Рекомендовано DPA:

Крива липа

Поклич мене в Україну..

Для чого цей пост? Крапки розставити. Одні зрозуміють, для інших це вистріл в повітря.

Комусь Україна подобається, комусь ні. І подобається, і ні, вона всім по різному. Це тільки в 2d геометрії дві фігури одинакової форми і розмірів конгруентні, а серед людей.. А серед людей навіть десятий Айфон не розпізнає близнюків..))

Важливий момент – Україна як країна і Україна як держава, це зовсім різні речі.

Я вже писав про це у – “А не лошара ли ты?.”Тут продовжу. Але там це були запитання, тут спробую конкретизувати))..

Читаю інтерв’ю модного журналіста з, не менш модним, депутатом “патріотом”. З тим, шо генералу з ноги засвітив..)) До речі син погиблого патріота (того шо камуняки камазом задавили) досить часто цього депутата  в своїх постах звинувачує, що той в полоні під Іловайськом став агентом кримля. Той йому відповідає, що і сам син, і його тато, а особливо його мама – всі троє не просто агенти кремля, а агенти зі стажем..
Думаю вони якось вияснять між собою хто з них більший агент і ми всі це побачимо. Бо нема нічого тайного, що не стало б явним. Всі архіви відкриють. Навіть незважаючи на те, що депутатка від самопомічі цьому опирається, як корова яку привели до бика, а бик їй ні разу не подобається. У випадку з депутаткою можна вже й не відкривати..)) Вже й так зрозуміло, що вона пішла слідами ганьки на поганяло “Тереза” в справі підписання зобовязань про доноси і не тільки..))

 

Coffee break:
Мені недавно знайомий бандит розказував, як під час Майдану, вони вичистили все в конторі і він тепер чистий бізнесмен. Як білий сніг, як листок паперу в клітинку. На що я йому відповів, що вони почистили кабінети, а домашні підвали ментів, де безліч копій і не менше оригіналів то мабуть не здогадалися. А потім запитав – ти ж не будеш заперечувати, що кожен мент ніколи не спалить те, що можна продати? І образ Варфоломєя Коробейнікова не вигаданий. Його з натури писали. Такий він вже савецкій чиновник і шо з тим поробиш))..

Замислився чувак))..

Отже в інтерв’ю, на запитання – де ви вчилися і чому змінили фізичний факультет на факультет економіки депутат “патріот” каже /quote/:
 Ну, во-первых, были обстоятельства, со здоровьем связанные, во-вторых, работать приходилось, а физика – наука точная, она требует стационарного обучения, и я понял, что нужно на какую-то гуманитарную специальность переводиться или туда, где можно дистанционно учиться, и перевелся на другой факультет.
Тобто на думку народного депутата верховної ради – фізика це та наука де треба вчитися, а економіка це та наука де й так все зрозуміло. Я правильно зрозумів його відповідь? Тобто Вам тепер зрозуміло чому у нас таке законодавство і така економіка? А шо там складного в натурє? То ж не фізика))..
А як це бізнесу стосується якби ви знали))) – ну не фізика і всьо..))

Coffee break:
Знайома пішла купувати пральну машину. Жаліється, що не може знайти не російського виробництва. Квітень 2018 року. 
Я пішов в магазин за кремом для взуття. Дуже мені подобається як мої туфлі на сонці виблискують..)) Я обійшов два мікрорайони поки знайшов крем не російського виробництва. Квітень 2018 року.
Написати вам про зубну пасту і більшість предметів повсякденного вжитку? Ви в курсі, що найкращий бізнес той де не дорого, але масово? Ви в курсі, що Україна найбільший ринок для росіїї станом на сьогодні? Ти в курсі, що росіяни вважають тебе дурним хохлом, не звертаючи уваги на твою національність..? Ти купуєш російське.?
Я нижче напишу чому кузьма ні з того, ні з сього став твоїм героєм. Чому ти ходиш на концерти дзюдзю, але не ходив на концерти самого кузьми. Але почну з того як все починалось..

Я вже писав про історію виникнення України. Тут опишу історію становлення сучасної України.
Здається, що варто почати з моменту оголошення Незалежності, але я почну спочатку..))
Почав цю історію пан Шелест. Почав невдовзі після другої світової. Тут ще один момент – я не блогер, мені холівар не цікавий, я не хочу збільшувати кількість фолловерів. Інакше писав би про погоду і про те які яйця корисніші – білі чи коричневі..)) Це я до того, що коментуйте якщо хочете, але на рекцію чекати не варто). Це я для тих, хто не згоден про Шелеста). 
Цікавий був дядько. По своєму геній. Саме він збудував в Українській радянській республіці промисловість. Саме він розвинув там сільсько-господарське виробництво. Комуністичними методами. Але таки він.
Мені шкода деколи, що людина такого складу характеру стала комуністом. Його наполегливість і його характер та на добрі б справи, та в правильне б русло..
Не знаєте, що там з характером? Взагалі-то до Гугли, але для лінивих..)) Один епізод..
Шелест подзвонив Брежнєву і сказав: “Льоня, там чехи бунтанули, то я это… короче отдал приказ и прикарпатский военный округ пошёл на Прагу..” 
Знову, для тих кому до Гугли лінь – це таке ж саме, якби зараз мер, наприклад, Сум підняв війська, які розташовані в Сумській області і відправив їх на Маскву. А потім подзвонив до президента і сказав: “Чувак, там така фігня.. кароч росіяни забагато про себе панімать сталі.. ну в обшем наші танки біля Боровицьких воріт..”
Все ще не зрозуміло до чого тут характер? – якщо людина встає після падіння то це не фізика, це характер.. Хто скаже чиї це слова, тому відповім на коммент..)))

Уявляю собі як штирило Брежнєва під час цього дзвінка..))

Чому Шелест міг дозволити собі так себе поводити? Тому, що він розумів потенціал України. Він розумів, що без неї сссру не буде. І в нього була мрія, як в пані Наталі, але на відміну від неї мрія досяжна. Навіть не так. В нього була ціль. Розуміючи потенціал України, він хотів змінити центри впливу. Не Москва буде розказувати Києву як жити, а навпаки. Чому? Тому, що потенціал України був в десятки разів вищий ніж у всіх решта республік сссру разом взятих.
Він не мій герой. Він був комуністом. Я проти радянських танків в Празі. Навіть зважаючи на те, що чехи щось дуже швидко забули, як лягали під ці танки з плакатами: “Иван иди домой. Там тебя Марьяна ждёт”. У мене немає гордості, що танки на Прагу пішли по вказівці з Києва, а не з Москви. 
Отже ще раз – він не мій герой, але віддаю йому належне. Він спробував. Чому у нього нічого не вийшло? Ще раз – тому, що він був комуністом. У комуністів взагалі нічого не вийшло. Не могло вийти тому що. Це мертво народжена ідеологія..

Але слова Шелеста про те, що Україна годує цілий савецкій саюз були почуті. Чому були почуті? Тому, що це правда, а правду завжди чують, навіть коли не хочеться). 
Почули і серед населення і в кремлі. Шелеста швиденько помножили на нуль і почали глушити і витравлювати з голови пересічного громадянина його ідеї. Наперед скажу у них не вийшло. У комуністів ще нічого не вийшло)) і вже не вийде.
Але референдум про незалежність України в 1991му це його заслуга. 90,3 відсотки це ті, до кого дійшли його ідеї..
Ідеї Шелеста дійшли й до кремля. Зрозумівши, що якщо хохли бунтануть то то вам не чехи, то кінець всім сподіванням і самій імперіі повний кінець. Кремль почав діяти.
Україну заполонили тисячі агентів стукачів і агітаторів. На папір для заяв про “добровольно соглашаюсь сотрудничать с органами государственной безопасности для борьбы с украинским буржуазным национализмом и другими антисоветскими явлениями… обещаю честно и своевременно информировать органы…” вирубали не одін ліс.. /Що агенти? Згадали щасливі юнацькі роки?))) Згадали текст?)) Рукописи – вони ж не горять)).. /.

Завдання було одне. Зробити з хохла тупого невігласа, який буде слухати дзюдзю і якого можна буде світові демонструвати – це у такого має бути власна країна? Ви впевнені, що без керування таким з Москви він нічого не натворить..?? 

Про кузьму обіцяв, але не буду. Чуваку просто не пощастило. Хай спочиває з миром..

Як ми пам’ятаємо в них не вийшло. Референдум показав 90 і 3 відсотки.. Але кремль не зупинився)). Пішли длінним путьом. Знову схема. Скупім-пріватізуєм всі заводи і знищим. Не буде в хохлів роботи – на колінах приповзуть, а ми їм скажемо: “ А шо такоє?Ви ж нас всіх годували…”

Coffee break:
Був собі у Королівському місті завод. Автобусний завод. На початку Незалежності класні пацани з концерну “Daimler AG” запропонували збирати на ньому автобуси “Мерседес”. Хороша була ідея. Але йшла врозріз з планами кремля. Кремль свиснув своїм агентам-патріотам і почалось – “не дамо німакам наше національноє достояніє”, “свій до свого по своє”, “ні каплі в рот ні сантіметра в жо…” – а ні останнє це теж їхнє, але вищеназваного заводу вже не стосується. Патріоти підняли тих хто буде потім під дзюдзю оргазмувати і не дали німакам. Дали синові чуркіна. Патріоти ж йопта..)) Не знаєте якого чуркіна? От я не знаю – якого нахрєн. А син саме того чуркіна, що недавно загадково здих при ООН. Що зробив чуркін менший? Правильно – виконав план кремля. Порізав все на металолом – ібо нєх хахлам смердючим…
Так в нас різали на металобрухт. В себе будували. За гроші від нафти. Яку добували жителі Прикарпаття в Тюмені. Чому так? Бо спершу нафта була в ссср одна єдина. І саме на Прикарпатті. І спеціалісти були тільки там.
В себе збудували. І продають хохлам. Тобі все ще подобаються російські товари? Ти все ще вважаєш – а шо брати, як іншого нема?
Впевнений, що немає іншого..?

Вам написати імена патріотів? В Гуглі все є. Гугла знає все. Не лінуйся то не будеш лошарою..))

Петя теж не мій герой. Аж ні разу. Хоча б за агента Катерину. Але він таки завод імені карла маркса на брухт не порізав. То ж чи мають право його критикувати різні всякі стефани ільковичі, які клятви підписували і заводи чуркіним здавали? Якось не альо.. Нє..?))

Комунізм хилитається і взвізгіваєт. Його час пройшов.
Век другой, другие птицы, а у птиц другие песни..


Одні слухають Океан інші дзюдзю.

На всякий випадок для тих хто в радянському танку – дзюдзю має таке ж відношення до України, як слово гонорея до слова гонорар.

Поклич мене в Україну..

 

Антрахт, Нєгодяї))..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська