Welcome:

Domini Canes

Riders on the Storm..

Осінь. Як багато жовтого листя.
Чому я ніколи не бачив стільки зеленого..?

Вересень, 2018

 

Знову про ідіотів..? Let’s go..))

 

Потоп. Курва мать потоп. Карпати, Київ, Львів..
Вода несе будинки, дерева, зносить мости. То при кучмі було. Тоді галицький рагуль вирубав Карпати. Плакали в телевізор – вода хату забрала. Люди – ратуйте..

 

Рагуль-гуцул лупить коняку. Та бідна тягне ствол смереки. Журналістка питає – “то шо і я можу, як захочу, рубати дерева..?” Відповідь – “купи субі кунє та й рубай..” І далі періщить бідну коняку. Це зараз.
Після сюжету написав – мені їх не шкода, хай всі там нахрєн потонуть. Най їх вода забере.

 

Для чого тоді цей пост? Та блін вода забирає не вибираючи на жаль. Разом з тим ідіотом, шо смереку тягнув, постраждають невинні люді. Ті, що в школі вчилися. Ті, що голосують правильно.. Тільки для них. А той поц нехай би втонув))..

 

Їду в таксі. Таксист, як звично, щось щебече. Навколо, як всаднікі апокаліпсису, похмурі будови. Неоковирні. Страшні. Смішні. Місто захопили зальотні ідіоти..? Питаю – на пса ото всьо тут будують? Відповідь – “та то чиновники гроші відмивають..”

 

Увага питання – хоч одна людина в Україні думає не так як цей таксист? Всі знають, що це таким чином відмиваються вкрадені гроші і всі мовчать? Знають, що це кримінал по законодавству України, і не тільки, і мовчать..? Знаєте, що буде за цим? Вгадали – піз#єц.

 

Таксист для самозаспокоєння піднімає вічну тему – “зате в нас чорнозем..” Хотів йому сказати – ага, саме в тебе чорнозем.. І взагалі ти не таксист, а цар чорнозему.. Натомість кажу – дерева рубаєте, вода, а вода сука сильна як холєра)), зносить ваш чорнозем річками в Чорне море. Як звідти діставати будете..?
Він враз якось спохмурнів і каже – “прошу пана, а шо я можу..?”

 

Національна катастрофа. Кажуть, що в Україні вона це байдужість, чи щвидше збайдужілість населення. Трохи правди в тому є, але є причини, а є наслідки. Національна катастрофа України – радянська номенклатура і ідіоти. Хоча тут якраз два в одному)).. То слова синоніми.

 

Залило Київ, залило Львів. Перед тим Чернігів. Що цьому передувало? Правильно – вирубка дерев і забудова будь якого шматка землі. Ідіоти ж гроші відмивають)).. Ідіоти обзавелися ботами, такими ж самими ідіотами – там Ольгіно тихо плаче десь на задвірку і одні будують, інші коментять. Комуністичний конвеєр))..

 

Хоч би архітекторів брали. Ні. Набрали також ідіотів. Безпринципних, малописьменних ідіотів-злодіїв. Ми ж всі розуміємо, що це злочин. Нищення архітектурних памяток – злочин. Відмивання вкраденого – злочин. Результат того, до чого призведе їх забудова, це вже злочин проти людства. Бо призведе до екологічної катастрофи. В Нюренберзі за злочини проти людства вішали якшошо))..

 

Nürnberg

 

Coffee break:
Фізика. Завжди її любив. Страшна наука, якщо ідіот має право приймати рішення. Ще страшніша: якщо він впевнений, що не понесе відповідальності за це рішення, бо він номенклатура..

Для людства вже давно не секрет скільки вологи поглинає яке дерево. Скільки вологи приймає в себе квадратний метр землі з травою. Також не секрет, що скільки води по водопроводу входить в будинок – рівно стільки ж з нього вийде в каналізацію. Каналізаційна труба має свій діаметр. Її пропускна спроможність – знову не секрет. Але це не секрет для нормальної людини. Для ідіота – “ой вада сойдьот і всьо будєт харашо. Нє усложняй..”(це була цитата з коменту)..

 

Тобто прорахувати все можна. І можна зрозуміти, що ця свавільна вирубка дерев і забудова кожного скверика призведе до екологічної катастрофи. Тобто до злочину проти людства. Тобто до гіляки..? Чи не тому ідіоти так вперто і завзято рубають дерева по містах..?

Ок. Того, що вже набудували хватило, щоб існуючі труби працювали понад спроектоване навантаження. Розширити і збільшити систему водовідведення неможливо бо це комплексна система. Для такого необхідно пів міста розібрати…

А без цього все банально просто. Свавільна забудова збільшує площу заасфальтованої землі. Вода не проходить в землю і набирає розгону. А потім підручник фізики початкової школи. Простенька задачка про басейн і дві труби)).. Думаєте це вже все? Та ні. Таке господарювання піднімає рівень грунтових вод. Що раз то більше. З власного досвіду – відносно невелике свайне поле на Подолі, підняло рівень грунтової води на будівельному майданчику. Тільки сваї. Ще навіть без фундаменту. Просте порушення природнього шляху для підземних вод. Вода собі вихід завжди знайде – ось чи вам сподобається такий її вибір? Зараз, після невеликого дощу, вода потрапила в підземні переходи і підвали. Потім потече в вікна першого поверху. Далі процес незворотній..

Розумні знають, що дерево дає тінь. Воно не дає нагріватися асфальту. Розумні знають на скільки градусів збільшується температура в місті коли зрубати дерева. Не буду писати цифру бо вам стане зле)).. Потім коли вам стане зле на вулиці розпеченого міста без дерев – просто згадайте цей пост)).. Про автомобільні затори писати не буду, але думаю, що навіть комуніст здогадається що від будов і знищення дерев на тротуарах вони не зменшаться, а скоріше навпаки. Шановний ідіоте з пилкою і штангельциркулем, правда ти це розумієш?)) Так ось про автомобільні затори розумні теж знають все. В цифрах в тому числі))..

А шо ідіоти? А вони й далі будуть белькотіти про наднормові осадки. Вони знають які нормові? Вони їх міряли? Це нагадує старий анекдот:
Когда Катю ругали за опоздания, она говорила что она сова, для убедительности страшно выпучивая глаза..
Потім заасфальтують провали в вулиці. І підключать своє ольгіно щоб проблему заболтать. Скажіть – хоч один хтось не розуміє, що підземна вода не обмежує свій рух границями проїзджої частини..? Хтось не розуміє, що його будинок не впав лише тому що ще не критично підмило фундамент? Ви живете на Подолі чи Антоновича? Ви живете на Сахарова чи Городоцькій? Ви живете У Львові в Києві чи в Одесі? Біля вас будують? Робіть висновки. Бо потім буде – ратуйте..

Який вихід? Мораторій. Мораторій на будівництво. На рівні указу Президента. Вже. Негайно. Заборона приймати колегіальні рішення. Кожне рішенння чи дозвіл має мати всіми знаного автора. Якщо рішення було колегіальне – в тюрму всю колегію..
Проведення комплексних геологічних вишукувань. Ситуацію ще можна врятувати. Це буде нелегко, але ще можна. Маю надію.
Заборона недомерам і недоархітекторам видавати містобудівні умови і обмеження без погодженням з центральним органом, який необхідно створити. І який нестиме відповідальність і за зовнішній вигляд у тому числі. Львів у нас один такий і він належить всій Україні. Не може свавілля однієї людини знищити до кінця цю архітектурну перлину. І Київ у нас один, і Одеса, і Чернігів..

Ще питання. Нам розказують, що з України виїхали мільйони і мільйони людей. Якийсь бовдур навіть пропонував арабів до нас переселяти. Бо нема кому працювати. Чому бовдур? А ви бачили працюючого араба? А якщо й бачили, то що їм тут робити, якщо для наших роботи нема? Чи чого вони виїзджають? Тоді для кого ці будови?? Невже для арабів..? В Німеччині їм вже гроші пропонують щоб виїхали, хто не знав…

Coffee break:
Читав пост тележурналіста, який подорожує світом. Він пише, що йому страшенно соромно їздити в Європу. Соромно за українців в аеропортах, які нагло сунуть в прохід для інвалідів, за українців в літаку, які займають не свої місця..
Вірю – соромно. Я б ще додав. Соромно за зовнішній вигляд. За чоловіків які “подорожують” в мятих сімейних трусах, називаючи їх шортами. За вибачте сморід від них..
Але до чого тут українці? Тих “подорожуючих” рівно стільки, скільки чиновників

в Україні. Так так)))) – иліта))… Радянська партноменклатура. Комуністи, комсомольці, а також їх брати і сьостри)))… Звичні українці, я не про націю, я про народ – цивільні милі люди. Це звідти – чому наші як поселяються за кордоном то такі ввічливі і тд… Помилка в журналіста. То не українці. То тільки по паспорту. Але й паспорт в них не один.
Про паспорти. Поки ще не пізно. Анулювати всі незаконно видані паспорти. Чиновників які їх видали, а ми всі розуміємо шо за гроші, до відповідальності. З конфіскацією. Україна не Німеччина і не може, поки що, пропонувати азіятам по три тисячі євро якщо ті покинуть межі країни.

Конфіскація… У нащадків радянських большєвіков є заготовлена фраза – ти шо за конфіскацію приватної власності? Ти за большєвістскіє мєтоди..? Блін ну хто б казав – нє?)))). Так ось – я не за конфіскацію приватної власності, я за конфіскацію вкраденого. Тобто я за законодавство. Я неправий?))..

Законодавство. Повинне бути одне для всіх. Крапка. Без цього ніяк. Не зробив цього гарант, то тепер має трохи більше грошей і набагато більше проблем. Незворотніх проблем, до речі)).. Що ви хочете від держави де дівчинка паркетником втлумила цілу купу народу. Дівчинка, яка явно дурнувата, від розуміння своєї безнаказанності, топила в педаль газу. Так ось її відпустили додому, бо тюрма діє на неї гнітюче. Як вам такий аргумент? Бля на всіх тих що там сидять роками – тюрма гнітюче не діє..?))
Ідіоти.. Вони навіть такі прості речі вирішити не можуть. Зате направо, наліво, вгору, вниз називають себе професіоналами. Професіоналами в чому? В ідіотизмі..?)))..

Мери міст: – “ми команда професіоналівя і моя молодая команда.. Ви хочете розказати професіоналам як будувати міста?..”
Вони ще й мають наглість їздити по інших містах і читати лекції – які вони неперевершені професіонали. А міста їхні в цей час завалені сміттям, а міста їхні руйнують “будівельники”, а міста їхні тонуть в брудній мутній воді..
Професіоналізм. Вони не встидаються називати себе професіоналами. Малописьменні неосвічені хами для яких наглість і хамство друге щастя. Вони не знають, що ніхто не має права споживати щастя, не продукуючи його. Це закон Космосу. Що стається з тими, що ігнорують закони Космосу? Правильно – гіляка.

Цинізм.. Так вони цинічні. Не розуміючи, що їхній цинізм влупить по них. Недавно, не під телекамеру, мав розмову з юристом мера найукраїнськішського міста. Знання в нього так собі бо він професіонал)). Не знав хто такий Манафорт))… Так ось він мені видав фразу на чистій російській мові – “і васче нєізвєстно, что тут будєт вскорє… мож тут васче скоро Польша будєт, в Закарпатьє Вєнгрія, а в Кієвє Росія…” Я йому поянив, що рівно через 15 хвилин після того, як тут буде Польща, він перейде на польську мову, віддасть все своє бабло, яке не можна конфісковувати і стане ніким. Mniej niż zero.. Поляки не будуть з ним паритися в демократію і угорці не будуть вимагати закон про навчання українською мовою.. Але він і цього не розуміє. Ібо дурак.

Керувати містом чи державою то не коники з гівна ліпити..)).. І дощ буде падати завжди. Вас не буде, ідіоти Львів знищать, ідіоти Київ знищать, а дощ буде падати, бо пох тому дощу на ідіотів))…

Дураки і дороги. Дороги які обирають дураки. Будинки які будують вздовж доріг дураки. Вода під ними. І під дорогами, і під будинками, і під дураками. Але вода вічна. На відміну від дураків, будинків і навіть доріг. Карочє – пацани, рубайте дерева і буде вам щастя, Ваше комуністичне щастя. Трохи смердюче, але на інше ви не заслужили. Космос – він бачить все..

А для звичного українця, для нормального – Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо будеш думати так само, як ті, хто її створив..

Це був, в принципі кінець цього посту, але заглянув в стрічку новин, побачив як наїхали на знану компанію, подивився пресконференцію… Отже вирішив пост продовжити… Це зовсім про інше, але коли мені знов захочеться щось писати?)))..

Отже компанію звинувачують в тім, що вона торгує в Криму. Звинувачення більш ніж серйозні. Власник компанії схвильований, але я бачу, що він зовсім не в матеріалі. що в його компанії відбувається. Будь яке запитання від журналістів переадресовує на менеджерів зі свого борду. Їх двоє – один європейський МБАйщик, інший бухгалтер.

Бухгалтер не може організовувати процес. Я про це писав. Власник дуже сильний організатор, але зловив звізду, почув МБАйщиків і делегував.. Бухгалторові.. Той, як всякий бухгалтер не стратег і заліз в схеми. Тепер власник схвильований.

<p “=””>МБАйщик хоч і єропейський, але ж таки МБАйщик))).. Він сидить і явно думає про долю Манафорта)).. А як все було гарно – можна було робити мультики, малювати графіки, називати все це стратегією перетворення заправки на місце для ідей))))))))… Якщо коротко – не буваючи на заправці вчити тупих як правильно заправляти, якщо коротше – морочити власникові голову, якщо зовсім коротко – комуніздити його гроші))… Про МБАйщиків писав Тут.. Так – комуністи є не тільки в постссср… Сумно..

В назві поста використано текст Моррісона. Кармічний був чувак. Є в нього не менш кармічне – This is the end, my only friend, the end..

Маю надію, що це все ще не кінець. А тільки антракт.

Антрахт, Нєгодяї))..

Преображенська

Преображенська

Domini Canes

Domini Canes

Архіви