Рекомендовано DPA:

Крива липа

Для фанатів– какую страну патірялі..

Останнім часом, з усіх сторін, комуністична пропаганда пробує всіх переконати як класно було в СССРу. Чому так? – мені видається, що коммі зрозуміли – в цивілізованому світі їх не приймуть, навіть незважаючи на те, що вони, як вміють, прикидаються бізнес елітою нації.. Про двічі в одну річку вони, звичайно, чули, але не розуміють про що це.. Вони багато чого не розуміють..))

Ну і ностальгія звичайно..

Текст нижче – це глава-епілог до моєї книги “Театр”. Чому тут? Із врєдності..)) – коммі розказують як класно жилось при них, особливо без інтернету.. От тільки – чому вони про це в інтернеті пишуть?))

Але менше з тим. Епілог:

Діалог з записним комуністом..

Перша коммі-Иліта)): Троцкій, Ульянов, Джугашвілі (фото з мережі)

 

Епілог

Ну і за традицією, для тих, хто відірватись не може..)) До речі, цю книгу я написав, добре розуміючи, що масового успіху вона мати не буде.. тому й видав її на папері, що гарантовано витримає чотириста років.. Більшість людей так і не розуміють, що то таке комунізм.. Отже одна з цілей – щоб нащадки розуміли, що не всі були дебіли у цей наш важкий час.. Щоб могли сказати: “вони що тупі були..? – ось же чувак їм все розклав..” Колись її рекомендуватимуть прочитати у школі.. Для лінивих потім зроблю коротку версію..))

Отже для тих хто відірватись не може..))

Вчора у FB натрапив на  відривок з передмови до книжки. Книжка одного відомого та, безумовно, талановитого журналіста. А передмову написав старенький комуніст – номенклатурник, котрий колись займав значний пост в Україні. Скоріш за все журналіст його запросив щоб потішити свої понти – він постійно акцентує, що знайомий з усіма знаковими людьми планети..))

Комуніст вже старенький, зовсім не агресивний. Він вже немає сил на агресивну activity /у його внучки навіть зять квартиру віджав/..  Але він не здається і хоче донести до нащадків свої думки..

З мого боку це не усвідомлений вибір…. просто під руку трапився..))

Комуніст, у передмові, ділиться своїми думками про теперішнє, минуле та прийдешнє, а я йому заочно, з вашого дозволу, пооппоную..)) Для чого..? Ну я на початку писав, що попробуємо розібратися, що в голові у комуніста..))

Вам для зручності – його текст /без купюр/ виділю червоним,  свій – синім. Буде йому як прапор його улюбеної УРСР*

…………………………………………..

  • Прапор Української радянської соціалістичної республіки – був червоно синім..

Майбутня коммі-Иліта..)) – (фото з мережі)

Майдан победил, а что изменилось? Чем нынешние коррупционеры лучше прежних?

Кто-то из великих то ли в шутку, то ли всерьез сказал: “Только дурак на протяжении жизни не меняет своих убеждений” – боюсь, это про меня.

………………………………………………..

Тут   не   сперечаюсь,  Вам   видніше,   прошу   пана))…

………………………………………………..

Вони теж не міняли якшошо..)) – (фото з мережі)

За бесконечно длинные и далеко не спокойные годы мое мировоззрение существенно не менялось: я был и остаюсь сторонником общества социальной справедливости, свободы и подлинного. народовластия.

………………………………………………..

Суспільство “соціальної справедливості” в совку..? Це звичайно крутой замєс..)) Тобто соціальна справедливість це – комуністи керують, а всі решта виконують..? Це така свобода? Свобода від чого..?)) На рахунок “справжнього народовладдя”… Виходить, що в совку було мінімум два народи – один для керування, інший для прислуговування.. Ви так мали на увазі..?))

………………………………………………..

Естественно, глобальные преобразования, мировой оппортунизм, переоценка общечеловеческих ценностей наложили определенный отпечаток на характер и принципы моей духовной концепции: от детской болезни левизны я почти избавился, однако, с прежней силой ненавидя конформизм, стал понимать: конфронтация еще хуже, еще опаснее

………………………………………………..

Як на мене, то це просто набір слів, але поставимось з повагою до старого.. “Глобальні зміни”.. та немає ніяких глобальних змін.. світ протягом свого існування просто незворотньо тягнеться до добра – звичайна еволюція.

“Світовий спротив”.. ну це Ви про себе надто високої думки.. я думаю більшість людей у світі про вас і не чули. Світові уряди можливо.. Але тільки для того, щоб ваші ідеї до них не перекинулися.. не більше.. Тут звичний егоїзм здорової людини.. Ідея ваша: “весь мир насилья /хто б казав про насилля)))))))/ мы разрушим до основанья, а затем мы наш, мы новый мир построим.. кто был ничем, тот станет всем..” на здорову голову не налазить..))

“Переоцінка загальнолюдських цінностей”.. та нема нічого такого, людство дотепер розуміє, що є дві сили – Добро і зло.. Ви виступили на стороні зла.. яка переоцінка..? ким..?

Про дитячу хворобу лівизни.. ні це точно не до мене.. ці тезиси писав під коксом, хворий на сифіліс лєнін і аналізувати його, вибачте не буду.. це до психіатрів.. Це добре, що Ви її позбулися – вітаю, Вілєне.

Конформізм.. а що ж Ви його так ненавидите, та ще й з “колишньою силою”..?)) Ви все життя були конформістом по відношенню до вищих за рангом коммі.. Напишіть прямо: “Я ненавиджу себе і своє пристосуванство та лакейство перед начальством” – коротко і ясно.. Я впевнений, що всі Вас зрозуміють.. А, як Вам було по іншому себе поводити, якщо вже вибрали комуністичну зграю собі у камаради..?))

     Конфронтація.. Таки погано.. згоден…

………………………………………………..

Вспомним историю. Сотрясающие древний мир восстания рабов стали предтечей великих смут и народных волнений, войн на истребление. В 2014 году бунтарский дух и стремление к социальным переменам вывели на Майдан тысячи патриотов – с целью свергнуть проворовавшийся антинародный режим. Но если восстания рабов были изначально обречены на поражение, поскольку боролись они не за ликвидацию рабства, а за то, чтобы самим стать рабовладельцами, то что заставило взяться за оружие пролетариата нашу молодежь?

     В чем заключается идея второго Майдана? Во имя чего голодали, мерзли и мокли под дождем, терпели лишения? Ради чего мой внук, отработав днем, ночью с товарищами патрулировал городские улицы, оберегал сограждан от мародеров и провокаторов? Его жена по сей день в волонтерском движении активно участвует – для чего? И, наконец, на чьих руках кровь великомучеников Небесной сотни? Почему они погибли, чьи интересы защищали?

………………………………………………..

Відносно стародавніх рабів.. Тобто Ви вважаєте, що повстання, одного з ваших комуністичних ідолів, Спартака було, апріорі, приречене на поразку, оскільки боровся він не за ліквідацію рабства, а за те, щоб самому стати рабовласником?.?.? Сильно..)) Скажи Ви таке, ще навіть при брежнєві, самі знаєте – на “дурку” аж зі свистом..)) Це Ви зараз осміліли, чи і тоді такої думки були..? Якщо і тоді – то як Вам жилось з таким роздвоєнням особистості..? Не важко було?))

     Ідея другого Майдану, як і першого до речі, була не хитрою. Це був спротив суспільства проти ваших комуністичних нащадків, які втратили орієнтири і увійшли в запрєдєл.. У людства є оптимізм. Люди вірили вам і чекали світлого майбутнього. Як тільки оптимізм закінчується і приходить впевнене розуміння, що обдурили, зразу починається Майдан. Якщо вам вдалося когось обдурити, то це не тому, що він тупий, а тому, що вам довіряли більше, ніж ви того заслуговуєте.. Мерзли до речі не під дощем – там був лютий мороз.. Ну і Ви самі відповіли на своє запитання – взятися за зброю пролетаріату молодь заставило бажання ліквідувати рабство від вашої комуністичної влади.

     Внуку і його дружині звичний, людський респект.

Небесна сотня… та на вас же, на комуністах.. до речі я й не знав, під час Майдану, що яник був членом кпсс..

………………………………………………..

Головні коммі України на час час розвалу радянської імперіі:

Л. Кравчук і В. Фокін (фото з мережі)

Майдан победил, а что изменилось? Чем нынешние коррупционеры лучше прежних? Кто должен отвечать за пролитую на Майдане кровь? Неужели только бойцы “Беркута”, сохранившие, несмотря ни на что, верность присяге? Почему тревога за будущее страны не проходит, осознание бесполезности принесенных жертв угнетает? Стоила ли того ротация власти?

………………………………………………..

Майдан ще не переміг.. тому майже нічого не змінилося.. Треба вам віддати належне, пане Леопольде, комуністи сильні.. перемогти їх не легко. Але вони не логічні, тому перемога над вами неминуча.

Ключове слово “майже”, бо дещо таки змінилося і Ви це відчуваєте)). Чи не тому ви всі, як зграя пацюків, поперли на ЗМІз закликом: “схаменіться”.. “Астанавітесь” – як бачите, не зупиняє.. Страшно..?)) А що ще на тім світі буде.. ойойой..))

Згоден, шо не тільки бійці “беркуту”.. Ті, хто їх посилали в першу чергу.. Ті, що їм давали гроші і казали, що вони тепер будуть рівніші за інших.. “Беркут” відповість тільки за звірство.. у їхній присязі не було слова “добивати і знущатися”..

До речі ніколи не присягайте і не кляніться – це гріх..

А за кров.. та ваші ж таки.. комуняки..)) Хто пролив той і відповість.. Скажу вам по секрету – там ваших суддів вже не буде.. Там один суддя і він справедливий.

Тривога Ваша не за майбутнє країни, а за Ваше майбутнє у цій країні і у світі. Тривога за те, що хто був ніким той знову ніким і залишиться..))

Відносно жертв.. Є такий старий анекдот: у чорному пречорному місті – чорна пречорна вулиця. На цій чорній пречорній вулиці – такий самий чорний будинок. Біля будинку стоять два чорнісіньких чоловіки. Один каже іншому: “Іване, і на хіба ми ту гуму палили..?”

Комунізм утопія, бо він нелогічний.. Жертви були не оправдані.. тому й пригнічує..

Чого варта така ротація..? Ротація відбулась – “ваших” на “ваших” же.. Надія людей знову під ноги.. Найгірше, що може зробити людина – це забрати у когось надію.. У вас знову вийшло.. Щоб не бути голослівним – скажіть, хто у владі, що прийшла в цій ротації не був комуністом..? чи комсомольцем /коммунистический союз молодежи/..? Їм, мабуть, зверху був даний шанс змінитися.. але щоб комуніст перестав красти)) – самі ж знаєте, що це нереально…)) Ось така ротація і така її вартість.. Ну і ваша ж теза – коммунистов бывших не бывает

………………………………………………..

Радянські комуністи по дорозі на роботу.. (фото з мережі)

Украина бесповоротно теряет субъектность, превращаясь в некий объект, существующий на подаяние, и легко может стать ареной столкновения противоборствующих сил, которые, лицемерно заявляя о защите демократии и свободы, на деле соперничают за мировое господство

………………………………………………..

Про безвідворотньо.. не нам судити.. ми тільки люди…

Про подаяння.. тут складніше..)) Україна, ще на початку дев’яностих, могла піти правильним шляхом і тепер подаяння подавала б вона.. Замість того щоб створювати робочі місця і реформувати економіку, а ви це могли і прикладів навколо було безліч – винаходити велосипед необхідності не було.. Ви правда винайшли таки свій.. з трикутними колесами..)) Тобто замість логічного ви, комуняки ділили між собою те, що від Косигіна залишилось..)) те, що Шелест з Підгорним вам залишили.. Зауважте не з метою побудови комуністичної України, а з метою власного збагачення – виходить, що аж ніяк не за ідею..)) Дуже хотілося бути паном..? За чужий рахунок..? Вам не айяяй..?)) Ви ж комуніст і декларували рівність..

Ваша проблема у тому, що ви не хочете і не вмієте працювати.. і як вихід – просите подаяння у Заходу, демонструючи їм жебрацьке життя в Україні.. Браво).. геніальна схема)).. аплодисменти)))… А гроші, отримані на Заході, куди пішли..? на створення робочих місць може..? Чи все таки розікрали між своїми..?))

Колись старенький вахтер у театрі сказав мені геніальну фразу: “З хама ніколи не буде пана..”Скажу Вам більше – злодія ніколи не прийме цивілізований світ.. Вас туди не пустять.. марні старання.. у них є стала фраза: “не пускай воров в свой мир – они скомуниздят твои звезды..”))

Ареною, на жаль, Україна вже стала і дякуючи саме вам до речі. Пишу “вам”, маючи на увазі не Вас особисто, а комуністів, як таких.. Цивілізований світ вирішив знищити комунізм і так сталося, що ареною вибрана Україна.. І звичайний українець не має на це жодного впливу.. ні я, ні Ви.. хоча Ви звичайно незвичайний..))

Мені цікаво, а ось ці Ваші роздуми, вони адресовані кому? Звичайним українцям..? Тобто якщо сформулювати одним реченням, то Ваш заклик  має виглядати так: “Уважаемые украинцы, все поднимайтесь на борьбу за нас коммунистов, против тех, кто хочет у нас отобрать все то, что мы у вас своровали, чтобы мы могли передать сворованое своим детям и внукам, а будущее вас, ваших детей и ваших внуков нам глубоко до лампочки, бо вы нищеброды..”Якось так..? Я Вас правильно зрозумів..?)) Думаєте українці всі прямо масово стануть на захист цієї Вашої ідеї..?))) Бігом побіжать на Майдан з червоними прапорами..?

Цілком з Вами згоден. Лицемірно заявляючи про захист демократії і свободи, ви комуністи боретесь за своє існування.. Розумієте, що це кінець.. Апелюєте до народу, який зневажаєте.. Але ті, що з вами змагаються за світове панування також розуміють, що ви програли.. і вони вас знищать, не звертаючи уваги на мою думку, хоча я звичайно не за вас і ніколи не буду.. Не буду тому, що ви нелогічні. Що дозволяє мені це стверджувати? Та прикладів безліч)) – як мінімум країни Балтії, Польща.. що Вам казати.. Ви самі добре знаєте, що людям добре там де вас нема..)))

………………………………………………..

Время, в которое мы живем, столь же уникально, как факт и место рождения, оно такое, какое на нашу долю выпало, его ни притормозить, ни остановить нельзя – можно лишь “уплотнить”, насытить событиями и фактами. За месяцы после моей встречи с Дмитрием многое в мире изменилось радикально, и если бы наш разговор сейчас состоялся, я бы меньше о своей прошлой жизни, об увлечениях, семье и предках рассказывал. (Кстати, мой сын Игорь, исследовав наше генеалогическое древо, нашел в моем интервью ошибку: прабабушка моя из рода князя Любомирского, а не Велемирского была).

………………………………………………..

Комуністичний князь.. трохи правда на мєдвєдєва схожий..))

Ну звичайно і Любомирского і навіть Велемирского )) – кто был никем тот станет всем.. Правда я не до кінця розумію чому саме їх.. Ви ж всі хочете жити на Заході, а тут тільки красти.. Пошукайте краще і, я впевнений, що знайдете.. Не Любомирского і навіть Велемирского.. Авраама Лінкольна, Джона Вашингтона та Юлія Цезаря.. Кожен комуніст дворянин – то стопроцентно))… Не встидайтесь – шукайте.. знайдете..)) Напишете, що ви нащадок Наполеона.. хоча ні.. то вже заюзано.. переплутають з тортом.. психіатрія…)))

Я знову не розумію – ви знищили все дворянство колись щоб зараз на себе їхні регалії натягнути..? Ви взагалі в стані на це збоку подивитися..?))))) Ну і раз така справа, то вам варто і прізвище змінити на щось більш дворянське.. Бертольд Явшокін Задунайський.. як Вам таке..?)) А то якийсь цуцак.. чи, як там себе називає ваш гуру новітнього дворянства..?)) А взагалі всі люди від народження рівні – ваша прабабуся вас не познайомила в дитинстві з такою доктриною..?))

………………………………………………..

Светлейший князь Валерий Ракоци-Цицак…

Ото одразу видно шо людина дварянін..))

Фото з сайту “Думская”

Смею думать, что многие страны Европы, да и остального мира, симпатизируют Украине, любят трудолюбивых, хлебосольных, миролюбивых украинцев, но нельзя же этим постоянно спекулировать!/підпис під фото там (в книзі журналіста) все по багатому… передмова з ілюстраціями))/.

………………………………………………..

Стовідсотково з Вами згоден – люблять.. симпатизують.. нельзя))..  Все, що ви під цю картинку в Європи випросили – ви вже отримали.. більше не дадуть.. Ви, правда, примудрилися все вкрадене “заскирдувати” /правда знайоме вам слово?))/ в європейських банках..

А зараз найстрашніше для вас – воно там пропаде)).. Вам не віддадуть.. Знаєте чому? Тому, що комуніст і ідійот то слова синоніми)). І навіть банки чауса, ваш супервинахід.. Не врятує.. Вам подібні розплодили таку кількість озброєних шукачів пригод, котрі знають, що у кожному вашому саду, під землею, ростуть чарівні банки чауса.. Не страшно вам..? дебіли..?))

………………………………………………..

“Банка чауса» – як причина безсоння у шукачів пригод..))

Сегодня настало время не рассуждать, а действовать – решительно и целеустремленно. Критикуют и размышляют пусть политологи – их сейчас тьма-тьмущая, но и без них понятно: страна вплотную подошла к точке невозврата и нужны политическая воля и мужество, чтобы удержать ее от последнего, губительного шага.

………………………………………………..

Діяти рішуче та цілеспрямовано.. Кому..? Як..? З якою метою..? Цей Ваш вислів не нагадує Вам – “вперед и только вперед, а потом наверх и обратно вни..з”Це про вас, про комуністів..))

Політологів ви розвели дійсно неміряно)) – навчили комуністи людей: “Щоб такого робити щоб нічого не робити..”))) Я з Вами згоден – політологи то пусте..

Країна біляpoint of not return.. якщо мається на увазі комуністична держава то згоден. Бачите погоджуюсь. Та я й не маю наміру займатися порожнім критиканством – просто шукаю хоч якусь логіку у ваших головах. Погодитеся, що все написане мною логічне?)) Зроблю вигляд, що не зрозумів, що Ви маєте на увазі під “останнім згубним кроком..” Ну ось – пес би з ним – взяв і не зрозумів.. вперед и только вперед, а потом наверх и обратно вниз..))) За цим кроком для вас – без вас..? Страшно..?))

………………………………………………..

Пора лидерам политических партий и общественных движений, членам парламента и правительства вопросы задавать – пусть ответят, почему Украина, вполне благополучная в начале 90-х крупнейшая европейская держава, так резко деградировала по всем показателям общественного производства и уровня жизни, пускай объяснят, почему в самую бедную и социально незащищенную страну на континенте она пре­вратилась!

………………………………………………..

А вона виявляється була цілком благополучна..? Он навіть як?)) Блін я й не знав, звиняйте.. Ви написали на початку дев’яностих, тому, що тоді нею керували..? Так сказать – оббілить себе рідного?)) Можливо лідерам партій та рухів дійсно пора задавати питання /знову назвіть хоч одного з них хто не був у комсомолі або кпсс/, а може й не пора.. самі відімруть… Шо на них час тратити? Ви ж знаєте добре, що вони то пусте..))

Залишилось запитання чому.. Тому, що саме при Вас продали весь флот.. мені що зараз  перераховувати, що саме вкрали на початку дев’яностих???? Ви ж краще за всіх це знаєте..))) До речі – як тоді при Вас все йшло на металобрухт, так і зараз в лугандонії все ріжуть на металобрухт. Це вершина розуміння бізнесу по комуністичному..? Як казав сатирик: Украсть, подпрыгнуть и затаиться..))

Пане, Арнольде, я Вам відкрию страшну таємницю. Ті, що при владі крадуть в цілому світі. Так-так і поняття відкатів їм знайоме.. Є одна різниця – вони не настільки захланні як ви. Вони при цьому дають спокійно жити власному населенню. Ось так все просто..)) Щоб Ви зразу не заспокоїлися, то скажу Вам ще, що не всі там такі.. їх там абсолютна меншість /меньшовики по вашому/.. бо якби їх було більше, то на Заході зараз було би так, як в постсрср.………………………………………………..

В конце ХХ века нас было 52 миллиона, а теперь – менее 40, считая и Крым, и Донбасс. По какой причине мы потеряли в три-четыре раза больше населения, чем за период Голодомора? Тогда хоть причина была – два года подряд страшная засуха, неурожай, а что произошло сейчас: девятибалльное землетрясение, губительный мор, Всемирный потоп? Об экономике говорить не стану: тема большая, выходящая за рамки предисловия, а что с идеологией творится, с социальной защитой, медициной, культурой, образованием, наукой, со спортом, наконец?

………………………………………………..

Причина до банального проста.. вони виїхали працювати туди де за роботу платять.. Туди де вас нема – щоб зрозуміліше.. Зауважте не в мордовські табори, не в ГУЛАГ, як під час вашого розквіту, а банально працювати за гроші. Одна моя знайома живе в Чикаго у польському кварталі. То вона розповідає, що поляки масово виїзджають назад до Польщі. Правда паспорти американські не закривають)) – мало чи шо..))) Добре ви півсвіту перестрашили в свій час, панове комуністи.. Отак і українці повернуться.. написати коли..?)) Коли вас не буде..

Про “економіку” дійсно не варто – як порізати на металобрухт і вкрасти – що у цьому може бути нового?))

З “ідеологією” біда згоден. Вбили ви свою ідеологію.. та й хрєн з нею.. похмура то була ідеологія..)))

З “соціальним захистом”.. Ви б це не рухали.. порахуйте скільки раз за день, Ви спересердя, про себе, буркнули: “ніщєброди..”, а скільки разів Ваші родичі.. а знайомі.. не пишу “друзі”, бо, як Ви добре знаєте, не буває в комуністів друзів – здають один одного де тільки можуть при найпершій нагоді..)) Це реально феномен.. тотальна ненависть один до одного і заздрість.. заздрість у ступені заздрість…))

Медицини” при вас не було ніколи.. лікуватись ви таки на Захід завжди..)) Знову – я не про Вас особисто – живіть сто років здорові. Я це цілком щиро.

Так само і з “освітою”, “наукою”, “культурою” – не було їх при вас. Вся!!! музика вкрадена.. абсолютно вся!!! Ні однієї своєї мелодії – про що ще тут говорити?)) Освітою ви називали насаджування своєї ідеології – яка освіта..?))) Немає цього всього.. нема… Знаєте чому нема? – бо не логічні ви, а в природі тільки логічне має продовження..

………………………………………………..

Кинодеятель с мировым именем Андрей Кончаловский смысл бердяевской философии примерно так выразил: “Русская идея – это когда вокруг враги: только тогда народ объединяется и добивается цели”, а в чем наша, украинская идея? Неужели исключительно к поиску спонсоров-кормильцев она сводится? Не верю!

Всегда самодостаточная Украина с ее экономическим потенциалом исторических аналогов полной экономической и политической зависимости не имеет, ведь сейчас мы на снисходительном меценатстве других народов паразитируем: вся деятельность власти сводится к поиску инвесторов, кредиторов, благодетелей… Смею думать, что многие страны Европы, да и остального мира, симпатизируют Украине, любят трудолюбивых, хлебосольных, миролюбивых украинцев, но нельзя же этим постоянно спекулировать!

………………………………………………..

З чого Ви взяли, що він зі “світовим ім’ям”..? Це бажане за дійсне..? Ви самі на Бердяєва, без посередника, зіслатися не можете? Не читали Бердяєва? Довіряєте Кончаловському більше ніж собі??? Ви впевнені, що він Бердяєва може аналізувати краще за Вас? Це почуття меншовартості? Ви самі розумієте, що написали..?)))

Українська ідея” також не складна – дайте нам роботу і чистий спокій.. бажано без ворогів навколо

Правильно робите, що не вірите – Україна має тягу до свободи. І Майдани тут будуть завжди.. До того часу поки її очільники /навіть колишні/ не перестануть цитувати митців “зі світовим ім’ям”, не маючи власної думки в тому числі..)) Вірніше, маючи рабську філософію прикритися авторитетом.. Маніпулюєте? Айяяй..))) Мабуть, Ви таки маєте моральне право писати про рабів професійно..))

Спонсорів” шукають комуністи а не народ.. хоча про це ми вже писали…

………………………………………………..

Майдан.. Страшне слово для комуніста…

Чому ти такий бідний?”. – “Бо дурний“. – “А чому дурний?”. – “Бо бідний”

Всенародная любимица – Наталка Полтавка Ивана Котляревского –  поет о себе так:

Ой, я дівчина полтавка,

А зовуть мене Наталка:

Дівка проста, не красива,

З добрим серцем, не спесива.

Коло мене хлопці в’ються

І за мене часто б’ються…

Мне кажется, это про нашу Неньку, только намек на внешность исключил бы: называть себя некрасивой – это простительное женское кокетство…

………………………………………………..

No comments..

………………………………………………..

От отца своего я присказку слышал: “Чому ти такий бідний?”. – “Бо дурний”. – “А чому дурний?”. – “Бо бідний”. Не обидно ли? Почему только за последние три года реальная (не статотчетная) зарплата в два раза сократилась, цены в два с лишним раза выросли, а коммунальные платежи – в пять? Не нужно экономистом быть, чтобы понять: экономическое развитие рост коммунальных платежей должно опережать, а не наоборот, как у нас.

………………………………………………..

Ось тут знову складніше.. про “бідний та дурний”, Ви правильно написали.. дурні, бо вчитися не хотіли, а вже бідними їх Ваші камаради поробили без  надзусиль.. Економіка металу в металобрухт, з “економікою” все зрозуміло.. а ось з цінами.. тут або-або.. Або вкрасти під кінець каденції, або це гра за планом з кремля – довести ситуацію до повного абсурду.. сумно… Вам ні..?

………………………………………………..

От отца своего я присказку слышал: “Чому ти такий бідний?”. – “Бо дурний”. – “А чому дурний?”. – “Бо бідний”. Не обидно ли? Почему только за последние три года реальная (не статотчетная) зарплата в два раза сократилась, цены в два с лишним раза выросли, а коммунальные платежи – в пять? Не нужно экономистом быть, чтобы понять: экономическое развитие рост коммунальных платежей должно опережать, а не наоборот, как у нас.

………………………………………………..

Ось тут знову складніше.. про “бідний та дурний”, Ви правильно написали.. дурні, бо вчитися не хотіли, а вже бідними їх Ваші камаради поробили без  надзусиль.. Економіка металу в металобрухт, з “економікою” все зрозуміло.. а ось з цінами.. тут або-або.. Або вкрасти під кінець каденції, або це гра за планом з кремля – довести ситуацію до повного абсурду.. сумно… Вам ні..?

………………………………………………..

Ви себе тут не знайшли? Але ж ми всі не вчорашні..)) Фото з мережі.

В Европе государство с такими заоблачными тарифами трудно найти, а ведь зарплаты у нас на порядок меньше. С учетом сказанного, какой резон в указаниях премьер-министра привести в соответствие расчетные тарифы, если он сам представления не имеет, как это сделать? Руководители государства и политических партий не имеют права не знать, что три четверти населения Украины за чертой бедности оказались, что доведенные до крайней нужды люди гоняют собак от мусорных баков, служащих им средством выживания. Кто этого не замечает, пусть на изысканном фуршете устрицей поперхнется!

………………………………………………..

В Євроі комуністи при владі не були… А все решта – згоден з Вами повністю… в цьому абзаці ми однодумці… нехай поперхнется))…

………………………………………………..

По заявлению главы МВД 28 тысяч иностранцев потеряли право посещения Украины – среди них большой процент выдающихся эстрадных артистов, музыкантов, других деятелей культуры. Почему мы их не пускаем? Не хотим, чтобы наш образ жизни увидели и оценили? Не потому ли наши телевизионные программы, и до этого не слишком привлекательные, напоминают ниву после набега саранчи?

………………………………………………..

Ну ось не довго ми побули однодумцями..)) Нема в постсрср “видатних естрадних артистів” – все вкрадене, як я вже писав.. абсолютно все.. погугліть – гугла знає все…)) “Музиканти” та “інші діячі культури” так само..

Не тому, “щоб вони побачили”.. що їх здивує..? – у них все так само – не сумнівайтеся.. Відносно не пускають.. Скажіть, якщо я Вам буду говорити, що Ви меншовартий, стріляти в бік Вашого дому з кулемета.. Ви мене до себе в квартиру пустите..? Ось і їх не пускають.. і правильно зауважте роблять..)))

Не всі такі..? Так не всі.. Макаревич наприклад.. Цой покійний… Але їх мало.. вони не крали.. вони й не гнулися… Відчуваєте зв’язок..? Більшість прогнулася під державне замовлення, потім будуть відбріхуватись що їх заставили.. Скажіть – вони нам тут такі треба..?))

Як тільки в нас з’являться закони про плагіат, то з’являться й музиканти.. До речі, я Вас неймовірно здивую – музикантів, українських музикантів, признаних в світі – вже чимало..  і це тішить – молодь пішла вперед. Вони, правда, не співають радянські “шлягери”, але тим і класні.. А ті.. нехай собі живуть, як вміють.. вони вже старі і добре розуміють, що стали майже нікому не потрібні.. ще поки кремль гроші платить, то вони на плаву.. їх час вийшов.. їх game is over..))

Про телебачення.. не все так погано насправді – ось ця болтовня і демагогія, призведе нас таки до справжньої демократії і це тішить.. До речі програма Дмитра, після якої я й прочитав оце Ваше інтерв’ю, більш ніж професійна.. респект йому…

………………………………………………..

Это же так свой народ не уважать надо, чтобы ключевые позиции в управлении страной отдать чужакам без роду и племени! /підпис під фото/.

………………………………………………..

Ось тут можу з Вами подискутувати..)) Ніколи, ви комуністи, не допустите до влади тих нормальних, що є в нас в країні.. Ніколи.. А нормальні, з Вашої точки зору, нічого крім красти не вміють.. Ось така фігня малята..)) Тому мабуть таки потрібно.. Я б запросив на два роки на управління країною відомих іноземців.. з мотивацією не гроші заробити, а написати книгу – “Як я був президентом двох країн..”, “Як я був генеральним прокурором України..” Знаєте для чого вони потрібні? Для того щоб усунути від влади злодіїв, привести в порядок законодавство, прописане злодіями і віддати владу тим нормальним, яких ваші до влади ніяк не пропустять..))) Якось так…

………………………………………………..

Книги, как в фашистской Германии, пока не жгут, но книжный рынок исчезает сам по себе – кто и с какой целью принимает такие сомнительные решения?

………………………………………………..

Тут Ви, або лукавите, або не в курсі.. Скажіть яку книгу Ви хотіли б прочитати? – я дам Вам лінк на неї..)) Книжковий ринок таки зменшується.. а Ви не зауважили, що і газет стало менше.. все переходить в електронний формат.. телебачення відмирає – Ви не бачите..?

Але ж Ви не про це..)) Це ж Ви натякаєте, що не пускають паперову продукцію з сусідньої країни..))) Ви там в долях..?)) Ще раз – прочитати зараз можна все, що хочеш.. і з цим проблем немає…

Це при вас “Дети Арбата” чи “Мастер и Маргарита” були заборонені.. я їх діставав і читав щоб ніхто не бачив..)) Що ви них знайшли кримінального..?  А той бруд, що пробують до нас везти через кордон – то й не треба його тут..)) Саме смішне, що це і у Ваших інтересах зараз, хоча Ви цього не розумієте.. Але не буду Вас цим грузити..))

………………………………………………..

Присмотритесь к членам и аппарату Кабмина, к чиновникам высокого ранга, которых в старину столоначальниками называли: сколько среди них иностранцев? Это же так свой народ не уважать надо, чтобы ключевые позиции в управлении страной отдать чужакам без роду и племени!

Добро бы они высокообразованными специалистами, профессионалами были, а ведь в большинстве своем – недоучившиеся ловкачи, к тому же нечистые на руку. О таких еще Михаил Лермонтов писал: “Издалека, подобный сотням беглецов, на ловлю счастья и чинов заброшен к нам по воле рока…”.

………………………………………………..

Так.. іноземців ми з Вами вже обсудили.. чи не ваші їх запрошують часом..?)) А відносно Лєрмонтова.. мені більше імпонує його – “Прощай, немытая Россия”..))

………………………………………………..

Вспомните хотя бы исполняющую обязанности министра здравоохранения: с каким цинизмом она заявила, что сэкономила три миллиона долларов, отказавшись от закупки вакцины против смертельно опасного гриппа! Сама-то, небось, привилась, а то, что только в Киеве более 20 тысяч заболели, – это мелочь, а чего стоит ее конфронтация с выдающимся кардиохирургом Борисом Михайловичем Тодуровым! Кстати, знаете ли вы, кому Минздрав закупку лекарственных препаратов за рубежом доверил? Нет? Поинтересуйтесь.

Думаю, на должность министра такую чиновницу со слабеньким образованием Верховная Рада – даже в нынешнем составе – не утвердила бы, однако маленькая деталь: приставка “и. о.” – помогла обойтись и без этого, позволяет ей работать сколь угодно долго. Таких случайностей с кадрами все больше и больше, а может, это и не случайности вовсе, а хорошо продуманная программа?

В 1993 году по просьбе президента Кравчука я встречался с выдающимся политиком и умницей Генри Киссинджером. Он тогда книгу к изданию подготовил, и содержание некоторых ее глав мы обсудили во время обеда. Более 20 лет прошло – и теперь могу оценить высокую точность сбываемости его прогнозов…

Спустя несколько лет после встречи с Киссинджером в зале ожидания аэропорта Борисполь я случайно пересекся с господином Бжезинским, который в коротком разговоре примерно то же сказал, что и Киссинджер. В частности, что к 2025 году в Украине 25-27 миллионов населения будет. Тогда я, конечно, скептически рассмеялся, не поверил: надо же, какая чушь! – а сегодня мне уже не смешно.

………………………………………………..

Ан нет..)))) ще не обсудили виявляється.. Ок.. Моя думка.. Вона пре, як танк по корупційній фарммафії.. це мені імпонує..))

Ті гроші, які вона зекономила, не вкрали Ваші камаради)) – Вам це болить? Ви в долі..? Ваші родичі не мають відношення до радянських фармкомпаній часом..?))) Чи Ви просто повторюєте тезиси мафіозі від медицини за компанію..?  А то присутній прямо весь набір аргументів зі “світилом” на щиті..)) В цю казку вже не повірять.. бракує таланту піарщикам комуністичних фармацевтів.. вони і туди понабирали людей “зі своїх” – все по комуністичних канонах..))) Одна “хатка” Вашого “світила” перекреслює всю возню відносно виконуючої обовязки міністра.. Там, вище в книзі, я пропонував написати диктант за сьомий клас школи вашим “медикам”.. на якійсь своїй partyзробіть це для сміху – вечірка вдасться, буде весело..))

Хто такий Кісінджер всі знають.. Як Ви про Діна Ріда ще не згадали..?))) А Кісінджер для вас авторитет..? а як же на рахунок тези, що все найкраще тільки made in срср..?)) Про Бжезинського, вибачте, але не повірю – ну не любив він комуністів ніколи..))

Хочете мати моральне право коментувати во міністра? Відкрийте безкоштовну їдальню для безпритульних.. на пару зі “світилом”.. Тоді я заберу свої слова…

………………………………………………..

Маєток поблизу с. Горобіївка Бориспільського району на Київщині. Шість гектарів землі та будинок площею майже 700 кв. м. оформлені на дружину хірурга..

Наше общество безвольно достигает дна

Что происходит? Неужели прав был Геннадий Бурбулис, когда сказал мне: “Наша страна тяжело больна. Мы поставили диагноз и приступаем к смертельному лечению”? “Вопреки желанию больного?” – перебил его я. “Именно так”, – он ответил. “В твоем понимании, – уточнил я, – демократия – это способность меньшинства подавлять волю большинства? А по мне, так это легко пресекаемое политическое мошенничество”.

Сейчас мой ответ был бы не столь категоричен, и не потому, что испытываю ностальгию по прошлому, – о будущем своего народа тревожусь, над которым недоучившийся хирург занес скальпель. Тревожусь и в лучшую долю украинцев верю – иначе и жить-то не имеет смысла.

Наше общество безвольно достигает дна.

………………………………………………..

Те, що відбувається має дуже просту назву – еволюція.. Ви себе вичерпали повністю.. закопайте в землю свого дурбецела, вирийте зі стіни і закопайте на цвинтарі його поплічників.. думаю має попустити…

………………………………………………..

Закопайте покійника в землю..

Впереди крутой подъем, изнурительная работа до пота и кровавых мозолей, но чтобы хотя бы к ней приступить, нужно безотлагательно решить главную проблему – остановить кровопролитие на востоке.

………………………………………………..

Попереду крутий підйом.. what the fuck..?  знову..?)) Ви не можете без крутих підйомів..?))) без лозунгів, як без пряника..?)) Скажіть, а чим власне був зайнятий партійний функціонер на “виснажливій роботі до поту і кривавих мозолів”..? До кого апелювання..? до “ніщєбродів”..? Ви самі вірите в те, шо вони ще раз спробують дати Вам себе розвести..?))

Не хотів згадувати про схід.. але раз така справа.. Війну спровокували ви – комуністи.. як варіант потриматися за владу.. Ви зможете комусь пояснити, а за що саме там почалася війна..? За що там воюють? За мову..? Хтось забороняв російську мову на сході..? Проти львів’ян..? Львів’яни збиралися захопити шахти Донбасу..?)) Проти України за Росію..? Як би це було так, то все можна було вирішити за два тижні.. Достатньо було всім мешканцям Донбасу вийти на площу і мовчки стояти з плакатами: “Ми хочемо в росію..” Всім.. і стояти.. з плакатом.. мовчки і без агресії.. Через два тижні ви б цивілізовано, без крові, яку тепер нібито хочете зупинити, вже були б в складі росії.. Вам не потрібний Донбас.. вам потрібно було не дати вирватися “ніщєбродам” з ваших обіймів, а Україні не стати “вітриною”.. Бо якщо вирветься Україна, за нею впаде ваша влада і в Росії.. а як же мрії про світове панування..?))) Жителів Донбасу ви жорстоко розвели.. “як кошенят”.. памятаєте вислів свого соратника..? Вони це колись зрозуміють і колись вам пробачать.. але до того часу казани..)) смола…))) Чи Ви все ще атеїст..?))

………………………………………………..

Родившись в Запорожской области, человеком я стал на Донбассе. Более 20 лет работал на шахтах в Луганской области, дышал воздухом, сдобренным сернистым газом горящих терриконов, тормозок на двоих, на троих делил – как придется, и никогда последний глоток воды из предложенной товарищем фляги не выпивал. Здесь я познал счастье любить и быть любимым, здесь родились и выросли мои дети – кому, как не мне, понимать сердце шахтера?

………………………………………………..

No Comments..

То Ви ото, важко погарувавши, подумали: “Та нафіх воно мені треба отак гарувати..? піду краще в партійні лідери”.. Варіант.. мабуть.. Але є пару запитань..)) Сірчистий газ териконів вам марсіани привезли..? Два тормозки у Вас монголи відібрали..? Це треба таки бути комуністом, щоб свої, вибачте, пройоби подавати потім, як досягнення..)) Вілєне, на хіба ви ту гуму палили..?))) І чисто з цікавості – останню воду ніхто не пив, то її виливали чи як..? Дніпро ж поруч, на той час ще чиста річка.. лінь було води набрати..?

Був в Запоріжжі – природа там постаралася з ландшафтом.. І яким же треба бути ідіотом, щоб там почати заводи тарабанити.. Розумні люди зробили б Yellow Stone – місце ж унікальне.. Дебіли зробили промзону.. Скажіть ті заводи не можна було будувати за сорок кілометрів від річки бодай..? Ви хоч зараз розумієте, що комуніст то є дєбіл і навпаки..?

………………………………………………..

Бывшая гвардия труда, шахтеры, низведены сейчас до положения изгоев, хотя что бы ни думал о них некий министр, какие бы ярлыки ни клеили на них остановившиеся в своем развитии личности, именно их я считаю генетическим фондом украинского народа. Жители Донбасса, как и все люди вообще, разные, но у шахтеров есть одна общая особенность: они несгибаемы. Их можно сломить, но не согнуть – и как бы происходящее на Донбассе ни называли – борьбой с сепаратизмом, АТО или гибридной войной, – все равно это война против собственного народа на своей земле, смертный грех, который не подлежит искуплению.

………………………………………………..

Саме їх генетичним фондом українського народу..? а полтавчани тоді не фонд?)) а сумчани? А кияни..? А може краще без ярликів..?))) Чи то вже привичка – кожна куфайка має мати свою бірку..? з номером бажано..))) А як Вам таке – всі люди рівні за походженням і незалежно від регіону проживання, національності та професії.. Так Вам зле – бо як тоді війну спровокувати у випадку чогось..?

Так, згоден з Вами.. це війна проти народу.. проти людяності.. проти добра.. війна Добра і зла.. нічого нового.. Ви розумієте, що ви на боці зла..?))

………………………………………………..

Донбасс – это ведь не просто географическое понятие./підпис під фото/.

………………………………………………..

Captain Obvious… No Comments…

………………………………………………..

Трудно сказать, сколько на территории Донбасса за линией фронта осталось людей: может, миллион-полтора, точно не знаю – остальных горькая доля по всей стране разбросала. Кто они, эти люди? Террористы, сепары, рашисты или просто грязь под ногами? Враги, посягающие на исконно украинские земли: Слобожанщину, Полесье, Галичину, Буковину? Думаю, нет. В большинстве своем это попавшие в беду не по своей воле несчастные, так уничтожать их нужно или защищать?

………………………………………………..

Я вище написав чому так сталось. Не з власної волі.. згоден.. ви підставили.. Принесло це Вам задоволення? Їх зараз і намагаються врятувати.. від ваших ідей..

………………………………………………..

Донбасс – это ведь не просто географическое понятие. Большинство его жителей – потомки бежавших от панского произвола и царской милости смелых вольнолюбивых бунтарей – это люди, не терпящие обид и несправедливости.

………………………………………………..

То оце за таку милість ви царя потім в святі вивели..?))) Де логіка? Люди втекли від царя /напевно він був поц і підарюга раз втекли/, а ви його потім через свою комуністичну церкву оголосили святим. Тепер він знову поганий? То цар був за вас чи проти? А ви за царя чи проти? Якщо за – то навіщо ви його розстріляли? Якщо проти то чого він тепер святий? Ви розумієте, що то шизофренія..?)))

………………………………………………..

Обузой для государства Донбасс никогда не был, и, что самое важное, при численности населения, составляющей около 10 процентов, 20 процентов валового продукта Украины давал, то есть каждый там “за себя и за того парня” работал. Шахтеров, металлургов, машиностроителей, хлеборобов и ученых Донбасса людьми второго сорта считать – грех: с ними разговаривать надо.

………………………………………………..

А це вже подібне на “держзамовлення з кремля”..)) Розкажіть всім ще раз, що Донбас всіх годував.. Ви вже раз розказали…

………………………………………………..

Обратимся к всемирной истории. Известны своими извечными сепаратистскими взглядами Шотландия, Северная Ирландия, Каталония, Квебек, но разве против них войны ведутся? Нет, потому что есть понимание, что “война – это последний довод королей”. Не примет ли в свой адрес упрек наша дипломатия, не допустила ли она в самом начале конфликта трагическую ошибку? Ошибку, которую теперь исправлять нужно – спокойно и рассудительно.

………………………………………………..

Самі бачите – нема комуністів нема війни.. “Ларчик просто открывался”..)) Ви покликали людям війну.. все вірно, а тепер швиденько перекиньте вину на «таємничих дипломатів»..)) настамнет…))) Думаєте спрацює..?))

………………………………………………..

Представляю, как ухмылялся бы душитель украинского языка

царский министр Валуев – у него нашлись последователи

Ну разве даже между самыми близкими и родными людьми не бывает такого: погорячились, схлестнулись, фейсы друг другу набили, а потом поостыли, одумались, повинились, мировую выпили – и снова в семье лад? А рассудить их власть в лице главы государства обязана, и не дай бог при этом проявить чванство и спесивость, высокомерно от­казываясь от переговоров и требуя, чтобы побежденный противник приполз с веревкой на шее.

………………………………………………..

Уявіть не буває.. між рідними і близькими не буває.. рідні і близькі один одному “фейси не б’ють”.. Та й серед ваших не буває.. По іншій причині, але таки не буває..)) Випити то може й випили, але злість і бажання помститися не пройде.. Ви ж це знаєте..)) Про владу.. це кого Ви зараз мали на увазі? Голову комуністичного інтернаціоналу..?)) Президента країни..? Як Ви собі це уявляєте..?)) Прочитав спочатку, що влада не має права на чванство, пихатість і зарозумілість.. та де ні))) – то таки холопи не мають на це права..)) Хто б сумнівався..))) В холопів є право повзати зі шнурком на шиї..))) Браво, Боніфацій..))

………………………………………………..

Это тупик, а тому, кто рвет на груди вышиванку и призывает к войне до победного конца, о позорной судьбе господина Керенского нужно напомнить, предложить оставить теплое депутатское кресло с машинкой для кнопкодавства и поехать туда, где мерзлый хлеб случается есть и спать урывками. Туда, где убивают и калечат.

………………………………………………..

Прочитав про вишиванку.. згадав анекдот))) – Зайчик, Ведмедик і Лисичка грають в карти. Ведмедик каже: “А хто буде мухлювати, той отримає по хитрій рудій морді..”

А тим, що рвуть на грудях колорадську стрічку про Керенського нагадувати не треба..? Що ж Ви такі однобокі, пане комуніст..?)) Через це, так-так, саме через це, ви зараз, як частина суспільства і вимираєте.. З хама ніколи не буде пана – не забули..?))

Ви завжди бачили тільки дві дороги – одним в санаторій, іншим туди де мерзлий хліб і спати уривками.. туди де вбивають і калічать.. і щось мені видається, що Ви абсолютно точно знаєте кого туди треба.. тих, що у вишиванках.. Вгадав..?)))

………………………………………………..

Не могу Крым обойти вниманием – безусловно, это потеря тяжелая. Придет время – и мир узнает, при каких обстоятельствах совершилась аннексия, будут названы имена виновных, оправданы невиновные, но когда я думаю, как Крым в состав Украины вернуть, приснопамятный 1939 год вспоминаю, и смутные сомнения в душу проникают: а что, если Польша разговор о Львове начнет, а Румыния – о Буковине? А Закарпатье? Там 150 тысяч венгров компактно проживают, у многих венгерские паспорта. Все они великие труженики – предприимчивые и дружелюбные, но если закон о языке, к примеру, примут, конфликты в этом регионе нельзя исключить.

………………………………………………..

Як Ви оце вітієвато пропонуєте про Крим забути)), Вілєне, та Ви словоблуд..))) айяяй…))… Ви ж ніби в державному управлінні були.. повинні знати законодавство.. міжнародні угоди.. Я, коли читатиму, як Ваша онучка бакланить в мережі свого колишнього, за те, що квартиру віджав, буду згадувати тепер пріснопам’ятний тридцять дев’ятий..)) Друзі Вашого зятя, до речі, кажуть, що він великий трудівник, а що вже підприємливий та доброзичливий, то ваще no limt..)) Добре ще, що за Львів розмови не починає..))))

………………………………………………..

“Есть только миг между прошлым и будущим – именно он называется жизнь”, – поется в моей любимой песне, так давайте же ценить этот миг и оберегать от досрочного превращения в прошлое!/підпис під фото/.

………………………………………………..

А давайте..))

………………………………………………..

Представляю, как ухмылялся бы душитель украинского языка царский министр Валуев – у него нашлись последователи, правда, с точностью до наоборот. Думайте об этом, господа депутаты, когда будете этот закон рассматривать!

В свое время мне на Мальте довелось побывать, чью независимость когда-то Черчилль горячо оспаривал. Иду с мальтийским премьер-министром по набережной – и солидный монумент вижу, на всемирно известного государственного деятеля Великобритании похожий. Спрашиваю удивленно: “Кто это?” – и слышу в ответ: “Уинстон Черчилль”. Не дожидаясь моей реакции, мой спутник добавил: “Мы с прошлым не боремся – работаем в настоящем и выстраиваем будущее”.

………………………………………………..

З вашої точки зору українську мову треба заборонити.. нехай нею розмовляють тільки в глухих селах, після того, як самогонки нап’ються)) – ото було би Вам щастя..))) І це каже людина з королівською кров’ю в жилах..)) А благородство де..? інтелігентність..? інтелект врешті решт.. Немає.. Тому ви і відійшли в історію.. Добрим словом вас не згадають.. через два покоління забудуть.. Вам не сумно..?

 

Вот такие дела, Бонифаций…

………………………………………………..

А ось так, Вілєне, виглядає природа там де вас не було…

YELLOWSTONE. Фото з мережі.

…………………………………………………

У Львові

27 березня 2017 року.

З днем Театру, театрали..))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська