Рекомендовано DPA:

Крива липа

Дурак точно не злочинець?

Березень, 2020

– Розумієш, що він ідіот?
– Так.
– Тоді навіщо ти за нього голосував?
– Ай, зато…

 

Два місяці тому написав пост про трьох вершників апокаліпсису. В ньому була фраза –
“В чому твоя особиста проблема? В небажанні сказати дураку – ти дурак, замість – добрий день..”
Френдеса відкоментила:
“Ну і? Дурак – не злочинець. Його тре кормить.

Що тут сказати – поки він нічим не керує – ні не злочинець. А далі мав би спрацювати закон. А законів нема. Бо посполитий віддав управління дуракам. А ми ж пам’ятаємо, що – это уму непостижимо с каким упоением берутся дураки за любое дело..
Сидить тепер посполитий в масці на кухні, його жінка в масці в кімнаті, і грають в безпощадне доміно другий тиждень. Сама гра відбувається в коридорі і вони по черзі підходять, підтираючи на зворотній дорозі за собою сліди спиртом.. – шо лємінгі, бля)))

Що ніхто так не робить? Ще не вечір – під час наступної «пандемії», а коли ще й інтернет відключать.. Дураки ж на цій не зупиняться.

Бєхтєрєв – пох, що лемінги не знають хто це – писав, що єдине чого він не може зрозуміти – чому одним масовий психоз передається, а іншим ні. Від чого це залежить.. Цю залежність він так і не знайшов. Хоча, як на мене вона банальна – досвід. Людині, яка вже бачила подібне – фуфло у зеобгортці не припхаєш.. а дураку скільки завгодно разів. Хоч по два рази на тиждень.

Про лемінгів, що масово кидаються з обриву посполитий чув. Навіть може включити умняк і коментнути, що це не самогубство і, що причина цьому – неудачные стечения обстоятельств при одновременной миграции...А мені цікаво – ті лемінги, що біжать до обриву теж співають – зєлємінг прідьот і парядок навідьот.. ?

Сказала одна розумна людина:
Для мусульман, які не згодні і не відчувають себе комфортно в Канаді, є 57 прекрасних мусульманських країн у світі, більшість з них малонаселені і де будуть вам раді. Але якщо ви залишили вашу країну заради Канади, а не заради інших мусульманських країн, то це тому, що ви вважали, що життя в Канаді краще, ніж там. Так ось – ми не дозволимо вам довести Канаду до рівня цих 57 країн..
Але ж блін нема ні одної країни, де офіційно на прапорі написано – країна дураків. Хоча мені видається, що напівофіційно одна вже вимальовується. Ось дивишся на дурака в телевізорі і думаєш – шо воно плете? А воно плете – воно відчуло, що воно вже в напівофіційній)))

Піди підпали сусідові хату. А коли добре розгориться, запропонуй йому саморобний вогнегасник. Ти не дурак, щоб таке робити? А скидати у FB відосікі, як лікарі росії і китаю врятують Італію? Ще й з черговою бабою, яка розказує про дурних піндосів, распятого мальчіка в трусіках, і воровато оглядиваясь б’є поклони італійським посполитим коло готелю – бонжорно… бонжорно…
Та нє – вони звичайно всіх вилікують – особливо спиртовими настійками зі змій, тухлих яєць і бояришніка? Поруч з їх медициною Айлон Маск не стояв? До речі не розумію, чого він до цього часу не на Марсі. Про те, що гроші вкладені в ракету «на Марс» було б доцільніше потратити на знезараження Землі від дураків я вже писав..

Ще раз – до речі – там місце міністра охорони здоров’я вакантне – нє? То кашпіровський саме сидить бєз дєла))))…

Хто хоче розвіртуалитись – коли відключать інтернет, я буду протягом місяця в сьомій вечора приходити покурити на Майдан..))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська