Рекомендовано DPA:

Крива липа

Ще раз – Чтобы что..?

 

#ЯЇдуВТурЗмін.
                                                                                                     Світ ловив мене і не впіймав..

Комусь вдалось переконати суддів, що вони безсмертні? – я правильно розумію те, що відбувається..?
***

Єдина і основна реформа, без якої не буде держави – це законодавство. Без цієї реформи всі решта і навіть все решта не має ніякого значення. It doesn’t matter – для тих, хто в глухому танку..
Це єдиний шлях до суспільства, де людина – це людина, а не член секти, чи тотально закритого клубу пострадавшіх от транквілізаторов..
***

Петро Олексійович дбайливо та ретельно будував собі пасочки з піску. Прийшли сусідські пацани і зараз ці пасочки, з лютим задоволенням, ретельно руйнують. Чому так сталося? Бо Петро Олексійович не хотів почати з основної реформи. Думав – я умний і красівий і развєду лохов сілой інтелєкта. Сусідські пацани думають так само..

Якщо ти – власне ти, не попросиш ввічливо – бля, пацани, або живем по закону, або я їбу как віжу, то прийдуть наступні пацани, потім ще одні.. Хитрих пацанів, котрі не хочуть працювати дахуя єслішо..))
***

Можна запитати – а це все, що відбувається, ну оце ось з пасочками – це навіщо? Чтобы что..?
***

Петро Олексійович будував Україну. Свою власну. Для себе. А так не буває..
Петро Олексійович закінчився в той момент, коли не викинув з кабінету через вікно Наталію Миколаївну. Саме так – брутально через вікно. А слідом за нею всі фотки, фінтіфлюшки – все, що на робочому столі лежало і стояло. І потому, стоячи у вікні, поставленим дипломатичним баритоном: нах#й в свои ЧерновицыУвижу ближе чем на сто километров от Киева – пойдешь в АТО санитаркой..
Петро Олексійович закінчився в той момент, коли вирішив прикрити Бориса Соломоновича і на сілє інтелєкта послав зам’яти справу Юрія Віталійовича. Цей й#баний встид словоблудія з трибуни парламенту ви бачили, а як летить через вікно Наталія Миколаївна ні. Через це Петро Олексійович ніколи не попаде своїм портретом на купюри. А Славко попаде. Якщо не піде дорогою Петра Олексійовича.. а він не піде..)))

Хтось цього не знав? Хтось мені заперечить..? Є аргументи..?


Coffee
break:
Конспірологія..

 

..но, знаем,у тебя не скраю хата,
не скраю хата, от олигархата..

 

Був собі чувак. Був собі елєктриком в Заліщиках. До того якось вчився в краснолиманському пту на вадітєля паравоза..
і вдруг став за один день мільйонером…
Був собі чувак. Був собі звичайним київським шлємазлом. Вчився як обробляти метали тиском, час від часу різав холодні труби і ходив в діскатєку..
і вдруг став за один день мільйонером…
Був собі чувак. Був собі звичайним здавачем склотари. Час від часу міняв її на морозиво. Був переконаний, що за сто кілометрів, в любу сторону від Менори, починається таємничий Всиквтиквкар, потім – ше там далі десь є Шепетівка і Бердичів, а ще далі – вже всьо.. Ходив собі до мацепекарні..
і вдруг став за один день мільйонером…
Був собі чувак. Ходив собі до школи в дешевих мештах в Дрегенештах і раптом отримав у спадок всі комсомольські внески комуністичної імперії. Купив собі дорогі мешти (одні навіть в мене))) – це правда, і навіть гірлянду з бігаючими вогниками на вхідну групу банку)))..)
і вдруг став за один день мільйонером…

 

Можна продовжувати, але нахіба..?
Keyword в цьому абзаці не мільйонером, keyword – в один день..))

 

Чи може хтось вірить, що такий приголомшливий успіх прийшов, дякуючи неймовірним здібностям, надзвичайній старанності в навчанні та несамовитому бажанні модернізувати отсталоє совєтскоє проізводство? Воно, доречі, до сьогоднішнього дня і отсталоє, і совєтскоє, і ні хрєна не проізводство))..

 

А може – чуваки не бізнесмени ні фіга, може чуваки менеджери з обслуговування розкиданих по світу грошей комуністичної імперії..? Може їх назначили і вони роблять те, що їм кажуть, бо вони добре знають – якщо попробувати зіскочити з комуністичного поїзда, то останнє що вони побачать – це round orifice in pieces of ordnance.. Менеджери з них теж так собі – і совєтскіе і отсталиє..
– Мама говорит, что я отстал от поезда..
– Как от поезда..?
– В умственном развитии..

 

Менеджерів розділили пополам. Половина «демократи», половина педєрасти(закреслено) реваншисти. З почерговим чередуванням від виборів до виборів і на віки)))..
Менеджерами керують з одного кабінету.. Менеджери, як і всякий офісний планктон, один одного ненавидять лютою ненавистю)).. ще з початку 90х.. ще коли були в статусі претендентів..))
Є аргументи щоб заперечити?
А в мене на підтримку конспірології є. Стрімким потоком лине – зрада!!! зливають Україну!!!, але.. – ніяких дій від «демократів».. Здається – поміняли Бандери на Московський – виводь людей на вулицю, піднімеш рейтинг, як мінімум. А нє))). Ми на 5 років в опозицію – не наша черга….
Та ж хєрня була коли з московського Бандери робили..

 

Пройшла весна..
Ніхто нікого не посадить. Скільки б весен не приходило. Самі себе не садять. Чи ти все ще не віриш, що володимиролександрович, юрійвітальович, володимирволодимирович – члени однієї секти?
Цікаво за що єфремова скинули з поїзда?)))

 

Це все дуже тонко і філігранно, пацани))), але – чтобы что? На вихлопі що? Ок – на вашій мові – нах#я?)))))

Вова клоун? Нє – вова звичайне ніхто, а ось нашо ви його вибрали? Нашо ви його так підставили? Розумні ж люди. Хотіли чисто по приколу поржать з пацана? Він вам щось поганого зробив? На хіба..? Космос – він же живий і все бачить..
З одного боку, по-дитячому невпевнене: я по конституції президент – по тій, яку ще два тижні тому порушив указом про дочасні.. З другого: мені мосьє і фрау сказали, що питання вирішене – тобто змова з керівниками урядів інших країн про визнання анексії територій власної країни.. Тобто те, за що нєкто януковіч отримав свої тринадцять років – вже є. І воно нікуди вже не дінеться – тепер питання часу і зміни влади.. І це не через злий умисел, той що без замислу являється вимислом, – це через понти не підкріпленні знаннями.. і ще трошки через навязчівую ідєю – показати всім свати..
Суров мой рок,
Кр
ивой мой Рог..

Цікаво, а якби віктору нефьодовичу запустити бороду і одіти укорочені оранжеві штанці в обтяжку – був би він схожий на Макса Нєфьодоровіча..?
***

Шедевральний.. – Оскар за сценарій, режисуру, а особливо за грим – ролик про шахмати.. Давно так не сміявся)))..
Цікаво – це палковнік вирішив вирватися з-під інтелектуальної опіки Юлії Володимирівни і сам показати всім як треба ролики робити, чи це Юлія Володимирівна, начхавши від безнадьоги на образ легенди від інтелекту, вирішила розказати тубільцям на їх мові. Тіпа і так вже тірять нєчєго..))

В Україні не одна Юля Володимирівна – хто не знав)).. І Петро Олексійович не один і, навіть, Юрій Вітальович – ні фіга не один.. Але
Полковнику никто не пишет,
Полковника никто не ждёт…

Нікто.. Ні один..))

Хочете сказати – не міг Петро Олексійович так з тою бабою вчинити бо він інтелігентний пацан. Бабу.. через вікно..
Не зміг – згоден. А чи вмів??? Судячи з телефонної розмови з Владиславом Євгеновичем то вмів))))))..
Але багато чого він міг.. Наприклад запустити законодавство. Розказати суддям, що їх тупо на#бали і, що вони прості смертні.. В кінці кінців міг хоч спробувати викинути через вікно і ту бабу і бурштинового лавеласа..))
З тріумфом виграв би вибори і зараз сидів би в Осаці, на саміті G20. Замість іншого вови – того, що п’є лабораторну бурду з хитрої чашки від роскосмосу.
Той також, мабуть пив би коньяк і хтиво посміхався пані Меланії, але боїться що може труханути і він сі завстидає. Тому п’є те, шо дали..
Міг би..
Би..
Але..
Один и тот же сон мне повторяться стал:
Мне снится, будто я от поезда отстал..

Залишилось тільки службова частка би і трохи маніпуляцій… Це була ціль в житті..?
***

Називайте речі своїми іменами і буде вам щастя. Але – без маніпуляцій..)) Хіпстер – це не бородатий чувак у вузьких жовтогарячих чи червоних штанцях, а людина для якої свобода ціль життя.

Фрік – це не чувак, що відрізняється яскравим, незвичайним, екстравагантним зовнішнім виглядом і зухвалою поведінкою та володіє неординарним світоглядом, а трохи зовсім інше. Це чувак, що має якесь рідкісне екзотичне захворювання або відрізняється незвичайним зовнішнім виглядом.. Є таке негарне слово виродок. Це фрік. Колись, ще до емпатії їх показували в бродячих цирках – як freak show. Бородата жінка – це фрік.

Бородатий чоловік, котрий відпускає бороду, щоб бути схожим на лісоруба і тим сподобатись іншим чоловікам, котрі відпускають бороду, щоб бути схожими на лісорубів – це не хіпстер, це, швидше за все банальний пєдєраст.

При чому тут маніпуляції? Ну тобі ж розказали про гейропу..))
Насправді там все трохи по іншому. Там не піднімають геїв на прапор, як пробують це зробити в Україні. Там на них всім пох. Прайд в них – та й х#й з ними.. Марш в них – най си маршируют..
В цивілізованому світі інша фішка. Увага:
Всі люди вільні і можуть робити все, що їм заманеться. Не переступаючи межу свободи іншої людини.
Якщо простіше – роби що хочеш, не заважаючи при цьому іншим.. І всім буде на тебе пох.. Можеш натягнути жіночий купальник і вальцувати по дорозі якщо тебе так пре..
Якщо цікава моя особиста думка – я противник публічної демонстрації, вже не рідкісних, але таки захворювань. Так можна дійти до маршів зоофілів і некрофілів з червоними прапорами горнами і барабаном)))))..
***

Європа чи США – that is the question..
США. Однозначно. А ще The Great Britain.. але – це все..))
Поглянь на Польщу – вони вибрали собі в друзі США і на Європу забили. Зараз перевезли до себе пару мільйонів наших – тих, що розумніші і роблять з них поляків.. І зроблять.. Ти це розумієш?

А Європа мовчала.. Вона завжди мовчала.. і за це вигрібала.. І якщо не зміниться, то знову отримає:
Большие города,
Пустые поезда,
Ни берега, ни дна –
Всё начинать сначала
..

Зараз Європа дає злодіям з-за поребріка ховати в них накрадені гроші. Вони їм не пахнуть..
Якщо тобі – власне тобі, якийсь австріяк закине що ти неправильно проголосував – можеш йому сміливо сказати – пашёл нах#й рагуль, я воюю з комуністами, а ти прикриваєш ними вкрадене.. І він це проковтне. Він знає, що у цьому питанні – вони пєдєрасти))..

Київ перестав бути містом для життя. Він ще не Калькутта, але Женевою вже не стане. А якщо й стане то не скоро. Кароч – пора валіть..
Але ж ти бачив як вирубують, забудовують та засирають.. Тебе це не хвилювало? Ах хвилювало і ти навіть три рази лайкнув пост еколога у ФБ?
Красава – ти зробив все що міг..
Встретив красивую девушку, ты проявил инициативу: ты пристально на неё посмотрел..
Она не предложила секс? Ну что ж, ты сделал всё, что мог..

Да я чувствую как тебе не терпится написать комментарий – Чтобы что? – чтобы безбедно житьза забором… в чистом доме
Не так всё в этой жизни просто, товарищ..))
Ты видел милую Швейцарию – там чистые города, леса и даже, ты не поверишь, обочины дорог..
Ты видел Калькутту и священную реку Ганг. Там сцут и чистят зубы, стоя в реке, в шаге друг от друга, независимо от того кто выше по течению..

Ты гуру лайфхаков? У тебя в машине фильтры и ты на пару мин открываешь окна включая кондиционер? А нищеброды – они где то там, на засраной обочине..? У тебя есть тестер и ты проверяешь всё то, что ешь и пьешь? И поверь – пох#й))). Нищеброд, тот, который жрёт гавно на обочине и там же сцит, срёт и разводит туберкулез – полюбе дышит с тобой одним воздухом, а вирусам пох на твои фильтры и летят они не на Марс, а в твою хату за забором.. Сказать тебе сколько времени ты проводишь в Киеве? Сказать тебе сколько вирусов живут в твоих фильтрах и фильтрах кондиционера? Им там вольготно – они там адаптировались и тоже сцут, срут и размножаются.. А хули им?)))

Так вот разница между Женевой и Калькуттой не в деньгах нифига. Сделать Киев, а заодно и обочины чистыми не стоит денег. Вот совсем не стоит.
Всего лишь одна главная реформа. Цена вопроса – работающее законодательство. Точка.
Вопрос – Савченко виновата? Да? Тогда какого она не в тюрьме? Она не виновата? Да? Тогда какого не в тюрьме те, что упаковали её туда? Вот так на тормозах всё и спустится? Закон как инструмент манипуляции? А плебс то – всё видит. А потому ходит и рыгает туберкулёзом куда попало. Что-то с этой жижи как раз к тебе домой полетело – накрывай двор полиэтиленом))).. Ты этого всего не знал? Ну вот – теперь знаешь. Дуй в Эпицентр)))).. Чтобы что…? – оно не поможет нифига, но будет по приколу..

Вгадай де тут Київ..

Не знаєш навіщо стільки того кіпішу з дочасними перевиборами? Щоб Вакарчука не допустити. Ця проблема стоїть в пацанів ще з е-декларування. Оця вся фігня – щоб не віддати вкрадене. Чому Вакарчук проблема? Тому, що він наступний етап е-декларування. Він єдиний не з єврейського клану секти вчк. Йому пох на е-декларування, тому він спокійно топить за законодавство.
***

Народ, перестаньте бакланити Петра Олексійовича. Він зробив більше для України, ніж всі попередники разом взяті. Ті, що були до нього, навіть не думали в ту сторону. Що ви до нього вчепилися – він вже не керує, швидше за все, він вже й в раду не пройде. Хоча… ще тиждень назад, міг вивести народ на, тепер поки що, московський проспект і легко підняти рейтинг до двадцяти відсотків.. Але – як привид комунізму нищебродить Європою, так за ним бродять привиди Наталії Миколаївни і Бориса Саломоновіча)).. Ну і – нє наша очєрєдь..))
Шкода дядька..
Я йому, до речі, пропонував – за відносно невеликі гроші, все поправити.. Як Troubleshooter… І тут пропонував, і через Peter Lion..)) Є в мене така здатність – вміння вирішити будь-яку проблему. Я вмію бачити там, де інші просто дивляться.. Звідки здатність? –
Видно, нужные книги я в детстве читал..))
***

Сократ, засновник Західної філософії, увесь час був зайнятий проблемою, як привести фахівців до влади..
Комуністи увесь час зайняті проблемою, як цього не допустити, а застелити все поле кумами. (на вихлопі завжди Чорнобиль, чи Калькутта..)
У нас був свій Сократ – Сковорода. Він триста років назад сказав, що і як робити. Уявляєш – якби його почули – де б зараз був гарі кара коцкі?)))))))
***

Думаєш – це проплачений пост за Вакарчука? Напевно так думаєш))).. Мене на сайт юей після попереднього посту перекинули з клубу блогерів в початківці)), також подумали – якого я на їх ресурсі рекламою торгую))) Пох на це – якщо ми зараз не зробимо правильний вибір – буде пох вже на всьо, включно з клубом блогерів)))…
***

Ти хотів мені припхати національний вопрос в коментах? Мимо)).. Я вважаю, що націй немає. Є адекватні люди і комуністи. Я тебе здивую – є євреї демократи і є євреї комуністи. І війна між ними завзятіша ніж у євреїв з арабами))) Щоб бути зрозумілим – комуністи збудували Чорнобильску АС, а адекватні укриття над нею. Поки в світі адекватних більше – цей світ буде існувати. Якщо, тьфу-тьфу, це зміниться – тоді це буде кінець, а поки що:

Антрахт, Нєгодяї..))

Лінки в тему:
Чтобы что..?
Піди свою маму клацни..
Novus ordo seclorum.. В А К А Р Ч У К
At Last – Who is John Galt?
И комиссары в пыльных шлемах..
Гоп стоп..
Зе колгосп..
Триста тысяч спартаковцев..
Днепр..
Кривой мой Рог..

PS
На днях похоронив знайомого далекобійника. 52 роки. Онкологія. Паралельно з цим отримав прощальні смс на ФБ від двох знайомих. Одна написала – скоро ухожу, но мне не страшно.. Друга – я уже не выкарабкаюсь.. прощай.. Бля йобанийчорнобиль йобані комуністи

PPS
Мені завжди було цікаво – хто перший зініціює закон про тринькання державних грошей і відміну поняття політична відповідальність. Дурне, одне за одним, може бавитися в президента, нічим при цьому не ризикуючи, бо в нього політична відповідальність))..

PPPS
Любителям серіалів – рекомендую «Years and Years»..

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська