисень. Поступово перекриють весь.
Записав? Можеш йти в парк присувати оте своє – «нє курі мнє здєся…»
Що з тим «восьмим марта» робити? Можна, наприклад, наректи – днем пасивного гомосексуаліста імєні рози еліасівни люксємбург. Можна імені клари готфрідовни цеткін. Та друга більше підходить – закопана коло кремлівської стіни відразу за лєніном. Ордєном лєніна нагороджена – всьо, як має бути…
Можна просто не звертати уваги. Воно само по собі відімре. От – що робити з тими, що його тобі настойчіво присувають?  Це питання актуальніше.
Чи вони розумні? Ні – ні разу. Маніпулюють, як вміють. А не вміють навіть цього.

PS:
А та «поліція», що зараз пиздить грузинів в табло на мітингу в Тбілісі – то та, що згуладзе створила? То вони так громадський порядок охороняють? Я так розумію, коли недоросія напала на Грузію – ті мінти… вони ж всі на передовій були? Пряме ж порушення правопорядку… То не поліцейскоє дєло? Їх дєло «наркоточкі» кришувати і демонстрантів пиздити?
До речі, а сама згуладзе – вона там на тому мітингу? Кричить мусорам в мегафон – астанавітєсь!!! ?..
Запиши собі десь – люстрація повинна бути для всіх комуністів і членів їх сімей. Так – це була крапка. Чому так? Бо яблуко від яблуні.

PPS:
А красти під час війни (і взагалі красти) – то часом не спроба посадити країну за стіл переговорів? Чи то така мудра многоходовочка від «наймудрішого» в світі народу – якщо добре вкрасти, то які нах переговори – відразу капітуляція. Твій «уряд» – він за тебе, чи за мєдвєдя?
– Диви-диви – патапа…
– Диви-диви…
……………………………………

PPPS:
Подивився, як в Тбілісі співають наш гімн. Вони там сподіваються на нас. Ми стаємо авторитетною державою. Праїбати це, щоб етнічне злочинне угрупування  присувало нам свої комуністичні свята, для того, щоб вкрасти собі ще трохи дєніх? Ви серйозно? То би був повний івобобуло…
Може нехай все таки йдуть в патапу – нє?

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

Майк Новосад “2023 або Гравітація..” Видавництво Europe Liberal.. 2023

Apple Books

Smashwords

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

 Майк Форестер – “Трабл Shooter, або Характерник..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2023.

Придбати можна тут:
Smashwords
Apple
Rakuten Kobo

Прочитати можна тут:
Buymeacoffee

Або на халяву тут:
Скорочена версія

&&&&&&&&&&

WELCOME..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська