Рекомендовано DPA:

Крива липа

Чмо ты, а не мачо..)

Квітень, 2020

Хроніки ескадрону притрушених оптимістів..

Хроніки – це від слова хронічні, звичайно. Хронічні – в сенсі д’Ебіли, а не акванавти. Хоча, одне іншому не заважає ні разу.

Переглянув мережевих експертів. У них є мрія. Яка в них мрія? Та банальна, аж
світиться. Це мрія звичного, позеленілого акванавта, що заздрить сусідові, бо в нього в квартирі чисто. Не більше.

Отже:
Ґрандіозний китай і росія поставлять на коліна США і ЄС. А ті, звичайно ж будуть плакати і завішувати свої будинки червоними транспарантами. А ми такі – будемо їздити до них, пити шмурдяк і кричати – тагііііііллллл!!!. Най знають. Ібо нєфіх тут чистоту розводити. А то можем їм припхати, якшошо…
Які аргументи в експертів? Та як – вони ж їм вже показали, що можуть їм вірус присунути – це раз. Китай стане менш залежним, багатшим (бо скупив активи дешевше їх вартості) – це два. Ну – активи, звичайно ж за межами Китаю… А ще – росія має секретне оружіє – то вже три… Кароч, піндосииии – здавайтеся…

Якщо по аналогії з акванавтом: дурне вирішило налякати сусіда, котрий з жалю гроші позичав – того, в котрого в квартирі чисто. Сиділо воно таке на кухні, змішувало щурячу отруту з казеїновим клеєм. Отруїло, по ходу, всю свою сім’ю і само себе – поки то в квартиру сусіда несло…
Але дурне думкою багатіє – вкраду тут все, що можна вкрасти, а сам переселюся до сусіда – бо в нього ж чисто…

Ок – давайте глянем, як воно є насправді. Тобто китай, порушив конвенцію про використання бактеріологічної зброї – а значить порушив існуючий закон. Але – його, скуплені, дешевше їх вартості, активи – то вже китайське по закону? І тепер, дурнуваті мериканці з європейцями, будуть захищати права китайців на їх святе китайське право володіння скупленими активами в своїх країнах? Яка геніальна та віртуозна схема Але – чому тоді пєсков зі своїм китайським камарадом, один одного, в поширенні вірусу звинувачують? Нашо їм то? Світ вже на колінах, активи скупили – все ж вже добре – нє?))))))).

А може їм санкціі присунуть нє?

А може все ще простіше? Активи ніхто не їсть. Вони не їстівні. Я пам’ятаю, що китайці їдять все, що по землі повзає. Але є проблема – там повзаючого менше, ніж того, що на двох ногах ходить. Прийдеться купувати. Якщо продадуть. А якщо ні? А ще ж треба мати за що купувати? А коли країна за санітарним кордоном? Таке вже було, якщо хтось забув. Населення, правда, було в рази менше, але навіть при такому розкладі мишей їли. Чи забули великий китайський винахід – коли все населення китаю зобов’язали ходити і лупити в бубен на горобців, не даючи їм присісти. Чому не давали присісти? Щоб втомлені горобці падали мертвими. Чим їм горобці завинили? Рис клювали падлюки.

А ще є, звичайно, росія. Вона упорото чекає – пока подорожает нефть…Це її секретне оружіє. Про яке, звісно, ніхто й не здогадується – таке воно засекречене. Расіяни вирішили підкупити чиновників в Цивілізації і так зробити там ліворуцію. Але є пару але. Перше але – гроші. Гроші вкрадені у своїх посполитих. Вкрасти – ніби й не вопрос, а от зберегти як? В банках росії? Нема дурних. Там свої вкрадуть. Спочатку ховали в Штатах. Коли зрозуміли, що звідти не витягнуть, знайшли собі панацею – ховати в арабів. І тут друге але. Вас здивувало, що Сауді, скинули ціну на нафту в ноль? А що їм боятися? Російські гроші зберігаються в них – все норм. Все під контролем.

Світ саме зараз ділиться на цивілізованих і ні. Можеш глянути в вікно – це вже видно неозброєним оком. Це я про Windows, якшошо.
Мешканцям Країни пропонували пристати до цивілізованих, якщо хто забув. Я спеціально пишу Країна, тому що держава і країна – це різні речі. Держава Країни скуплена кремлівськими геронтофілами і працює на кремль, аж камыш шуміт, і деревья гнутся.
Для входу в Цивілізацію потрібно було не багато. Не треба було ставати всім гомосексуалістами, як пишуть різні шарії, не треба було віддавати нікому рідну землю – схоже на те, що її намірилися скупити саме «наші китайські друзі». Треба було заставити своїх чиновників не красти і всіх жити по одному для всіх закону. Це все. Це пропуск в Цивілізацію. Але хахли, це щось неймовірне. Вірніше – щось неймовірне, вони, якимось чудом, змогли собі вибрати. І тепер сидять по хатах в масках і пірчатках – на чудо чекають. А воно ще й горить та димить навколо…

Ну локальні хахли – то таке. В гавні жили, то легко в гівно повернуться. Цікавіше глянути на тих, що пожили в Цивілізації. Вони ще дурніші за локальних. Щоб було зрозуміло термін хохли… Тут – про вихідців з ссср і його апологетів, незалежно від нації. Тобто живуть собі такі дурники в Штатах, живуть по принципу – пынька пріді, і мабуть переконані, що їм должны тілько за то, що вони собою Штати ощасливили. Постять по всіх мережах про великий китай і про расєю матушку, яка Цивілізацію отымєєть…
Про те, що потім буде пароход Палмера, і вони повернуться назад, на ісконно посконныє простори, вони й не задумуються – їм же всі должны.
Нарот – спочатку в порт, потім а гіц ин паровоз, а далі – в бубни бити… І таке – ти не повіриш, але теж вже було.. Поїдуть разом з купленими кремльом шнайдерасами і шрьодерами…

Щоб тобі зайвий раз не коментити. 600 тисяч ментів не можуть зловити пару придурків на мопедах, що підпалюють столицю з усіх боків? Можуть, звісно. Але потім – що? Що їх керівництво кремлю скаже, коли ті їх спитають – эй, вы шо там творите? Мы шо для того пацанам денег платили, шоб вы их ловили? Или вы подумали, шо у нас лишних денег много..?
***

Що потрібно було робити? Вся столиця мала бути через годину на Майдані. Через годину після чого? Після виступу генерального прокурора, який відмазував бурштинового діпутата в парламенті. Було лєнь? Тому зараз сидиш з закритими вікнами і чекаєш з якого боку ще загориться.
Що потрібно зробити? Розстрілювати на місці за підпал лісу, трави, чи будь чого. За зрубане дерево теж.
Знаки й попередження зверху теж мають властивість закінчуватись. Хочеш написати – нє усложняй – закончится вирус и все будет заипис…? Краще перечитай цей текст через рік..

 

Страшно не потрапити до золотого мільярду? З того боку від Цивілізації – взагалі без шансів..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська