Рекомендовано DPA:

Крива липа

  1. August, 07

Велика армія, то є дуже великий трабл – треба розуміти. З одного боку – то круто мати найбільшу армію в світі, з іншого – не погодуй тих піздюків два дні і все закінчиться великим плачем. Прям на фоні «великої стіни». Прибіжить товаріщь сінь цінь впінь додому весь в сльозах і до жінки:
– Я ім крічу – Слава Вєлікой Ком Партії Кітая!!! А оні мнє полний рот пісєк насовалі… бєжім скорєй в бамбуковьіє рощі прятаться…
Так. Це зараз про велику «народно-визвольну армія китаю». Її треба постійно годувати.
А ще – щоб мати велику армію, потрібно мати велику кількість населення, аби було з кого її набирати. Ну з тим в китаю проблем ніби немає і плодитися вони десь навчилися. Але трабли від цього тільки збільшуються – населення теж, бля, треба годувати.
І тут проблема – родючі землі китаю обмежені в вимірних величинах. Не хватає їх тобто. А де на тих всіх їжі набрати? Треба купувати. Поки є за шо.
В кого купувати? Бажано знайти лохів, які будуть робити вигляд, що не помічають, як їхній «уряд» створив продовольчу програму для утримання «на плаву» армії та й усього населення китаю. І поки «правітєльство» «заробляє» на поставках зерна в китай, ті лохи будуть товкти один одного в бубен через написаний якимсь чуваком пост – «чи заслужили ми цю війну».. Скажу наперед – китайці таких лохів знайшли.
Відносно, чи заслужили?.. Саме поняття “заслужили” можливе тільки в контексті з поняттям “в кого”. Заслужити можна тільки в когось, а не просто абстрактно. Це будова мови і нічого особистого. No offense. В цьому розрізі заслужити її можна тільки з Космосу. Тому, що гравітація..
Тобто, якщо зовсім коротко, то – якщо отримали, значить заслужили. Воно по іншому не працює.
Чорт – він в деталях? Однозначно. Зелений, кольору стоячої води, чорт – він весь в деталях, як рот сінь цінь впіня в піськах. Не помічати як «заробляють» ортодоксально-обрізані чорти в твоєму «уряді» – це якраз і є ті деталі.
Чи правду написав той чувак в тому пості? На 95 відсотків – так.
Де збрехав? В двох випадках. По-перше не всі такі. По-друге збрехав у фразі – «уряд не винуватий, що ми такі». Скоріше за все, саме за цю фразу йому й заплатили.
Тобто поц той чувак? Однозначно. Народ, особливо ті його представники, що саме такі, як той чувак описує – завжди повторюють за урядом. «Уряд» краде – вони теж будуть старатися вкрасти. Це аксіома і вона ще з первісних печер незмінна.
Шкода тих, що не заслужили – до них теж прилітає китайське залізо, але – що вже поробиш – нє?..

Всі до єдиного ваксєр-блогери написали про зерновий коридор в Чорному морі. Вони так кожного року роблять. Минулого року ваксєр-блогер Альонушка (Олєсія Хно) дописалася до того, що лукашенко наш месія і пророк, бо посприяє вивезенню зерна через бєлорусію до Балтійського моря. А так, як в бялорусів виходу до моря нема, то би везли через в недоросію. Круто пра? Молодець Альонушка. Вона, каже, що вихована на творчості пушкіна і тричі бустерно вакцинована – відразу помітно – пра?
Ось виникає питання – а з якого вам вперлося через те море? А поїздами через Польщу? Ми ж те зерно продаєм цивілізовано, на цивілізованих ринках – нє?… Є нюанс – через Польщу в китай, Ізраіль і Туреччину возити – ну ніяк не виходить.
Тобто возять до тих, хто не приховує, що проти нас? Тобто так.
Програма – «хліба тим, від кого прилітає»? Можеш сам назву придумати.
Хто, на їх думку  – месія і пророк цього року? Однозначно Ізраїльський корабель, що відчайдушно увійшов в Чорне море по зерно. От сміливий – пра?
Попалися цікаві цифри:
В 2023му до імпорту готові 33 000 000 тон зерна.
Це у воєнний рік, мінус те, що ракетами в терміналах знищили. З тих 33 мільйонів тон:
8 000 000 тон – правильно в китай. Щоб не мліли з голоду поки в недоросію військову амуніцію возять.
6 000 000 тон – Іспанія. Не до порівняння Іспанія і китай за споживанням? А то на спекуляцію. Частину в китай, частину в недоросію. Ну і видно, що там відкати платять норм. Не просто ж так там нерухомість корупціонерів всіх стран образовалась.
4 000 000 в Африку. В країни підконтрольні китаю.
З тими ефрікен-африканцями теж ще той трабл. В невірно і нетолерантно, з точки зору ортодокс-комуністів, названій країні Нігер – бунт. Ото скільки було того BLM-крику. Black Life Matter і піздєц. Всі перед ними на одне коліно, бо то живі месії і пророки. А ті пророки тепер кричать – путін наш хеві-метал!!!? Ну, то щоб їм в кайф кричалося – нате і їм 4 000 000 тон. Ну абушо?
Далі Туреччина – 3 000 000 тон. Тим похуй кому і шо – лиш би бабло. Прям друга невенгрія. Тобто – половину в китай, половину в недоросію. Ти назвала сина байрактаром і тобі тепер за турків абідно? Поцікався, хто шив оркам зимову уніформу.
Ще по мільйону тон – в Бангладеш і ізраіль. А Ізраілю то нашо? Навіщо Ізраілю зерно – вони ж високорозвинута країна? Та є трабл – не хочуть пісок їсти, а в кібуцах нічого іншого не росте. Ну і – це місце звідки не видадуть у випадку, якщо таки почнуть арештовувати корупціонерів. Тре, про всяк випадок, обслуговувати запасний аеродром – нє?…
Кароч – на Європу, де найважче домовитися про вивід вкрадених грошей в офшор припадає 6 000 000 тон – мінус Іспанія. Забудована віллами корупціонерів.
Все решта – Азія і трохи Африки.
Запитання:
Це часом не тобі твій «уряд» розказує, що ми в Євросоюз тримаєм дорогу? Що ми за європейські цінності, за BLM і тотальний гомосексуалізм? І ти робиш вигляд, що йому віриш? А це також деталі. Так – ті самі деталі, в яких чорт зелений.
Що таке 33 мільйони тон? Це 33 мільярди кілограм. Дуже грубо 33 мільярди буханок хліба. Ціну порахуєш? І так вже тридцять років. Тоді – без війни, захоплених земель і обстріляних терміналів – мабуть більше бувало ніж 33 мільйони – нє?
Бо то надходження в бюджет? А ти чого радієш? От реально похуй скільки в нього надходить. Надійде 20 мільярдів – вкрадуть 20. Надійде 100 – вкрадуть 100. Ти і сам це чудово знаєш? Так – і це теж ті самі деталі в котрих чорт кольору стоячої води.
І так 30 років.  І не тільки зерно..
Бачу, як ти загуглив і спішиш написати – а недоросія сама вирощує зерна більше ніж Україна. Напиши. Відповім – такого, що на щось придатне, то вирощує рівно стільки, скільки в Кубані росте. Всим тим, що решта (не з Кубані) – можна в бєларусі болота гатити – воно не їстівне. Скільки росте в Кубані? Йди загугли. І про клейковину в зерні – це щоб два рази не ходити. Можу сказати лише, що не хватить і на чверть недоросії..
То тре їм помагати, щоб не помліли, як на Запоріжжя ракети наводять – нє?…

***

Спочатку вони рятували «памятнікі» лєніну. Хто вони? Ортодокс-комуністи.
Як рятували? Як вміли. Тоді їм в голову якось не зайшло що на ньому можна замінити табличку на Петро Сагайдачний, або приклепати Тризуб.
Цей бастіон впав. Тоді почався крик – нє трогайтє нашєго пушкіна. Он афро-афріканєц і гомосєксуаліст. Але впав і цей бастіон. На черзі «родіна-мать».
Рєдкой масті «памятнік». Морда лиця така – ніби його табачнікъ і кобзонъ проектували. Причому табачнікъ ваяв, а кобзонъ позував, як кравчук на памятнік щорсу.
Що символізував той «монумент»? Форсування ватутіним Дніпра. Ну тобто сам він не форсував, бо нема дурних. Скільки він там втопив солдатів? Десь близько мільйона. В чому його долбоєбізм? В тому, що через місяць річка замерзла і можна було – хоч на танках, хоч на санках. Але солдатів тупо гнали в холодну воду. Щоб не тонути, солдати не брали нічого зайвого і ті, що допливали на той берег – тупо не мали чим стріляти. А потім в німців тупо закінчилися патрони – не справилася їх логістика з ортодоксальним долбоєбізмом…
І ось тепер нащадки ватутіна наполягають, що це символ сучасного Києва. Символ Києва, станом на зараз – це киянки, що на фронті. А та баба то символ ватних наташ, котрим все рівно під якого турка лягати.
Бачив той «монумент» від часу зведення і до того, як з неї збили совєцкій герб. За весь цей час її називали по різному – від «вікторія лавровна», до «монумент тисячі виделок» і ні разу!!! ніхто!!! не назвав так, як воно офіційно називалося. Ніхто, ні разу. Найчастіше – «та баба». Тобто «та баба» – то родіна-мать? Та ну нахуй. Тьфу тьфу тьфу.
І тепер це символ Києва? Та что ви такоє говорітє))) Вона на схід повернута? Вона повернута до води, де ті солдати тонули.
На ній тепер Тризуб? Так – і радянські зірки на ручці від меча. А завтра можуть восьмисвічник вчепити – і що це змінить? Вона від того стане Сарою Бернар?
Немає технологій, щоб її розібрати? Віддайте бомжам на металобрухт і вони знайдуть технології. Заодно скажіть їм, що на дні ріки лежить стометровий кран яким її монтували, то вони і його на метал здадуть.
Може то витвір мистецтва? Ая-ая – аж два рази)))))) То банальний совєцкій агітпроп.  Що таке агітпроп? Той, шо тіпа салавйов в москві – то агітпроп, мавзолєй… А нє – мавзолєй, то третій храм марксізьма-лєнінізьма і міровова комінтерна. Хоча по суті теж агітпроп…
А може все таки – це символ ватанів, що нікуди поки що не зникли? А це вже двє большіє разніци – нє?..
***

В Україну поприлітали ракети, які «український уряд» передав недоросії? І що? Хто з тих, що передали в тюрмі? Ні – не так. Хто вірить, що вони це зробили не за гроші? Котрі потім безналом оформили в офшор, бо за кеш нерухомість навіть в Іспанії прикупити проблемно. Ось, аж тепер – і хто з них в тюрмі? Чому ніхто? Бо це організоване злочинне угрупування, котрим керують ортодоксальні комуністи і котре своїх не здає. Прям, як Ізраіль.
Вже зараз вони вважають себе недоторкано-святими. Прям – шо ангели.
Якщо і зараз не посадять всіх тих, хто передав ракети недоросам, то їхня самооцінка виросте в рази. І вони подумають, що ангели то в минулому, а тепер вони вже архангели. Так і до пророків недалеко. Буде писаніє від пророка кінаха і усна тора від пророка кузьмук-тарасюка?
***

Прочитав про жіночий аб’юз. Спочатку довго сміявся, а потім зрозумів, що він дійсно є. Ні – вони не вчиняють домашнього насильства, бо фізично не тягнуть, але… ок по порядку.
Почалося це років десять тому з заборони куріння і тупорилої дурної баби, котра почала всім присувати – нє курі мнє здєся, бо у мєня асєексуальний гіпертоніт.
Чому вона так робила? Бо відчувала – за нею «правітєльство».
Чому це робило «правітєльство»? Була ціль – знівелювати мужчин. Тобто до тої війни почали готуватися більш, ніж за десять років.
Після куріння почалася масована пропаганда гомосексуалізму. Роботу можна було знайти лише жінкам і гомосексуалістам. В банках працівницям почали присувати книги, які необхідно прочитати. Чоловікам залишили айті. З одного боку жінки і математичний склад розуму, то хіба лише в Марії Кюрі, з іншого – айтішнік, це чувак, який до 95 процентів свого часу сидить в моніторі. Або працює, або броділкі ганяє.
Не гомосексуаліст міг влаштуватися лише при умові, що порушить закон і знає, що його «дєло» можуть підняти в любий момент. Потім це чекало і гомосексуалістів. Лояльність мала бути стовідсоткова.
Насправді ніякої невидуманої проблеми з гомосексуалістами не було. Ну є якийсь чувак, котрий вважає себе жінкою. То які проблеми – видайте йому паспорт де гендерна приналежність – гомосексуаліст і нехай тішиться. Тобто – проблеми дійсно не було і нема. Є пропаганда. Похуй всім оцим лгбт-активістам/ткам на оцих всіх лгбтистів/ток. Від слова абсолютно. Їм платять за пропаганду і вони нею займаються. Вони через слово присувають про європейські цінності і конспірологію? Питання – де написано, що це європейські цінності? Є підозріння, що  крім усної тори і постів активістів за гроші більше ніде.
Конкретно в конституції якої країни написано, що на роботу треба брати лише жінок і гомосексуалістів? А психічно здорових будь-якими методами не допускати. А це і є той аб’юз. Для чого він? Сам подумай.
Потім буде «пандемія», як перевірка, чи не залишилось там часом пацанів з яйцями. На ній коммі лоханулися, але гра триває…
До чого це призведе? До масової різанини. Пропагандисти втечуть. Невинні знову постраждають. Ну, як невинні – зелений чорт він в деталях – вони це бачили і мовчали.

PS:
Чи є в тих всіх країнах притомні люди? За виключення китаю – так. Чому там виключення? Бо там всіх вдалося оцифрувати, притомних відстежують і відразу знищують. Скільки в світі притомних? Більше, бо як тільки стане більше таких, як мар’яна бездупла – над світом запанує зелений, покритий риб’ячою лускою чорт. Весь в деталях і з семиконечними вилами в кривих руках.
Що з тим робити? А ти бідний не знаєш))))
В Африці? Так – притомних і в Африці поки що більше.

PPS:
Кабалістам-аматорам (щоб зекономити вам місяць часу) – в назві поста, методом складних алхімічних чинників закодована фраза – бо гравітація..

&&&&&&&&&&

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад “Театр. або той тойвово.. ” Видавництво Europe Liberal.. 2022

Apple Books

Rakuten Kobo

Smashwords

Майк Новосад “2022 або Пазорная звізда..” Видавництво Europe Liberal.. 2022

Apple Books

Smashwords

Rakuten kobo

Майк Форестер – “Трабл Shooter, або Характерник..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2023.

 

Придбати можна тут:
Smashwords
Apple
Rakuten Kobo

Прочитати можна тут:
Buymeacoffee

Або на халяву тут:
Скорочена версія

&&&&&&&&&&
WELCOME..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська