Рекомендовано DPA:

Крива липа

Мустафа – Ібраґім..

Січень,2020

Mustapha Ibrahim, achbar ish navin
Allah, Allah, Allah we’ll pray for you..

 

Що там в Мережі? А в Мережі – Мустафа реформи робить. З Лєщєнком понятно. Два реформатори. Мы с товарищем вдвоём работали на дизеле…
Потрафила на очі цитата від генія реформування:
«Мета, яка стоїть, яку ставить перед нами гендиректор, по-перше, це соціальні умови наших працівників, тобто щоб люди отримували зарплату»
Тобто з ходу декілька запитань до реформатора:
Там у вас на фірмі.. – там зараз всі без зарплати працюють? І що – гендиректор без вас не здогадався, що треба щоб люди отримували зарплату, чи просто не було перед ким мету поставити? А зарплату яку – таку, щоб працівники не ставали досвідченими злодіями з маленькою зарплатою, чи білу і велику? А ви реформатор тільки по зарплатах, чи с любой стороны?
Наступна реформа буде – як переходити вулицю на світлофорі, як їздити на роботу в метро, а не маршруткою, як зливати воду в туалеті?
А на гармошці вашим працівникам в коридорі граєте?
А реформою від пана ІбраґімаСергія буде – щоб машиністи і надалі вели довгі поїзди з того локомотива, що тягне, а не з того, що в кінці підпихає. Так вони будуть бачити поперед себе колію, а не останній вагон і їм буде веселіше..
Скажіть.. а ви можете реформувати, наприклад атомні станції? Хоча – питання риторичне – ну звісно ж можете.

Вовчік, там всі кому не лінь щось реформують, а про тебе кажуть, що все треба на олів’є пояснювати.. Ну не казли – нє? Ти їм ліфт, а вони тобі олів’є..
Дарую ідею. Безкоштовно. Безвозмездно – для тех, кто не понимает.
Вова, в Країні грандіозна проблема з брудом. То всьо виглядає, як середньовічна Європа перед епідемією чуми. Всі вулиці засрані, ніби двірника ніколи не бачили. Всі фасади розмальовані – як не рекламою від наркоділерів, то, як мінімум, тим, що на роялях грають. Повна якась хєрня кароч. Лишається або Мустафу з гармошкою випускати, або легалізувати важкі наркотики..
Для початку видаєш указ. Юшченков би видав універсала, а ти видай указ. Указ про правила поведінки в суспільстві. Правила одні для всіх. Незалежно від віку, посвідчення ветерана WW2, чи помічника депутата. Незалежно від male/female. Незалежно від порохобот чи зєлєбо… Хм.. – одні для всіх кароч..
Ці правила треба написати на папері у вигляді закону – папір мобілізує та зобов’язує. Так склалось..
Правила прості – написав на стіні будинку “х#й”, заплатив за ремонт всього фасаду. Нема грошей на ремонт – відпрацював на сміттєзвалищі поки не заробив…
Кинув недопалок на тротуар /я курю якшошо/ заплатив 500 евро штрафу. Залишив після себе сміття на пікніку – заплатив, правильно 500 євро штрафу. Нема 500 євро – знову правильно – відпрацював на сміттєзвалищі поки не заробив…
Поліцейському, який затримав порушника – 100 євро премії. Тому хто “доніс” – 50 євро премії /вільні від оподаткування/.
Ти думав, що в Німеччині чисто тому, що там люди інші? Я тебе “разочарую” – точнісінько такі самі як тут. Просто там є правила – одні для всіх, записані на папері у вигляді закону. Не було б цього, то на кожному фасаді був би напис “scheiße”.. Великими літерами.. На деяких фасадах навіть по декілька разів..
Вовчік, через три місяці – три!!! Вова, акцентую місяці– Країна чиста – як Німеччина. Витрат – ніяких. Навпаки прихід.
Сміттєзвалищ в Країні дахуя єслішо…

Мотивація посполитих знову ж таки. Посполиті накінець побачать перший для себе результат. Вперше якийсь президент отримав результат.

А тобі ваще лафа – притикати всім будеш. Вони тобі про хуєм на роялі, а ти їм – підіть на вулиці гляньте.
Вовчік, ідея вєрнякова – можеш навіть в Любавичі не їхати. Там тобі підтвердять, що ідея бомба, але скажуть дати мені дєнєх – щоб на фарт все пішло. Воно тобі треба? Чи маєш лишніх дєнєх?

PS:
Ідея про «стукачів» не спрацювала не тому, що ху#йова, а тому, що траблшутера в тебе в команді нема. Траблмейкерів багато – через одного, а траблшутера жодного. Ти шо сам не допер – який комусь сенс здавати корупціонерів, якщо в Країні відсутня Юстиція? От посполиті на твою ідею й не повелися..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська