Рекомендовано DPA:

Крива липа

Якщо війна, а ти Д’Біл..

Якщо війна, а ти ДБіл..
(Вспоминай эти дни, вспоминай..)
18+.


Квітень 2021.

Не грусти, улыбнись на прощание,
Вспоминай эти дни, вспоминай…
На трибунах становится тише –
Возвращайся в свой сказочный лес…

В росіян якась наднереальня тяга до «іскуства выживанія». Спочатку вони на всіх парканах пишуть, що можуть павторіть, потім – як сховатися в тайзі, коли по небу літають “Апачі” з тепловізорами.
Все це в них на повному серйозі. Вони вірять не в московський патріархат, не в храм спасителя, який вони якраз бакланять – бо там був би краще басейн. Росіяні свято переконані, що дійсно можуть почати будь з ким війну і разом з тим, вони не менше переконані, що цю війну програють і потрібно буде виживати в лісах.
Весь YouTube завалений відосіками выживальщика, ножами вижывальщика, кресалом виживальщыка, і чоботами виживальщика. Чоботи чомусь канадські..
***

Один чувак в далекій Америці знімає відео, як пекти хліб за допомогою двох консервних банок і як правильно переробити пістолет “Glock”. Навіщо його переробляти? А ви десь бачили росіяніна, котрий не знає як буде краще?
А ще йому законало відзняти, як летить над лісом ескадрилья “Апачів”. Мабуть два тижні лежав десь коло військової бази з біноклем від дєдушкі нкведіста. Тепер розказує – як від них ховатися в тайзі під землею…
Department of State, а вам часом не здається, що його потрібно відловити і відправити на історичну родіну. Разом з біноклем від дєдушкі… У пацана всі ознаки параноїдального маньяка. А в тайзі його можливо попустить – тобто навіть чисто по-людськи – то варто зробити – нє?
Він там не один такий – якшошо..)))
***

Другий чувак пише з не менш далекого Ізраїлю: Если завтра война – бегите. Обмажьтесь собачьим гавном, кричите слава путину и бегите…
Навіщо мазатись гафтном? Бо – физиология мужского организма такова, что он не воспринимает воняющее как сексуальный объект…
Куди бігти? В підвал дев’ятиповерхової панельки…
Я от тілько не пойняв – то реклама тільки радянським будівельникам, тільки панелькам, чи всьому радянському..?
Чувак там ще багато чого пише про те – як тре виживати…
Цікаво – він, коли біг до Ізраїлю… Ага – саме так… Я саме це маю на увазі. Що саме він кричав..?
***

Я вже писав – для того щоб країна не мала проблем, в країні повинне бути верховенство права. Без нього можна мазатися чим завгодно.
Я вже писав як війна почалася. Радянська партноменклатура і її діти та внуки не хотіли розставатися зі своїми накраденими здобутками. Майдан їх налякав до того стану, що пора було намазуватися. В разі успіху – росія запалала б. Запалала б сильніше, ніж тайга від костров выживальщика. Вони це розуміли. Тому нєкто сурков придумав план – як утилізувати і патріотів, і просто розумних. План невеличкої війни… План був нібито хитрий, проте він не був стратегічний. Хитрість була – мы со своей стороны отправим туда всякий ненужный нам сброд, а с той стороны перегибнут особо активные патриоты…Чому не стратегічний? Бо результат – зникнення російської імперіі з карт світу. Таке в їхні плани точно не входило…
Голосувати треба було за Пєтю Найхитрішого і домагатися від нього верховенства права… Хоча і про це я вже писав..))
***

Що робити Д’Білам якщо завтра війна? Добровільно, без «закону» про амністію віддати накрадене державі. Тоді війни не буде, а росія запалає. Якщо саме зараз не почати втілювати вище означене верховенство – то можливо запалає й тут. Тоді тільки рецепт від чувака з Ізраїлю…
Соррі, Аркадій – нічо лічного, це просто Логіка..))

PS:
Що таке Логіка? Якби ти домігся верховенства права – януковіч не став би президентом. Якщо б долею випадку таки став – то ненадовго і сидів би в тюрмі, а не в росії. Не було б війни. Росіяні заглядали б заздрісно через кордон і записували відосіки про выживание за счет законодательства…
А так все навпаки. Змінити Логіку – непідвладно посполитим. Все що логічне – все станеться. Не писати тобі про Мерфі..?))
……………………………………………..

 

Bonus track:
M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

Два потужних “McDonnell Douglas”, брутально виблискуючи чорними бортами з великими жовтими літерами “НАБУ”, нагло випливли з-понад лісу. Вони були без хеллфайєрів, але по два кулемети “Chain Gun”, скорострільністю 520/min, нікуди не ділися і висіли на боках гелікоптерів..

– Це ще що за бумеранги прилетіли..? – буркнув розлінений спекою Беркут, що сидів у себе вдома – млявий та розніжений.
Домом для Беркута пригодилася височенна здичавіла груша, що росла під лісом, над згорілою колись хатою лісничого. Від хати власне залишився лише обгорілий п’єц з комином. Але під ним облаштувала собі поселення мега колонія польових мишей.
– Мій фастфуд на всякий пожежний випадок – хвалився Беркут своїм корефанам.

Йдучи вздовж Штрики і знизивши висоту до ста метрів, гелікоптери, не скидаючи швидкості, дугами розійшлися в сторони від дороги.
– Коля, Капелан, прийом..
– Чую тебе, пане Бобров.
– Я бачу їх. Всіх трьох.. Двоє – один в голубих шортах, інший в червоних кросах,
лежать в конюшині – двадцять метрів від ротонди. Третій в окулярах і з бородою – два кілометри на південь від них, на краю кукурудзяного поля..
– Жека, ротонда то така крита фігня, а то якийсь витвір колгоспного агітпропу.. Прикинь воно тупо на дається на приціл..
– Прикол.. Коля, а давай я раз шмальну над ними..
– Бобров! Ніззя! Покосиш селянам урожай раніше ніж треба))). Мало на Курорті настрілявся?
– Блін – та мати дві такі мартіри по боках і не вальнути ні разу.. то якийсь галімий встид..

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська