Рекомендовано DPA:

Крива липа

Хто на проводі..?

Червень, 2020

Кто на проводе?
На проводе
тьма.
Тишина..

Видишь, как плодятся волки
Из бездомных собак.
.

Про Вовків..
Плодяться, але – ой далеко не кожний пінчур має намір стати Вовком.
Вовк – це така не проста фігня. Там дуже конкретний розум, і містика така, що видно неозброєним оком. Знаю – мав справи..
Вовк – то вже не диявол, але ще не ангел. Люблю їх..
Собак теж люблю, але то різні речі.
***

Про вовку..
От вовка, наприклад – ні разу не Вовк. Більше схожий на ображеного пуделя.. Взагалі, якщо тебе звати вовка, то до менеджменту краще навіть не підходити. Як казав колись знайомий – если тебя зовут Вася, кликуха тебе не нужна.. Пінчур при менеджменті – то завжди тупікова гілка цивілізації..
Навіщо його зробили менеджером? Це – як помилкова теплова ціль в бойовому гелікоптері. Та, яку відстрілюють вбік, щоб відволікати на себе ракету. Тобто вовка – це піротехнічний пристрій – не більше..
***

Про піротехнічні пристрої..
Міністр закордонних справ Німеччини попередив нашого міністра оборони – про недопустимість продажу військового спорядження і зброї, які були раніше вам поставлені країнами Європи, як допомога збройним силам, інакше на нього і його членів сім’ї будуть накладені санкції..
Тобто німці сказали: пацани – а ми все бачим..
Чому напряму міністру, а не вовці? А на що він впливає – він же пристрій..
Крадуть? Крадуть..
***

Про иліту..
Схоже вовкіна иліта зрозуміла, що всім все вже видно. А це значить, що тому їх щастю скоро кінець. Тому иліта просто краде. Краде – ніби завтра потоп. Вже не звертаючи уваги абсолютно ні на що. На вовку ж, якщо хто і подивиться – то тільки в контексті – малой, не путайся под ногами...
В принципі, дійсно – а нашо на нього звертати увагу – він же тупікова гілка. Иліта таке вже бачила. Поки янек думав, що він Вєлікій Кнєзє, тусовка просто тупо крала.
Як казала Інна Ґерманівна – двері сейфів в робочих кабінетах не закривалися – бабло не пускало. Інні Ґерманівні в цьому питанні вірю – вона експерт по кабінетах.
Тусовка тепер – частина в росії, частина в Ізраїлю бухає, а де вєлікій кнєзє? Сидить десь гемороєм прибитий. Ось і вовку чекають відеоконференції десь з Калуги. Можливо навіть з пшонкою на пару – меня развели, как последнего лоха... Журналіст якийсь навіть перепитає – а чому как..?..?
***

Про слуг..
Иліта вона не однорідна. Одна частина – та, що має трохи більше фантазії – краде все, що бачить. Прям – як випускники факультету карманной тягі.
Інша частина – менш талановита – закони штампує. Про що закони? Про шо попало.
Треба приклади? Та прошу дуже.
Депутатка хвалиться в своїм профілі на Фейсбуку:
Зареєструвала проєкт Закону «Про військово-консалтингову діяльність»❗️.
Це революційний законопроєкт, який дозволить відвести в законне поле те, що давно існує поза законом.
Залізна в баби логіка. Певне навіть до школи ходила. Кароч – дуже мудра баба. А формулювання ж яке. Пані депутат, ще узаконьте кишенькові крадіжки, зоофілію, і все інше що є в кримінальному кодексі – воно все теж давно існує і теж поза законом.
Про що сам законопроЄкт? Про приватні військові компанії. На яку вони нам холєру? Баба з вовою в один голос кажуть – бо війна… І як це, наприклад, у війні нам допоможе..?
Потім вова скаже, що та баба його запросила, а він не міг відмовити, бо дуже хоче всюди ходити… Але йому це, ні разу, не допоможе. Відстань до Калуги від того ні фіга не зменшиться.
Про таких знайомий казав – дере як дурний газету..

Бля, якщо зібрати всіх мусорських і всі приватні охоронні підприємства з тих, що вже існують, та відправити ту всю кодлу на фронт, то вони тільки кількістю переможуть. Оточать всіх ворогів потрійним кільцем. І в тилу вони, в принципі, не потрібні – закони ж все одно ніхто не виконує – нах вони тут?
***

Про МОЗ..
Пацани підпихають посполитих до думки – змиритися з тим, що хто не зробить щеплення, той змушений буде залишитися на самоізоляції. Так пропихають – то задком, то передком.. Пацани, а давайте зробимо щеплення в прямому ефірі. Першу ін’єкцію – міністру охорони здоров’я, за ним, з того ж флакона – головному санітарному лікарю, а потім вже – одному посполитому. Але з одного флакона – щоб всі бачили..
Що – не вірю я їм? А покажіть мені хоча б одного хто їм вірить..
***

Ну і про «вибраний» народ, щоб два рази не вставати..
Всі зараз говорять про «всесвітній заговор». Та блін – цьому зговору вже більше як 2000 років.
Придумали собі колись пару пацанів, що було б непогано керувати цілим світом. Почали розказувати всім, що вони обрані. Аргументів – а чому власне саме вони обрані – в пацанів не було. Щоб мати якийсь фундамент для своїх планів, пацани вирішили підписати під це цілий народ.. Народ їх не послав і все закрутилося..
І ось вже дві тисячі років поцани лупають сю скалу. Ні жар, ні холод не спиняють їх. Коли палку перегинають занадто – вибраний народ починають тлумити. Але тлумлять, власне народ, а самі поцани вчасно кудись емігрують. Потім, коли все скінчиться – будують велику могилу. Потім запрошують режисера з росії, який ту могилу обзиває арт-об’єктом..
Ось такий Дау’н shifting..

Не розумію куди дивиться спецслужба однієї близькосхідної держави – тієї, що складається з 6 округів. По моєму саме час їм спитати в поцанів – а на хуа?
Минулий раз емігрували до Америки. А зараз куди..?

***

Про США..
Я не знаю хто запустив шнягу з коронавірусом. По тому, як всі стидливо не називають винуватого, схоже, що «вибрані» вирішили – ось наш час прийшов і на цей раз ми підготувалися як слід…
І знову помилилися..
В Штатах не той народ, який це тупо з’їсть. Як би то не виглядало красіво – перейти всім на біткоїн і відмовитись від кешу – Народ вийшов на вулиці..
Негр-наркоман то тільки привід. Насправді всі, хто має розум – розуміють справжню причину. Зрозуміли це і «вибрані»..
Лажа – бо, якщо проти них кіпішнуть в США – то емігрувати можна буде тільки в країну де всього 6 округів і 8 мільйонів населення. І ще – нормальні пацани зі спецслужби, котрі спитають – а нахуа? Ми собі тут їздили світами, розчісували всім про тренінги лічностного роста, чи на крайняк про МВА…, гроші собі тут спокійно скирдували.. а ви шо нам наробили? А ну Узі в руки і на стіну тепер..
Лажа.. Поцани вирішили, як найвпливовіший вова – все врятують відосіки. І пашла жара –
Всі перед неграми на коліна!!! Негри – святі!!!
Що воно їм дасть? Тільки то, що якась кількість негрів подумає, що то вони тепер обраний народ… Перспективка бля)))))))
Це взагалі що – якийсь новітній расизм?
Китайські і радянські ботоферми це розганятимуть і – що далі? Так можна знову дійти до війни Північ на Південь. Потім Авраам Лінкольн і все спочатку? Чи може аж до Джорджа Вашингтона..?
А я завжди казав – кінчайте з тими чайнатаунами і рускімі на Брайтоні. Або нові рейди Палмера, або – маємо те, що маємо..

Люди, ну навіщо вам керувати світом? Може передумаєте?
В світі є так багато – набагато приємніших речей..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська