Рекомендовано DPA:

Крива липа

Піди свою маму клацни..

Весна. Молодий фотограф. Звати його, наприклад, Ігор. Наприклад – в Казахстані. Йде такий вдоволений – тільки що відзнимкував голову місцевого колгоспу на дошку оголошень. На хвилі розуміння того, що жізнь удалась помічає бабушку. На емоційному піднесенні:

Бабка, давай я тебя клацну..
Піди свою маму клацни..

Для того, щоб увімкнути Україну (тоді слово “увімкнути” «президент» не зміг вимовити. – Ред.), достатньо подивитися на неї власними очима, коли почнуть квітнути каштани в Києві. І у містах українських почнуть роздягатися жінки. Побачити цю красу – це чудово

Вова, то твоя Лєна турыстычный бренд..

………………………….

Сьогодні в Києві на тому місці, де стояли палатки, мітингувальники, встановлюється новорічна… … … …йолка, люди будуть скоро святкувати Новий рік. Ми підтримуємо бажання киян жити в спокої, в стабільній ситуації, будемо все робити для того, щоб це відбувалось завжди, був гарний настрій

 

 

подавився ж..
………………………………

 

Подивився інтерв’ю з Арсенієм Петровичем. У того, що лисий агент впливу. Хочете заперечити? – Не може бути, бо він такеее на росіян говорить..?
Що дозволили те й говорить. Як домовились – так і говорить. Прикриватись треба ж якось. Агент же під прикриттям..

Арсеній Петрович красавчєг. І про IQ, і про EQ, і про VQ, і про Петра Олексійовича, і про барну.. Не дали. Не дали завершити реформу..
Спочатку ніби й хочеться йому вірити, прям аж до слів «прості люди». До цього місця він Актор. Після них вже дивишся як стьоб. Не зміг актор по-людськи виговорити два простих слова щоб не спалитися. Тест на акторську майстерність провалено.
Ваша проблема не Петро Олексійович і, навіть не барна. Прості люди від вас, Арсенію Петровичу, чекали справедливості, а отримали товсту негарну бабу, котра казала – я сі не вступлю, а премії мені положено, а звільнити мене не положено.. Могли б якусь кращу знайти. Гарну яку, чи може розумну.. бо в тої ж навіть лавров в голові не валявся – та ще, я вам скажу, коняка.
Що її чекає?

Пена через край и кружки весело звенят в руках.
Бабушка, в плаще и в синяках,
Попивает пиво и косит игриво,
Завлекая старика в очках….

Варто було її на люди тягнути? А барна так – таки балбес, питань нема. Тре було їх двох поженити – ото було би по-прем’єрськи. Прем‘єра такого екшену обігнала би Чорнобиль від НВО.
IQ у вас один з вищих серед тусовки – респект, а ось EQ на рівні статистичної похибки. І головне – а далі що..?

То главное, о чём мечталось,
Куда-то вдаль умчалось, не догонишь

Жаль..

……………………………..

 

Петро Олексійович унило пішов вслід за ЮВТ. Туди де низькі рейтинги. Де не буває першого місця. Туди де елехторат. Це було його – то главное, о чём мечталось? Розумів він що це прогнозовано і наперед зрозуміло? Мабуть ні. Чому? Тому, що IQ високий, а EQ на рівні статистики. Софія це круто, але цього вкрай недостатньо..Товста страшна баба та, що виписувала собі премії, і на його совісті. І однією Софією її не переб’єш..))
…………………….

Лінь до книжки..? Ок – поясню.
Люди з високим IQ легко досягають цілі там, де немає необхідності враховувати емоції інших людей. Наприклад винахідники. Щоб винайти, підкреслюю – самому, який гіперлуп – достатньо високого коефіцієнту інтелекту. Для того щоб керувати людьми, потрібний емоційний інтелект. Без такого не вийде нічого. Тобто без EQ, там де потрібно враховувати емоції підлеглих, у будь-якому випадку, результат – бабушка в плаще и синяках..

Я не буду давати рибу)), мені за це не платять. Я дав спінінг – хочеш знати більше про різні види інтелекту – не полінуйся до книжки, Чувак..))
Пригодиться. У нас бізнес на рівні Венесуели тільки через те, що немає серед менеджменту людей, які знають, що таке IQ, EI, VQ.. В Венесуелі теж, доречі)))

……………………………..

 

Чому Вакарчук? Ок. Ще один спінінг.
Що закидають Славкові? Що вже був в політиці і пішов. Що не надто агресивний до війни.
Відносно агресивності. Ми шукаємо собі Чингісхана? Чи може Ясіра Арафата? Ми збираємося йти танковою бригадою на Тель-Авів? Чи може нам потрібний розумний Прем’єр, який закінчить цю війну, з вигодою для України, власне силою інтелекту?

Відносно – вже був.. Був. Навіть пісню написав:

Веселі, брате, часи настали.
Ми наближаємось до мети!
Чому ж тоді я шукаю іншу стежку?
Чому я далі з ними не хочу йти?

А ти хочеш далі з ними йти, Чувак?
З ними – бабушка, в плаще и в синяках..
Так що включай розум і все буде Україна..)

Антрахт, Нєгодяї..))

Лінки за темою:
Novus ordo seclorum.. В А К А Р Ч У К
At Last – Who is John Galt?
До скорого, брат, або The Roads We Take..
Трєвожно в церкві заорала сатана..
Єнот посцикун..))
Мадам, уже падают листья..
И комиссары в пыльных шлемах..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська