Рекомендовано DPA:

Крива липа

Діалоги.. Нє, ну а чьо? По приколу, внатурє..

Прочитав програму Зеленського. Для тих кому, як і мені, лінь її читати:
Каждой бабе по мужику, каждому мужику по Bentley, всем несогласным по морде..
Якщо коротко – це все.
А ні, ще до цього – в мене є мрія..
Десь я таке вже бачив.. Нє..?))

Класна програма. Тільки можна спочатку навести порядок з правилами дорожнього руху? Бо дай дуре член хрустальный – она и член разобьёт и руки порежет.. а тут стільки Bentley на дорогах одночасно..))

Програму можна ще продовжити ©:
Ну что я — сумасшедший что ли?
За мной, вперёд! Сейчас я вам тут — порядок наведу!
Будете мне здесь шаляй, валяй, болтай.. Сейчас я вам всем здесь устрою!
Вперёд и только вперёд, а потом наверх, а потом обратно вниз…
Мы наведем здесь порядок! Каждый из нас — это один, но все мы вместе — это мы!
Я, единственный, который способен дать возможность существованию!
Вперёд, а потом обратно!
Потому что.. ты не оправдал моё доверие! И ты тоже не оправдал моё доверие!
Я распускаю… и сам распускаюсь.. Упасть и подняться.. Нет! Лежать.. раз упал!
Дорогие мои, прощайте!
Я был с вами, теперь меня с вами не будет..
Братцы! Эх..!..

Тобто такі програми писати не складно. А як щодо інструментів втілення програм? Тут вже складніше)).. Тому – все вірно – йде набір слів. І тут вже без Я..)))):
“Мають бути.. повинні проходити.. повинні.. це повинно відбуватися..”

Самі повинні. Відбуватися.. Ну напевно відбудуться – раз повинні)))))))))))))..

Коли до мене приходили “консультанти” з пропозиціями, але без інструментарію втілення, я на десятій секунді говорив одну й ту саму фразу: мальчік, іді нахуй..
Їх багато таких. Зараз переважно всі пішли в політологи і експерти, поки бізнес стоїть.. Потім назад ломануться в бізнес-консультанти..))
…………………..

Ну тобто ви зрозуміли – трапилась мені, накінець, програма нашого спасєнія утопающіх.. Френд запостив.. З коментом:
Ну от. Не спішіть Зе списувати)

Далі кидаю переписку з ним в коментах під програмою:

Рома, коли він качне в сторону рашки – підеш в партизани чи на концерт кіркорова..?))

Він не качне. Він зажатий такими лещатами в яких не качаються. Буде і мова і віра і армія) У нього під боком нема ні ахмєтова ні медведчука, а парламент треба вигравати, отже заккон один для всіх)… Нова перемога, нафтогаз вимагає компенсацію в газпрому за майнов Криму – це вже юридичне визнання зміни території?

Я не питав ЧИ він качне, я питав – що ти будеш робити)). Що він зробить я знаю й сам)))..

Коломойський агент рашки?

Ми говорим про Зеленського, чи я щось не зрозумів? Хочеш паралельно поговорити за Коломойського – нема базару))) Коломойський громадянин Ізраїлю – до чого тут він? І взагалі для мене громадянин України той, хто має один паспорт – український. Всі решта ні.

Я не знаю з чого йому йти проти народу і вести нас в росію? Порошенкові вже нема куди рулити, тільки туди.

Тобто відповіді немає? Блін тепер до Коломойського додався ще й Порошенко))) – ще і його запаралелим? Питання було – що тоді будеш робити ти? Що буде Коломойський і навіть Порошенко я знаю))..

коли він качне в сторону рашки – підеш в партизани чи на концерт кіркорова? – так, звісно, що так, і якби поршень тут не будував срану рашку, то не було б і питань до поршня. з зеленським все буде нараз і швидко.

– “так звісно що так” – це в партизани? “З зеленським все буде нараз і швидко.”- Це як? І що саме буде? Можеш деталізувати?
Щоб не спамити – я вважаю скасування закону 368-2 злочином проти держави. Людину яка має ще один паспорт крім українського не вважаю громадянином України – по тій причині, що патріоту другий паспорт не потрібний. Тобто агітувати мене проти Порошенка не варто))).. Загітуй мене за Зеленського))))))))..

вони в лещатах, НАто, європа сша. Якісь відкриті прогини з рашою неможливі впринципі.У нього небуде жодного запасу довіри. Якщо за тиждень не почнуться дії повязані з законністю, його зметуть і буде торба країні) Чого він? Я цих виборів планував обрати нове. Славіка шуганули, а зеленського не сприйняли серйозно, тому от таке у нас нове. Ну ре вірю я толіку чи юлі. Немаю підстав. Хай буле хоч малий шанс на зміни, чи веселий кінець, ніж ця безсенсова, аморальна трясина)

Ще раз – “з зеленським все буде нараз і швидко.” – Це як? І що саме буде? Можеш деталізувати?
За тиждень..?)) По скайпу? Включить скайп і скаже – ану всі, а ну починайте дії повязані з законністю..))) А ти допускаєш, що під нього активізують все проросійське населення? Будеш і їх змітати? Тупих бовдурів в країні дахуя – зметеш?))) Хто саме і в який спосіб його змете? Поки що не переконав – переконуй якось аргументованіше)))..

Ждітє отвєта.. ждітє отвєта.. ждітє отвєта..

Поки писав цей текст прийшла відповідь:

нарешті я знайшов правильні слова). Зе – це протест. Протест ніколи не є райіональним, він проти логічного ходу подій. Протест не буває гарний, збалансований. Він як кувалда, чи лопата, або купка гіменця на багатому корупційному столі. Я протестую і я за Зе!)

Тепер від мене:

Ждітє отвєта.. ждітє отвєта.. ждітє отвєта..
……………………

Ітогі падвєдьом:
1. ВОЗ (той, що Зе)..
Знань ноль. Здатність виразити словами свою думку ноль. Був впевнений – я расскажу как, а кто-нибудь это сделает… ну или само как-то сделается
Думаю вже зрозумів у що вліз і зараз йому вже страшно. Думаю пролетить і так врятується..

Coffee break:
У нас в країні і не тільки в нас, а всюди, де при владі комсомольці є дві проблеми. Ні не дураки і дороги. Скоріше дураки і дураки. Комсомольська схема виглядає не складно – нужно кругом подтянуть своих и всё порешаем
В країні десятки тисяч розумних людей без роботи. В той же час всі “бізнесмени” плачуть, що нема толкових людей і спеціалістів.. Справа в тому, що серед “своїх” їх дійсно немає. Нє там іскалі)))..
Проблема виглядає як – дуракі і дуракі.. Зе – яскравий тому приклад..

2. ПОП (той, що гарант).. Знань достатньо. Думку висловлює так, що можна за еталон сприймати. Розумний. Не мудрий. Проблема в команді. Якщо Перший сам себе піарить, маючи для цього команду “спеціалістів”, то я не розумію хто ким керує і на пса та вся тусовка там? Можу зрозуміти їх функціонал як “двор, который играет короля”, але не розумію тоді – там, що, серед “своїх” гарніших не було..? Ще раз – не розумніших.. Зовнішньо гарніших. Що таки не було? Чувак вже аж посивів так паше, а команда лежить ліниво в тіньочку під пальмами)))))..
Пане, гарант, де ваша PRслужба? Ви самі розумієте, що про ваші, навіть хороші справи, майже не знають? Ви довго шукали серед “своїх” ту всю тусовку? І шо знайшли, а тепер за них пашете? Ви добрий, якщо так..)))

Отже ПОП.. Три ключові помилки. Мосійчук, розенблат, 368-2. І якщо перші дві можна пояснити необхідністю зшивати країну в буремні часи, в ті, коли з власниками вищеозначених індивідіумів, було вкрай необхідно домовлятися (в це ніхто не повірить, але могло проконати), то 368-2.. Це дно.. Це викриває таку “ізнанку”, яку вже не поясниш ніколи і нікому..
Тепер тільки люстрація всіх на предмет незаконного збагачення. Починаючи з членів КСУ. Щось мені підказує, що з маєтками в них все гаразд))))))) думаю “заробили” по повній)))))). Свій “професіоналізм” вони, до речі, показали – з їхніх трактувань і аргументів вже ржуть всі, хто хоть знайомий з юриспруденцією.. Ми ж з Вами знаємо, що політик перестає бути політиком рівно в ту секунду, коли стає смішним. Це стосується і суддів. Хоча.. суддями вони, в класичному трактуванні цього слова, і не були ніколи. Всі вони чиїсь “свої”..

Як? Елементарно. Прме звернення до народу. Текст на кшалт: Вибираєте мене Президентом, і в квітні РАЗОМ починаємо люстрацію корупціонерів. Кличу вас всіх на Майдан, на Чорну Раду. Палатки вам поставлять за мій рахунок..
Тільки текст самі не пишіть. Най той чувак напише, що в садового на радіо Люкс працював – най хоч якось зарплату відпрацює))).. Ну погодьтеся, що якось воно не тойвово – ви його найняли і за нього пашете..))

Що на вихлопі? В першому турі з рейтингом 99,1%. Середньоазіатські президенти лопнуть з заздрощів))))))… Було б навіть 100, але 0,9 все таки відкинемо на родичів решта 41 кандидатів..

На жаль по іншому вже ніяк..

PS: Не забудьте бабла подогнать. Если шо – то я один стою больше чем все «порохоботы»..))

3.ЮВТ (та що ЮВТ)..
Без варіантів. Третій раз і третій раз через команду. Розумна. Вміє. Коли тексти свої. Коли чужі – всьо пропало.
Проблема? Команда. “Свої” набрали “своїх”. Вихід? Віддати один раз набрати команду Соболєву. Насолоджуватись перемогою.
Як варіант – Чепінога. Ну ні разу не дурак. Буде смішно, але буде перемога. Але дати набрати команду. Без купюр.

Coffee break:
Розкішний текст від Чепіноги ©:

Садовий: думаю, я додав Гриценкові мінімум 10% голосів…
Мер Львова – доволі сильний арихметик. Було майже два, а додав десять… Бува й таке… Краще в нього нічого не позичать ніколи, думаю… Не розплатитесь…
Тепер якщо у Гриценка так і лишиться вісім процентів, як і було, то виходить, що Анатолій Степанович не тільки не додав нічого свого, а ще й два процента Садового проїбав десь…

Double coffee break:
Реальный рейтинг, согласно исследования от центра “Матфей Гвинея-Польский”:

1.ВАЗ (тот, что Зе) – 1,8%

2.ПАП (тот, что гарант) –1,5%

3.ЮВТ (та, что ЮВТ) – 1,2%

4. АИС (тот, что уже не кандидат) – 173 человека (включая жену).

5.ОВЛ (тот что скотиняка) – 172 человека (включая.. не помню как его зовут)

6.ЮАБ (запоребрик) – 16 человек (включая Рабиновича.. не того Рабіновича)

Решта в межах статистичної похибки..

 

Антрахт, Нєгодяї..))

 

Лінки по темі:
Юрий будет вДудь..
Скыдай штаны, скотыняко..
Гоп Стоп..
Фубля..
The Muppet Show на Прямому..
Андрєй Гавтнов..
Ой-вей.. Прое.. вреев.. таки..

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська