Рекомендовано DPA:

Крива липа

А ОРЄСТУ НІКТО НЄ ПІШЄТ…

Про залишки екіпажу «крєйсєра москва»:
«Из тех, кто вьіжил никто не погиб»
(речник ГШ МО РФ)

Блідо-рожева мрія нацьістки марьяньі здійснилася. Недоросія вийшла на перше місце. Вона тепер має найбільший в світі підводний дрон-безпілотник. Крєйсєр «москва» пашьол ко дну. Професійний ідіот шойгу може нагородити себе ордєном густопсового ердель-лаврова второй стєпєні.

А головне – все в них рівно. З тих – кто вижіл, нікто нє погіб, а із тєх, кто погіб – нікто нє вижіл. Аплодисменти.
Чистий тобі камєді-клаб:

«Крейсер «Москва» не утонул, а героически уничтожил собой
 две ракеты, после чего совершил отрицательное всплытие и …»

Посмійтесь, хулє…

А пацани ніяк не могли скласти собі ціни. Ну – пєрвьіє в мірє і хоть тьі трєсні.
Задорнов шутіт про тупих пєндосов, харламов убєдітєльно просіт нє смешіть єво искандерьі, димон мєдвєдєв танцуєт танєц уранового стержня в жопе. Ну вот, бля – счастьє большоє сошло на нєдоросию. Прям золотьім дождьом нємьітьіх заливаит…
На вихлопі – задорнов тупо здох, харламов міркує, чи взяли б його леді-боєм в Таїланді, а дімон зі страху зійшов з розуму. Заєбісьцє, як кажуть поляки..

А відчували ж себе майстрами тролінгу 81го левелу. Тролили Захід і казали – нам за ето нічєго не будєт...
Але так не буває. Буде. Вірніше вже є.
Зустрічний троллінг пішов такий, що відкривай широко двері. Воєнний корабль і саме той самий воєнний корабль на сороковий день? – отримайте розпишіться. Україна нєдоразумєніє? Саме Україні ви війну програєте. Пропхали клоуна раді прікола? Клоуну і підпишете капітуляцію. Він танцював у вас голий в сауні на корпоративі? А тепер він вас і посадить..
А вам залишиться посконно-ісконноє – какую страну опьять просралі…  Корабль с отріцательньім вспльітієм – це тільки початок цього..

Населення просранной страньі дивилось цю війну, як футбол. До них не прилітало, а – хахлов нада наказать…Вони ще пробують так дивитися. Ще мають надію. Але вже видно – відчувають, що прилетить. І не має значення звідки. Може навіть з близького їм китаю. Але те, що прилетить вони вже розуміють. В просранной странє вже дуже багато кітайскоговорящєво насєлєнія, насправді. Тобто причини створювати там кітайzкій мір довго шукати не треба буде. Вони самі показали як то робиться. Вони ж показали всю свою неміч. Та й взагалі – чистої прісної води на планеті мало, а в Байкалі багато, а Хуанхе засрана промисловими відходами.

Але то їх свінасабачі проблеми. Єдине нагадаю – звідки б не прилетіло, ви за це ще й заплатите. Так – будете платити грошима, за все те залізо з вибухівкою, яке до вас прилетить. Ніхто вас безплатно бомбити не буде. Життя бентежна штука. А понти коштують грошей. Не пойняв – як це платити? Це називається – примусові післявоєнні платежі, які сплачує держава, що зазнала поразки у війні.

А пьіньці реально срака. Всі прокоментували руки, що тримаються за стіл. Але крім рук там є ще ноги. В нього дуже широко розставлені ноги. Так буває лише в двох випадках – або хоче трахнути візаві, або слабість і дуже крутиться голова. Про те, що він хотів трахнути шойгу мало віриться. Навіть з орденом густопсового лаврова на шиї.
Тобто залишається вона – панічна атака. Штирить. Падає тиск. Ти ж розумієш, що він сам міг назначити час цього запису, і гідазепаму, чи що він там приймає наїстися по самі помідори. Тобто якщо й на препараті штирить, то це вже дуже серйозно.
Помічне від такого тільки дуже позитивна новина. В нього на горизонті таких не видно. Треба дзвінок від Байдена. Такий – Вовчік, ти пабєділ… сдаюсь. Давай гдє-та завіснєм, тьолок паабсуждаєм… Але такого дзвінка не буде і він це знає. Як і те, що в Історію не увійде навіть як супер зладєй. Кожен наступ, кожна дія свінасабачих військ закінчуватиметься смішним позором. Тобто, валчіна позорний – так. Ідіот, що просрав все, шо мав – так. Зладєй – ні. Троллінг, сер.

В Історію увійде Джонсон, як розумний і адекватний, в Історію увійде Байден, як мудрий. В Історію вже увійшла Україна. Героїчно увійшла.

Слава Україні!

…………………….

 

2022.October.

 

Сoffee Break..
Ойлюдещожцеробицця – писав я в серпні 21го – ой закрили чувака, який при кучмі вирубав Карпати. Пам’ятаєте ті потопи? То ото зараз його другани у фійсбуку пишуть: «за що Орестові дали вісім років? А чого всіх ментів тих, яких він прописував в глухі карпатські села, щоб отримати 20% надбавку до пенсії – їх чому не закрили..? Вони ж разом крали…»
Тобто – це отак прямим текстом??? Це що – вже почалося? Це вже зараз вони почнуть здавати один одного? Не знаю чи вже саме зараз, але те, що почнуть, то це без варіантів. Панство з НАБУ, терміново створюйте собі ютуб-канал. Не знаю чи обійде він по переглядах ютуби локальних «блогирів», але те що «державний телеканал Дом» в декілька разів – то точно. Бабла піднімете на голому місці..

До речі – а чого тих мінтів дійсно не закриють..?

Ойщожцебляробицця – писав я тоді ж – ой ніяк не закриють санітарного лікаря, а тепер вже цілого міністра (так – того, що збрехав у кожному своєму публічному виступі). Він тепер агітує за китайську вакцину. І, як аргумент «за», той «спеціаліст» по боротьбі з ковидлом в парках, говорить, шо вона перевірена індонезійськими вченими. Мабуть відразу обома там наявними. Добре, що не еритрейськими…

А тут на днях знову проскочила інфа про ореста. Ніби таки сидить. Дали вісім років і найвищий суд не тільки не оправдав, а ще й підтвердив конфіскацію. Що конфіскували? «… зокрема, у Ореста конфіскували будинок, 5 квартир, 1/3 ще однієї квартири, 2 гаражі, автівки BMW X5 та Nissan Pathfinder…»
Там сім’я, правда, була проти такого бєспрєдєлу. Казали – а хулє ви то всьо відбираєте? Беріт вон його штани і плащ та й хвате з вас… Як саме була проти? Та через суд, звичайно – цивілізовані ж люди, понятіє імєют… А суд взяв і їх не почув. Чи налякався – бо часи непевні, чи може ще з якої невідомої причини, але сказали сім’ї – ті штани собі залиште. На пам’ять…
На пам’ять від ореста залишилась фотка – сидит орест, такий – в штанах і піджаку, а вся грудь в орденах. Прям – чисто тобі герой. Але то йому так здавалось, коли фотку постив. Для людини, в котрої в голові моск, а в ньому розум, то чувак виглядає, як  упакований в ордени, радянський колгоспнийбугай на виставці. Використали – викинули.
Про ордени в епілозі. А тут ще власне про ореста, раз так часто попадається. Думаю часто, бо перший і поки що єдиний держчиновник такого рівня…
З одного боку все в нього рівно – відсидить ще три і вільний. Другі тілько почнут сідати. Та й бабло не конфіскували. Тобто вже буде  не пєріц, але й не бомж. Але то з одного боку, а з іншого..
З іншого може прийти додому такий – ну я откінулся, какой базар вокзал… А йому через двері штани й плащ – йди звідси геть, ми тебе не знаєм…
Тяжко тим корупціонерам хитрозробленим – нє..?
***

ДЕСЬ В УКРАЇНІ..

– Читала блог одного чувака про китай…
– Того, що з моїх старих постів все попереписував? Не запізно він за то взявся?
– Ну не зовсім вже – аж все..
– Так, про «іранські» дрони-камікадзе, котрі виробляють за гроші китаю, на заводі збудованім китайом в таджикистані я не писав. Тоді їх там ще не робили.. Тоді їх ще певно тілько розробляли десь в хуайжоу.
– Тобто вєлікій путінґ ліг під мрачного сі?
– Тобто все йде по спіралі. Колись відсмоктати ханові їздив їхній аляксандер нєвскій, тепер вова сів на ту лошадку. Те, що кремлівські третій рейх мавпують суті не міняє. І він, ні фіга, не фюрер і лукашенка, ні фіга, не муссоліні. До хана і на калєні, йобаньій руzкій!!! На цьому витку лише невенгри додалися – решта без змін.
– Страшно.
– Хіба на папері. Китай ще не виграв жодної війни.
– ???..
– Тобто ні одної. Всі програв. Недоросам в тім числі. Ота велетенська Маньчжурія, що недороси називають Приморский край – вона, ще не так давно була в китаю.
– Звідки ж тоді…
– Нєкто сталін постарався. Саме він і створив оте китайське комуністичне одоробло.
– А далі що?
– Далі сталін-мао – дружба навєкі.
– А потім?
– Той сталін, в свій час, туцькав в попку такого собі хрущова…
– Фуууу…
– Шо фу? Я тобі історію розказую як вона є.  Пам’ятаєш Лук Горькій писав – перше запитання, яке задають недороси коли приїжджають будь куди, неважливо, чи то дельфінарій, чи тракторний завод – а оні в жопу їбутся? То він правду написав. В недоросів все через жопу, бо так вони статус одне одного визначають. Потім той хрущов захопив владу і викинув сталіна з мавзолєю, а мао обідився, за кума – дітей разом звіздили. Запросив хрущова з офіційним візитом. Той хрущов не вмів плавати і мао про це знав. Тому зустрів його голий в басейні. Каже – прісаєдіняйся, Нікітка – вадічка та шо нада…
– Президент президента голий в басейні?
– Ну, швидше – комуніст комуніста.
– То було 60 років назад, а зараз  в них величезна армія…
– Яку треба годувати і за емоціями якої треба пильно стежити. А FGM-148 Javelin з M142 HIMARS стоять собі без емоцій і включаються коли потрібно. А мусульман сумарно не менше ніж китайців. А уйгури, яких китай геноцидить – мусульмани. А Непал, на який китай дрочить, Індія вважає своїм. А індусів не менше ніж китайців… За цим столом дуже багато гравців…
– Але їх армія теж не мечами озброєна
– Вони до сьогодні плавають на коритах що в кравчука купили
– Так вони їх модернізували.
– Як вміли.
– А шо расєянє, коли взнают? Будуть дерти на собі волосся?
– Коли взнають, що вони пішли в Україну воювати за те, щоб самим лягти під китай, який ще десь недавно їх боявся і якому вони самі створили армію? Можливо будуть дерти, а може й ні. Розумієш, те, що ми з ними різні – це дійсно правда. Ми дійсно європейці, а вони дійсно азіати. Май, апріорі, це на увазі..
– Я й не сумнівалася..
– До них і відноситися треба, як до азіатів. Це без образ – просто менталітет інший. Ось ця вся коаліція невенгрів з котрою зараз воює Україна – вони всі азіати. Тому й розуміють один одного. Це ми їх ні. А вони між собою дуже навіть розуміються. Вєлікому пу на недоросів пох від слова абсолютно. Він рятує своє накомунізджене бабло. Я не скажу, що мені їх шкода, як ти розумієш – але похмілля в них буде страшне..
– Якось ні разу не шкода.
– Якось аналогічно..
– А білорусія?
– Теж скуплена китайцями разом з бульбою. Там вже все китай. Живе собі білорус, поки що ніби в своїй квартирі, а насправді вона вже належить китаю. Через це й лукашенко незалежного від путіна вдає. Вигнав собі, що йому законало і він вхопив сі цзіньпіня за бороду. Шо йому тепер пьінька – перед китайом вони тіпа рівні.
– І що б з білорусами далі було?
– Ой, там не складно. Спочатку на якийсь білоруський тракторний приїхала б група «інзєнєлов». Потім – вже більша група  «кваліфіцірованих рабочіх». Потім населення білорусії збільшилося б вдвічі. Це все було б дуже швидко. Далі – китайська друга державна.
– А далі?
– А далі так само швидко як забули білоруську, забули б «язьік пушкина».
– А як то путін переживе?
– Зараз він розчавлений. На початку йому пообіцяли хатинку десь коло пекіну. Тепер вказали на його місце…
– Як саме?
– Бачила, як призедент таджикистану заставив путіна себе чекати, а через тиждень путін йому російський «орден»?
«Хан» пьіньку тролять?
– Так, показав, що теж вміє, а заодно показав, що таджикистан теж провінція китаю. А значить рівна з росією перед пекіном. Тобто товарішчь сі показав хто тут єдиний самий красівий. Всі решта на підхваті. І, що – всі васали перед ним рівні. До речі – якщо б вони перемогли, то хатинкою в хуайжоу путін тішився б тиждень, а потім його б показово розстріляли за зраду комуністичній ідеї. Там в китаю такі шоу полюбляють… Так, що в його інтересах, щоб ми перемогли, насправді.
– Чекай, а навіщо путіну бути васалом – в нього ж армія і зброя..
– Була. Але – праїбали все. Зараз йому з пекіна розказують, що і як робити.
– А Україна?
– Знаєш де найбільше чудо і щастя?
– ?
– На наше з тобою щастя, ми все таки залишились з цього боку фронту. Ми встигли в останній вагон останнього поїзда і залишились на стороні цивілізації.
– Переможем?
– Однозначно.
– Я читала твій пост про повну арахамію. Думала – ти на приколі…
– Він теж азіат і я чомусь впевнений, що з родини комуністів. Це те, що я тобі казав про прецедент України в Історії.
– Перемога, незважаючи на те, що уряд ментально на боці ворога?
– Саме так. Ще не забула, як пару місяців назад Олєсія Хно криком кричала, що треба вивозити зерно «по контракту»? Допизділися тоді до того, що лукашенко нас врятує, бо є варіант вивезти через білорусію поїздами. І – грьобану білорусію, звідки вже тоді прилітало, аж ойойой, вона припідносила, як рятівницю «наших «контрактів». Контрактів з китайом? Олєсія, бля, Хно, ви серйозно??.. Через білорусію??? Може через недоросію ближче?..
– То та, що блогерша-ваксєр?
– То та, що чує відразу всі вибухи в Києві і бігом в себе на сторінці постить куди саме прилетіло.
– Думаєш на кремль паше?
– Думаю, що за 500 доларів може хоч на Ясіра Арафата.
– Так він вже вмер…
– Вона вважає, що їй платять за те, шо пише, а не за те шоб його могилу провідувати…
– Але з друзів її не видаляєш..
– Вона дуже педантично «заробляє» – тримаю її як постачальника новин.
– І тільки?
– Ну її оцінки того, шо відбувається, мене можуть цікавити приблизно так, як оцінки ганни герман. Тобто – ніяк. Крім хіба, як в розрізі – а що там зараз пушкіністи замовляють?…
– Так, а шо той бородатий і поцоватий? Крім того, що рік назад говорив, що нам тре з китаю брати приклад і міняти вектор з Заходу на китай?
– Думаю мєлкій агент кгб. Його взяли бо його морда ліца мала б викликати в посполитих довіру до дій уряду.
– Викликає?
– Піди в посполитих спитай. Ей, пані!!!…
– Та,бляяяяя)))) Ні-ні, пані, то він так пожартував, нам нічого не треба, дякую. Гарного вам дня..
– А чого? Спитали б посполиту довіряє його морді ліца чи ні…
– Нехай собі йде.. А, що Ізраїль?
– Уряд, думаю з тими. Половина населення теж..
– Ти серйозно?
– Думаю, що ти вже бачиш навіщо і коли запустили «пандемію». Запустили власне з китаю.
– Але ж ту лабораторію фінансували нібито якісь мільярдери зі США?
– Жити в США і бути американцем, то трохи різне. Син алєга газманова теж ніби там жив – нє? Прізвища мільярдерів глянь..
А їм то, бля нашо?
– Вони придумали комунізм. А ті з ким вони зараз – це останній оплот комунізму на планеті. Та й взагалі – ляжуть «хан» з «фюрером», то відкриється таке, що то бляйобанийпіздєц. А для них це все. Тому й підпихають зараз різних «лідєров мнєній» з призивамі – українци здавайтєсь…
– Недофюрер розказує, що воює з нацизмом…
– Злодій завжди голосніше всіх кричить – тримайте злодія.
– Сумно..
– Та ні. І ми перемагаєм, і серед азіатів є нормальні живі люди. Власне люди, бо то істоти.. Сумно інше..
– ?
– Я змирився з тим, що багатьох знайомих вже не побачу. Класних світлих людей.. Вони залишаться десь там в тій війні назавжди..
– Напишеш про них?
– Мабуть ні. З цього місця починається територія Ремарка..
***

Слава ЗСУ..

 

(Сh 6 з нового блог-роману – 2022.. або Пазорная звізда)

………………………………………………………………….

 

PS:

На аватарці робота фотохудожника з Маріуполя VicDedoff. Видно як він любив своє Місто.
Його профіль на FB:

…………………………………………………………………..

……………………………..

 

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)

 

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)

Майк Новосад
“Театр, або той тойвово..”

Apple Books

і Rakuten Kobo

і: Smashwords

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська