Рекомендовано DPA:

Крива липа

G7 чи Ж2..?

В глибинах темної матерії.
Восьма від Зірки планета.
Потусторонній світ. Задзеркалля..

Грудень,18. 2021

Д’біл гейтс спаситель Цивілізації. Він врятує Людство. Йому дуже залежить на здоров’ї кожного посполитого планети. Особливо саме твого здоров’я. От зранку прокинеться, якщо звечора засне і відразу думає про твоє здоров’я. Напружено думає – аж дим йде. Нап’ється горіляки і думає… Адже саме такої думки про нього ти – нє?)))

Що таке Ж2? Це, вже міжнародна, секта большевіків-лєнінців росії і, поки що, Білорусі. Чому міжнародна? Бо розповзлися як блохи по Барбосу. Яка в них ціль? Розхитувати світ. Є таке поетичне гуцульське слово – оборіг. Не тільки гуцульське? Як скажеш. Головне з оберіг не плутай. Тут про то, що це така споруда – чотири стовпи і зверху дах. Візуально – чуваки з Ж2 з «через німагу» розхитують стовпи. Що буде коли їм вдасться? Дах впаде – шо ніясно?))) На них? І на тебе теж – куди ти нах подінешся..

Знову черговий закон про антикуріння. Знову Д’біл гейтсу не спиться. Ні – це звісно найглобальніша проблема Людства. Ось всі кинуть курити і відразу в світі все налагодиться. Посполиті нап’ються паленої горіляки і хором заспівають хаванагілу. То може просто заборонити виробництво? Але з другого боку – така велика грошва мимо пройде? Нема дурних? Будемо робити вигляд, що нас непокоїть чуже здоров’я, і піднімати ціни. Може час заборонити Д’біла гєйтса? Чи принаймні заборонити йому вживати..?

Взагалі гроші то покарання, щоб ти знав. Учасники секти Ж2 вже дві тисячі років як покарані. Якщо перед таким чуваком покласти купюру, то він падає в ступор. Якщо її прибрати, то вийде він зі ступору рівно через 33 хвилини – можеш взяти секундомір і перевірити дослідно. То не етично такі досліди проводити? А чого – над тобою ж проводять..))

Мабуть через це Ж2 хоче заборонити власне купюри – нє? Тут важливо – заборонити саме тобі. Піклуючись про твоє здоров’я, звісно.

 

Бабки взял – иди позорься..

Зібралися гуцули в глибокій затоці, виконали семирічку за чотири роки… А нє – то не звідси. Зібралися негуцули. У Вільно. Багато їх було? Та нє не дуже – гордон, шустєр, гройсман, рабіновіч… А нє – рабіновіча не було. Маргаріти сімонян теж не було. Була Алєся, але не сімонян. Кароч – зібралися негуцули і прімкнувший к нім богдан. Теж невенгр, якшошо. Богдана не було? Ой – я там зі свічкою не стояв. Нашо зібралися? Вову розхитувати. Піклуючись про тебе, звісно. То ж ти його вибрав. А вони будуть тебе рятувати. Бо ти ж дурне, вибрав собі таке саме дурне і можете чого доброго з ним в яке турне. Але вони тебе врятують, не переживай. Замість вови припхають тобі комаровського…))

Про вову? Ну ладно, хоча він вже реально надоїв. І єбальнік його надоїв, і єбальнік його недоміністрів надоїв. І взагалі – я вові нічого нє должєн. Мені якось ні разу не мріялось, щоб з мене знімали податки, а за ці гроші вова бавився в призедента. От ні разу – віриш? Комусь то дуже подобається? Ну комусь і арахамія політик – яке мені діло до когось? Але та вільнюська шестьорка його і розхитає, і ушатає. Бабло ж є – нє? Ти не розумієш як поріднилися мусульманин і невенгри? В тебе когнітивний дисонанс? Ой все там просто – глянь прізвище власника банку, де той мусульманин гроші тримає. Бач як просто ті дисонанси розсмоктуються – можеш не йти до комаровського, я тобі зекономив..)))
Що таке G7? Та вже сам зайди до гугли глянь. Поки гугла ше безплатна якийсь час. То всьо на восьмій планеті, від Зірки, а гугла на Землі? От G7 – що там, що там аналогічно одинакові. В цифрі трохи різні, але в аналозі – конгруентні.

Цікава твоя думка. Ось ти реально твердо переконаний, що будь-який уряд апріорі можливий тільки з учасників секти Ж2..? Це теж якесь для тебе покарання? А за шо?

 

Ну раз пост за космос, то давайте ще за ілона маска. Той вже з планети Земля. Третя планета від Сонця. Але хоче на четверту. В нього вірять деякі посполиті і хочуть з ним. На Марс. Хотів спеціально написати Марс п’ятим, щоб в коментах інтелектуали могли припхати своє айяяй. Але бляяяя – лєнь..)))
А маск в мережі написав – я взагалі-то психічно хворий. От відразу видно що геніальний чувак. Прилетіли посполиті на Марс і кажуть: сука, Айлон – тут кисню нема ніхуя… А він їм – а я вам відразу казав, шо я йобнутий…
Але най вже летять. Ось тут я готовий долучитися фінансово, бо то зніме багато проблем. То не то шо з вовою, котрий кількість проблем тільки збільшує день за днем…

PS:
Ти старанно збираєш вживані батарейки і несеш в під’їзд до контейнера. Ті батарейки – то страшна отрута для навколишнього середовища? Як збираються знешкоджувати акумулятори від маскомобілів і маскосамокатів не цікавився? Поцікався. Приблизно так само, як і все інше, якшошо…

Якшошо, то –
PPS:
Для національно-свідомого. Того, що в масці. Того, котрий не зрозумів різниці між медициною і ветеринарією. Того, що вже хотів мені московський патріархат почати присувати:
гундяєв – хуйло, біл гєйтс – хуйло, вова, шо той, шо інший – два хуйла. Хто там ще – маргаріта сімонян і навіть алєся – теж хуйло, в купі з машою захаровою…Один тільки лавров стривожена лошадь, хоча ще є лошадка ксюша, але вона стурбована. Не бі–турбо, а власне стурбована…Можеш мені знову написати, що люди вкрай перелякані…)) Чувак, люди то ті, що довіряють медицині. Ті, що ветеринарії від гєйтса, то тварини. А це дві великі різниці. Одна як Сіон, а інша як Арарат. Той, що вірменський, але в Турції..))
Для антисемітів: Ж2 – це жопа в квадраті, або, якщо хочеш – в періоді. Є два типи людей – здорові і психічно хворі, незалежно від національної приналежності. Хіба може росіяни не такі, як всі… але пох мені на алкоголіків.
Для бі-турбо: В мене в Ізраелю друзів більше, ніж в Обухові, якшошо..
До мешканців Ізраелю – а як вам бути відстійником для казнокрадів з пост-ссср’у? Когнітивного дисонансу ні разу не виникає?

Це все про Восьму Планету, знову ж таки.. З якого боку рахувати? Ой – дакакаяразніца…))

 

Bonustrack:
Хіпстер..
Хочеш мене морально підтримати – вона продається тут:

Або тут:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
Пр. Повітрофлотський, 33/2
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель’Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 “Книгарня на Федорова”

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська