Рекомендовано DPA:

Крива липа

2023. September, 03

– Політичні президентські амбіції арістовіча!!! – загула, як облитий пивом контрабас, мережа топ-ваксєр-блогерів за дєньгі.
Пацани, ви рамси поплутали – він просто диктор. В нього не може бути політичних амбіцій. Його покликання – піздуна ганяти.
Що це означає?
Що присування посполитим нової звізди почалося. Ні більше – ні менше.
Стара звізда ні разу не проти отримати другий термін?
Ну так. Але про всяк випадок – ну мало чи що… вдруг поламається…
Хочеш сказати, що він не просто диктор?
Ну так – він ще льотчік, лєйтєнант развєдкі і ізвєстньій кіноартіст. Але навіть при цьому в нього апріорі не може бути президентських амбіцій. Такі амбіції можуть бути і мабуть є в тих кому він належить.
Чому мабуть є?
Бо в його розкрутку вбухали стільки бабла, що мабуть таки є. Але – політичні амбіції арістовіча і тих кому він належить, то трохи різне – нє? То – як кетчуп барбекю порівнювати з баварським пивом, а вже його з березовим соком.
Подумай краще – чия власність той «льотчік» і хто буде його танцювати у випадку чого…

А бородатий бабушко прикупив собі «українську правду». Не розумію чому не переназвав її на єврейську, хоча…
За визначенням – правда, це об’єктивна реальність і вона не може бути українською, єврейською, чи циганською. Вона або є, або її нема. Якщо її нема, то тоді – це брехня. Ось так все в реалі просто. Якщо це не викривлена реальність, звичайно. В викривленій все складніше. В викривленій арістовіч може мати амбіції бути призедентом – хоч Оману, хоч Тегерану, хоч Єрусалиму. З притулою на посаді міністра культури.
Його чи її маю на увазі? Пох. Як казав карл мордехай-маркс – то два сапога пара…

Читаю пост топ-ваксєр-блогера з тої «правди». Пише – мы не знаем, как будут выглядеть наши улицы после войны. Сколько на них будет людей, которые станут отличаться от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями. Наша депопуляция потребует сложных решений – а любое желание запереть границу для мигрантов будет сопровождаться стремительным ростом цен из-за дефицита рабочей силы». Круто загнув – нє?
З одного боку – той блогер дилетант (це, щоб не писати долбойоб). А з іншого – його текст добре ілюструє мрії «уряду» марксистів про своє найближче майбутнє.
Чому долбойоб?
Станом на зараз в країні кількість робочих місць – в десятки разів менша за кількість тих, що шукають роботу. Тобто це реально проблема для населення країни. Хтось пояснить – як саме зарадять такій проблемі мігранти, що «станут отличаться от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями»? Або – як їх можлива присутність впливатиме на «отсутствие стремительного роста цен»? Вони всі влаштуються велорикшами і ціни обваляться, як балкон з чуваком у Львові?
Особливо – враховуючи, що «дефицита рабочей силы» немає взагалі, а є якраз діаметрально навпаки. І – а куди дівати локальних велокур’єрів?
В Західній Європі – (це так, між іншим) – мігранти, котрі «отличаются от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями» роботу не шукають від слова – анахуйнада. Там вони шукають соціальні виплати. З якого саме нефритового члєна вони мають тут вести себе по іншому? Пан ваксєр-блогер щось таке знає, про що інші ще не здогадуються? Тобто соціальні виплати тим мігрантам скинуть майже в нуль ціни? Really?
Тобто навезти в країну людей без знання мови і відразу економіка скаче вгору, як зварйована, а ціни так само вниз ? Як, бля досі ніхто до цього не догадався? Аж бігом звання заслужено-народного проффесора економіки тому ваксєр-блогеру.
Тобто – піздить той блогер, як троцкій лєйба давідовіч? Тобто так – піздить. За що заплатили, те й пише. Поганий блогер – непереконливий. Я б такому не заплатив.
Що ви там казали про «українську правду»?

То було з одного боку, а що з другого?
О – тут теж цікаво. Блогер пробує переконати, а марксісти впровадити московський варіант. Там вже навезли таких мігрантів. Навезли стільки, що ті вже починають пиздити корєнних масквічєй. І це мене реально тішить. Але тішить – коли вони там, а не тут.
Хочеш сказати, що той блогер, як і арістовіч сам собі не належить?
Згоден – саме так воно і є.
Навіщо це тим, чиєю власністю він є?
А це вже по третє.
Ще коли Веспасіан розмотав Іудею і зробив з неї Палестину, марксісти запам’ятали – divide et impera. Тобто – розділяй і володарюй. Тобто щоб їздити до Риму по селфі і шмотки, треба щоб навколо були лохи, котрі готові товкти один одному в бубен за любу хуйню. Було в них сподівання, що ця війна Україну розірве, але сталося навпаки. А без “розділяй” – зникне “володарюй”. І що їм робити? Правильно – навезти «людей, которые станут отличаться от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями». Включай уяву – два сусідніх «жіліщних комплєкса». В один, наприклад – «Весьола Франція» заселили, наприклад мігрантів індусів. В інший – «Романтичний Манхеттен», наприклад – пакистанців. Їх і розділяти не треба – вони вже розділені по самі помідори. Уявив? Уявляй далі. Один район твого міста – маленький чайнатаун, інший – маленький індопакистан. Де в цьому випадку ти? Тут все просто – ти в сраці. А що «влада»? А «влада» мляво реагує на міжетнічні конфлікти і тупо продовжує красти.
Уявляєш – як відразу поповзуть вниз ціни?
А ти чесав рєпу з думкою – на пса вони вирубують сквери і «уплотняют» твоє  місто, за логікою, нікому не потрібними ЖК? Тут вон чувак вийшов покурити на балкон і зніс ще три балкони під собою, коли той балкон обвалився… До речі – чиновник, котрий утримується з державного бюджету – він за той балкон вже в тюрмі, чи ще петляє? Натомість робить веселі селфі коло скульптури хворої жінки?
Ну – хто б сумнівався – нє?

Нє усложнять? Та ось – навіть не думаю. Що тут вже усложнять? А ти – як думаєш? Скільки вже продали паспортів за останні десять років тим, що «станут отличаться от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями»?
Або, наприклад, електронні паспорти. Як думаєш – навіщо їх тобі присунули? Реально не знаєш??? Та тут все ще  простіше – паперові паспорти, це у випадку реального кіпішу докази. Докази, які валандаються по всій країні – як їх проконтролюєш? З електронними простіше. Всі докази в одному місці. Спалив к хуям сервер і нема доказів. Доказуй йому потім, що він щось там комусь продавав.
Але – тоді станеться повний хаос? Так. Але з цього місця починається територія метафізики. Поцікався, що таке хаос…

Колись тобі присунули ковидло, а разом з ним «дію». Ти дуже втішився – то ж можна з собою довідку не носити, а гордо витягувати з кишені смартфон. Тобі уявлялося, що ти збоку виглядаєш, як Нельсон Мандейла на асамблеї ООН…
А ти знаєш в скільки мільярдів обійшлись тобі ці понти? А ти в курсі, що на оновленнях цього продукту «заробляють» в рази більше, ніж на самому продукті? Тобто не обійшлось, а продовжує обходитись. Уявив масштаб безналової корупції?
За ці гроші можна було вилизати Київ, почистити Дніпро, чи реставрувати центр Львова. Ти ж був в Європі і бачив, як виглядають їх міста? Так – там мер не обов’язково має бути злодій-педераст на службі у марксистів – це правда. Але це ти допустив до такого, то хто тобі доктор? Питання було, що тобі важливіше – жити в чистому, не обдертому місті, де не падають балкони з чуваками, що вийшли покурити, чи твої понти яко Нельсона Мандейли?

Ай – зато маєш «закон» про антисемітизм. А про антициганізм не маєш. А чим цигани гірші, наприклад?
шойгу!!! ґірасімов!!! єрьмакъ!!! – гдє, бля, закон про антициганізм???!!!

ООН себе показав, як ні разу не мандейла?
Так. Така собі організація – вивіска і висока зарплата. Більше нічого.  Ходи собі на роботу і висловлюй занепокоєння. Вони і ходять собі туда-сюда коридорами. Ти мабуть не повіриш, але сімдесят відсотків штатного персоналу там теж ні разу не цигани. Тобто – ходять і жаліються, що вай вай вай, як їм мало платять. Оце і вся робота. Класна – пра? От – як тільки тобі навезуть «людей, которые станут отличаться от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями» – в тебе відразу така сама буде. Тільки зарплата ще більша, ну і ціни відразу вниз – ти ж пам’ятаєш?
Але – це коли навезуть, а поки що твій «уряд» утримує з бюджету триста тисяч чиновників і їх сім’ї. Ти теж би так хотів? Та, бля – мігранти ще не приїхали і бюджет не дозволяє.
Думаєш, що скільки б в бюджеті грошей не було – утримувати крім тих триста тисяч вони нікого більше й не збираються? Шариш, а казав, що маленький лох і не цікавишся політикою – айяяй…
Дійсно – тих утримують, а тебе не будуть. То – свої, патамушта.

шойгу!!! ґірасімов!!! кобзонъ!!! – гдє, бля, закон про людей, которые станут отличаться от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями???!!!!

Той «папа» франциск – то, бля вапше?
А ти не подумав, що люди мають схильність іноді сходити з розуму? Ти вже двічі уявляв – уяви ще й третій раз. Живе собі чувак, а потім тупо сходить з розуму. Підхоплює десь параною – як путін, наприклад. Але продовжує займати посаду і плете таке, що той контрабас облитий пивом поруч виглядав би, як нефритовий член з Палати Еталонів. Шо за член? Ну – такий, як китайці пару років назад вові подарували. Десь саме перед поїздкою в Оман, чи відразу після неї. Не пам’ятаю – погугли сам. І ось саме таких параноїків і мав би відслідковувати той ООН, а не хуйнев страдати. Проводити їм психіатричні експертизи і тести на вживання коксу перед виборами. Має ж цілий ВОЗ в структурі – нє? Але їм не до того. Їм би ото зарплату підняти собі якось. Та і будівля в них хоч і не маленька на вигляд, але «лиц, которые станут отличаться от нас языком, цветом кожи и религиозными убеждениями» – вже нема де пхати. Як їм тепер собі добробут покращити? Хоч бери й будуй поруч ЖК «Великий Бобруйск»…

Що робити з чиновниками? Відправити в Нахічєвань в кібєну мать. Всі триста тисяч. Прям з родинами. Навіщо? На галєри до путіна. То їх ідеал нехай там собі тішаться одні одним. Чому ідеал? А ти вже забув скільки разів чув від них – нам бьі такого, как путин… Я ще тоді питав – а нашо нам такий долбойоб? С какой целью?

Що робити з новими чиновниками, щоб не стали такі самі? Прийняти законодавчо – покарання за будь яке порушення для чиновників вдвоє більше, ніж для просто громадянина. А за корупцію – пиздити батогами на площі коло ратуші. Цього буде достатньо.

– Політичні президентські амбіції арістовіча….? Можливо його й готують – як підстраховку для вови пипки, але то не його амбіції. А ще відкрию тобі велику таємницю – в конституції твоєї держави нема ні слова про те, що призедентські амбіції можуть бути лише в представників однієї нації. Не знаєш що таке конституція? Загугли – то дуже цікаво.

І ще. Так звані євро цінності – це досягнення Людства. Це верховенства закону для всіх без виключення. А те, як тобі це присувають ваксєр-блогери, то це від померлого моісєя яковіча уші.
Навіщо тоді присувають? Бо їх власники дуже хочуть феодальну форму правління. Таку – де «еліта» над законом.
Зазвичай це завжди призводить до війни, – похуй з ким, але відразу  після того, як посполиті починають в них питати – а звідки в вас гроші?
Не вчив той блогер історію в школі. Думав на комсомолі проскочити в ьіліту. Проскочив в пропагандисти феодалії.
Каже – критики уряду працюють на кремль...?  Чекайте – а то критики уряду їздили в Оман? Я нічого не переплутав?
В кінці свого допису той проффесор ізящной ваксєр-словєсності пише, що невдячна то справа – робити прогнози. Бо ніколи не вгадаєш. Ну як сказати – коли говориш правду, то вгадаєш, коли брешеш – то дійсно невдячна.
Чому так? Бо гравітація.

PS:
Там марксісти хочуть нове ковидло припхати. Але біл ґєйц поки що не ведеться. Каже – до ВОЗ довєріє близько нульової відмітки, то давайте ще почекаєм. Бо ще мені хату нахуй спалять – де буду жив? І взагалі – до мене вже другу ніч підряд Штучний Інтелєкт приходить. Переконує, що я Лейді Ґааґа і мені треба терміново навчитися грати на контрабасі…

PPS:
Цікаво – як швидко пропала з радарів стара марксістка мєркхєль. Знала сучка про Оман, ой знала… Цікаво – чи ще шле путіну селфі в ліфчику і стрінгах, чи вже попустилася?…
Написав і таке – фу фу фу, бля…)))

А франциска вчора нова нав’язлива ідея осідлала – мабуть того карла мордехая на ніч знову начитався. Хоче, щоб католики тепер віталися одне з одним – шолом алєйхєм. А у відповідь щоб було – слава кпсс. Він її ще не озвучив і його штирить роздвоєнням особистості. Йому здається, що це було б так – по-комуністичному мило. Вже навіть перехреститися пробував – не попускає. Все одно здається. Може тому, що пробував задом наперед? Щоб ще більше не захворів до холєри…

PPPS:
шойгу!!! ґірасімов!!! кобзонъ!!! – гдє, бля, закон про антициганізм???!!!

PPPPS:
Ти мабуть знову не повіриш, але я за те, щоб до нас приїжджали іммігранти. Але такі – яким подобається Україна, котрі за справжні євро цінності і цивілізований спосіб життя. А не ті, що купили в дірявого чиновника паспорт і їдуть викричати собі соціальні виплати з бюджету. І бєз рєлігіозних убєждєній… Хіба – мовчки, про себе. Принаймні тоді ці убєждєнія справжні.
Конкретніше?
Якщо ти хочеш жити в християнській Україні, то вивчи її мову і перейми її звичаї. Якщо ти так не хочеш – Азія дуже велика… і дуже гарна..

&&&&&&&&&&

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад “Театр. або той тойвово.. ” Видавництво Europe Liberal.. 2022

Apple Books

Rakuten Kobo

Smashwords

Майк Новосад “2022 або Пазорная звізда..” Видавництво Europe Liberal.. 2022

Apple Books

Smashwords

Rakuten kobo

Майк Форестер – “Трабл Shooter, або Характерник..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2023.

 

Придбати можна тут:
Smashwords
Apple
Rakuten Kobo

Прочитати можна тут:
Buymeacoffee

Або на халяву тут:
Скорочена версія

&&&&&&&&&&
WELCOME..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська