Рекомендовано DPA:

Крива липа

Пост ні о чьом..

Вересень, 2020

Вова, – пришло время сказать тебе горькую правду.
Мы тебя завели для того, чтобы было кому мусор выносить…
Ну хорошо, не расстраивайся – ещё для того,
чтобы ты посуду мыл.

Сегодня, увы, я не буду таким, как вчера, –
К чему повторять всё то, что вчера было спето?
Я буду один, и я буду бродить до утра,
Опять провожать уходящее лето..

Сіли собі, якось наприкінці літа, два поважних апологети зеленої демократії в Країні і ну давай між собою балакати про різні цікаві теми.
Думаєш, вони обговорювали якого кольору трусики краще виходять на фото? Білого, чи чорного? Ні, вони чотири години мусолили – який оте вова ідіото. Зрештою, це їх право – приватна бесіда, і хто про що хоче, про те й говорить.
Перший – ні разу не агент кримля, а дуже навіть шчирий послідовник свідків вознесіння православно-комуністичного ієроігумена бертольдо фокіна, нєкто Дмітрій. В червоних тапках і з сумом Iudaeus Vagans в світлих очах.
Другий – не менш шчирий друг найвпливовішого піаніста сучасності – нєкто Боґдан. Шо там було на ногах – не зрозуміло, але піджак… піджак, блін, знаменитий…))) Від Агасфера в його погляді не було нічого – звичний юрист, яких мільйони…
В компанії дуже бракувало третього, але він саме поїхав до скабеєвої в маскву… Поїхав – спробувати домовитися, щоб якось переписали прямий ефір, де він, з бодуна, щось наплів про воссоєдінєніє братніх народів. І ще – щоб зелений галстук перемалювали на рожевий, бо Оксана в Санаханті сказала йому, що в тому зеленому він схожий на одного тракториста на весілю десь в Дрогобичі…
Навіщо йому та морока замість гарних посиденьок в компанії друзів? Має дядько проблему – журналістка з ВВС його кіздуном виставила. А він дуже хоче Кличка перемогти. А як його перемагати, коли ти кіздун та ще й в зеленому галстуку?
Ну кароч – зібралися без третього. Побалакали і виставили на мережу лайки збирати.
Якби їх було троє, то лайків би було більше, але потім вони б точно не поділили де чиї. То може так і краще…
Про що балакали? Ой, а то ви не бачили…)))
…………………………………..

Розкажу вам краще про інше.
Я тепер маю персонального коментатора. Може то бот, може ні. Але бачу, що чекає поки я щось напишу))). Може йому графік який скласти?)))
Чому бот? Бо в профілі 8 друзів і одна картинка-аватарка. Чому ні? Бо має, свою думку і каже, що він точно не Микола Вересень. Хоча погляди на Юстицію в них абсолютно тотожні. Боґдан би сказав – конгруентні, але мало що і хто б сказав.
Ми ж зараз про того дядька.
Я, наприклад, написав щось про те, що чиновники крадуть і їм пора плести лапті. Дядько – тут, як тут:
– А весь прикол в том, уважаемый Майк, что с точки зрения закона – их “бизнес” – вполне себе законен…
І ще:
– Законы написаны под себя – это не заговор и не криминал. Это лоббизм. Принятое в цивилизованном мире явление…
Дядько мабуть таки розуміється на цивілізованому світі, бо судячи з його текстів всю Білорусь об’їздив вздовж, потім поперек, а потім ще раз повздовж… Але.
Щоб його, не хочу ображати словом маніпуляції, а то таки маніпуляції – не вводили в оману посполитих та пересічних, опишу одну схему.
Схема стара, як світ – її ще Гоголь описав. Але працює й досі.
Сидить собі таке малописьменне в райдержадміністрації і дописує мертві душі. З граматичними помилками, бо діплом купив, але то таке. Дописує до пенсіонерів, до бюджетників – де є видатки там і дописує. Як йому це вдається? А його зверху кришують. Як його зловити? Елементарно – порівняти дату фізичної смерті посполитого з датами отримання ним державних коштів. Так, як це явище масове – довго шукати не прийдеться))).
Питання до дядька – яким саме законом пролобійоване це діяння. Як по мені – то це вчинення злочину, за попередньою змовою, організованою групою осіб або злочинною організацією. Нє?
Тобто кожен з них налобіював собі на 12 з конфіскацією… І нєхай цивілізований світ падаждьот..)))
Я б розписав це більш детально, але треба залишити дядькові якусь зачіпку – може коменти тут – то його єдиний заробіток)))..
…………………………..

Вова, я писав тоді, коли ти прозоро натякав, що ти непроти піти – навіть не думай, тебе використають. Як в анекдоті. Тебе бачили – щоб ти мусор виносив…
Ти думав, що тебе вибрали – бо ти говориш хриплим баритоном? А тепер Боґдан з Дімою тобі розказали, що тебе чекає? А що їм – можуть і розказати, з них як – со стеклянной горки…
Кинуть тебе всі. Всі, крім тата з мамою. Таке життя.
Боґдан каже, що будуть бити? Він, хоча й щиро тебе любить, але не дурний і знає що каже. Будуть. От любви до ненависти – як кажуть ваші…
Хочеш доказати їм, що ти не те, як вони тебе змальовують, а справжній лєв пустині, забіяка і супер бізон? Взагалі без проблем. Почни з будь-якої райдержадміністрації. За місяць розкрутиш учасників схеми аж до свого офісу)))… Рейтинг буде 99 і 9.
Або будуть, Вова… будуть… Таке життя..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська