Рекомендовано DPA:

Крива липа

И окурки я за борт бросал в океан..

#ЯЇдуВТурЗмін.

Липень 2019

Автор цього, в принципі, розкішного тексту недопалки в океан не кидав. Хоча і я не кидав. Причини різні – він не міг чисто фізично, бо ніколи не бачив океану, а я тому, що інтелігент і екологіст..

 

Кожен комуніст маніпулятор. Чому так? Тому, що вчитися бажання немає, зате є стійке бажання бути vip персоною. Досягнути цього на його, скривджену відсутністю в голові інформації, думку – можна тільки нон-стоп маніпулюючи. Іншими словами брешучи, цим додаючи собі тимчасової значущості. Наскільки тимчасової? Найчастіше на декілька хвилин. А віпом хочеться бути постійно – тому маніпулює не зупиняючись)))))..

Ось таке дітя порока. Байстрюк українською.

 

 

Комуніст не має національності.
Він просто живе комуністичною ідеєю. Не знаєш як розпізнати? Елементарно. Якщо бачиш – стоїть собі чувак, а в очах стійке – де б що зкомуніздити? – не сумнівайся він.
Головне досягнення комунізму був колгосп – «40 лет без урожая». Чому така назва? Бо саме стільки років, на момент, коли колгоспу давали цю назву, урожая не було. Чому не було? Я бачу свої причини, вони бачили свої. Вони називали чотири основних фактори – весна, літо, осінь, зима. Я вважаю, що у долбой#бів врожаю просто бути не може. Це неможливо по самій природі долбой#бізму. Олю Вадимівно, я дотримуюсь Вашого законопроекту? Ок – давайте заспіваємо з цього приводу. 

Недавно один комуніст сказав, що канадський прем’єр-міністр надихнув його на думку стати президентом. Прем’єр-міністр.. Президентом..? А чому не прем’єр-міністром? Хтось класно зауважив – а грати тим, що так схвилювало Олю Вадимівну на роялі – це його Моцарт надихнув? Всі жителі країни розуміють різницю в освіті (кількості корисної інформації в голові) молодого комуніста і канадського прем’єра і шо їм то дало? Грає їм кадриль аж рояль скрипить. А вони шо – будуть пританцьовувати? 40 років? Кадриль моя колхозная..
Когда-то россияне Ванюши, Тани, Мани
Танцуя на гулянье, открыли новый стиль
Окончена работа, опять пришла суббота
И нам с тобой охота кадриль потанцевать.. Грай музико, грай))..

Але хрєн би з тим срср, ми ж в Україні живемо. З 1991 року. З 1991 року: зима – весна – літо – осінь і без урожаю. Чому? А ти тіпа дійсно не знаєш?)))))
Ок. Тому, що комуністи при владі. Чому так сталося? Тому, що ти їх обирав. Чому обирав? Не знаю – може кадриль колхозная тебе надихала..
Шо з тим робити? Обрати не комуністів. А хто в нас не комуністи? Партія Голос.
Але той Вакарчук якийсь занадто м’який, інтелігентний, ні разу не злий і навіть не матюкається в ефірі? А в нас в Конституції написано, що Прем‘єр-міністр повинен бути злим долбой#бом? Чи це ти такий мазохіст і любиш шоб тібя імєлі? Блін – та до такого є ціла купа закритих неформальних громадських об’єднань – запишися туди і нехай тебе там їбошать  скільки витримаєш))… Нашо то обов’язково така влада має бути – ну нє?))
Канадський прем’єр, той що надихає – щось не видно шоб він з нагайкою ходив..))


И носило меня, как осенний листок,
Я менял города, я менял имена..

 

Люблю я океан..

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська