Рекомендовано DPA:

Крива липа

Хахол = Долбой@б..

Лютий, 2020

– Слушай, а ты можешь нормальным языком..?
– Да запросто.
– Шоб без вотэтово всего…
– Да пожалуйста..

Чи було щось нормального в Радянському Союзі? Так. Були люди. Люди, котрі його розвалили. Всі решта були долбой@би. Все решта було те, що долбой@би накреативили.

В сотий раз.
«Автомат Калашнікова» створив Hugo Schmeisser. Так сі стало.
«Доброе советское кино» створили ті, що совок ненавиділи. Читайте їхні спогади.
Ті, що совок любили творили «ленин в декабре… январе… на путіловском заводе…». Тут можна не читати – це той єдиний момент, де краще дивитися. Приємного перегляду.
«Радянський балет» створили ті, що при першій можливості з совка чухнули на Захід. Читайте їхні спогади.
«Радянський космос» – назвіть мені хоча б одне його досягнення. Але навіть при цьому конструктор радянських космічних дирижаблів, більшу частину життя, провів в радянських же тюрмах. Ну і заодно прочитайте, як випхали у відкритий космос «космонавта» Лєонова. Щоб часом не спробував емігрувати в созвєздіє Тау-Кіта – його прив’язали шнурком і випхали в люк. А назад він ледве заліз, бо його радянський «скафандр» роздуло там надворі і назад в люк він не пролазив. Долбой@би легко створюють собі проблеми – якшошо. Думаєте це вже все з Лєоновим? Аж ні разу. Його радянський космічний корабель й@бнувся об землю взимку в тайзі. І його не могли знайти. Пацан прийшов в себе від холоду і давай засилати SOS по рації. Москва його крікі о помощі чула, але звідки він то засилає не розуміла – просто літали на гелікоптерах і дивилися – то в біноклі, то в заправлены в планшеты космические карты… То ще не все. Німці порахували його координати і надіслали долбой@бам. Але, знов так сі стало, що чувак «приземлився» посеред дерев. Йому почали скидати зверху теплі шмотки і пляшки з коньяком. Шмотки зависали на деревах, пляшки билися об мерзлу землю, а чувак псіхував, показув їм знизу факи, підстрибував від бажання і посилав нах#й. Читайте спогади. Читати ще вмієте? Бо відосіка нема ні х#я.
Що там ще залишилось..?
«Вкусный советский пломбир» – продали трохи золота і купили американське обладнання і рецептуру. Те саме з майонезом. Те саме з «вкусными советскими булочками». Поламалося обладнання – скінчився пломбір.Читайте.Чи ще про велікую победу написати? Так там ще простіше. Взнавши через японських шпійонів, що в Гітлера приблизно 20 мільйонів патронів, а потім порахувавши, що долбой@бів, яких можна відправити на фронт трохи більше – то зразу стало панятно – победім. Победілі.
Хочеш мені про «свєтлую пам’ять» написати? Почуєш те, що чули «пілоти» вертольотів від «космонавта» Лєонова. Краще почитай на чиїх машинах вони їздили, хто їх кращий в світі танк зробив. І скільки «свого» народу вони зарили в сиру землю.

 

Тобі прийшла платіжка за газову трубу? З першого разу їм не законало, але з другого тобі припхали? Невдобно було відмовити, бо то так ніби від вибраного тобою куміра зайшло? Знаєш, що буде далі? Прийде окрема платіжка за труби водопроводу. Потім за дроти по яких елєктріка бєжіт. Потім за ізоляційну стрічку, якою дроти заізольовані. Потім за очистку повітря в парку. Ти скажеш, що не буваєш в парку? Тоді отримаєш дві платіжки – одну за очистку повітря в під’їзді, а другу за біля під’їзду…
Ти так хотів назад в совок, що топив за вову, аж Фейсбук мєлко вздрагівал? Так сильно хотів пломбіру..?
Нічого – тобі скоро розкажуть, що опоблок то страшні префесійонали і ти будеш топити за них. А хулі тобі – нє? Бідний Цукерберг – той його фейсбук таки трісне, мабуть. А потім прийде ще дві платіжки – на кумачеві транспаранти. Одна за тканину, інша за напис слава кпсс. А нє – після опоблоку прийде вже три – ще одна за палки до яких транспарант прибито. Кароч будеш весь платіжками завалений, як «космонавт» теплими шмотками. Ти головне вибирай собі радянських.
Он бля бацька ще зараз зі Штатами домовиться, і нас ще й білоруси обійдуть, вслід за поляками. Знаєш що буде після цього?
В підручниках початкових шкіл Латинської Америки з’явиться фраза «хахол – це синонім слова долбой@б».. Починаючи зі шкіл Гондурасу, напевне..

PS:
А класно баришня за Трампом його текст порвала. Ось за це люблю Америку.

PPS:
Не знаю хто придумав вислів бородатая бабушка, але плюсую двома руками))))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська