Рекомендовано DPA:

Крива липа

 

Педєрасти-sequel, сер..

Жовтень, 16. 2021

Через пень колоду сдавали
Да окно решеткой крестили

Написав пост “Педєрасти, сер..” і зрозумів, що тема сісєк там до кінця не розкрита. Як і в пості “Професійний ідіот..” Є в мене товариш, який спершу збуджено розказує, який класний колектив він набрав і як в нього тепер всьо буде заїбіс. Приблизно через рік звільняє всіх нахрєн. На запитання – а шо такоє? Відповідає – педєрасти, бля...
Колектив – на 80 відсотків жіночий..))
Кажу – а ти, коли наймаєш, не хочеш спершу глянути  на нову класну дєвку, як на потенційного педєраста?
Не хоче. Ходить зачарований. А через рік  знову почую – я платив їм таке бабло, що тепер хрєн вони де таку роботу знайдуть... Тобто він вірить в те, що вони тепер заламують руки і плачуть вночі тихенько в подушку від відчаю. А їм реально похуй. І на нього, і на його бізнес. В них, дякуючи йому, є запас міцності і вони мають люфт часу на пошук нового наївного.
Спершу хотів розписати в який момент і як саме, класнючо професійні пацани і дєфкі, перетворюються на власне педєрастів. Тим більше, що ця тема масова, надактуальна і не розкрита ніким ні разу. Але то буде пост дуже довгий – нє..?)) Хоча.. тема дуже актуальна… Але нє – не буду..))
Скажу лише класним пацанам і дєфкам – якщо роботодавець зачарований, можеш спокійно кіл йому на голові тесати. Маєш приблизно рік часу. Кради спокійно, посполитий)))))))))

Наївних в странє дахуя. Маршруток мало, а от наївних дахуя. Мене реально схарили добрі люди, які підсовують ролики про те, як в славнім китаю розстрілюють корупціонерів. Бля – Людииии!!! Китай комуністична країна. Ви бачили як ті корупціонери взятки брали? На свої очі бачили? Коли сталін розстрілював своїх чиновників – він жодного разу не сказав: шоб баялісь сукі…Він говорив, шо вони англійські шпійони, китайські шпійони, троцкісти і так далі. За шо в китаю взятки брати???!!))) За те, щоб на своєму домі червоніший прапор повісити? Чи ти може настільки потовчений тренінгами, що дійсно віриш в те, що там є приватні гроші? Астанавітєсь))) – там всі бізнесмени, це власність комуністичної партії китаю. Які в звізду розстріли корупціонерів?))))))))

Прочитав класний пост про «дію». Там, як виявилося навіть Face ID є))))))))) Прям – Apple, йдіт ду сракі))))))))) Face ID правда ні разу не працює і ні разу не запрацює. Чому? Бо роблять педєрасти, які вже навіть не пробують прикидатися дуже класними пацанами і дєфками. Вони вже педєрасти настільки професійні, що навіть гордяться цим.
Ти платиш їм податки, а вони над тобою стібуться? Не знаєш шо з тим всім робити? Візьми червону помаду і напиши в себе на всіх дзеркалах – я лох…))

PS:
Френдеса запостила в себе юмор – дай богатому штуку баксов и он сделает из неё сто штук. Дай бедному штуку баксов, и он купит тринадцатый Айфон…
Тут я однозначно на боці бідних. Мені імпонують люди, котрі живуть собі в кайф, а не збирають копійку до копійки, щоб потім не встигнути ті копійки потратити. Ну і Айфон – це витвір мистецтва, на відміну від «дії». 
І ще – мене ні разу не пруть ті, що купили собі умовний Туарек на спижжені в бідних гроші.

Що з тим всім робити? Звіздошити тих, що тобі калічну дію присунули. Шо таке звіздошити? Ну – якщо хрест, то хрестити, а якщо звізда, то звіздошити – шо нє понял..?)))

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
Пр. Повітрофлотський, 33/2
(“Книгарня Є”)

Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель’Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ “King Cross Leopolis”
(“Книгарня Є”)

А можна тут:

Гарного дня, Посполитий..

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська