Рекомендовано DPA:

Крива липа

Ти маєш право мати право..

Квітень, 2020

 

Дєди ваївалі, батьки рукаваділі, наслєднікі повністю деградували – тобто мають право на помилку…)))
Дєди стріляли в спину посполитим, котрі не хотіли йти в атаку, або в потилицю тим, що не хотіли жити яко чушпани. Отцы керували будівництвом атомної станції, наслєднікі Чорнобиль знову підпалили.

Бля – це ж яким треба бути чєпушилою – останні залишки звірів Країни знайшли собі тридцяти кілометрову зону, не найчистішу, але єдину і якось так більш менш почали її обживати. Прийшли підараси і підпалили…

Пацани, ось цей ваш флірт-загравання про право на помилку – один в один схоже на пропиту, всю в гангренах, позеленілу бабу, яка ігріво задирає спідницю перед таким самим посинілим від паленого спирту чушпаном. Краще вже напишіть на футболках як воно є насправді – я маю право на злочин без покарання. Нафіга цей льогкій флірт?)))))))
Або ще краще – я долбойоб, який потрапивши у владні інституції, приймаю участь у геноциді населення окремо взятої країни…
Навіть не знаєш, що означає слово інституції? А воно тобі треба? – ти ж дурний))))))

Країна без діючого законодавства. Вона буде горіти раз за разом. Бо наслєднікі «мають право на помилку». На вісімдесят вісім мільйонів, триста сорок тисяч, чотириста сорок якусь там помилку. Чи скільки вони там, з отцамі і дєдамі, людей вже знищили?

Зараз Галя внизу напише – Читаю-читаю пана автора. Ніяк не зрозумію, що він хоче від тих законів? Ну уявімо, що закони стали працювати – і? )))))))))
І – Країна за десять років перетвориться на Швейцарію. Ні більше – ні менше. Ось ціна помилок.

Посполитий, а ти теж вважаєш, що комуністи мають право на помилку? Ти не хочеш щоб вони відповідали? Ти кажеш – нє усложняй, бо комуністів вже давно нема…
Посполитий, відповідати будеш ти. Своїм здоров’ям, своїм існуванням на планеті. Бо так, щоб ніхто не відповів не буває. Давно Київ не евакуйовували? Маєш куди їхати? Нічого, що поїзди відмінили?
Я в курсі, що тобі розкажуть, що то винуваті ті, що не хотіли вдома сидіти – тобто ти.
Ти права на помилку не маєш. Не доріс до рівніших. Все, що ти маєш – це право мати право..)))))))))

PS:
Чєпуха зелена, тобі згорілі лосі і бурундуки снитися ж не будуть, правда? Зеленим чушпанам сняться пляжі в Ріміні?))) Але тебе туди не пустять. Ти тепер токсичний.

 

Трава починає займатися чомусь саме з покинутих будинків.. прямо зсередини.. З чого б це..? Там якась трава специфічна всередині?
Скільки мільйонів потратили столичні чиновники на відеокамери, що навіть скрізь маску впізнають?

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська