Рекомендовано DPA:

Крива липа

No Drama Mama Lama..

No Drama Mama Lama..
(Под трибуной становится цікаво..)
18+

 

Червень 2021

Ориентация Север
Я хочу, чтоб ты верил
Я хочу, чтоб ты плакал…

Сама плач, чунька стокілограмова.. Кому вірити тобі??? Лише тому, що ти любиш коли багато пива і готова за гроші облизати все, що присунуть? Вірити в наш час можна лише очевидному. Очевидно я не розумію – а з якого в чуньки громадянство Ізраїлю? Вони всім дають?

В Білорусі розгортається драма? Та ні. Скоріше трагікомедія. Орієнтація на москву і небажання заставити свій уряд жити по закону, то не драма. То відразу і причина, і наслідок. І вічне, як константа – або верховенство права, або голова колгоспу..
Про Білорусь вже писав. (Жыве́ Белару́сь!) З того часу нічого не змінилося. Варто зазначити лише дві речі. Їхня перенахвалена блогерами концепція – ніякого Майдану, а виходимо з дворів, а потім в шкарпетках бігом назад в двори…, як я й казав, не спрацювала. Майдан – це драйв, це барикади. Майдан – це всі разом. Всіх разом не розженеш і не пересадиш. В дворах переловили..
Влада боїться тільки Майдану. Крапка. Саме тому тобі присувають зі всіх боків – про Майдан і не думай, бо путін нападьот…
Друге. В чому білоруси молодці? Nexta прямим текстом називає речі своїми іменами. Європейські чиновники за гроші готові приймати в себе, накрадене корупціонерами бабло. Цікаво – а в них теж громадянство Ізраїлю? Тобто раніше говорили – украл, выпил, в тюрьму…то тепер актуальніше – украл, сказав, що це політичні переслідування і в Ізраїль?

Ту відому будівлю на Банковій тре кропити свяченою водою. Скільки часу? Думаю місяців з три. Це, якщо не зупиняючи процес.
Історію місцевості, де та будівля стоїть, коротко описав тут – (Паравоз Палмера – нє..?)
Певне здря призедент не переїхав на сцену палацу Україна. Це я теж десь там в постах писав.
Але тут про банальну маніпуляцію. Всі вже як мантру повторюють – вчителям треба платити. Звичайно треба. Але перш ніж платити вчителям, треба спочатку завести вчителів. А їх щось не видно. Де результат роботи тих, що називають себе вчителями? Пів країни малописьменні – це результат їхньої роботи?
А ще – треба платити чиновникам. Щоб платити чиновникам, а їм вже платять, треба спершу мати чиновників. Оці – це не чиновники. Це банальні злодії. Люди, називайте речі своїми іменами, бо не помітите, як скотитесь до того, що будете на кота казати – то собака.
Ще раз – не зароблені корупційним шляхом гроші, а вкрадені.. Це для тих, що пишуть.
***

Посполиті чомусь сприймають владу чиновників, як сталу величину. Тобто як таку, що навіть не обговорюється. Чиновники раді старатися – крадуть. А чо їм не красти раз вони довічні..? Ніщо не зупинить їх. Крім Майдану..
Подивився відео Мокрика. Чувак бідкається, що йому не дали поставити запитання на прес-конференції. Чувак, ти так хотів, як тобі не дали. І якщо вже всі так пруться від НЛП-тренінгів, то користуйся цим. Імперія зла, а ми продовжуємо жити саме в ній, вчить – починати потрібно з обезцінення опонента. В твоєму випадку потрібно було підійти в перший ряд і ввічливо, але настойчіво запропонувати призеденту одіти маску. На самому початку потрібно було підійти. Ще коли він чесав заготовлений текст, щоб розговоритися і освоїтися (а йому було не менш страшно ніж тобі). Після всієї, ним же впровадженої, реклами пандемії – він би одів. Чи надів. Не має значення. Значення має те, що вся високопосадова спєсь злетіла б одразу. І тоді ти б ставив запитання, аж поки би тобі не надоїло. Страшно? Ще раз – він тебе боїться не менше ніж ти його. А так чувака, який свідомо брехав про парки, зробили міністром. Тобто знецінюють тебе. Тобто – нє твоє дєло, лошара.
Зло має стільки сили, скільки ти йому даєш. Високопосадове чванство теж.
Непойнятно? Ок – держчиновник лише до того часу призедент, поки ти його таким вважаєш.
***

Читаю у френдеси в стрічці – Всегда признаю свои ошибки. Похоже на то, что искусственное происхождение ковида — это не конспирологический бред. Все больше уважаемых ученых не стесняются говорить, что COVID-19 «сбежал» из лаборатории в Ухане…
Та що ви таке кажете? Тепер треба щоб вони не постєснялісь заявити хто вірус запустив і коли Нюрнберг..
Чи існує вакцина? Мабуть так. Швидше за все мабуть антидот. Питання – впевнений що тобі дадуть саме вакцину? Схильний довірити своє життя істотам, котрі вже другий рік підряд присувають тобі явну нелогічну пургу? Дуже хочеться вірити? Вір. Це твоє право. Я вірю в справедливість Вищого Судді. Це моє право.
Пишеш, що вколовся китайською вакциною? Хочеться маніпульнути за бабло? Це теж твоє право. Але може спершу поцікався чи дадуть тобі громадянство, як лоліті? А головне не забувай – те, що ти собі придумав, що скажеш – я не знав і мене надурили… то проти себе не спрацює. Себе не обдуриш. Виводити совість з організму ще не навчилися ні високоилітні китайські лікарі, ні висококваліфіковані ізраїльські. І не навчаться. Чому так? Це характерні знання. Менше знаєш ліпше спиш. Просто прийми це, або проходь мимо..)))
***

Цікаво, а коли Бігусу скинуть переговори часів Майдану. Де обговорювали війну – як нівелювання результатів революції Гідності. А вони є. Илітні аж настільки сталою величиною себе відчували, що і тут по телефону все рішали..)))
Чекаєш поки когось посадять? Не дочекаєшся. Варто зачепити одного – розмотається до самого верху. Петя якимсь чином зумів переконати єфремова трохи посидіти. Вові не вдалося. І лисому пропонував, і юзіку, і навіть юлі. Не захотіли. Кажуть – а ну його..
***
А так то все okay – No Drama Mama Lama..

 

Bonus track..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська