Welcome:

Domini Canes

Бальшая Савковая Лапата..

We are about to break through..

Прошу пана, а ви самі розумієте, що ви ідіот?
А ти.. А ти куріть бросай..

 

Бальшая савковая лапата.. Чи велика радянська афера.. Не знаєте, що це таке? Це просто:
Набрати в борг багато мільярдів доларів, знизити таким чином курс долара, скупити дешевий долар, вивести за кордон. Потім відпустити курс. Вуаля.. Знайоме..?

До чого тут совкова лопата? Асоціація така в мене..)) – асоціація на радянських аферистів. Мені можна – я художник..)) І хоча пост про псевдожурналістів, за аферистів теж треба згадати. Тим більше, що по великому рахунку, вони теж аферисти. Прислужники – аферисти.

Кажуть – якщо ви не читаєте новин, ви не поінформовані. Якщо читаєте, — дезінформовані. Якщо слухаєте Вячеслава Пісховшика, то ви ідіот)).
Нам не по дорозі з залишками російської імперіі? Ну то якого пса ведетесь на її мошєнніків і аферистів?
Про російську імперію класно сказав сказав їхній історик Карамзін: «Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать – ВОРУЮТ..»

Де варуют? З бюджету. Очі вам відкрив..?)) Знаєш і мовчиш? – лошара.
Чому афера радянська? Тому, що савецкій саюз в Україні ще, аж ні разу, не закінчився.

.

Solo un italiano

 

Ок про аферу чуть-чуть)):
Савєцкій союз створили євреї-інтернаціоналісти. Їх – євреїв, є багато різних, але мені лєнь про них писати. Були такі, що довели бідних німаків до того, що ті вибрали собі гітлєра за фюрера. Як довели? Казали – я банкір і еліта, а ти deutsches schwein і шайсе. А тих то курвило, курвило і докурвило. Не хоче ніхто шайсем бути. Вчора Кісільов, той шо наш, український, казав в своїй програмі, що в Європі шалено росте антисемітизм. Кажу ж – ніхто не хоче шайсем бути..)). До речі, Кісільов чи не єдиний з пострадянських журналістів хто цікавий. По академічному занудний, але цікавий. Є ще цікаві персонажі, але часто навіть простеньке інтерв’ю не взмозі взяти.

 

Дивився інтерв’ю однієї красивої журналістки, шеф-редактора свого порталу, з одним відомим ні разу не молдаванином. З тим, шо клоуна на президента пхає (постарів мабуть, а може мєсть йому спокою не дає – афєріст мля)) – Игорь, аферист здесь в хорошем смысле – еслишо))…).
З одного боку – ніби умнічка дєвочка, домовилася зі стовпом олігархату, але з іншого.. Ну на пса перебивати олігарха саме в ті моменти, коли він дійсно починає розказувати щось цікаве? Ні – ну я погоджуся, що не все те, що цікаве мені, цікаве всім посполитим. Але бодай для Історії.. Тільки у чувака готова злетіти з язика інфа, яка може ніколи і ніде більше не з’явитися, як його тут же перебивають. Хотілося сказати – Соня, да не перебивай ты его на самых интересных местах, блин…
Он интересный рассказчик, вывела его на откровения – респект за профессионализм, но перебивать на пике откровения зачем?!!.. Этим Наташа страдает, но ты же не Наташа. Это ж она, как персонаж из анекдота: да какая она в пи#ду актриса?
Ты то таки журналист.. Зачем перебиваешь его аки Наташа..?))

Взагалі він класний чувак, хоча ідея з клоуном порожнякова)))…
І журналістка класна – кращої реклами ресторану я не бачив. Я не сміюсь. Дійсно круто. Оригінально. Професійно. Не заюзано. Я повірив кожному слову…

А були євреї такі, як Януш Корчак. Я завжди встаю коли згадую його. На рівні інстинкту. Щоб вам не лізти в гуглу – він сам пішов з дітьми в газову камеру. Він був іхнім вчителем і не покинув до кінця. Прочитайте його книги своїм дітям – не пропаде намарне ваша праця..
Ті шо банкіри – перечекали експеримент з гітлєром у Новому Йорку, а ті що пішли в газові камери, дякуючи… ай… шо про то писати – самі все добре знаєте..

 

Януш Корчак..

 

Отже радянський союз створили інтернаціоналісти. І шо – зразу набрали в борг багато мільярдів доларів..? Та нє))…. Спершу вони той совок розвалили, як такий, що не виправдав їх сподівання, потім об’явили банкрутами всі заводи – як неповносправні, потім ті заводи приватизували і за рік стали шукати свої прізвища в списках Форбс. За шо приватизували? Де гроші взяли? Забув сказати – перед цим вони приватизували всі заощадження громадян вищезгаданого союзу)))… В мене не взяли – я вчасно прогуляв, за тиждень до експропріації)).. Не завжди – “дєвчьонкі, патєфон, віно” – то зло))..

Заводи вже були, а в списку ніяк. Правильно – ось тоді набрали в борг багато мільярдів доларів, знизили таким чином курс…))

 

Інтернаціоналісти..

 

Але ж пост про журналістів..
Але ж не тільки.. Журналістів, як інтелігентську прокладкупрослойку, вони собі потім в прислугу найняли..

Дивлюсь відеоролик. Ого!!!:
Вміння заробляти гроші – це є талант. Це є божа ласка. Яку ти отримуєш, але за одної умови – якщо ти ділишся тим…” Це мер найукраїнськішого п’ємонту.
Так це оказується талант і ласка.. Блін, а ви шо подумали..?))
А ви не знали нашо вони церкви будують? – їм хтось сказав, шо вони ізбранниє.. а вони повірили…
Ділитися треба. Кому з ким – that is the question..
Мабуть з ним – нє? Хоча би до того часу, поки він градоначальнік – нє? Нє ну, особливо прадвінуті можуть, звичайно і потім.. після каденції… ніхто ж не протів..))
Питання:
Вміння заробляти гроші, цей неймовірний, присланий згори талант і тяга красти до патєрі сазнанія совісті – це одне і те саме, чи пан бургомістр рамси попутав..?))

Так ось, щоб вішати посполитим на вуха macaroni про ласку з неба (Соня, я правильно написав італійською?) – “журналісти” й потрібні..

Наприклад нєкто Карл – не той, шо вкрав шось там у Клари, а той шо каже, що без корупції ніяк. Відробляє – красапєта)). Або нєкто Шпортніков – який раніше сказав те саме – теж красава. Красівий та голубий, як пять рублєй в сссру. Теж відробив. Може той з чувства мєсті.. Хоча кому йому тепер мститися – повний легалайз красівим юношам навколо.
Хтось мене питав, коли в Україні з’явиться культура – в смислі тєатри-шмєатри, такі за які невстидно. Доповідаю – тоді коли в карний кодекс повернуть статтю за гомосексуалізм. Не раніше. Можна ше ввести заборону на гей мафію в структурах пов’язаних з культурою, але то буде гей-нarassment – нє?))
Пані Наташа правда мала ідею, як ратувати театри – розігнати в кібєну мать і всьо, особливо житомирський. Але видно зайнята іншими проектами і їй зараз не до театру. Навіть до житомирського. Тре косити бабло поки коситься)))…

Супер мачо телеефіру (маю надію анекдот про мачо і супермачо знаєте) Мікола Бєрезєнь каже: я вам зі всією відповідальністю заявляю – в 90ті були такі закони, що всі олігархи крали по закону…
Тобто з законів хтось прибрав тоді, на деякий час, статтю про аферизм? Ту де – ..шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна… Ст. 190 – нє?
Пане телеведучий, то ви так відпрацьовуєте..? Чи так маніпулюєте по чуть-чуть під старість років. Можна й так, але таких дівчата не люблять))..

З паном Міколою в мене був трафунок. В 90ті мене занесло керувати провінційним нічним клубом. Таким не простим. На півтори тисячі місць. І ось приходить адміністраторша і каже – там у холі телезірка сидить – вас вимагає. Пан телезірка тоді планував стати політиком нового покоління і їздив по регіону з агітацією. Сіли ми з ним на барній стійці. (до речі – а хто барну депутатом зробив? Вірніше – хто його у фракції тримає – він скоро поперевертає всі трамваї і перекалічить всіх незгідних)) – відправте його назад на рідні села..).
Пан Мікола – сталічна штучка)) – спочатку прочитав мені лекцію про кількість агави, без якої текіла то не текіла, а фуфло… Але треба знати мене))))) – я сказав бармену зняти зі стійки любу, на вибір пана Міколи, пляшку і ми перевірили вміст агави)))). Мексиканська була текіла. Оригінальна. І взагалі – поки я там був – фуфлом в тому клубі не торгували..)).
Але артист хотів слави. Окинувши оком фойє він, голосно, щоб всі чули, каже:
Микола, а як думаєш – оця візьме в мене, якщо я скажу їй, що я Мікола Березень..?
На що отримав відповідь:
То проститутка.. За сотку думаю візме. І їй пох#й шо ти Микола Березень
Злий я))))))))))))))…
Шо, згадавс мене, старий лайдаку..?))

Ще одна зірка телеефіру. Модний, як йому здається, Матфей Гвінея-Задунайський. Теж постарів і маніпулярить вже по мілкому:
– .. сьогодні, польська церква заборонила своїм священникам спілкуватися з українськими.. – “забуваючи” при цьому додати – ортодоксальна польська церква. А що та церква має там аж три приходи, які функціонують на гроші кримля – то взагалі стидливо опускається за рамки))…
Кажуть він непогано пише. Я навіть раз виставу в Москві дивився за його текстом поставлену. Може це вихід..? Може ну його те tv..? Треба вчасно піти з професії – нє? Бо якось не альо виглядає – чувак іде по студії, потім різко звертає, а очі не встигають за тулубом. Тобто спочатку повертає тіло, а потім очі, з розгубленими зіницями, його наздоганяють. Такий собі боді-очі delay в прямому ефірі… Може краще писати..?

З тими камерами васче біда. Дивлюсь презентацію книги. Соня, яку я дуже люблю, крутиться біля президента, якого час від часу бакланить. Президент стає до знимки і киває приєднатися. Соня засвічується, як лампочка ілліча – тіпа зауважалі – і тут облом. За нею, виявляється, з’явився прем’єр, той шо в окулярах. Кажуть він в них спить. (насправді це я гоню – це йому за облом тих посполитих, шо на нього надіялися. Не на Майдані – коли він економ класом до нас в госдеп літав).
Президент кивав премєру. Невдобно вийшло..))
До чого цей абзац? Рукописи не горять, а шо вже не горять відеофайли в мережі – то знов васче..)). Панове, “журналісти” – життя вартує отого – ой полчаса позора, зато сто долларов в кармене..?

Є журналісти справжні. Але злі)). Наприклад Роман, той шо вів нас через Майдан в 2004. Я пам’ятаю той телемарафон. І зараз з кайфом дивлюсь ті рідкі передачі на Ю-туб каналі (в нього така файна співведуча – нє?))..) Але ж їх малооооооо…
Я розумію його злість. Коли ідея правильна, а гроші дають підлабузникам – будеш тут добрим))) – сам перейшов через таке не раз)))… Але… Пане, Романе, все одно щось робіть – не залишайте посполитих без інформації. Без аналітики. Без Вашої аналітики. Карочє – тре Вас більше і всьо!!!))

Я б ше писав, але мені надоїло – йду пити каву (Соня, как называется тот кабак? Там кофе вкусный..?) з такою, в кайф, цигаркою…
Надаю перевагу Parliament Carat 4)))), а тим хто не курить – поводзеня))…

Антрахт, Нєгодяї..))

PS:
Чомусь талант заробляння грошей, з’являється тільки в той час, поки щасливий власник таланту при посаді. Можна по таланту звір’яти не тільки календар, а навіть годинник, включаючи секундну стрілку. А потім, коли обладатєль таланту йде з посади, той перекидується на наступного. Так може то талант дається посаді, а не індивідуму..?)) Нє, пане чиновник?))

Преображенська

Преображенська

Domini Canes

Domini Canes

Архіви