Welcome:

Domini Canes

Та Йой.. Той Львів..

Таке місто було.. до комуністів..

 

Кожного дня хожу по місті я туда сюда
Вижу просто на очах великі перемєни
Більше не буду їсти, не буду спати
Тілько би той во всьо случайно не пройшло повз мене..

Ходжу собі містом і думаю, а чому це все бабло попри мене проходить? Вирішила розпочати свій бізнес. Збудую магазин на площі Ринок. З тильної сторони ратуші зразу напроти модного ресторану з рибками – у мене буде магазин-бутік «Два кроки від ратуші». І не якийсь там з брудно-коричневого дерева коло смітників, а крафтовий на чотири поверхи. Трохи, правда, фонтан Амфітріта заважає і дерева.. Але нічо, я потім щось придумаю.. Амфітріту виставлю на барахолках, а дерева мені хлопці вночі спиляють. Треба тільки глянути, за скільки столітні меблі з аптеки-музей попродавали на olx, щоб не продешевити з Амфітрітою.
Тоді буду мати гроші на хабар.. Ой, який хабар? У нас же чиновники завжди наголошують, що не беруть хабарів.

 

Таке місто стало..

 

і таке..

 

Але в будь-якому разі зможу перейти до свого другого проекту.
На стометрівці збудую китайський торговий lingery-пасаж під назвою «Добрий вечір, пані курво» і обов’язково зі стриптизом . А чого це секс-туризм має мимо мене проходити? Він буде починатися від пам’ятника Шевченка і закінчуватися перед оперним театром. І то не якісь вам будки з дерева кольору гівна, а справжній мармуровий триповерховий!
На вході там стоятиме дядько у костюмі мера. Ви ж знаєте цю прадавню львівську легенду?
За легендою, по суті, мер був першим муніципальним працівником у Львові. Він був публічною та моторошною особистістю. Якщо мер вмирав, наступного дня починали перекладати бруківку. Він мав декілька обов’язків: власне страти та катування, вивіз сміття та нечиста робота, а також пильнування за міськими курвами. Після приходу демократії, мусів хлоп шукати іншого ремесла..
До речі, на стометрівці завжди курви збиралися – то й туркам легше їх шукати буде.

Але що ж це я все про курвів та про курвів? Треба придумати, що з пішоходами робити. Напевно най ходять проїжджою частиною помежи машинами. А що? Навчилися на тротуарі обминати, то і тут навчаться.
Мушу наголосити, що подбаю про велосипедистів. Для них велосипедна доріжка буде починатися невідомо звідки і закінчуватися просто перед стінкою мого пасажу. Але я там стовп із знаком поставлю – «это конєц». І біл-борд з рекламою телеканалу інтер.

Але щось я відволіклася.. Які доріжки? Які пішоходи? Головне будувати! Будувати – наше всьо.
Головний мій проект – котеджне містечко «Личаківська мрія» – буде якраз на місці кладовища. Скульптури з гробівців я вже буду знати, як продати, після Амфітріти. Вимощу все мармуровими плитами і надгробками після того, як цвинтар зрівняють з землею. Щоб людям файно жилося в тому містечку, а не тако собі.
Ну а частина плит на пасаж піде. Там колись з таких самих пам’ятник лєніну стояв.

Ну і страшенно хочу в Успенській церкві відкрити мистецьке об’єднання «Вила». Бо яка церква без мистецького об’єднання? А без кабака? Кабак назву “Під синьою панікадилою”. Крафтово, нє? А ще там однойменну мануфактуру відкрию – буду панікадилити і наливати. Чи під наливки краще каплицю Боїмів? Легенду яку придумаю, шахтьорські вагонєтки поставлю. Чувака в однострої. Будуть туристи казати: “по лєгєндє сюда бандеровцы баб ваділі.. на вагонєткі.. і налівкі пілі”.

 

Файна локація для ФестЕвалю – нє..?

 

Ну і як же без фестивалю забудовника?! Мій ФестЕваль буде проходити під гаслом – “забудую геть усе, ДАБІ в мене відповзе»!
Але ж, курва, треба встигнути, поки все ЗАКОННО! А то потім невідомо що буде після тих виборів.

Про п’ятий проект багато писати не буду. Якщо коротко – доведеться Високий замок знести.. А звідси і легенда придумається. Про Знесіння..
А нащо нам той Високий замок? У нас на Остроградських – з того дому, щодо якого “призупинене” будівництво, буде набагато вище і краще все видно. Головне будувати, не спинятися.
Люди, може хто знає, де ще є хоч якийсь незабудований скверик чи стадіон? Візьму в доля. Інвесторів вже маю. Інвестори ділові зі східної України. Порожняк не женуть..

P.S. Містобудівні умови та обмеження йду брати 24 серпня. На День Незалежності.

А може, все-таки Незалежності від ідійотів..?

Запрошую усіх зацікавлених. Особливо телебачення та інші всякі медіа…

… … …

Це Львів, дєтка. Королівське місто – хто не знав..

PPS. Може, би то ще замість того пам’ятника королю Данилу побудувати ресторан під скляним куполом і назвати «Доля»? А що – пам’ятник- не шедевр, не шкода. Зато у Львові більше не буде жодного сквера.
Між магазинами і рестораном понатягую електричних дротів до курвої мами. Дріт, а над дротом ще єден дріт, а там ще і ще.. Та йой.. Той Львів..
Але то вже наступні розваги.. Наприклад, коло Міцкевича ще жодного столика нема..

Головне вспіти, поки не почалось.

………………………………………………….

 

UPD:

 

Пан бургомістер ся тішат.. (фото з мережі)

 

Я так розумію, що моя ідея мерію трохи встрашила – не видно на Кастелівці ні дурних будівельників, ні тракторів… Та й скверик при вході в парк культури стоїть – видно чемплінський став буде чимось таким на папері. Як мрія, яка не збулася. Як фортеця на Високім Замку від пана Баняка.
Ви зауважили порядні бургомістри після себе на згадку залишили хто оперний театр, хто храм величний. А нинішні як не фортецю то став пробують впхати. Це мабуть щоб їх не забули чи що? Панство, не забудуть вас – не бійтеся. Всьому свій час і прокуратура за вас ше згадає. Але я зараз про інше і не менш важливе.

 

Без коментарів..

 

Вирішив пан Андрійванович таки по собі слід залишити (вже й так назалишав тих слідів – все місто дурньою забудоване, а всьо мало йому). Слід у вигляді “пам’ятника”. Пам’ятника справжнім українцям та героям. Але бля якого пам’ятника. Вірніше якого милого той лев такий як і ті всі новозбудовані “шедеври”.

 

Без коментарів..

 

Лев трансгендер, лев транссексуал – це я так політкоректно, щоб не написати як дійсно виглядає лев з жіночими стегнами та дупою. Люди, подивіться шо то за лев – такий з попкою, з вихилясами. Пане скульптор, ви шо лева ніколи не бачили? Чи пошлі на поводу? А ви в курсі, що той “пам’ятник” – людям героям, людям з чистою совістю, людям зі стальною волею, зі стальними balls врешті-решт. І щось мені підказує. що леді-бой серед них не було. А ті розчепірені пальці – як написав у ФБ один чоловік – “так діти руки тримають як в гівно ненароком їх запхали…”

Без коментарів..

 

Це дійсно чутки, що культурою в Україні гей-мафія заправляє, чи може таки правда? Пане міністре культури, а вам той “пам’ятник” подобається? Чи то андрійванович без вашого відома, сам у наступ з тим «пам’ятником» пішов?

 

…………………………………………………………

 

UPG:

 

В центрі Львова, компанія з Сумській обл!!!, повирубувала дерева, привезла кран і хоче починати будувати, незрозуміло якої якості, житло. Незрозуміло для кого. Знаєте як вони то назвали? Не повірите, але “Львівська мрія”. Ось яка вона виходить наша мрія… Люди, цинічний ідіотизм має дно? Андрйванович, в нас у Львові, скоро білоруси  почнуть гроші відмивати? Чи може ше які хантимансійці? Люди, виберіть собі його президентом – то будете наступні. Буде й у вас – хантимансійське житло без жодного дерева навколо. Зате можуть з’явитися “пам’ятники”… такі, знаєте, пам’ятники голубим левам… А ще кожен клаптик трави заасфальтують… сик втик в кар карочє… NEXT…

…………………………………………………

 

Преображенська

Преображенська

Domini Canes

Domini Canes

Архіви