Рекомендовано DPA:

Крива липа

Чтобы что..?

#ЯЇдуВТурЗмін.

Переїзд в музей лєніна..? Ура!
Без копійки потраченої з держбюджету..? Ура!

Запитання – а нашо? Чтобы что..?

А як з інженерними і не тільки комунікаціями..? Не потрібні?
Меблі теж не потрібні? Open space, empty floor? Чи меблі все таки перенесуть? Без копійки з держбюджету. Ааа, пойняв – волонтери будуть носити. Бєзвоздмєздно..

Тобто проблема лежала на такому видному місці і ніхто не побачив..? Ні її, ні шляху її подолання. І чого ті тупі мериканці віками в Білому домі сидять..

Потім можна той музей перефарбувати, раз то таке помічне.
Наприклад в червоний. Або, наприклад в голубенький. Чи в жовто-зелений шартрез.. з відтінками синьо-зеленого петролю..

Скінчилися олівці? Можна ще раз переїхати. В палац Україна, наприклад. Просто на сцену. Open stage..

А ще dresscode можна міняти..
Можу варіант підкинути. Бєзвозмєздно:

Лаковані, гарненького вишневого кольору, сандалики від “Giatoma Niccoli”.
Білі підколінники. Біла сорочка з погончиками, блискучими металевими ґудзиками “під золото”, та нарукавною емблемою.
Сині сатинові труси до колін, підперезані світлокоричневим пояском з емблемою на пряжці – п’ятикутна зірка на фоні полум’я.
На шиї трикутний червоний галстук, а на голові висока, червона, з ацетатного шовку, пілотка. Збоку на пілотці бронзовою фарбою напринтована пентаграма.
На лівій руці червона пов’язка з написом “золотом” – “Загін янтабачників №2”, а на грудях значок у вигляді червоної зірки, з зображенням профілю якогось лисого, в самому її центрі. Зверху зірку вінчають три язики полум’я, а знизу напис – “всегда готов”.

Сандалики можна від фабрики “Красная Большєвічка”.. як варіант))..

Якась кількість виборців позаливає собі кип’ятком ноги від нестримних оргазмів.. Не дякуйте.
Ще можна горн, або барабан..
І все це без копійки з держбюджету.

Знаєте як це буде насправді? Якась кількість класних пацанів, після цієї ненапряжної для бюджету акції, купить собі по новій машині з мигалкою, по квартирі в новобудові і стане корінними киянами. Потім подумають, що гроші за квартиру було б непогано якось відбити. А тут і Маріїнський парк он зря пустует. Найкраще місце для ЖК Кривбасс..

Хтось хоче мені заперечити?

 

 

А ще можна столицю перенести. За три ярди.. Я зараз не про відстань)).. Кудись в центральну Україну.. Нашо? Бо в Києві одні корупціонери. І з ЖК вже явний перебор.. по всіх можливих параметрах. А так столицю перенесем і відразу в G7. Випхаєм звідти Італію.
Перенести можна, наприклад, в Житомир. Там всі чесні і, як один, грають на білих роялях пісні Андрія Макаревича..

Коли янек виграв вибори, я сказав – о, який прикольний персонаж. Чим більше Fuck Up’ів від нього, тим млосніше себе почуває його оточення. Всі накрадуть, а сидіти буде він. Як майстер Fuck Up..))

Три ярди то вже солідні гроші – нє? На всіх кумів вистачить)).. Тільки де б їх ще взяти? Може в мериканців позичити..?))))

Багато чого ще можна. Але питання залишається – Чтобы что..?

***

Мав розмову зі знайомою. Задав їй запитання. Можу його задати й тут – в чому причина того, що Україна за 28 років не увійшла в G7..?
Німеччину під кінець війни бомбили всі кому не лінь і хто мав бомби. З Німеччини вивозили і ешелонами, і все, що в кишеню влізло..
І через 5 років ФРГ.. З дойчмарками.. які так потім любили радянські комсомольці..

Україні що завадило?
Розповідати про чорноземи та географічне розташування..? Нє..? Ну добре – не буду.
В чому причина? В дураках.

Хтось хоче мені заперечити?

..нас не бьют за отказы, запреты,
мы как в танках в своих кабинетах,
мы не пашем, не сеем, не строим,
мы гордимся общественным строем.

Мы бойцы, мы службисты, солдаты
колоссальнейшего аппарата..

Чувак, ти все ще впевнений, що зробив правильний вибір? Ок. Тоді йди допомагай меблі переносити..

 

 

Запитання. Знаєш чому Америка то Америка? Чому вона Great? Про мake аgain Трамп собі гонить. Вона велика. Без аgain. Тому, що там за будь-який скоєний злочин, будь-хто сяде до тюрми. В USA немає мовного питання. В USA немає національного питання. Розповідати про проценти етнічних груп чи релігій? Нє? Добре не буду. Вони всі американці. Знаєш чому? Тому, що там за будь-який скоєний злочин, будь-хто сяде до тюрми.
Знаєш чому вони найсильніша економіка світу? Тому, що там за будь-який скоєний злочин, будь-хто сяде до тюрми. Уявляєш як все просто? Треба для цього сорок років ходити за Мойсеєм?

Треба один раз сходити на вибори і правильно проголосувати. Це все. І ніяких Мойсеїв..))

***

Фейсбучне обсчество, зранку до ночі, пише про Fuck Up’и. Питання – до кого апелюєте? Хто повинен їх виправити? Хто повинен вас почути?

А ще є дурнувата фраза – гірше не буде. Тобто лох живе з думкою – гірше все одно не буде, на крайняк буде – або ліпше, або так, як є..
Відкрию страшну таємницю. Навіть декілька. Послєдняя несгораємая сумма буває тільки в телешоу. Кнопки cmd Z в реальному житті не існує. Чорнобиль не обов’язково остання техногенна катастрофа. Написати скільки в Україні радянських атомних станцій? Скільки радянських хімічних заводів? Скільки радянських гідроелектростанцій? Написати, що вони навіть свій радянський ресурс давно вичерпали? Не треба? Добре – не буду. Чи може написати скільки при владі радянських чиновників? Та десь коло 300 тисяч. Гірше не буде? Железно уверен..?

 

 

Війна..
В коменті до попереднього поста хтось написав:
«Який би не був у нас розумний прем’єр, він не закінчить цю війну. Це ви чудово знаєте. На чью мельницу воду льете, товарищ?»…

Скоріше за все тамбовський вовк йому товаріщ, а взагалі закінчить без особливих надзусиль. Як? Як тільки у нас почне за будь-який скоєний злочин, будь-хто сідати до тюрми, війна закінчиться сама собою і перенесеться у вигляді майдану на Болотную площадь. А потім далі по всьому сссру І там дуже швидко згасне.

Ця війна почалася тільки для того, щоб не дати Майдану стати вітриною. І щось мені підказує, що почалася вона за згодою сторін..)) Ну, але ж ми пам’ятаємо, що:
.. бо немає нічого таємного, що не стало б явним, ані сокровенного, що не стало б відомим і не виявилось би..

Хтось хоче мені заперечити?

***

Увага запитання – у кого з тих, що йдуть в парламент, програмним є – закон один для всіх ..? Що тільки у Вакарчука?
Кто б мог подумать))..

А закон один для всіх – це те що відміняє сорок років бродіння за Мойсеєм. А закон один для всіх – це і економіка, і Make America Great Again, і кінець війні, і все те, що вам обіцяли 28 років ті, що как в танках в своих кабинетах..

Один правильний крок.. Без нього знову Майдан і знову все по колу.. І добре, як та вся радянська техніка ще витримає.. А якщо якийсь рукожопий жопорук, з тих 300 тисяч, знову натисне не ту кнопку, чи вода греблю підмиє..

Ти хочеш знову їх вибрати? Чтобы что..?

Лінки в тему:
Піди свою маму клацни..
Novus ordo seclorum.. В А К А Р Ч У К
At Last – Who is John Galt?
И комиссары в пыльных шлемах..
Гоп стоп..
Зе колгосп..
Триста тысяч спартаковцев..
Днепр..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська