Рекомендовано DPA:

Крива липа

2023.May, 27.

Немає більше авторитетів. Тихо відійшли в озоновий туман.
Зникли конкретні пацани на п’ятих BMW. Пропали штивні хлопаки, котрі не плачуть. Щезли брутальні мачо. Нема. Нікого не залишилось.
Тихо пішов Стів Джобс..
Ілон маск? Це оцифрована функція, а я зараз про людей. Марк цукерброд? Казав про нього знайомий –  «галімий ж….ниш». Повністю слово написати не можу – «законом» заборонено.

Коли це почалось? Коли ти не спитав у влади – а на хуа? Наприклад тоді, коли тобі присунули нелогічний «літній час». То був перший тест – наскільки ти готовий до того, щоб стати долбойобом.
Потім забороняли куріння. З таким виглядом, ніби ти всесвітнє зло. І ти знову не спитав – а чому власне?
Що далі буде? Тобі заборонять дихати. Як саме? Якоюсь бустерною вакцинацією. Ой –  а то тобі не похуй як – це ж палюбе буде прикольно…

Дати визначення слову долбойоб? Це істота, що рутинно повторює одну і ту ж саму дію, постійно сподіваючись на інший, кращий для себе результат. А результат весь час той самий, а долбойоб вперто продовжує…
Світ накриває пандемія долбоєбізму…

А ще раніше розвалився ссср. Отоді ти праїбав конкретно. Ти мав зубами догризти комуняк. Добитися визнання їх – істотами поза законом, а  їхню ідеологію – людиноненависницькою. Натомість ти дозволив їм знову себе осідлати. Що на вихлопі? А те, що маєш – лаптєногих нацистів з долбойобом путіним на прапорі.  Повне нехтування закону всіма «суддями» твоєї держави. Відсутність діючого законодавства. Ти винен всім, тобі ніхто. Чиновники і їх діти вважають тебе лохом і це недалеко від правди. Правда прикольно?
Тобто приймай вітання – ти став сектантом. Тепер ти фалічний символ секти фаталістичних кабалістів. Твоя думка більше нікого не цікавить, а права вибору в тебе більше немає. Можеш піти комент в фійсбуку написати…
***

Станом на зараз суспільство лохів вимагає заборонити вейперів. Навіщо? Та бо бля – буде «пандемія дихальних шляхів»…
Чесно? Похуй і на суспільство і на вейперів. Від слова абсолютно. Не хочеш думати – живи, як знаєш. Ти тепер фаталіст. Тому похуй і на тебе.
Оті айкоси – то дуже небезпечно для здоров’я? Можливо. Дим з вихлопних труб в рази небезпечніший – і що? Відкрию тобі страшну державну таємницю – долбойоби при владі, то ще небезпечніше. Власне для здоров’я. А долбойоби, котрі вважають себе розумними, то втричі небезпечніше. І знову для здоров’я. Для твого здоров’я. А ти дійсно віриш в те, що воно когось хвилює крім тебе?
Твоє конкретно, то – ні, а всього людства, то – так? Так не буває – ти частина людства. Не розумієш як це? По великому рахунку і не треба. Краще просто уяви – ти в машині, за кермом котрої конкретний долбойоб. В тому сенсі як ти це розумієш. Нехай він навіть в оливковій майці і штанах. Нехай ти навіть на задньому сидінні… Таке тобі не прикольно? А долбойоб в уряді – прикольно? От прикольне в тебе життя я тобі скажу. Ходи собі – смійся. А шо тобі, внатурє…
Я декількох таких навіть бачив – ходять сміються, самі з собою розмовляють – добре їм…
Скоро їх буде сотні мільйонів. До мільярдів не дійде – раніше вимруть.
Чому так? Бо ще недавно телефони, це були телефони. Ними користувалися, щоб розмовляти на відстані. Зараз твої діти вже майже не розмовляють. Зараз, це пристрій для геймера-фаталіста. І ти постійно бачиш цю, за визначенням, пандемію на кожному своєму кроці. Не фейкову – справжню.
Що – ніхто з нею не бореться? А чому? Комусь же там залежить на здоров’ї людства – ти казав.
Не прикольна фігня? Та  – ні. Чому ж не прикольна? Ти тільки уяви яка прикольна буде в тебе країна – всі ходять, сміються, самі з собою розмовляють і цитують усну тору. Кожен свою… Це буде вже дуже дуже скоро.
Ще раз – що ти там казав про айкоси? А про здоров’я всього людства?
Нє усложнять? Ти вже так казав, коли я тобі розказував, що тебе ось саме зараз чекає. Звідки я знав? А ми характерники такі – все знаєм. Чому знаєм? Прикинь – вчилися. І платили за знання, а не за оцінки. Іноді дорого платили, але воно було того варте. А оцінки нас ніколи не цікавили. Нічиї..
***

Знайома полька каже – ваші реально вже підхарили… Всі бухають, розказують як вони закрили собою Європу від путіна, вимагають грошей і далі бухають…
Що я їй на це? Сказав – а вони тепер ваші. Ті, що закрили собою Європу від долбойобів з недоросії, всі залишились в Україні. А навіщо ви тих годуєте – не знаю. Особливо півмільйона мужиків призовного віку. В них бронь? То ви їх собі залишіть. На вічну пам’ять.  І буде всім добре – і їм, і нам..
Фігня в тому, що не залишать. Тим, що чогось варті з точки зору генетики, створять умови, щоб залишилися, а тих, що гувна варті, відправлять назад. Тобі це неприємно? А ти хотів і комуністів при  владі, і щоб все було добре? Так не буває.  І взагалі – похуй на твої переживання. Твоя думка більше нікого не цікавить – маєш фійсбук, йди коменти пиши…
***

PS:
Поцікався дефініцією слова – керувати. Як саме поцікавитися? Та – як хочеш. Застосунек собі постав, наприклад. Ще можеш прикинути ніс до фалоімітатора і подумати  – а депутатам зараз точно нічим більше зайнятися, крім голосування за виділення земельних ділянок?

PPS:
Тихо відходять старі церкви..

PPPS:
А вулицями блукають хлопаки. В сорочках-поло і з барсеткою через живіт. В них «бронь». Вони не плачуть. Вони смокчуть. Щоб не втратити «статус» і «бронь». Кароч – ні фіга не мачо. Навіть, якщо в оливковій майці і штанах… А як там на рахунок того, щоб обнародувати список «броньовиків»? Тобі таке не цікаво? А щоб створити бригаду з депутатів всіх рівнів? Їх дофіга, якшошо. Дуже дофіга. Дуже дуже дофіга.
Нє? Не цікаво?
Ну так – а кого б дійсно цікавила твоя думка…

PPPPS:
А цукєрбєрг заборонив мені ставити лайки. Тобто після п’ятого мене на годину блокують.  Пишуть, що це «порушує правила спільноти». Потім на добу. Потім знову на годину… Я ті їхні «правила» переглянув – нічого нема про кількість лайків. Не можна писати, що ґівреї створили монополію на засоби масової інформації – це залишилось, а про лайки ні слова.
Чесно? Пох і на нього, і на лайки, і на «правила спільноти».
Тобто Френди і Френдеси – мені дуже нра ваші фото, пости і коменти. Але якщо я на них не реагую, то претензії до «галімого ж….ниша»..

&&&&&&&&&&

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

Майк Новосад
“Театр, або той тойвово..”

Apple Books

і Rakuten Kobo

і: Smashwords

 

Майк Форестер – “Трабл Shooter, або Характерник..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2023.

 

Придбати можна тут:
Smashwords
Apple
Rakuten Kobo

Прочитати можна тут:
Buymeacoffee

Або на халяву тут:
Скорочена версія

&&&&&&&&&&

WELCOME..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська