Рекомендовано DPA:

Крива липа

Ґаджети і ідіоти..

Травень 2017

Великий Steve створив кращий ґаджет у світі.. З такою класною окантовочкою, вона так приємно лягала в руку..

1й….. 5й….. потім число звіра…

Потім Великий Steve пішов..

6й… 7й… 8й… Хй…..

Класну окантовочку змінила подібна на “самсунх”..
Вирішили поправити за Майстром.. Так часто буває..))

Мені цікаво – хто купить 8й, якщо вже є Хй..?)) Лохи..? А власники 7х, які ще півроку тому були такі модні – то вже “отпетиє лахі”?)) А власники 6х – то вже “лохі запрєдєльно-ніщєбродниє”..?))) У чому тут маркетинг?))

З піпла зняли відбитки пальців, тепер знімуть відбитки фейсів, технологічний сканер зчитає у кого печінка не альо і їм почнуть тулити гепабену..?)))))))

А як бути дівчинці, що напилася і хоче поплакати в жилетку подружці? З таким лицем активувати свій ґаджет..? А якщо це фото потрапить в …? А воно ж потрапить без сумніву..))) Виходить, що перед активацією не завадило б в салон сходити..?))

Шкода, що пішов Геній..
Сам пішов..? Допомогли..? Можливо технології вже й таке дозволяють..?

Ось наприклад алгоритм розвитку людства.. Тисячі років воювали каменюками, потім винахід – колесо.. меч.. сокира… Потім тисячі років воювали з мечем.. Наприклад войско польське чи красная армія у другу світову на конях з шаблями атакували танки.. Потім простенькі літачки.. Потім політ на місяць.. компютер.. Між наївними “Юнкерсами” та “Апполо 11” з Нілом Армстронгом та його: “Good luck, Mr. Gorski!” пройшло аж нічого.. Уявіть Перший Майдан, і на вулиці найтехнологічніше, що є  – це “кукурузник”, а сьогодні чувак з Місяця сусіду вітання передає.. Тисячі років з шаблями і за 20 років піпл з ґаджетів не вилазить.. І при цьому сьогодні, чувак якому 27 років, вирячив на мене очі – як люди на Місяці були..??? Люди, ви подуріли..?)) Айлон Маск хоче на Марсі жити, бо тут йому місця мало, чувак з дипломом академії управління не чув про Ніла Армстронга.. То вже апокаліпсис..? Це вже незворотньо..?

Шкода, що пішов Геній.. Він не дав би перейти на біодизайн.. А ідіоти.. А, що з них візьмеш..?))

Ось ви впевнені, що знаєте все про комп’ютер – материнська плата, відеокарта, якщо він не в мережі, то ніхто стронній в нього не залізе.. Ви впевнені, бо вам так розказали.. А якщо насправді, навіть без мережі 220, він нон-стоп пише вас, систематизує, розкладає по полицях.. Ви впевнені, що знаєте, як влаштована відеокарта і які функції вона несе..? Знаєте, чи вам розказали..?))

Як справи?
– Відеокарту спалив?
– Як?
– Не тою стороною вставив..
– Ти сильний, бля..

До чого цей пост? До того, що Великий Брат не спить ні разу.. І знаходиться він не в Росії.. В Росії живе Великий Кукурузник, але вже старий і навіть на імітацію ракети з маневрами енергії не має..)) і манери такі, як в того, що з каменюкою воював.. Сидить збирає копійку до копійки, щоб була груба копійка..)) Кіса, на фіга вам столько дєнєг – ви ж уже старенькій?))))

Я не сноб, в мене Хй)) – мені все рівно який в мене фейс і гепабену мені не впхає навіть дохтур амвросова..)) Це дань пам’яті Майcтра..

Але з двома сімкартами не візьму, бо то вже вапщє перебор буде..)))))))

 

 

Part two:

Галімий Rock’n’Roll

Поляк прийшов покерувать.. І заробити трохи дєніх..

Розумніші за нас поляки? – Ні.
Вони прикольна нація? – Так.
Ми прикольна нація? – Так.
Що поляки дали Úrbi et órbi?
Як мінімум Папу Іоанна Павла і групу Perfect..

Хто любить Rock’n’Roll, – це тут:

Що ми дали Місту і Світу?
Як мінімум першу в світі Конституцію, а скільки ще дамо..))
Поляки дурнуваті?
Не більше й не менше, ніж будь-який інший народ.
Ми дурнуваті?
Не більше й не менше, ніж будь-який інший народ.

Не пацанський поступок пана войціха..?
Однозначно..Я не про ярузельського, якщо хтось не зрозумів..))

Для мене його /недоміністра жд/ поступок схожий на щось таке, як ніби вкрасти гроші в сліпого злидаря під церквою. Міг він сказати: “пацани, не зміг я… не зміг, вибачте… у вас такі злодії, що я не зміг з ними справитись, тому від гонорару відмовляюся… як гоноровий пацан, як рокенрольщик, а рокенрольщики француватими не бувають апріорі… ні ну чесно… не зміг… як шляхтич кажу… ні ну słowo honoru…”.

Але ж пацан приїхав заработать трохи дєніх..

 

Поляки поки що попереду?
Так.
Чому?
Тому, що американці прийняли рішення з них обтрусити комуністів раніше за нас. А нас вирішили поводити 40 років по пустелі, поки наші комуністи трохи всохнуть..)) Хоча, судячи з того, що я бачу, вони вирішили змінити нам 40 на 25 – ми таки талановита нація.. У нас виходить..

Чи таки дурнуваті..?)) Виберем собі якого підараса за президента нє..? Ше може якого клоуна давайте..? Хоча і то клоун, і то підарас)) Може ше 40 років по пустелі..?))

 

Але то таке.. Питання – BUT WHY???!!!

Питання не до поляка. Питання – на якого пса його брали psiakrew..?!!!
Його і таких як він..
Це наше керівництво розписалося в тім, що в нас немає кому керувати..? У нас всі до єдиного дебіли..? Ок, тоді питання – що дебіли роблять в уряді і навколо нього..?!))
Чи це уряд так розписався в тім, що мав надію, що заєзжій фраєр варавать нє будєт?
А в нас всі крадуть..? Всі-всі? Всі до єдиного..? А на пса нам тоді закони, конституція, юристи, базис, надбудова, адвокати, судді..? Список довгий, йому кінця не видно..))

Мож нахрєн це все? Депутати.. судді.. адвокати.. Зробимо як у середньовічній Польщі – у кого больше, тот і барін.. Тобто заявимо офіційно – “ми хворе суспільство, хворе на всю голову, не красти не можем і тому відміняємо юстицію, як нахрєн нікому не потрібну..” Хоч потішимся – нє..? Ми ж козацького роду – нє..? Виберем собі президентом гей-клоуна – бо який козак без такого.. Нехай всі вже з наминас посміються..

 

Ху#овий Rock’n’Rolll зіграв ти, войціх.. галімий…

 

Part three:

Довідка..

Славне місто Львів. Столиця сміття. До речі мусорня в тім місті зла була..)) Але це так.. Гарячу юність згадав.. When George the Third was King..

Грудень 2016. Перехід. Зебра. Розмітка така на дорозі. Звично ступаю на зебру. Виття тормозів. Повертаю голову – Ланос..)) В Ланосі долбой#б. І не просто долбой#об. Обурений долбой#об. Fuck мені показує..)) Ну не знав я, що у Королівському Місті, станом на сьогодні, якщо ти в будь-якій розвалюсі, то ти вже апріорі ерц-герцог. Не знав. А тому мене клємануло.. Зі мною то не довго..))

Вириваю двері, викидую дятла на асфальт. З того злітають окуляри. З діоптріями. Приміряю з правої ноги в щелепу. Чую плач дитини. Бачу – в машині дівчинка років десь п’ять. Ну не й#б твою мать. Ну як при дитині її татові в дюндєль набити? Як вона його поважати після цього буде? Маю надію – вам не треба розповідати, що для дівчинки тато – це все? Глушу в собі злість. Йду – плющить. Кава, сигарета – відійшов..))

Довідка.
В мене під домом зебра. При повороті на Гончара. Біля Сільпо. Там зупиняються всі. Достатньо показати, що плануєш йти. Там дуже незручно тормозити. З повороту. Але тормозять. Всі. Але то ж не Львів..

Ну звідки я міг знати, що в місті сміття і злих колись мусорів, перед зеброю модно давити в газ..?

Львів. Липень 2017.

Вже без сміття, без такої купи сміття. Але й не чисто..)) Перехід. Зебра. Ланос. Долбой#б. Окуляри на асфальті. Сонцезахисні. Власника окулярів відвезла швидка.

Він кудись йшов.  В нього були якісь плани – на день, на місяць, на життя.. Можливо в нього є дочка. Можливо їй років з п’ять. Я його не бачив. Бачив Ланос. Долбой#ба. Поліцейських..
Він йшов по правилах. По зебрі. По Землі. По країні, якою керують долбой#би.

Знаєте у чому сміх? При живих поліцейських, при машині Toyota Prius з мигалками, при розставлених поліцейських конусах, при долбой#бі, що сидить на багажнику і курить свій палений “Pall Mall”.. При всьому цьому, по сусідній смузі, на тій самій зебрі, ніхто не пробував зупинитися і пропустити пішоходів.. Всі давили в газ..))

Today.. Tomorrow.. Toyota..))

Знаєте чому так? Тому, що як злив пан міністр свого поліцейського, того, що застрелив ідійота в BMW, під час нічної київської погоні, так і подумали поліцейські: “Та пішли ви нахрєн такі вумні.. хай їздять як хочуть..”

Їздять – як хочуть. Тіштеся.

На рахунок того чувака з київської нічної погоні. Він зробив як міг і як вмів. Сидіти повинен не він, а ті хто його вчили. Думаю ніхто не скаже, що він був маньяк некрофіл? Він просто захищав суспільство. Захищав як вмів.. Як його навчили..

Але тепер в культурній столиці України всі топлять в педаль газу на переходах.. при мєнтах..

Довідка.
Поки не буде одних правил для всіх – не буде держави. Україна буде. Виживе. Вона сильна. Держави не буде. Буде Иліта..)))

Про що я.. про довідку..
Перебіг я між машинами – рекція чудова..)) Зупинився. Глянув на сонцезахисні окуляри, на Toyotaз мигалками. На поліцейських..

Закурив і пішов на каву. За сусіднім столиком сидів чувак з дівчиною. Чую розповідає їй, скільки ще довідок їм необхідно зібрати, після яких вони нарешті стануть щасливими. З ЖЕКу, з банку, з того, що він не сидів..

А я подумав – люди, а з якого ви хочете щоб вас поважали..? Щоб вас вважали людьми..

Довідка.
Два life hacks для Иліти. Для успішної боротьби з корупціґю і ідійотами.

1 Закон – за незупинку на зебрі – 10 років без суду. Просто з місця вбивства в тюрму. Ще раз – без суду. В тюрму.
2 Закон – За слова: принесіть будь-ласка довідку.. – ні не тюрма)), просто звільнення з роботи на місці.

Вам потрібна довідка? Ви чиновник? Ви в курсі, що ви найнятий працівник? Ви розумієте, що ні холєри не логічно мати проблеми від того, кого ти найняв на роботу?

Ще раз – вам потрібна довідка? Так підніміть свою сраку і підіть собі візьміть. В ЖЕКу, в банку, в тому місці де не сидів той хлопака з сусіднього столика. Це ваша робота і ваша проблема, якщо вже без довідки ніяк не можете.

Не стидно ганяти бабусь по чергах за довідками? Як по мені – то це гірше ніж садист геронтофіл..

Ну, а якщо Иліта не може справитись з цим, то ще два life hacks:

1 Відмініть к ібєням всі податки. Я не хочу утримувати долбой#бів чиновників. Будем жити диким полем..))
2 Нема грошей на світлофори – убєйтєсь апстєну.

 

PS:
Я б застрелив того, що був за кермом того бімера, тої київської ночі. Але я вмію. А той був простим поліцейським, що постраждав на романтиці за нове життя..
Надіюсь з ним все буде добре. Бажаю йому вистояти і вижити. Тримайся, старий, – ти був правий..

 

Антрахт, Нєгодяї..))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська