Рекомендовано DPA:

Крива липа

ТОО ПЬІЦЬКО..

It’s not over until I win..

***

Що там фійсбук? Пише, що скоро рік чорного морського кролика. Прям – дуже важлива й нагальна інформація. А чого ти втішився? Ти тут яким боком? Ти ж ніби не кролик і навіть не пес.. То ж, мабуть, їх свято – ти тут до чого?
Ще пише, що відомий на Лук’янівському ринку писатель-кабаліст Вадім Пейсахович випустив нового поетичного ессея:
Уже полгода, как России нет,
Самсунх-Удэ стал город Петерсбурх.
У’Ланос-Батор ныне – город Курск.
На днях им обещали интернет.
Ти його не знаєш? Та не може бути. Він двічі висувався в парламент від партії голубих имени бальзама звьоздочка. Ну – згадай… Не згадав? Ну, то й хуй з ним.

Тут є ще цікавіше. Оприлюднили через прозорро – на Лємберг виділили 235 000 000 на облаштування 429 бомбосховищ. Не маєш калькулятора? Ой – то буде по 547 785,548 на кожне. Там певно круто і па-багатому – нє. Скажіт хтось адресу бодай одного – хочу піти, подивитисяна меблі. Я, до речі, недавно вперше побачив, як в них з комина ратуші дим валит. От затєйнікі – нє? Лиш би тільки ту ратушу не спалили ду хулєри. Особливо – разом зі всіма отчьотними дукументами..
Щось ніхто адресу не каже. Де ті сховища? Невже і тут спиздили?

  1. Жовтень.
    Декілька днів тому одна знайома, під постом “спецпідрозділ “Відень..” написала щось про  суспільний договір між йожиком і голубим крайтом. Я їй про верховенство права. Вона мені про третю цицьку оксани марченко. Я їй про верховенство права. Вона мені про Новий Берег Сахаліну. Я їй про Верховенство Права..
    Дописались до того, що я їй пообіцяв використати її фразу “закони від тупицьких” в наступному пості. Є в мене оте олдскульне – пацан сказав, пацан зробив..
    Ну добре, давайте про тупицьких:
    Сьогодні в Україні 222й день від 24.02.2022го – каже мапа повітряних тривог.
    Бля – самі шістки в сумі. Ще й 6й призедент… Уявляєш скільки зараз странних символів знайдуть тут кабалісти аматори? Краще не давай їм це читати..
    Хоча.. – всі букви і цифри від них все рівно не сховаєш. Відкриє, наприклад, сусід Сєрьога капот своєї «лада приорьі», а тут вони, наприклад, мимо йдуть. Як заглянуть під той капот, як номер кузова побачать… Вєрняково сраками на асфальт попадают. Ой вей – ташошцеробицця? Закричать іспуганно. То та Луїза Вероніка Чіконе виявляється насправді прімкнувшая Анджеліна Луїза Девіс…???? Мало того – вона ще й магістр шостого пріору??? Ой веееееййййййй…
    Але, може – нехай собі.. Нє? Лиш би ковидло не розносили, чи повидло не крали. В кінці кінців – може та «лада прьіора» – то яка «лада шистьорка» закамуфльована. Всяке ж може бути.. Ну й – не знайдуть тут, то знайдуть в іншому місці.

Але та вся кабала – то десь там в них посеред секти. В ірраціональному астралі. А тут що. А тут сидять в парляменті тупицьки – «закони» пишуть». Депутатами один одного обзивають.
Цікаво, а як правильніше в однині – тупицько, чи тупицька? А може писати – too пицька?
Уявив зустріч двох таких десь в Мілані:
Are you from Ukraine?
Єс і тиз.
– Ар ю пицько?
– Єс
– Мі ту
Too пицько?
– Так.
Якось так..

Ще поезій від Пейсаховіча? Запросто.
В Ессентуках в Лаврова альічой кидается японская шпана…
Будьоновка скрипит в степи ночной и одногорбова верблюда тишина…

Пра геній? Ілон Мендельспам поруч не стояв..

Що з тим всім робити? Нічого складного насправді. Можу знову по пунктах. Можеш собі переписати.
Відразу після перемоги над російськими нацистами: 

  1. Усвідомити і визнати, що при розвалі комуністичної імперії, котра називалась ссср, владу в країні захопило організоване злочинне угрупування колишніх комуністичних номенклатурників. Влада ними була захоплена обманним шляхом, з метою наживи в неприродній спосіб.
    В них все в неприродній спосіб, до речі.

  2. Визначити і затвердити на законодавчому рівні поняття «комунізм», як людиноненависницьку ідеологію, прирівнявши її з ідеологією гітлерівського, російського, чи будь-якого іншого нацизму. Тих, хто сповідує комуністичну ідеологію, законодавчо визнати злочинцями. Термін давності за комуністичні злочини відмінити, як неможливий.
    Ця війна – це війна Добра зі злом. Війна комунізму з Цивілізацією.

  3. Визнати і взяти до уваги, що всі «закони», які зараз чомусь прийнято вважати чинними, насправді були створені вищеназваним злочинним угрупованням, як такі, що сприяли корупції та їх особистому збагаченню. А також – незаконному збагаченню членів їх сімей і афілійованих ними персон з числа обслуги, в якості співучасників.
    Закони для незаконного збагачення – круто пра? Пушкіністи, Сер..

Знаєш де базова проблема? В Твоїй Країні законодавство влаштоване так, що категорія “відповідальність” для держчиновників, членів їх сімей та інших афілійованих і газірованих взагалі відсутня, як така.
Давай почнемо з основного базового документа, що визначає пріоритети державного устрою – тобто з Конституції. Знаєш яку відповідальність там для себе визначили невенгри? Цитую:
Усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями…”
Якась така не дуже конкретна відповідальність. Розмита якась в часі і просторі – нє? Що це їм дає? Та оте ж – «що хачу то ворочу і нічєго мнє за ето ні будіт» До чого це призвело? До того, що таке саме угрупування російської недоімперії, вирішили підтягнути місцеве назад під себе – мьі ж всє із Пространной страньі – хулє?…
Результат? Результат в тебе за вікном і у всіх новинах світу. Ти дійсно цього хотів? Ні? А якого тоді… Ну добре – про це пізніше.

То в Конституції так. Залізти ще в кодекси? Нема дурних – невенгри там понаписували стільки, що аж мільярдер-аматор з Казахстану написав – «у вас столько законов, которьіе в конфликте один с другим, а вместе со всеми остальньіми, шо на шайтан арбе через етот хлам не продерешься..
І нічого йому й не скажеш – дійсно хлам.

Можеш просто повірити, що фразу «не несе юридичної відповідальності»– щодо своєї діяльності, та секта копіпейстом вставляла. А хочеш – перевір, якщо маєш час, Я ні разу не проти..
Тобто – у всіх кодексах невенгри собі придумали «політичну відповідальність» на всі випадки життя. Тобто – так, ти правий, це повна відсутність відповідальності.
Що з тим всім робити? Ок – далі по пунктах: 

4.Відразу після перемоги над російським нацизмом ввести в країні перехідний період, за час якого створити просте й зрозуміле законодавство, де  є чітке й конкретне визначення – що є злочином і яке за нього покарання. А до тої фрази в Конституції дописати – і кримінальним кодексом України.
Після закінчення перехідного періоду чинні «закони» відмінити, як такі, що були створені злочинцями-комуністами.
Так – кримінальна відповідальність має бути у всіх без виключення. Від президента до двірника з Володимирського ринку. Включно з депутатами всіх рівнів. Як це? Депутат котрий проголосував за закон, котрий протирічить іншому закону – несе кримінальну відповідальність. Він міг не знати? Він міг не йти в депутати.
Депутат – це законотворець, а не юzікзкривогорогу.

  1. Чітко прописати функціонал кожного держслужбовця. Включно з Президентом і Прем’єром.
    Окремо – кримінальну відповідальність при виході за межі свого функціоналу.
    Тобто – виліз за межі, отримав свою десятку і «на хімію в Черкаси». І так – це має бути в законі.

Найвище покарання має бути за подання держслужбовцем неправдивої інформації. Наприклад – сказав «санітарний лікар», що найнебезпечніший ковід в парках і лісосмугах, а потім – це я вам так набрехав, бо ви дятли..., то після такого він має не міністром стати, а раптово кудись зникнути. І на запитання – слухай, а куди той подівся? Відповідь повинна бути одна – єбошить десь на хімії в Черкасах.
Всі інші відповіді мають бути неможливі, як такі, що невірні.
Він не приватний знахарь при феодальному маєтку, а державний чиновник.

  1. Тяжким кримінальним злочином вважати спробу влаштувати до себе на роботу свого родича, а також афілійованого, газірованого, чи людину без знань.
    Як це визначити? Ти реально не знаєш, як визначити – є знання в людини, чи тільки диплом? Бля – незалежним тестуванням. Відповідає рівень реальних знань рівню задекларованих в наданому дипломі і затверджених чиїмсь підписом і печаткою, чи ні. Якщо ні – того, що підпис і печатку ставив теж відразу на хімію в Черкаси.
    І ніяких ейчарів. Тільки персональна відповідальність того, хто прийняв на службу. Ейчар може пропонувати список кандидатів – не більше.
  1. Законом заборонити термін «колектина відповідальність».
  2. Все вивезене в офшор вважати таким, що вкрадене.
    Хоча – виконавши перших сім пунктів то восьмий випливе сам собою..

Що буде, якщо цього не зробити? А воно вже є – глянь у вікно, або почитай новини.
Скільки для цього потрібно часу? Рівно стільки, щоб скопіювати законодавство США, або Великої Британії, перекласти українською і замінити топоніми. Це, якщо лінь самим писати.
Або написати. Де чітко вказано – що є злочином і яке за нього покарання.
Не хочеться писати? Запрошуйте – я вам напишу. Вмію.

Іншого виходу з цього тупика немає – тупицьки зробили для цього все, на що були здатні..
Ось такий прецедент, посполитий.

Що ще Пейсаховича? Та – бляяя. Чувак книжку видав – йди собі вкупи. Хіба ще одного ессея і всьо, поки його нема. Де він? Та саме поніс цвіти пушкіну до пам’ятника..
Окурков мрачная гора, звонит будильник у костра –
Египет рядом…
Сжигают немцьі векселя, Ицхак похерил труселя –
Так бьіло надо.
Сбежали те, кого он звал. И он сбежал – вокруг аврал.
Лишь сисек бешенный овал, и треугольник в три угла
Темнеет как Сапун гора.
Лисенок вот, а вот нора. Встает Зеленский в пять утра
И Юзик, бля, антисемит – увидел Ленку, семенит –
Сапун гора ему не нра – переть высоко, он не Ра.
Ура, товарищи, ура! Рассия – черная дыра.
Шайтан-ага Маскву увлек. И вглубь увлек и впоперёк.
Куда бежать – тваю же ж мать…
***

ГОЛИЙ АНДРІЙВАНОВИЧ…

Його карма – паяльник в жопі…

Сидів недавно з товаришем в кабаку. Кальвадос пили, про різне всяке балакали. Потім він каже:
– Читав те, що ти пишеш. Ти так пишеш, що ні хрєна не понятно.
– То й забий, які проблеми..
– Нє, я реально не розумію, про що ти пишеш..
– Та, бля – не звертай уваги.
– Я відчуваю, що то не просто хуйня. Я, допустим, хочу зрозуміти. Скажи – яку книжку мені прочитати, щоб зрозуміти, що ти маєш на увазі?
– Ну тут однією не обійдешся.. Тут треба пару тисяч…
Я хотів сказати, щоб почав з Франка. Той писав здебільшого про той регіон. То легше б заходило. Але бля – Франка теж треба розуміти.. Кажу:
– Є такий чувак. Звати Роберт Фріпп. Групу тримав – King Crimson називалася. Ти про нього не чув, бо нічого попсового реально не написав. Але є один нюанс в його музиці. З однієї його музичної фрази середньо-арифметична група могла б створити пісню, а з однієї його пісні – то мінімум десять альбомів. Уявляєш глибину? А про нього ніхто крім спеціалістів і не знає.
– А ти, прям, King Crimson?
– Нє. Можу паспорт показати. Але якщо дійсно хочеш зрозуміти, то осмислювати потрібно кожну фразу. То не прочитаєш по діагоналі. Тіпа проглянув і –  а, тобто йожик дав підсрачника пєтушкові, всьо панятна… Мені так нецікаво.
– Бля, а чого ти не хочеш писати так, щоб було зрозуміло кожному?
– Мені так нецікаво. І чисто технічно – тоді книжка буде тисячу двісті сторінок. Погодься – хуйня нездорова. Я просто втискаю масу інформації в кожне речення. Так що просто треба осмислювати кожну фразу. Так – як слухати музику Роберта Фріппа.
– Ага-ага..
– Вибери будь-яке речення, я зараз тут при тобі з нього оповідання зроблю.
– А так ніхто читати не буде і хрєн ти її продавати масово будеш.
– Похуй. Сковороду по сьогодні більшість не розуміє.

Чого згадав ту розмову? Я сьогодні в’їхав, що саме треба прочитати посполитим. Це “Нове вбрання короля” – Ганса Крістіана Андерсена.
Поясню звичайно:
Попався на очі текст від якогось чувака. Пише – «…він родину відправив до Австрії, на свої маєтки, а сам ночує по гей-клюбах. То на хулєри йому світло?…»
Шо за чувак і про кого пише? Каже, що працював в команді мера, поки не осознав всю ницість битія в тім льокалю. Може правду каже, а може мер його з собою до гей-клюбу не брав. Залишимо це поза увагою. Про кого пише? Та про мера, панятно – про кого ще? Але в цій його короткій фразі – все, що зараз відбувається з «батальйоном «Монако». Зараз – це коли тут світло є рідше, ніж нема, бо прилітає від долбойобів-нацистів з-за порєбріка регулярно.
Отже – можливо главний суддя too-пьіцько і насправді знімає хату в тім Відню, як дешевий фраєр. Але тоді він реально лузєр. Справжні opinion leader’и від корупції, дійсно мають там маєтки. Хоча і він мабуть має – не та посада в нього була, шоб по зйомних хатах ніщєбродити. Чому тоді так каже? Та бо піздить – шо нєпонятно? Піздить негарне слово? Ну добре – цукербродить.
Чому закривають очі на ті маєтки місцеві «правильні» пацани? ТІ що українцям кажуть – у вас корупція, і – як вам не айяяй? Алгоритм їх дій простий до неможливого. Поки той поц краде в своїх і сюди возить, то най то так і буде. Перестане бути лідєром мнєній там, ми його маєтки тут реквізуєм, а йому покажемо – в якому напрямку нахуй…
От підараси цинічні – нє?

А шо має той мер, крім маєтку в Австрії? Має мороку. У випадку кіпіша і і лютого піздєца, він звичайно ж бігом на ноги , через венгерський кордон і нахуй звідси. Все гарно, але там той маєток тре утримувати. Тобто треба щоб тут «капало». Бо будь-які гроші мають властивість закінчуватися. Навіть дуже великі. Там «заробляти» ніхто не дасть. Що робити, щоб тут продовжувало капати? Пудрити посполитим моск. Він це і робить. Ну чисто тобі – курва інфлюенсер. Чи має цільову аудиторію? Аякже. Зайди на його сторінку – глянь скільки дурнуватих там буквально моляться. Цілий тобі – рудий апостол комуністичної секти червоної сатани. Формує, бля громадську думку і краде як не в себе.
Чому так робить? Ну бо його ніхто не пиздить. Пльоткою в гей-клюбі то трохи не те.
Взагалі-то – цей рік можна було в Україні назвати роком червоної сатани. За китайським гороскопом панятно…
Але залишимо гороскопи цільовій аудиторії. Щоб мали чим себе зайняти, поки той малий не прийшов і не сказав – бляяяя, народ, а ваш андрійванович голий. Ну той – з казки Андерсена, котру варто прочитати.
Вдумчіво, бля прочитати.

Давай краще поговоримо, як так сталося, хто такі опінюки і що таке цільова аудиторія.
Люди загалом діляться на дві категорії. Перша це ті, хто сповідує раціо (від слова – розум). Друга (назвемо її так для зручності) – емоціо.
Раціо – це коли людина довіряє тільки вчинкам, власним очам і логіці. Переважно  це чоловіки. Але справжні. Бо інфантили – це емоціо.
Емоціо вірять словам. Туди можна пхати, як в бак для сміття – шо попало. Хоч теслу в космос, хоч садового в вишиванці. А якщо сказати – що він ще й на дудуку грає, як трохи в гей-клюбі си вип’є – то вапсче. Лиш би слова підбирати такі, що заходять. І далі – пхай, як дурному в шапку.
Емоціо вірять словам не задумуючись, чи вотетовотвсьо взагалі можливе. Бодай навіть з точки зору гравітації. Пох на всі аргументи – сказав маск летимо на марс і всьо. Хоть камні с нєба. Летимо і піздєц. Крапка. Сказав андрійванович – я не краду, бо я в вишиванці. Значить не краде і дуже класний. Всьо. Це навіть не обсуждається. Емоціо, йопта.
Потім коли він втече, то вони може й прозріють, і може навіть скажуть – от підарас. А може й не скажуть. Скажуть – так він підарас, але такий класний. В вишиванці – ммммммм…
Цільова аудиторія (ЦА) – це, коли людина не має власної думки. А не має власної, то їй припхають ту, яку треба.
Хто це придумав? Лідера думок, чи – інструмент впливу на певну ЦА, як людини,  думка якої має значення для певної аудиторії – було придумано двома пацанами. Як їх звали? Одного поль лазарсфельд, іншого – еліу кац. А ти може думав, що якось по іншому?
Як це працює? Давай на прикладі фармацевтики.
У фармі цих істот називають опінюками. Купуєш такому проффесору від медицини шубу і вона починає розказувати про надзвичайні якості – саме ось цього «лікарства». Тобто не потрібно тратитись на спеціалістів, на розробку і вдосконалення – зробив похуй шо, купив лідєра мнєній і цільова аудиторія пішла поклони бити. Ну бо то дешевше тій сучарі шубу купити.
Ще приклад? Запросто. Даєш авторові цифрового контенту – блогеру альонушці 500 баксів на місяць і вона, по три рази на день, тільки те й робить, що ходить то торгових центрах, там випадково натрапляє на пункти вакцинації – і тут же коле собі дозу. А через місяць знов все спочатку. Така навакцинована ходить – ледве в двері розсувні влізає. Та бо то не шутка вісімнадцять доз на місяць – нє?
Чому вони це роблять? Бо їх ніхто не пиздить. Тобі такий їх «стиль життя» дуже нра і ти б і сам не проти? Ось за це тобі зараз і прилітає.
Я ніяк не міг зрозуміти – навіщо з ілона маска роблять лідєра мнєній. По суті те, що він несе – це набір хуйні бесполєзної. Але зробили вигляд, що він геній. Генієм був Стів Джобс, а цей просто газірований. Тепер вже знаю. Видно зовсім хуйові справи в путіна, раз аж таким козирним тузом банальні шістки пробують бити…
Але цільова аудиторія аж пищить від захвату. Полетимо на марсссс… На гіпер лупі з Києва до Відня за пів години. Бля, телепню, про перевантаження щось чув? При такому прискоренню льотчикам спеціальні костюми придумали, щоб свідомість не втрачали. Маск нє дурак і прідумаєт отріцатєльную гравітацію? Обов’язково щось придумає – лиш би ти всасував.

Як до такого дійшло? Невенгрии готувалися. Для початку треба було щось робити з раціо. Його вирішили нівелювати через емоціо.  А так, як раціо то більше чоловіча властивість, то ставку зробили на жінок. Особливо бальзаківськогог віку. Але цього було замало чисто арифметично, то почали переводити й чоловіків. Як? Елементарно – пропагуючи серед них пасивний гомосексуалізм. Там раціо відразу йде нахуй і переходить в емоціо непомітно для самого гея, чи як він там після цього називається. Гей вже не матиме власної думки, яка буде відрізнятися від генеральної директиви партії.
Навіщо тій секті стільки гомосексуалістів? Щоб перетікало з раціо в емоціо. 

Ей, Андрійванович, ви не туди пішли – вогні не в тому напрямку. Я зажгу сваї– буркнув рудий апостол і поперся в гей-клюб…
***

Наша тканина має дивну властивість — вона невидима для людей, що є непридатними для своїх посад, або надмірно дурні переконували пройдисвіти, роблячи вигляд, що заправляють невидимі нитки в ткацький верстат…
А ваш король, голий, бля – раптом вигукнув з юрби якийсь хлопчик… Men han har jo ikke noget paa, бля..
Ганс Крістіан Андерсон.
***

А шо там медмедчук? А можливо якраз зараз сидить, дивиться на паяльник, що нагрівається і подумки пробує себе переконати – а можєт ето как раз классньіє ащущєнія…
Що таке сталося? Деякі істоти зрозуміли, що з дванадцяти ярдів грошей, які йшли через нього на підкуп держслужбовців та розвал України, ну – як мінімум, вісім він заскирдував на своїх рахунках. Ну – бо не міг чувак не закрисити, ну – бо так не буває… Не той чувак.
А тут так сталося, що ніякої цінності, крім інформації по цих рахунках, він для нікого вже не має. Значить треба отримати з нього те, що в свій час з різних лохів отримав він. Було «золото гітлера», «золото партії», надходить черга «золота путіна». Що з ним буде? Буде живий поки не скаже. Потім, щоб не сказати кому саме сказав номери рахунків і паролі – плавать масква-рєка…

Життя серед невенгрів може й цікаве, але нелегке. І дуже часто – дуже бентежне..

……………………………..

 

PS:
Ну ось, поки я це писав, в YouTube з’явився новий ролик – “спецпідрозділ“Відень – 2”. Що там? Там повна арахамія. Пушкіністів на цей раз у Відню вже, як в грицьового шпіца бліх. Ходять собі там такі – дєла рєшают. Рєшуни, бля. З одного дорогого кабака в інший і назад. Всі обвішані паперовими пакетами з брендових магазинів – справжні тобі успєшниє. Всьо по плінтусєвічу, кароч. Що саме «рішають»? Кажуть, що – різні волонтьорські вопроси. Наприклад? Наприклад хочуть домовитись з чуваком, дуже схожим на фірташа, щоб використовувати його порт в Україні. Бля – красапети нє?
Це у нього є тут свій порт? Це саме той чувак, що за всіма ознаками дуже схожий на агента кгб?  Той, шо має трабли зі США? Він має тут свій порт? Реально? З ним домовляються, бо то його приватна власність і тому? Тобто – чувак взяв в оренду трохи берега і збудував собі порт?
Що ти там кажеш проте, що НАТО нам недостатньо допомагає…?

А зібралися в тім Відню прям вся ьіліта. Тьолкі їх наботоксовані своїх драйверів ганяють, бо ті так і не навчилися правильно двері закривати. Якось так закривають без явного уважєнія на всю морду. А їх, між іншим від фронту відмазали. А вони, між іншим не такі святі, як їх власники, а просто прислуга. А в момент закриття дверей уважєнія з морди злітає. А тут той Ткач з камерою напєрєвєс – і шо тепер? Тепер всі то побачили. Ну – шо без уважєнія..
То був не драйвер, а муж? Бляяяя – а так зовнішньо на драйвера схожий  – нє?
Тобто – все в них весело, все в них норм, але всі хочуть назад… Але ще не зараз. Зараз ше треба трохи порєшати…
Знаєш в чім хєрня? Весь той вояж-voyage оплачений з держбюджету. Хто сам вкрав, кому офіційно дали. Але шо з ними зробиш – нє, посполитий? То ж ще на стінах пірамід та древніх храмів було написано стопітсот років тому, що в 2022му році, посполитий має оплачувати перебування у Відню своїх корупціонерів. Прям вже тоді їх прізвища знали.
Чому має оплачувати? Ну та бо інакше вони помруть з голоду. Не працювати ж їм йти, внатурє.. Вони ж там всі, мабуть, ще з дитинства відчувають себе гомосексуалістами, а тому недоторкані.
Та й взагалі, як казав якийсь ванька сідоров – бо вони там хуєют без баяна…
Може їм ліпше баян купити?
***

DEDICATED TO..

Зайшов я недавно на кладовище..
Я реально не люблю пафосу. Тобто взагалі. Перші три книжки не присвячував нікому, принаймні не писав про це..
Був в мене товариш Коля. На сході відразу з Майдану. Дослужив до капітана..
Сиділи ми, пили коньяк. В нього якраз закінчився черговий контракт. Каже – в тебе нікого нема в академії сухопутних? Хочу майора, то не завадила б освіта. Є одна мала – кажу. Шарить? Думаю так – професор. Що в неї запитати? Спитай – коли там, що і як? Пишу СМС: Привіт. Є в мене знайомий – капітан развєдос. Хоче до вас поступати. Можеш з ним зустрітися – проконсультувати, як це краще зробити? П’ємо далі. Ще пацани підійшли. Приходить відповідь – я не в Україні. Повернуся – наберу тебе.
Через декілька днів СМС від Колі – дівчинці поки що відбій. Їду на схід. Там щось відбувається.. То було 22го лютого…
Я бачив, час від часу, що месенджер світиться зеленим – значить живий і все ок. А недавно зайшов на військове кладовище. Йду повз стіну – Бляяяяя!!! Свіжа могила. Майор Микола Панченко. 17.09.22.
Сьогодні був знову. Сьогодні йому б виповнилося 38. Покурили. Випили.
R.I.P. Майор Микола Панченко.

А першим пішов Женька. Я й не пам’ятаю коли ми познайомились. Женька Бобер. Ми на приколі кликали його містер Бобров.. Насправді чувак був на позитиві нон стоп. Зустрічаєш його на вулиці – і тобі назустріч відразу посмішка на всі тридцять два. В одній з попередніх книжок є персонаж – сержант Ж. К. Боб Роу.. Коротенько, але характер писаний з нього.
Він був простим солдатом.
R.I.P. Женя Шєголєв. Сержант Ж. К. Боб Роу..

Фарту вам, Пацани.. десь там – на Мілкі Вею..
Майор Микола Панченко і Солдат Женька Щєголєв..
***

Занадто багато нецензурщини? Взагалі, в побуті – стараюсь не вживати. Чому тут? Бо вже занадто часто чую, як саме так розмовляють діти дошкільного віку. Тобто, так – щоб привернути цим увагу до проблеми. Це проблема? Без сумніву. Чому так сталося? Тому, що колись в ссср був один ресторан на три міста. Бувати в ресторані – означало бути елітою. Там бували тільки партійні функціонери і різноманітні злодії. Так – я знаю, що партійні функціонери, всі до єдиного злодії.  Потім не стало ссср, а тому почали з’являтися ресторани. І всі за звичкою туди потягнулися, щоб виглядати успішними. Потім, навіщось, потягнули туди своїх дітей. Який результат? Україна на першому місці по дитячому алкоголізму. З чим дурних і вітаю. Що з цим робити? Заборонити дітям відвідувати ресторани де продають алкоголь. Ось так просто? Саме так.
Мають бути ресторани для дітей, для тих хто курить і для тих, хто не курить.  Це знімає велетенську масу проблем. Одним махом. Чому так не роблять? А, як ще дурних розділити на непримиримих, щоб спокійно робити корупцію і красти з бюджету? Відень місто не дешеве..

Have a nice day, my Friends..

 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 

Майк Новосад. “Хіпстер..” Видавництво “EuropeLiberal..” 2021.

В інтернет магазиніКнигарня Є

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1”

Майк Новосад. “M&M, або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..”Видавництво “EuropeLiberal..” 2020.

Придбати можна на офіційному сайті видавництва..

В інтернет магазиніКнигарняЄ

Не подобається електронна комерція? Можна в звичних книгарнях:

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
(“Книгарня Є”)
Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель ”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)
вул. Федорова, 4 (“Книгарня на Федорова”)
вул. Володимира Великого, 34. Центр української книги.
пл. Ринок, 3 “Книгарня #1

Майк Новосад
“Театр, або той тойвово..”

Apple Books

і Rakuten Kobo

і: Smashwords

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська