Рекомендовано DPA:

Крива липа

План Маршалла для України..

Не знаєш хто такий Маршалл..? Ти думав, що це такий дядько, який планом торгує? Нє чувак, Джордж Маршалл був держсекретарем США. Так-так, саме він автор ідеї “European Recovery Program”, чи – “Marshall Plan”, як його в народі називавають.. Не віриш..? – то йди до Гугли..))

Взагалі раджу частіше туди заходити. Мені наприклад Гугла дає більше знань, ніж радянська “освіта”. Не тішся радісно – вона в тебе теж радянська – ще нічого не змінилося.. А Гугла знає все..))

Для мене особисто Маршалл стоїть в одному ряду з такими особами як Черчіль, Аденауер, Рейган..

Отже Гугла тобі розкаже, що якось сіли чуваки на тім боці Атлантики і подумали – як би то так зробити, щоб зменшити процент ніщєбродів на одиницю населення планети.

Взагалі чувак, ти зауважив, що все, більш-менш добре для Тебе, йде власне з того боку Атлантики? Ти думав, що з Росіїї..? Тобі так телевізор розказав..?

До Гугли чувак, аж бігом.. виключи телевізор)).

З Росії йде – “братішка, нас піндоси в гавно покрошілі… Ми шлі завод
отжімать, а оні відєлі шо ето ми ідьом… і всьо равно… с вертольотов в
гавно.. нас всєх… раз’єб#лі…

Знаєш, що каже закон Марі? Він каже – “ніколи не питай в перукаря, чи не час тобі постригтися..” Якщо в перукаря є клієнти на сьогодні то він скаже – що ще рано, навіть якщо вже більше ніж час. Якщо в перукаря зараз вільно.. Ну ти зрозумів..))

Хто це Маррі? “Якщо успіх не приходить до тебе з першого разу, викинь з голови парашутний спорт..” Чув? Це звідти..))

 

Що тобі може сказати телевізор, власник якого корупціонер? Ще питання є..?
Тобто телевізор дивитися можна, якщо Тебе від нього пре)), але тільки як на клоунів.. Не більше…
Це не є джерело інформації.
Це інструмент. Інструмент, який використовують для того, щоб у тебе не було своєї думки, або, щоб вона не мала жодного значення. Знаєш, як називається чувак, особиста думка якого не має значення? Правильно – лошара..))

Тобі телевізор розповідає, що Міжнародний Валютний Фонд заставляє наших “політиків” піднімати тобі ціну на комунальні послуги? Заставляє уряд піднімати ціну на сигарети? Телевізор схиляє тебе до думки, маніпулятивно так, “між іншим”, ненавязливо – що Росія нам брат і всьо..?

Не знаєш як воно насправді? Нічого складного)).

МВФ просто позичає гроші. Під невисокі проценти. З надією, що люди на ці гроші настворюють робочих місць і менше стане ніщєбродів. Чому цивілізованим людям важливо, щоб ніщєбродів, навколо них, було якнайменше? Тому, що це економічно вигідно. Не кажучи вже про навколішню естетику і просто совість. Розказати більш детально? Розкажу. Обіцяю. Окремим постом. Ну не винуватий же я, що ти не любиш читати коли занадто багато букв..))

А що, тим часом, люди? – Що від твого імені, чувак, ці гроші взяли? А їм ці гроші повернути треба. А вони їх вже “заробили”. Що їм тепер робити?

Як що робити? Розписати на всіх. Конгеніально..))) Правда..?))

Уяви, чувак збирає сусідів і каже – “я позичаю гроші і буду фарбувати під’їзд”. Потім через місяць – “під’їзд не фарбую – гроші вкрали. Скиньтеся всі – бо треба віддавати..
А це саме так і виглядає чувак..))

Про те – чому добро йде з заходу, а не зі сходу.. Там вчилися чувак.. Аж настільки все просто.

В Росії тільки один цар – Петро 1й, заставляв піпл вчитися. Всі решта з точністю до навпаки. В нього була мрія, прям як в нашої “опозиціонерки”)). Він хотів завоювати Стамбул. Для чого йому був Стамбул? Хотів там посадити Папу Стамбульського, щоб легалізувати Росію, як державу. Про те, як з’явилася Росія я вже писав (лінк кину внизу).. Для цього Петрові потрібні були вчені люди. А більше і нікому, по суті, вони потрібні і не були з того часу..

Зараз важливе!!! – Вчений Ти, потрібний, в першу чергу, особисто Тобі. Якщо хочеш звісно. Якщо хочеш бути людиною..

Політик — особа, яка професійно займається політичною діяльністю, обіймає чи прагне до певної громадської посади.. Так каже Гугла.

Ти був переконаний, що політик – це той, хто торгує єб#лом в телевізорі і краде твої гроші? Ні чувак, такий дядько називається злодій. Про це чітко прописано в законодавстві і, можливо це тебе шокує – навіть в українському..

Думаю я Тебе не здивую, коли скажу, що у нас таких 99 відсотків. Тобто політиків у нас немає зовсім.. Майже зовсім…

Ті “політики” що є – інколи згадують про план Маршалла. Але він для них і для тебе різний, чувак. Зовсім різний. Для них це 50 мільярдів доларів, які можна буде “заробити”. Для тебе це зовсім інше життя – таке, як в Німеччині, наприклад.. Хочеш їхати через Польщу і дивитися на поляків трохи зверхньо? – тоді тобі потрібний Marshall Plan.

А зараз тобі “журналісти”кажуть: “Чіновнікі заработалі”… Ні не вкрали, а “заработалі”. А може все таки вкрали..?))) Що з цього приводу каже закон… Я й про це вже писав (лінк внизу).

 

Заздрість…
Знаєш який зараз найбільший гріх в Україні? Так саме вона – заздрість. Згадай, скільки разів за сьогодні ти комусь позаздрив? А саме через заздрість ти живеш саме так, як живеш.. Ти не позаздрив ні разу? Респект тобі і уважуха, брате.

Чому заздрість? Тому, що саме через неї пан головний отаман ніяк не може стати паном Головним Отаманом. Заздрість не дає йому вночі заснути, бо “вон в Ігоря більше…

Чому “політики” не можуть стати Політиками? Бо не сплять вночі – чужі гроші їм спати не дають. А якщо засне бідака – то вони приходять у його сни..

Це життя, чувак? Правда нє..?)) Ось так вони і мучаться.. Ну і Тебе, по ходу, мучать…

Заздрість нічого не дає створити. Вона руйнує все. Абсолютно все. Ти думав, що найстрашніша хвороба – тріппер? Ху#ова також.. але до заздрості їй – як від москви до Нового Йорку..

Це дуже важливо – не забувай про це..

Сьогодні на вулиці почув обривок розмови: “… раз вона має право на субсидію то вона має право…”
Хотів їй сказати – пані, Ви маєте право мати право… не більше… Але подивився в її заздрісні очі і мовчки пройшов мимо..))

Так в чому Marshall Plan для України..?
Потрібно замінити всіх політиків. Всіх до єдиного. Всіх відправити на пенсію. Мінімальну. Нехай за субсидією в чергах стоять..)) Це жарт, чувак. Не потрібні субсидії.. Це принижує.. А ми ж Люди.. Нє..?))

На кого замінити – бо в нас же нема? Завезти чувак. Це можливо. Китайці колись, з дурної голови Мао Цзедуна, знищили в себе всіх горобців. Жаба їх дусила. Бо горобці зерно клюють. А потім довелось купувати за кордоном і завозити. Де взяти політиків? За кордоном, чувак. Але не одного Войціха, а зразу всіх. Тобі телевізор каже – “у нас что всє ідіоти? Ми, что в Украінє умних людей не насобіраєм?” Не назбираєм, чувак. З кого є, але їх “політики” не допустять, перекуплять.. ну ти і сам в курсі..))
Ще раз – одразу всіх. Войціх виявився гівнюком..)) Якщо хочеш, то і про це я писав ( і також лінк внизу)) )

Отже одразу всіх. Двісті п’ятдесят депутатів, думаю більше не треба, пес з ним – ще сто п’ятдесят в уряд. До кожного приставити талановиту молодь – по три випускники з університету. Як помічників, перекладачів.. а в підсумку, щоб перейняли досвід і за два роки замінили запрошених.

За цей час вони відмінять всі корупційні закони, наведуть логіку в алгоритм управління державою. Теж саме з суддями, чувак.

А інакше не буде нічого…

Думаєш то буде дорого? На такий проект, західні політики, що підбираються до пенсії, погодяться за недорого. Це іміджевий проект, чувак. Це я тобі – як керівник проектів кажу..))

В мене знайома живе в Чикаго. Поїхала щастя шукати. Живе в польському кварталі. Так ось вона пише, що поляки масово повертаються в Польщу.. порідів квартал..))) Правда американські паспорти поки що не здають..)))

Ось так і наші заробітчани повернуться.. Повернуться з досвідом…

І ти зможеш, по дорозі в Німеччину, дивитися на поляків трохи зверхньо..)) Але так, по доброму, чувак..)) прості поляки – нам друзі.. як і прості росіяни.. маю надію..))

Доброї Вдачі тобі, Чувак. Чи, як кажуть наші сусіди – “Поводзеня, Старий”. Чи, як кажуть інші сусіди – “Удачи тебе, Братишка”. Як хочеш..)) Хочеш – Good Luck, Bro !!!)) І свіжого попутнього Вітру..

Антрахт, Нєгодяї..))

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська