Рекомендовано DPA:

Крива липа

Забув де продають презервативи..?

Забув де продають презервативи..?
(лохів розводять, якщо вони ведуться..)
18+

Серпень 2021,

Brezhnev took Afghanistan.
Begin took Beirut..

Афганістан.
Талібан… ах шарабан мой шарабан.. Дикуни, 14те століття… ужас і кашмар…
А тут – 13те.. І що?
Шкода їх? Безумовно. Шкода розумних. Особливо розумних патріотів.
Я б міг написати про 75й рік і міні спідниці студенток Кабульського університету. Але вже це раніше писав. І Бабченко в мене це вже недавно переписав. Нє – це не понти, і мені не шкода. Це свідчення того, шо росіяни дуже класно розуміють мову. Зря ґардон по паркету запопадливо стелиться. Хоча… пох на нього – він звичне ніхто.
Шкода, бо розумні патріоти повірили в правильні слова держчиновників. Так, як дурні тут рабіновічу, пару років назад.
І тут, і там думка 73 відсотків не має ніякого значення. Це сіра злиденна маса, яка потрібна лише, щоб захопити владу. Після цього вони нах нікому не потрібні. Непотріб – українською.
Я пам’ятаю, як ти казав – по твоєму 73 відсотки населення ідіоти? Тоді відповів і зараз відповідаю – так.
Дівчинка афганка пише: Нам кінець. Жінки Афганістану будуть позбавлені медицини. Вчитися жінкам заборонено, показувати щось крім очей і пальців рук чужим мужикам теж. Раз вчитися заборонено, то жінка не може бути лікарем, а чоловікові лікарю показатися не можна…
Під час війни Ірак-Іран поляки казали: як кажуть расєянє, тут без поллітра не разобраться, алє коран нє позваля піць.. Десь саме так воно зараз й виглядає..
Дівчинка френдесса вже тут написала в ФБ, що якийсь газірований з місцевого непотребу сказав баришні:  талибана на тебя нет…
Дурним подобається все дурне. Дурні не вміють дивитися у завтра. Дурні не розуміють, що кожна дія матиме свій наслідок. Дурні живуть з головою повернутою назад.  Дурням потрібні автомати – «газированная вода»
Чувак, не так треба казати. В твоєму випадку доцільніше говорити – підєрастов на вас нєт…Це актуальніше і схоже до цього йде. Захопивши управління «культурою» вони перейшли до дитячих установ. Ось так – оцифровані ви наші…
Лінк на пост про мову кину внизу.

 Чи програли там американці? Ні. Викинули трильйон бабла афганській борзій під хвіст? Безумовно. Чому так сталося? Поки армія тримала порядок, ідіоти мбейщики келішували з баблом. До чого тут МВА? Я вже колись багато написав про цю лженауку. Правда, ще в тому – заблокованому і потім видаленому аккаунті.. Пошукаю лінки – кину внизу. Так ось цей новітній марксізьм-лєнінізьм вчить – головне процес, а не результат. Щедро политий лицемірством процес…
А життя каже: результат буде полюбе – хочеш ти цього, чи не хочеш. А ось який він буде – це вже від тебе залежить. Вибереш ідеї МВА – результат тобі не сподобається. Життя воно бентежне, щоб ти знав..))
Чи виграли там держслужбовці Афганістану і взагалі – що там відбулося? Ок. Чиновники однозначно програли. А взагалі – чиновники в «демократичному» Афгані крали, а всіх решта вважали ніщєбродами. А це патріотизму ніщєбродам не додає ні разу. Не бачили афганські ніщєброди для себе майбутнього при такому розкладі. Тому не стали на захист «демократії». Зараз з цікавістю чекають на те, щоб посмакувати як талібан буде вішати чиновників, щоб пограбіть награблєнноє.
Чиновники Афгану думали, що втечуть в Україну і влаштуються в наглядову раду оборонпрому. Не всі встигли. Частину повішають.

Мережа загула російськими наративами – піздєц америці. Та ні – не піздєц. При такій кількості такої зброї, в гіршому випадку може статися лише військовий переворот. Якогось генерала вкурвить від ембіейщиків, відсутності логіки та здорового глузду і він прийме для себе рішення. Загнати газірованих під плінтус.. В Історії завжди все залежить від однієї Особистості. А якщо мужик, не бородатий ембіейщик, а таки мужик, прийме рішення і скаже  – мочіть, сук!!!… То його тривалий час нічого не зупинить. Буде мочити поки не втомиться. Ось з якого боку будеш в цей час ти? За газированими автоматами сховаєшся? Не виживеш, то хоч води нап’єшся.. 

Але менше з тим – не знали в держдепі, що всі чиновники в Афгані крадуть? Знали. Чи може не знають, що всі чиновники тут – крадуть точнісінько так само? Знають. Але легалізують  дії злодіїв чиновників, спілкуючись з ними, як з нормальними людьми.
Я в курсі, що ти вже провів паралелі і хочеш написати, що  в нас тут нема законів де жінкам не можна до гінеколога. Поки що нема. В нас лгбт ще тільки  акучівают дитячі установи, а коли захоплять владу, бо вони до того натхненно йдуть –  таліби поруч вмиються.
Я ні разу не хочу, щоб їх щемили. Це хворі люди і це насправді їх трагедія. Як каже Нєвзоров – це відбраковка природою непотрібних гілок людства. Уяви лінію від першого чоловіка до якогось голубенченка зараз. Він обриває цю лінію. На ньому рід, що тягнувся з самого початку людської цивілізації обривається… Всі гени афганській борзій під хвіст…
Хочеш щоб тобою покерували ще й психічно хворі? Торнадо, що вже гуляють Європою – теж не лякають?

Тревожно в церкви
заорала сатана…

Церква.
Йду містом, а в кожному скверику, як не вже діюча церква, то така що саме будується. Перспективний бізнес? Не думаю. Атеїстів все більше і більше. Це якщо брати до уваги те, чим церква мала б займатися. Але вона тепер здебільшого виводить крадені гроші з під оподаткування…
Я не атеїст, як Нєвзоров, але дещо тобі нагадаю. Християнська релігія має свій базис – 10 заповідей. Коран, до речі, теж не призиває робити з жінок біоматеріал, якшошо. Всі десять заповідей розбирати не буду. Буде надто Longread. Давай з найактуальнішої – не вкради.
Коли ти востаннє чув проповідь священника, котрий сказав: чиновник, те що ти робиш, то не заробляння грошей. Це крадіжка. Твоя вишиванка тут в неділю не відмінить цього, хоч голову об підлогу розбий… Це лицемірство, а воно веде від Храму..
Не чув такого?
Священники тихо роблять свій «бізнес» і міряються Лексусами? А Перша Книга в деталях тобі описала коли прийде антицерква і антихрист. І як це буде виглядати. Не читав? Таке не відмаже – не лицемір.
Попам в тій «церкві» не хреститися треба, а звіздитися…
А книжки читати необхідно.
Ти атеїст? Як Нєвзоров?  Ок. А навіщо ти тоді народжуєш дітей? Ти ж знищуєш на цій планеті всі місця, де могла б жити нормально людина. Де б могли жити твої діти. Ти забудував міста хрєн знає як і хрєн знає чим. Ти знищив всі сквери, ти почав будувати в парках. Скільки нових парків заклав твій міський голова?  Що жодного? Скільки річок і озер перетворили комуністи на брудні помийні ями? Невже всі? За це їм платять пенсію зібрану з твоїх комунальних? Тебе це влаштовує? Нє, звичайно – то твої проблеми. Але питання було – навіщо ти народжуєш дітей?
А презервативи продають в аптеках. Подорожчали правда, як холєра, але – воно того варте все рівно..

И нелепый этот человечек
с головой повёрнутой назад..

Клоун..
Можна я не буду згадувати про інсталяцію з газированою водою, як гаджетом, що має всіх привернути до закоханості в ссср? Давайте краще напишу що буває, якщо держчиновників не звіздошити?
Буває «святкування» Дня Незалежності. Я ось подумав – і куди можна списати 5 ярдів? Піднімаю голову на білл-борд і бачу – так ось же куди. Де є хоч якийсь стадіон туди звезуть, як казали в совку, ширпотреб – а насправді непотріб і унилоє гафтно. То тіпа артісти. Ті «артісти» вже в тому стані нафталінової унилості, що готові брати налом, кешем, поповненням рахунку на мобільному – чим завгодно. Так, ти правий – с любой сторони. Ти може думаєш, що ОП оприлюднить скільки кому і як заплатили? Ну тіпа оцифрована країна в прозорому смартфоні. Але ж ти тоді зможеш побачити, що «заплатили» в рази більше, ніж вони за себе офіційно просять. Тобто не оприлюднять – бо як тоді вкрасти три з половиною ярди?  
Тобто влада, щоб зкомуніздити трохи дєніх, збере по всіх стадіонах країни толпи посполитих на концерти, а через тиждень об’явить локдаун? Не хочеш прямо з того концерту піти до офісу влади і запитати – а з якої конкретно радості ви хочете підняти комуналку? Прям всією толпою і піти..)) Далі буде локдаун – не випустять))))
Не хочеш? А чого? – вас же там багато назбирається))) Можеш навпаки вимагати – щоб ще більше підняли ціни. Чи щоб ковідні паспорти ввели. А з ними, як хтось казав – туберкульозні метрики, спідозні аусвайси і тріперні дипломи. Гуляй талібан –- хужє нє будєт. Прінімай с любой сторони за обє щьокі)))))))
Ось саме так і буває, якщо не звіздошити…
Якщо звіздошити? Твої держчиновники спробують виїхати в Афганістан і влаштуватися в наглядову раду талібаноборонпрому.

– Навіщо їм піднімати ціни? А з чого платити доплати і пенсії різним науковцям? Тим, що ще чуть-чуть і винайдуть кругле колесо, або навіть цілий грамофон. А так – з кожного по комуналці – «академіку» нова жомова яма.
***

– Йоб же ж тваю мать – перезвіздився вовка на портрет лєніна і хором з юльою заспівали: саюююз нерушімий республік савецкіх…

Скоро осінь.. Країну другий рік поспіль пробують перетворити на Улохастан… 

Лінки:
Про мову тут..
Про МВА – десь тут..
Там багато постів – лінь шукати, але є точно. Розуміючи, що рано, чи пізно блокануть, я туди паралельно дублював.

Bonustrack..? Без проблем:
M&або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

Київ:

вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
Пр. Повітрофлотський, 33/2
(“Книгарня Є”)

Львів:

проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель’Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)

А можна тут:

 Ceterum autem censeo, совок esse delendam

 Гарного дня, Посполитий..

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська