Рекомендовано DPA:

Крива липа

Шпандау..

Травень, 2020

До свиданья, наш маленький вовка,
Убирайся в свой сказочный лес..

Дякуючи карантину, вірніше тому, що просто на нього забив, я отримав можливість згадати, як пахнуть в місті дерева, котрі просто цвітуть. Це було недовго – можливо тиждень. Потім на карантин забив не тільки я. І дешеві євробляхи звичайно ж перемогли ті поодинокі дерева, які ще залишились в місті.

Чому згадав? Бо пам’ятаю зелений Хрещатик. Бо пам’ятаю зелений Євбаз і Брест-Литовський. Бо пам’ятаю акації Одеси. Бо пам’ятаю дерева на тротуарах Львова… Дякуючи карантину, згадав, що таке – провітрене місто.

До чого тут Шпандау? Саме час її збудувати і, власне, під цією ж назвою. Де? Десь над андронним колайдером, наприклад.
Хочеш написати – да шо ти розумієш – вони там бозон Хіггса шукають…? А я тобі відповім, що 73 відсотки парламенту не напишуть диктант за п’ятий клас початкової школи..

За тих 25 000 000 000 доларів можна було озеленити 25 000 великих міст і пох мені – і на бозони, і на Хіггса.

Хто там має сидіти і за що? За злочини проти людства – нічого нового..

Тоді в Шпандау не потрапили 6 істот – їх повісили. Ще якась кількість істот втекла. Найвідоміша істота, з тих, що втекли – Йозеф Менгеле, або доктор смерть. Серійний (400 000 чол.) вбивця, що проводив різноманітні генетичні експерименти над людьми
Поки істоту шукали, воно вирішило поплавати в океані, де над ним успішно провів експеримент інсульт, і істота випило води більше, ніж могло собі дозволити без шкоди для здоров’я.
Тобто воно – серійний вбивця.

Ще одна істота – Ші Чженлі, або докторка літучая мышь.
Офіційна інформація: Вірус кажанів не міг інфікувати людей. Істоту Ші, від такого хамства, сон не брав. Істота виділила вірус із кажана, розбавила його вірусом атипової пневмонії 2002–2003 років, і таки знайшла спосіб зробити такий коронавірус, який одночасно міг інфікувати і лабораторних мишей, і клітини людини.
Питання – навіщо? Відповідь: щоб знати – а що вийде, якщо вірус сам захоче так мутувати.
Вона серійна вбивця? Офіційно – вона видатний китайський вчений, доктор філософії..

Хоча, сама вона добре знає хто вона. Тому швиденько пробує відвести від себе майбутні звинувачення – новий коронавірус 2019 року – це природа, що карає людську расу за збереження нецивілізованих життєвих звичок…
Тобто мутила вірус доктор філософії, а винувата природа. Тобто для мене питання про камеру в Шпандау навіть не стоїть.

На цьому вірусі світ вже втратив 50 000 000 000 доларів. Можна було озеленити 50 000 великих міст. Скільки ще втратить – побачимо.

Знаменитий на весь світ вірусолог Білл Гейтс обіцяє вакцину. Він вже перебив всі віруси у Microsoft Windows. Тепер саме час за атипові пневмонії братися. Спочатку було заявлено про півтора року на створення вакцини. Але – дєнєх хочеться вже. Вакцина буде готова через шість тижнів. Але ж виникнуть запитання – як півтора року перетворилося на шість тижнів. Чувак вирішив відвести від себе майбутню відповідальність – будуть потрібні компроміси, – сказав Гейтс. – У нас буде менше перевірок на безпечність у порівнянні зі звичайною ситуацією. Крім того, урядам доведеться вирішити, чи треба звільнити від відповідальності компанії і сказати їм: уперед, за справу! Це ситуація, коли у нас просто немає часу, щоб зробити все за звичайними правилами

За звичайними правилами – довічно в Шпандау. За злочини проти людства.

Цікавий нюанс – «мільярдер і філантроп» (наш вася был на всё горазд – он піаніст і педагог) – ще в у 2015 році я говорив, що пандемія може виявитися найбільшою катастрофою, з якою коли-небудь стикалося людство, – відзначив Гейтс. – Ще у 2015 році я говорив про цю загрозу…
Тобто піаніст і майкрософт говорив про це ще до того, як «видатна китайська вчена» його винайшла…
Тобто, якщо в містера Білла виникне бажання піти поплавати в океані, то мені його шкода не буде ні разу..

Зараз бачу як пішла хвиля конспірології.
Зрада – у вакцині буде чіп!!! Парамога – у вакцині буде чіп!!!
Cool down everybody. На пса комусь когось чіпувати? Ви всі давно зачіповані номерами телефонів, ідентифікаційними кодами та банківськими рахунками. Хочете зради – без проблем, як завжди. – Була колись така тема – зашити акванавта. Схема: – випив – вмер. Далі слідкуй за пальцями. Тобі ввели якусь хрєнь. Не факт, що всім одну й ту ж саму. Хто чим хворіє, станом на зараз, приблизно теж вже відомо. Уяви, що хрєнь вводили відносно соціально-територіально-матеріально-віково… – і теде, і тепе, груп. Далі уявляй, що кожна з цих хрєнєй реагує на ще одну – кожна на свою – хрєнь, яку можна ввести тупо через водопровід… А далі реакція.. Однакова на всю групу… Страшно?
Не бійся – в тебе ж маска є.. від Бріоні))))))

Шпандау!!!
Або бозон Хіггса..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська