Рекомендовано DPA:

Крива липа

Облінтернет..

Липень, 2019

I have no goal. All I have it’s a Way..

Якби Internet в радянській імперії з’явився до її розвалу, то зараз ми б стовідсотково мали облінтернет. На додачу до облгазу, обленерго та інших облдаблдырыжабэлплеїв. Зі своїм власником-олігархом. Яким-небудь погребінським, наприклад. Зі своїм, скинутим з кремля, планом  – скільки бабла той має «заробляти» в общак. Якість послуги постійно б падала, а ціна на неї щоквартально збільшувалася. Як в тих же обленерго. Не законало погребінському стати олігархом. Лишився тупим лохом з немитою головою..))

А дома счёт за газ и за свет..
І ти платиш не ціну послуги, а розподілену кількість необхідних комуністам грошей на кількість населення. Нашо їм ті гроші? На революцію. На яку революцію? На міровую. Нашо їм та революція? А хрєн його знає…

Радянські часи, в літаку поруч сидять двоє:
– Тібя как зовут?
– Пахтакор, а тібя?
– Рамзан.
– Ти куда літішь?
– Масква, партконфіренція..
– На хріна?
– Канєшна..

 

 

Не знаєш як влаштований олігархат?
Колись Рейган загнав в ссср осинову коляру. Власники сссру це сглотнулі, але в душі не здалися. Ти теж би не здався. Це нормально. Власники вирішили – сссру нема, але жити якось треба. І… і розписали облгази на майбутніх олігархів)))).. Хтось з жопоруких згадав старе, ще з етрусків – хлєба і зрєліщ. Тобто облгази і футбол. Нам облгази – їм футбол і телевізор.. ерзац футбол і ерзац телевізор. Нашо олігархам телевізор? Щоб тобі футбол показувати. Щоб ти був свято переконаний, що Дніпро справді обіграв Шахтьор, а президенти міняються місцями не тому що так між собою домовилися, а тому що ти їх вибираєш. Ти ж свято переконаний – нє..?)))

Коли перша панічна атака в коммі трохи зійшла, вони нюхнули і на ейфорії сказали – бля, помсти хочу.. робим нову імперію..
Але коли руки виросли зі сраки, в голові розовий туман, а розум заплив лінивим смальцем.. Корочє чіста па-пріколу вирішили пацани скомуніздити з дна моря американський unmanned vessel. Для початку – як мінімум чіста поржать с піндосов…..
..Но спор в Кейптауне решает браунинг,
И англичане начали стрелять..
Вкрасти то вирішили, але не подумали, що воно може бути запрограмоване на самознищення. В цинічній формі запрограмоване. З розрахунком на вибух вже всередині лошаріка..))
Чому так сталося? Бо ліниве і тупориле. Те, що крало. Чому ліниве? А як не будеш лінивим, коли всі обли бабло приносять..? – Ну нє..?)))
Читаєш з недовірою? Але ж:
..и не вернулись в порт и не взошли на борт
Четырнадцать французских моряков..

Ах, ну да – ну да.. Вони там випробування проводили.. новітнього оружія.. Вибач, забув..))
А Дніпро..? З Ліги Чемпіонів прямо на шкільний стадіон.. там де по неділях на пиво грають.. Ах, то ж – щоб тренеру не платити, блін знов забув)))..

Ти готовий сперечатися. Ти хочеш довести свою думку, що всі ті обли приватизували дуже розумні і зовсім випадкові люди. Ти хочеш написати це в коментарях. Пиши – не встидайся. Я розумію твій мотив – відчувати себе лохом то повний не айс..)) Але пост не про приватизацію. Пост про те, що ти навіть не думав чи потрібні ті обли взагалі тобі. Знаєш, що станеться якщо їх завтра відмінити? Якість послуг почне покращуватись, а ціна падатиме. Аж до реальної. Правда власники облів почнуть біднішати. На очах почнуть. Дєнь блізілся к закату, а олігархі всьо бєднєлі і бєднєлі.. І як тобі потім жити з думкою, що твої олігархи планомірно перетворюються на ніщєбродів? Біда – нє..?))
І ще – обов’язково напиши про життєву необхідність в офісах облів всіх тих бухгалтерів,  прочіх «економістів» та всіх решту розових поні. Про те, що якщо вони не видадуть тобі яку довідку – то ти зійдеш з розуму без неї… І ще допиши – «економістів» там дахріна, а як потрібний банальний електрик – то в тебе автоматом починається  головная боль))

В тебе немає часу на хєрню? А то всьо само якось вирішиться..? Ти вибрав собі чергове непарнокопитне і думаєш, шо лайф із в кайф? Та ти  рамантік і оптиміст чувак))))).. Не знаєш, що таке романтик? Це той в кого закоханість в рази частіша за секс.
Нагадаю тобі одну формулу, перша  згадка про яку занотована теж ще етрусками, а вербально то ще набагато раніше.. Ну тобто згадки за неї ще старіші за першу відому професію. Маю на увазі пострадянських журналістів з українських телеканалів. Шо за формула? Та простенька, але вічна:
Сьогодні в тебе немає часу, завтра не буде сил, а післязавтра не буде тебе ..

Можу думку розвивати – сьогодні в тебе холдинг, а завтра продукт твого холдингу нах нікому не потрібний, бо в тебе не було часу на хєрню..))
Потрібний приклад? Чуваки, які почали випускати CD, думали що то навічно, а потім з’явився формат МР3…
Чи – був собі успішний холдинг, почав розвивати різні напрямки плюс до основного продукту (того, що приносив), а потім основний продукт став раптово нах нікому не потрібний.. Залишились незакінчені проекти, купа кредитів і тішіна данная навєк..))
Який саме холдинг я маю на увазі? О таких проектів я бачив немало, той про який пишу – саме кредитів набрав і розвиває)))) – я про нього потім більше напишу – є свої рахунки)))))).. Най ше троха кредитів добере – він саме в розпалі процесу)))
Вася, а ты  – видишь город, которого нет..?))

Як не бути лінивим, якщо ти власник облхолдингу і він приносить. Не стільки скільки тобі треба, але все одно дохрєна)).. А якщо ти ще й непарнокопитний комуніст..))))

Не знаєш що станеться з власником холдингу? Я тобі скажу – він піде нах#й. Ну може буде тренінги лошарікам проводити, чи ше шо)). Тобто з його точки зору – це піти нах#й. Це ти думаєш – ой він собі наховав і голодний не буде. Але це з твоєї точки зору. Вона  у вас різна. З його – це нах#й і він буде з цим жити до кінця. З думкою, що він сам собі придумав напрямок руху і дуже ретельно пішов, і  тепер, всупереч своєму бажанню – реально продовжує іти придуманим напрямком. Нах#й тобто.
Власники сссру підуть з ним – кожен по своїй паралельній дорозі, але в дуже схожому напрямку.. C’est La Vie))

Не віриш? Загугли – як закінчили власники колись мегаприбуткових пострадянських холдингів.

Кароч, – повня хєрня з тим облінтернетом))..

***

Ще раз:
Ті в кого руки зі сраки, а розум заплив лінивим смальцем, запрограмовані на імітацію процесу, замість роботи на результат. Уметь изображать знание – ні разу не означає дійсно знати.

І хоч вони кажуть: а мені, як в пісні – соловю всьо пох#ю, не вір їм. Вони, як герої з анекдоту про Вінні Пуха і чарівну паличку – ой, Вінні, а куда ето ми ідьом???..

Що таке імітація? Та знову ж як в пісні:
Его приятель на кухне как бы читал
Пока они занимали его кровать
Все случилось быстрее, чем он ожидал
И несколько хуже, чем она могла ждать
Имитация..

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська