Рекомендовано DPA:

Крива липа

Norway Summer..

Липень 2017

 

Я в курсі, що правильно Norwegian. Але мені так більше подобається. Як хочу – так пишу..)). Я вільний. I’m free…

А ще, мені подобається це літо. Літо 2017. Пекуче, гаряче сонце і через чотири хвилини пекучий, льодяний вітер. Summer of Norway. Дорога на Північ. Highway to Golden Gates. Дорога до північного моря. Моря з водою кольору сталі..

Про дюни з nude zones пропустимо..))

 

Мені просто подобається це літо. Мені просто подобається ця країна. Країна У, як казав покійний Андрій.
Довкола катаклізми. Довкола повені і засухи. А тут. А тут – прикольне північне літо..

Недавно прочитав, що совєтскій союз завалив єврейський клан кгб срср. Якщо це так, то shālôm ʻalêḵem і ʻalêḵem shālôm їм за це)).
Завалили по угоді з Заходом. Угода проста, як ворота в кремлі – ми валимо совок, ви не рухаєте наші гроші, які лежатимуь у ваших банках... Схоже вам на правду? Мені так..)))
Чекісти, правда, забули попередити партнерів, що розведуть комуністичний бардак і запрєдєл. Мало того, що спробують його інтернаціоналізувати.

Структуризацію придумали теж просту, як боровицькі ворота. Є лохи, якими керують чмошники, вибачте Иліта. І ті, і ті нічого не роблять. Споживають.. Хто шо може…

Колись в селі спостерігав за курчатами. Вони всі безцільно, але з діловитим виразом обличчя снували. Туди-сюди. Взад-вперед. Як завгодно. Але з діловитим виразом.. Логіці їхні дії і їхні маршрути не підлягали. Броунівський рух курчат по подвір’ю… Лохи, це вам нічого не нагадує..?

Пару днів дивився “експертів”на TV. Враження, що у кожного в спині тумблер. Два положення. “Stand by” і “говорить не умолкая”. Але що вони несуть..)) Згадалося: “А у меня цепные псы взбесились, средь ночи с лая перешли на вой…”. Тумблер down – тишина. Тумблер up – с лая на вой. Ни о чём. Ні про що..

А що ми. А ми цікава країна. Цікава погодьтеся. Двадцять п’ять років тому, нам розказували, що про Україну ніхто не знає. Ніхто не чув. Нічого від неї не залежить.. І ось від неї залежить все..))) Цілий світ.

Розказати чому? Та всігда пажалуста)):

Я не знаю чи був прописаний в угоді форс-мажор. Скоріш за все пацанам просто повірили на слово. Але схоже, що угоді кінець. Останні санкції тому підтвердження.

Партнер зрозумів, що далі біда. Комуністична ідея завоює світ. Більшість азіятів вже кажуть – “кто понял жизнь, работу бросил”. За ними підтягнуться й інші. Це, як гонорея. Це кінець світу.

У чому полягає пацанська ідея, яка так налякала Захід? О, вона дуже проста – “Деньги можно только украсть. Как? А заработать? А заработать можно только геморрой..

Ось через таку простеньку, на рівні мислення амеби, фразу, злити зараз Україну вже неможливо. Або/або. Або Країна У демократична, або кінець всім сподіванням)). І вони зроблять її демократичною і правильною…

Партнер повів себе солідно. Партнер дипломатично казав – “пацани, перестаньте красти”. Партнер прямим текстом казав – “пацаны, хватит воровать”. Партнер хотів зберегти угоду. У Партнера скінчився терпець..

А шо пацани? А пацани думали і вірили, що вони неперевершені віртуози…

Цікава ситуація у гаранта. Він не дурний і розуміє, що черговий раз помінятися місцями у владі з оппоблоком і втративши багато, не втратити все – вже не проконає.. Важко йому.. Не заздрю… Він розуміє, що тотальна більшість його команди дегенерати. Що вони працюють не на нього. Вони “працюють” на себе. Ще не помре король, як вони почнуть кричати – Long live the King!..

А йому що? Пластичний хірург і в jungle В’єтнаму? Гідом в підземні лабіринти Хо Ші Міна? Хрєнова перспектива.

У нього ще є шанс. Все ще є. Та дні спливають.

Пане, гарант, чи ті, що хочуть на його місце.. не знаєте шо робити? Запросіть мене консультантом – я розрулю)). Знаю як. Know how..

Я собі тут жену пургу, тому, що знаю – все це справдиться вже дуже скоро. Тим хто ставить likes, поширює, чи коментить в direct – я памятаю, що “Троянцы не поверили Кассандре”.. і, що потім скажете – “аааа, ти все знав, тобі хтось скинув інфу..

Ні фіга –

Аналітика – наше все)).

Хто не вірить – просто збережіть ці декілька постів. Я їх багато писати не буду. Я не блогер. Просто нєфіх дєлать..))

 

А літо – really very nice..

 

Антракт Нєгодяї)))…

Для тих, хто відірватися не може)):

Part Two:

ТЮРМА.

Тільки вільна людина може творити. Тільки вільний розум незакоркований. Комусь потрібні докази? Прошу звернутися до підручників Історії. Рабовласницький устрій, феодалізм.. Але підручник вибирайте не радянський, бо там вам розкажуть, що феодалізм то не дуже й зле.. А з огляду на керівництво державою то скажуть без сумніву..)) Отже – успішною й заможною держава НЕ може стати без вільних людей. Маю надію, що тут сперечатися ніхто не буде. Тому в мене є пропозиція – народ, пора будувати тюрму..

Це я Вам зараз як девелопер..

Тюрму майбутнього.. Тюрму на 50 000 камер. Одиночних камер. З телевізором і інтернетом. Одностороннім інтернетом. З можливістю читати, але без можливості дописувати. Людина може вчитися і думати, а от свої думки висловлювати можна тільки покинувши стіни закладу.. Така тюрма займе площу донецького аеропорту.

У чому тут девелопмент? У майбутньому країни. Дуже класна інвестиція. І фінансова в тому числі. Така інвестиція приведе до правил, одних для всіх, без яких нормальне співіснування людей в країні неможливе..

Фінансово це вигідно не по радянськи – “построил тюрьму и впарил здание лохам в три раза дороже…”, а в прозорості бізнесу при одних правилах для всіх. Не потрібно буде гарячково шукати де б заскирдувати свої гроші. Ніяких офшорів – єдиний державний банк, який ніколи не збанкрутує. Чистий спокій. По моєму That is worth it..))

Чому пропоную почати з тюрми? Тому, що в Голандії такі тюрми вже закривають. За ненадобностью. Про Голандію – це для тих, хто привик, що ним весь час маніпулюють і кому необхідний лінк на авторитетність..))

Чому пропоную почати з тюрми? Тому, що радянська тюрма це інструмент. Інструмент приниження. Приниження людини людиною. Це не покарання за злочин, це розплодження та розповсюдження ненависті світами. Комусь, хоч одному хочеться жити в світі тотальної ненависті?

Апустить казла нах#й!!!… Паймать і парвать суку!!!”…

А опущені, вони теж залишок життя будуть жити з підточеним шилом і надією, що законає і вдасться вставити це шило ззаду в печінку і відломати ручку…

Люди, вам дійсно пре жити в такому суспільстві..?))

Устрій і правила такої тюрми опишу в наступній книзі, навіть 3D візуалізацію зроблю – вмію)), але зараз не про те. Кожний злочин має бути покараний, але без ненависті. Тільки так в країні щезне психологія раба. Рабське сприйняття і розуміння світового устрою. А далі чистий спокій – воно дійсно того варте.. Подумайте..))

Думати радянська школа не вчила. Не вчила ні школа, ні інші соціальні інституції. Радянські раби знали один постулат – “не вкрадеш не будеш мати…

Постулат живучий холєра))) – гляньте скільки ще ностальджистів за срср блукає Мережею..))

Працювати можна в маршрутці – “Ещё два кошелька и пойдём пожрём…”, а можна кабінеті чиновника – “ещё двух лохов приму и поедем пообедаем…”. У першому випадку завжди тюрма і арестантский уклад един, у другому лекція – “Бля ты научишься не отсвечивать и меня лишний раз не подставлять, сука.!?”

Щоб вкрасти і не сісти, в страшну радянську тюрму, до страшних зеків і, не менш страшного, туберкульозу, потрібно стати членом Иліти.

Щоб вкрасти і сісти в страшну радянську тюрму, до страшних зеків і, не менш страшного, туберкульозу, ніяких надзусиль не потрібно.. Сиди собі на нарах, слухай дєвчонкі варавайкі про “шманай мєня мой вєртухай”, або сиди собі за столиком під “рюмку водкі на столє…

В ідеалі було б – сиди собі і ні про що не думай..

В реалі:
– на нарах про те, як вийти звідси і відкрити потаємний сховок, в хатинці, у мами під підлогою /троха дєніх, пара золотих печаток і лацюжок/, –
– в кабаку – чи не пропаде бабло в офшорі.

Люди, ви ідійоти..?))

Історична довідка:
Кенти почистили мамину хату… троха дєніх, пара золотих печаток і лацюжок… Сидить чувак сумний та невеселий і підпилює шило біля ручки… Помсти хоче…

Місцеві пацани в офшорах, як негри з реклами, у котрих ретельно відібрали зерна кави, ретельно відслідковують чи гроші на рахунок ще поступать. Як тільки перестають поступати, а це значить, що власник рахунку перестав мати вплив, бабло так чи інакше реквізують..))

Схоже, що таки ідійоти..)))

Нічого ж вигадувати навіть не треба – подивіться як нормальні люди живуть і змавпуйте..))

Антрахт, Нєгодяї…))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська