Рекомендовано DPA:

Крива липа

Ъбануті..

Квітень, 2020

Зло не повинне пройти за тебе,
Не зупиниш – пройде тебе наскрізь..

А «прем’єр-міністр» каже – уряд готовий до перемовин з іншими країнами щодо виїзду наших громадян за кордон на сезоні роботи…
Саме час робити ринок невольників))) Але всі розрахунки по безналу, звичайно. Всьо має бути диджіталізовано – бо як інакше гроші проконтролюєш?))))
І хто б міг таке подумати про бусічку – ну нє?)))

Прикольно, коли якусь схему генерує геній зла – можно оценить красоту игры.. Але коли ярко выраженный долбой@б… з зеленими водоростями там, де б мав бути, по ідеї, мозок..

Кароч пацани, я був на Майдані два рази. Ви оцих породили, ви їх і імпічментуйте. Тепер я подивлюся. Особливо ті, що вибирали, маючи закордонний паспорт і запрошення на роботу. Тіпа – я вам виберу, а сам звалю, а ви там живіть як знаєте.

Сцикотно на Майдан? А свалу нема))) Тепер ти поїдеш на сезонні роботи в Фінляндію, фіни переведуть гроші (безналом) уряду, який ти вибрав. Уряд щось забере собі, щось виділить тобі (і обов’язково безналом, звичайно). І, ти знаєш, щось мені підказує, що уряд вирішить, що тобі достатньо і десяти відсотків від того, що фіни переведуть. А нє – ще видадуть тобі медаль – диджіталізований баран і скажуть, що ти тепер кавалер ордену золотого руна. З георгіївською стрічкою – все як положено. Повішаєш собі на стінку))).. Поруч з поздравлєніямі на 9є мая)))))))..

Мало тобі десять відсотків? Тоді тебе взагалі не випустять – будеш ъбошити на китайській свинофермі в Херсонеській області за рис. Той, який зіпсутий настільки, що навіть негри не куплять..

Ти і сам тоді не поїдеш? Красавчік – але тоді просто здохнеш з голоду. Всім до єдиного чиновникам на тебе похуй. Хочеш заперечити?)))))))

Будеш такий лежати – з діджиталізованою карткою в одній руці, з ідентифікаційним кодом в іншій, поки тебе не підберуть і не закопають ті, що погодяться на десять відсотків)))))))

І головне маску… маску не знімай – особливо вдома. Той вірус, він через стіни проходить… і, чуть шо – відразу в голову))))))).

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська