Рекомендовано DPA:

Крива липа

Маска кОта..

Липень 2020

– Тату, блять – кінчайте торгувати…
– А чо…?
– Кажу ж вам – нема вже чим здачі давати..

В бананово-лимоннім Сингапурі..
А нє, не так – в засраній по самі помідори..
Була собі одна Країна, кароч. І було в ній шість призидентів. Навіть не так – п’ять призидентів і один призедент. Ні – знову не так. Чотири призиденти, один шлєпєр і один призедент.
Два з них клінічні ідіоти, і майже всі – тупо злодії. А може і всі – Історія ще не визначилася ні з вердиктом, ні з вироком..

Мала та Країна, на початку, добра різного (як їй здавалось, мало потрібного) – на, майже, 100 000 000 000 доларів.
Країна була з замісом на  мілітарність, а тому й добро те було мілітарного спрямування:
– На три військових округи (один мільйон солдатів) – амуніції різної..
– На цілу танкову армію танків – 9 000 штук..
– Броньованих машин – 11 000 штук..
– Гаубиць різних артилерійських – 18 000 штук..
– Літаків, щоб літати стратегічно і гелікоптерів різних – 3 000 штук..
– Ракет міжконтинентальних – 176 штук..
– Ядерних тактичних, та оперативно-тактичних зарядів – майже 3 000 штук..
А ще складів з запасами на 10 років неперервної війни з агресорами різними.. Кароч, за оцінкою предполагаємих агресорів, зі Сполучених Штатів – на сотку мільярдів доларів добра різного мілітарного..

Кажуть, що населення Країни дуже любить сало їсти. Воно то може й так, але ще вони мабуть любили їсти рибу (це коли за салом стояти в черзі було впадлу) і торгувати. Торгувати не тільки їпалом, як їхній шостий, але й з допомогою спеціального торгівельного флоту. Рибу ловили, як вміли, і теж, ви не повірите – за допомогою спеціального риболовецького флоту. І мали вони того флоту – не багато і не мало, а понад 300 кораблів тільки морського пароплавства, а ще були пароплавства річкові..
Де то всьо? Призиденти зі своїм окружєнієм розікрали і продали. Де гроші діли? Збудували собі хатинки. За високим парканом, по дорозі до міжнародного аеропорту.
На що сподіваються? На те, що лохи будуть в намордниках ходити і їм не до того буде..
Хто такі лохи? Та то вони так лагідно населення, що живе навколо них називають. Так і кажуть – лошки, я вам тут пару корейських електричок прикупив… трохи переплатив, але ви то з’їсте…

Час йшов, танки скінчилися, а красти щось було треба. Призиденти позичили ще стільки ж мільярдів. Куди діли? Вкрали. Хватило їм? Не будь лохом – як їм могло хватити? Потім що – з того, що вже вкрали красти?
Тепер продають лохам електроенергію і інші комунальні ніштяки. По скільки продають? Та вже разів в десять дорожче, ніж воно коштує. Лохи купують? Аякже – вони ж в масках.. А ще сигарети продають – то вже разів в двадцять дорожче.. Знаєш це? Знаєш, що тих, які курять в Країні 20 000 000 чоловік? Знаєте і мовчите? Ну то – як вам ще пару китайських електричок не припхати..?

А шо шостий? Їпалом торгує. Купують? Майже ніхто. А шо він? Переїхав в моднухату, їздить областями – ругається зі всіма, як справжня начальніка. Хтось його боїться? Та ні – всі хуй забили.. А він, між іншим, остання надія на совєтскіймір серед лохів замешканих в країні..
Продав нєдвіжімость, певне зібрався втікати світ за очі. Втече? Не будь лохом – хто йому тепер втікти дасть – знає ж багато.. Десь прикопають по дорозі, в якійсь шахті угольній.. (Чувак, саме час збільшити кортеж до 300 машин..)

А що окружєніє? Думають – чим би то ще поторгувати… Бо, блять – вже нема чим здачі давати..
А шо лохи? Жваво обговорюють – бєрємєнна та Юлькॺндєль окончатєльно, чи тілько чуть-чуть. І якщо окончатєльно – то від кого..

А дизайнери різні та маркетологи працюють над спеціальною маскою, щоб вуха назад вирівнювати. Думають на тому бабла підняти. Як думаєш – спрацює ідея..?

Цо то єст, пся крев?
– То маска кОта..
– Для чеґо она?
– То жеби дзєці цукру нє крадлі..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська