Рекомендовано DPA:

Крива липа

Весьола Родезія..

Весьола Родезія..
Маke Нігерія Great Again..

 

Січень 2021

Шаолінь. Початкуючий мніх і його наставник:

– Учитель, я занимаюсь у тебя уже почти 30 лет…
– И…?
– Высший разум всё не посещает, чакры не открываются…
Что за хєрня, Учитель?
– Не открываются говоришь…?
– Не открываются, Учитель…
– И не посещает?
– Ни разу, Учитель…
– Понятно… А у кого ты траву берёшь?..

… Двері скрипнули і до приміщення увійшла огрядна Раїса Максімовна – власниця підвалу.
– Доброго дня, пане Вікторе.
– О! Доброго дня, доброго дня, Раїсо Максимівно. Дуже радий Вас бачити.
– Збираєтесь кудись? Я по гроші прийшла…
– Так. Запросили на Форум Східного Партнерства. А потім ще заїдемо на могилу Рахілії Йосафатівни, вінки покладемо. За три дні буду.
– Та я ж ось бачу, що плаща підготували собі католицького. Гарний плащ. Як на форум то не альо, а вінки класти – то файно буде.
– Так – то дорогий плащ, мені його в Єрусалимі подарували за дуже великі гроші… До речі за гроші не переживайте, за дві години прийде Іринка, то гроші в неї. А там і я повернуся – то Ви помешкання тримайте за нами.
– А де пані Іра?
– Пішла на Володимирський за салом.
– Так, сало на Володимирському найкраще в Києві… синка там вашого бачила… А нашо вам стільки того сала? Ось же є – запитала Раїса Максимівна і показала очима на бочку з під шпротів.
– Та це не їстивне, – то ми поїдемо за два тижні чумацькі вози мазати… ну і попереки один одному – кажуть від такого ноги стрункіші…
– Ти диви!.. То я й собі відріжу шматок – і не чекаючи відповіді Раїса клацнула іспанською викидушкою і відтяла добрий шмат.
– Щоб ти вдавилася, падлюко– подумав Віктор і сказав:
– Прошу-прошу, Раїсочко Максимівно…

(Майк Новосад. M&Mабо Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..)

Ой – той текст зверху то було чисто на правах короткої реклами..)) А Родезія… Була така успішна країна за часів Яна Сміта.. Зараз думаю була б в Євросоюзі. А шо – туркам можна, а ефрікен-нігеріен ні? Шо то бля за апартеїд??)
Була успішна, але тепер вона в Зімбабве…))))
Місцевим нігеріен-ефрікен дуже хотілося корупції і нічого не робити. Вони мріяли про корупційні китайські бентлі. Мрії відразу збулися у вигляді тих же китайців і росіян. А тим дурним родезійцям ніхто не сказав, що там де з’являються росіяни або китайці – навіть кокс розбадяжений радянським пральним порошком, не кажучи вже про те, що разом з ними паралельно з’являється лднр. На ефрікен-нігеріенське щастя там з’явилися і ті, і ті – без або.
Спочатку просто похєрили Яна Сміта… Хоча – ну як похєрили – він прожив в Кейптауні до 88 років. А похєрили вони скоріше самі себе. Так і живуть до цього часу – похєрєні і нахєр нікому не потрібні. Чистий тобі рускій мір.
***

Дивився вчора інтерв’ю родезійського екс депутата Єгора Соболєва. Він тепер айтішнік. За рік навчився Zoom включати…
Чувак – покинь ту справу. Щоб включити Zoom- освіта не потрібна.. Твоє місце на барикадах. Ось зі всим тим, що ти в інтерв’ю говориш – аж до того місця, де садовий зробив Львів європейським містом. Європейським його зробили архітектори, що вчились у Відні, Римі, Парижі.. а твій колишній шеф, з якогось, вирішив за ними поправити і забудував хрєн знає чим і хрєн знає нашо. Чого цим досяг? Повирубував дерева і створив затори більші ніж в пекіні. Це крім того – що десь викопав ганну гопко… Ти цього не знав? Real estate development – тоді теж не твоє. І не його – якщо тебе це потішить. Мене взагалі дивує – як вони ще пам’ятник Міцкевичу не знесли і готель на його місці не збудували… Гарно було б біля того покинутого і нахрєн нікому не потрібному банку – нє..?
На барикади чувак – там твоє місце. Готовий приєднатися хоч завтра. Навіть якщо морози вдарять..
***

Посполитий, щось мені видається, що тебе клоуни ще мало насмішили і ти готовий опжз попробувати. Ян Сміт колись говорив – майбутнє Родезії – це країна білих і чорних, але не білих, або чорних. Якщо керувати будуть поперемінно то білі, то чорні – це катастрофа для Родезії… – нічого не нагадує?)))
Тоді його не почули. Потім прийшли китайці. Далі – читай про економіку замбії і зімбабве. Через російські відосіки з китайської платформи читати розівчився..? Нє, ну можеш звичайно пошукати інфу і на тік ток – ніхто ж не проти, головне мені не пересилай)))
Нічого не пойнятно? Ок. Всіх до єдиного чиновників і держслужбовців Родезії – або на смітник, або в Сиквтивкар. Що в принципі одне і теж у їхньому випадку…)))
Крім того щоб піднімати тобі тарифи – вони не вміють абсолютно нічого. Абсолютно..
***

Якийсь шмуцер запустив вірус, а покарали за це чомусь українських ФОПів. А у власників шмуцера купують маски і «вакцину». Прикольний бізнес. Ні разу не здивуюся, якщо десь в джунглях Сомалі саме девелоперять лабораторію і кооператив по пошиттю масок. А шо – і прихід по баблу конкретний, і за це карають аж десь в Україні… Bingo!!!

От ні слова не напишу ні про вову на лижах, ні про локдаун. До речі – він вміє лижами користуватися, чи приїхав пару селфі зробити в рожевих окулярах..?

Коли уряд почав давати задню з локдауном, то посполитих аж накрило – як не буде??!!! Давай локдаун і всьо!!!
Тепер кабаки закриті, а дурний піпл мерзне на вулиці коло них – глінтвейн на холоді сьорбає. А як від того хто застудиться і помре то всі радісно закричать – о від вірусу помер. Тай хрєн би з ним – головне, що всі щасливі бо таки ввели… не розчарували…
Правду хтось написав – спочатку ховались від вірусу, тепер від вакцини, скоро почнуть ховатися від вакцинованих…
А ще хтось прикольно написав – не плати коммуналку, а правительству скажи – денег нет, но вы держитесь…

Не скудеет земля зимбабвийская талантами…
***

То всьо було за Родезію. Включно з ганною гопко – то така ззанзібарська співачка, сигаретами поштучно в Родезії торгує…

А якщо цікаво про Україну – то це тут:

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

А різні Акції та знижки тут:

 

Гарного дня)
Веселих свят…
Не будь як ганна))))

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська