Рекомендовано DPA:

Крива липа

Як брехня селом..

Квітень, 2020

Wake to see – Your true
emancipation is a fantasy..

 

Країна тотальної брехні збудована. Як вона виглядає? Саме так і виглядає, як ти навколо
бачиш. Еталону досягнуто. Покращувати нікуди. Ура, товаріщі!!!

І що ми отримали на вихлопі? Нащадків автономної організації Бунд при владі, засмічену територію, вирубані і спалені ліси, забудовані якоюсь хєрньою міські сквери.. Ахуєть как красіво..)))
Ааа – ще ти – той, що по інерції продовжує робити вигляд, що все ок, і все має бути саме так як є. Тобто бреше сам собі. Ти добився свого – Congratulation!!!

НЗК – 689 млн.- результат – нуль. НАБУ – 1 млрд. – результат – нуль. САП – 146 млн. – результат – нуль. ДБР – 1,9 млрд. – результат – нуль. ВАС – 373,6 млн. – результат – нуль. Офіс «президента» – 990 млн. Міністерство всіх справ.. Академія «наук» райдержадміністрація – нуль.. нуль.. нуль.. Це так толерантно нуль. Насправді – це мінус 689 млн., мінус 1 млрд., мінус.. мінус.. мінус..

Уявив всі ці гроші? Всі – псу під хвіст. Все це результат твоєї інерції.

Wake to see.. Sorry.. – прокинься на секунду і подивись – все, що ти чуєш з телевізора – тупо брехня. До єдиного слова.
Все, що ти чуєш від влади – тупо брехня. До єдиного слова. До єдиного.
Хочеш заперечити? Є аргументи?

В країні 300 000 чиновників. Вони всі кажуть тобі, що без них тобі – ніяк. Кажуть і брешуть. Їх легко замінить 300 комп’ютерів.
Всі члени сімей, всіх чиновників, займаються бізнесом. Дуже успішно. Це вони правду кажуть, чи брешуть? Ааа))) – я знав, що ти знаєш.)
Скажи – а, якщо чиновників звільнити, то вже бізнес родичів не буде таким успішним? Тобто знов брешуть? Їпаааать ту Галю. Прикинь – який той їх бізнес венчурно-балуваний. Прям як та Галя.

А що в реальному бізнесі? Там менеджери малюють графіки у Power Point’i. Результат такий самий, як і в НЗК, хоча ні – тут мінуси менші. Чому так? Бо менеджери й не здогадуються, що між цифрами на слайд-шоу і реальним прибутком немає нічого спільного. У відсутності прибутків менеджери звинувачують чєлавєчєскій фактор. Вони й не здогадуються, що такого поняття, як чєлавєчєскій фактор просто не існує. Є банальна Логіка і причинно-наслідковий зв’язок. Тут незрозуміло? Ок – якщо запхаєш два пальці в розетку, то йобне током.
Ти був впевнений, що коли все красіво намалювати у вигляді графіків, то бізнес буде приносити сам по собі? І що – не приносить? Ой вей… Ай, ой, ой!!… «Президент» думав, що якщо він видасть закон, то всі побіжуть його виконувати. Тобто, бізнес не приносить – це наслідок, менеджер, котрий малює графіки і слайд-шоу – це причина. А ти сам – це і є чєлавєчєскій фактор. Все ще не зрозуміло? Далі починається Troubleshooting і ця послуга, вибач – платна. Я ж не пишу номер своєї картки, якщо ти зауважив..)))

Чому це так – напишу на халяву)):
Бо «журналісти» роблять вигляд, що вони журналісти. Їх вчили, що ціль професії доносити інформацію. Потім на курсах лічностного роста вони перевчилися, шо ціль професії – маніпулювання за гроші. Маніпулюють. Тобто – брешуть.
Бо «академіки» роблять вигляд, що вони академіки. Ліниво передруковують чужі статті, видаючи їх за свої. Пробивають собі дозволи на заняття господарською діяльністю, а особливо будівництвом. Тобто – чим завгодно, крім науки. Тобто брешуть.
Бо силові структури роблять вигляд, що вони захищають закон. Тобто брешуть. Хочеш заперечити? До речі – зараз ціла купа мужиків буде безробітних. Саме час набирати нову поліцію.
Бо «президент» робить вигляд, що він Президент. Хоч на скрипці навчіть його грати, чи шо.. Що – так відразу не навчиш? Шкода – було би прикольно.
Бо «міністри» роблять вигляд, що розуміють значення слів, котрі на табличках їхніх міністерств написані.
Бо мери роблять вигляд, що розуміються в Power Point’і…
Бо – брешуть.. брешуть.. брешуть..

Тобі скоро дозволять зайти в парк? Ти тепер щасливий. Ти маєш право пройти через парк в бібліотеку. Вітаю. «Фахівці» вирахували, що тобі вже можна? А те, що «фахівці» брешуть, що вони фахівці, як і те, що вони брешуть ніби щось вираховували – тебе це ні разу не бентежить..?)))

Країна тотальної брехні збудована.
Congratulation!!!

І шо, і шо – якщо їх всіх в тюрму – то ти загинеш від смутку і тихої печалі..?

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська