Рекомендовано DPA:

Крива липа

Весна застоя..

Лютий, 2020

Пригадай весну застоя,
Як ми з тобов кохалисі на стоя,
Я ще красовкі десь згубив…

 

Долбойобство квітло буйно, як черемшина в лісі коло Буковелю. Чиновники ще пробували страшити посполитих через телевізор заяложеною, як штани Моїсея Абрамовіча, фразою: ти шо за то, чтобы отнять і подєліть? Ти шо большевік???!!!

Телевізорів ставало все менше і тільки поодинокі лузери дозволяли своїм менеджерам давати туди рекламу. Менеджери отримували смішні відкати, лузери свою тачку нічиїх хуїв.. Ой бідабіда…
Телевізор вже не дивляться, а ті, що ще дивляться, під час реклами вимикають звук, а ті, що не вимикають – не мають бабла, або глухі. Хоча ті, що вимикають – теж не мають… І ті, і ті вже майже рік не розуміють де там власне контент, де реклама, а де просто їблом торгують…
Ось ми й пережили епоху телебачення.. шожцеробицця…
***

Країна продовжувала красти, а красти було вже нічого.
Чиновники-большевікі, з ностальгією згадують, як вони вкрали по крупному перший раз. Голови обкому партії – заводи, голови колгоспів – аграрний сектор, комсомольці – банки… Як щоденно говорили в телевізор – і нє вздумай подумать даже у нас отнять і подєліть – ти ж не большевік…
Згадують – як вкрали, і як їм за це нічого не було. Ну, крім спецпенсії… А тепер.. Що тепер….? Біда… шожцеробицця… ой бідабіда… шодєлать…? ктовіноват?…

***

Квартплата 2 700 грн.
Сигарети 60 грн. х 30 (днів) = 1 800. грн (місяць)
Кава 50 грн. х 30 (днів) = 1 500 грн. (місяць)
Хавчик 200 грн. х 30 (днів) = 6 000 грн. (місяць)
Разом 12 000 грн.

Вова, звиняй, що без олів’є, але ось це і є прожіточний мінімум. Той, що за порогом бідності. А те, що ти називаєш прожиточним мінімумом – це заяложені штани від мертвого Моїсєя Абрамовича… ну чи від здохлого осла вуха – тут як тобі більше подобається.
Не знаєш де такий мінімум взяти? Треба закрутити вентиль на зажратому максимумі голів колгоспів і інших комсомольців. Нє отнять і падєліть, а витягнути гроші з їх підвалів і пустити в економіку. Чи може хочеш привідкрити тайну завісу над спецпенсіями? Особливо в тій частині де описані заслугі пєрєд отєчіством. Що ти там казав про прозору країну..?
Вова, ось вона весна – саджай. Бери любого чиновника і в тюрму шельму. Посполиті проти такого на Майдан не підуть – гарантія 100 процентів.
Але не одного, Вова, а всіх… Чи таки страшно?)))))))))))))))
***

Вова, от глянь, звиняй знову без олів’є – чиновники вчинили злочин… – за попередньою змовою, в особливо великих розмірах, організованою групою… Тобі мало? Ок – прийняли під себе закон про офшори, щоб не платити податки… Ще мало? Ок – прийняли під себе закон про відміну для себе закону про незаконне збагачення (законом – незаконне), бо воно суперечить презумпції – а докажи что я украл… Все одно мало? Тебе влаштовує так? Вова, ти будуєш першу в світі прозоро-офіційну країну злодіїв?
Прикольно – але тоді відміняй нафіх і податкову. Бо якого пса посполитий повинен розказувати державі, якій на нього пофуй – де він працює і за скільки? Нехай держава докаже, що він десь працює і тоді вимагає з нього податки. А поки не доказала – нехай іде нафуй. Презумпція ніденепрацювання.
А ще платіжки за квартплату. Їх теж пора відмінити. Прийми закон про презумпцію недоведеного споживання. За ним – посполиті взагалі не споживають газу, поки їм не докажуть зворотнього. От нехай держава докаже, що споживає, а тоді вимагає плату.

Тобто податки це пережиток. Та й навіщо вони? На міліцію? А який з неї толк? Вона навіть в дорожньому русі не в стані порядок навести. На армію? А нах вона потрібна? Завтра на Країну нападе страшна й нєпобєдімая Молдавська ССР..? Так ти ж з ними домовишся десь по середині. Комсомольців молдавських прилаштуєш прем’єр-міністрами Країни. Там що один, що сто – різниці видно не буде, зате буде перша країна де сто прем’єр-міністрів одночасно. Круто)))…

Це замість твоєї дурнуватої ідеї – з росією в Нато і в ЄС. Чому ти вирішив, що росія там комусь потрібна? Колись може буде потрібна? А якого пса хтось має взагалі на росію чекати. Це щоб їй скучно серед лузерів не було? Ти твердо переконаний, шо ти твердо переконаний?

Заціни статтю КК про покриття злочину. В якийсь момент покриття злочину перекваліфіковується у співучасть… а ти не покриваєш часом…?)))

***

Посполитий, ти хотів сказати, що то вже не голови колгоспу, а бізнесмени? Скажи))). А я тобі скажу – то не бізнесмени, а ті ж таки заяложені штани Моїсея Абрамовіча. Чи від зеленого осла вуха – як тобі більше подобається.
Якими вони були головами колгоспу, такі вони й «бізнесмени». Результат управління що в колгоспі, що в «бізнесі» абсолютно однаковий – тобто ніякий. Чи може хочеш мені розказати, про унікальний продукт який створює Країна? Не знаєш такого? Я тобі допоможу – це не важко бо він єдиний. Цей продукт – чиновники казнокради. Ціна цього продукту на ринку стала і стабільно дорівнює нулю.

А тут ще й телевізор відходить в Історію – ой бідабіда.. ойщоцеробицця…

PS:
А коронавірус – це не та хєрня, що на картинці зверху. Для Країни – це власне «голови колгоспів» з короною «бізнесмена» на дурнуватій балді..)))

А та, з котров тоді я був, стала лідером
від партії неоанархістів Закарпаття.
А про минуле лиш годинник віщував…

А Карпати все більше стають схожі на балду Лисого..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська