Рекомендовано DPA:

Крива липа

Принцип невідворотності покарання..

Лютий 2018

Пост про дилетанство.

 

Злочин і покарання.. Завжди, після першого, буде друге.. Завжди. Такі закони Космосу..

Покарання це не банально – штраф, тюрма, чи “вихватіть тягла на голом мєстє”. Воно незалежне від людей. Воно просто результат. Складова того, що створилося після Big Bang – назвемо це так..))

Після будь-якої вашої дії,  завжди наступить результат. А покарання це, чи нагорода – тут вже як вам пощастить..)))

«За всё в этой жизни придётся ответить. И если есть возможность отдать деньгами – воспользуйся ею, ибо деньги, в конце концов, это всего лишь нарезанная бумага..»
Ось такий, на перший погляд, нехитрий текст почув я в землянці макіївської Нахаловки, випиваючи по 50, та розмовляючи “за жізнь” з двома старими урками і локальною бандершею.
Невідворотність покарання.. Ось ці прості, в принципі, люди це розуміли. На відміну від пацанів, що взялися державою керувати.. Я про держчиновників якшошо..))

Але пост про дилетанство.

Ви напевне теж зауважили – як заметушились кишенькові “журналісти” та різноманітні політолухи. Замовлення прийшло..))
І що вони готові нам запропонувати з висоти свого таланту? Амністію держчиновникам та, як вишеньку на торт, “а вдруг проконает” – признати корупцію легітимною..))

Я, якби зовсім, тобто ні разу, не проти амністії. Бізнесменам наприклад. Але дійсно бізнесменам. До числа яких автоматично не входять: чиновники – “бізнесмени”, “бізнесмени” – родичі чиновників, таке саме з депутатами, хоча вони теж чиновники. Таке саме з керівниками ВУЗів та медичних закладів, хоча і вони чиновники. Тобто всіх корупціонерів амністія має обминути боком.

Ніякої амністії для будівельників. Ні разу. Радянські та пострадянські будівельники – це злочин проти людства))) – про це писав лінк кину внизу..

Але основа основ це все таки держчиновники. Корупцію створили, організували, а потім і очолили саме вони. Тому вони організовано, з мерами своїх міст на чолі, з депутатами місцевих рад, можна під радянськими прапорами, повинні пройти звьоздним ходом до лабіринтів і штолень пенітенціарної системи. Крапка. Це їх єдиний спосіб врятувати душу..))

Тобто – “не проконає”. Відповісти таки прийдеться. І чиновникам і “журналістам” і політолухам. Кожному по своєму, але Космос свій шанс не пропустить..))). Космос він без емоцій. Це як сонце. Воно не знає добрих, йому пох на злих – світить собі і світить. Ось таке й покарання від Космосу – автоматом, без емоцій: зробив – отримай..

До речі саме таким і повинне бути законодавство в Україні..

Але ж пост про дилетанство.

Чому все аж так – ніяк в Україні? Бо дилетанти. При тому, одні дилетанти взяли собі в прислужники інших дилетантів. Ось подумайте – це ж яким треба бути дрімучим бовдуром, щоб самим повірити в цю примітивну двоходову схему – «Пропишем под себя законы в одной, отдельно взятой, стране – и будет нам вечное счастье..»
І не просто повірити, а повірити настільки, що переконати себе в своїй значущості в маштабах планети. Повірити, що Карл Маркс, чи в кого вони там вірять, вже міцно схоплений за бороду..

 

Отже прописали закони, замазали в кримінал всіх своїх директорів, щоб ручними були, але погано сплять вночі.. Знаєте чому так? Тому, що вчилися в радянській школі, а та школа подукувала виключно лузерів..)) Саме в тій школі їм не розповіли про закон НЕВІДВОРОТНОСТІ ПОКАРАННЯ. Про те, що він не тільки в законодавстві розвинених країн прописаний.. Про те, що – це закон Логіки. Без цього закону – Хаос. Ентропія – для тих, хто не знає значення слова хаос..))

Розказати що таке дилетант..? Що серйозно..?
Ок – на простих прикладах:

Дві мавпи, що грають в шахи..
Ще..?
Держчиновник, що краде пенсії в пенсіонерів..
Ще..?
“Журналіст”, що обслуговує цього чиновника..
Ще..?
Міністр, котрий собі виписує премію розміром в 300 пенсій..

Ось так пацани собі й жили.. В сутності своїй будучи членами секти свідків рускаво міра. Вголос заявити про це боялись, а може встидались, тому казали: «не трогайте пушкина и достоевского бо они гении» І ніби – та й хрєн би з ним – гєнії то й гєнії, але навіть до “геніїв” своїх прислухатись їм руки не дійшли. Навіть у відношенні до “генійов” чистої води формалізм. А це ж ваш “геній”, пацани, написав «Преступление и наказание» – якщо хтось з вас не знає..))

Адекватним людям читати “генія” не рекомендую. Все, що міг сказати, дійсно геніальний, але  п’яниця і долбой#б, він, власне, у своїх творах сказав.  Воно вам тре..?))

Але.. Пацани, – навіть він вам натякав – злочину без покарання не буває..))

Знаєте чому вони так чіпко тримаються за “генієв”, вулиці лєніна, “нашу історію”..? Тому, що це їх остання барикада. Далі – the rest is silence..

Отже – що пропонують новітні дилетанти:

1 Не можна садовити садових державних чиновників, бо місця в тюрмах не вистачить.
Залізобетонний аргумент – нє?)))

2 Якщо посадите цю еліту, то залишитесь без ніякої і хто тоді вами керувати буде..?
Дійсно – проблема..)))))))))

3 Вони крали, бо всі крали, а весь народ посадити не можна. Треба їм те, що накрали пробачити і підвести риску..
Знов не альо. Народ не крав, крали тільки вони. А той, що раз вкрав вже не зупиниться.. І що? Потім кожен рік нову риску підводити..?)))

4 Корупція – це те, що цементує нашу державу, а без цього (без корупції) держава розвалиться..
Шпортніков, був про тебе вищої думки.. Жаль..
Будь-яку успішну державу цементує логічність в діях її населення.. Від уряду до тих кому – «да пох это всё на самом деле»..

Але пост про дилетанство..))

Пацани набрали дилетантів на всі позиції. Від консультантів до піарщиків та юристів..
З пацана, спійманого на гарячому тут, дякуючи корупції, зняли браслет. Дилетанти тут як тут – подавай в європейський суд. А там сидять цинічні, але не дилетанти. Вони там отримають з лоха бабла, легально зауважте, а потім ідійота засудять. У нього така ціль була? Він поломає палку потім об своїх радників та юристів? Ні, бо сам дилетант..))

Ось у вас наприклад є начальник райсобесу – чи пес його знає як воно називається. Ви в курсі яка в нього зарплата, як і про те, що він злодій. Ви також в курсі, що ваша бабуся померла, бо вам не вистарчило грошей на лікарства.. а так – то ще років з 20 б прожила.. А вона на його совісті.. На совісті його начальника.. на всіх кому вони “заносят”.. Скоріше за все вони цим і не паряться.. Але для вас він еталон успішного чувака – нє..?)) Ви йому навіть заздрите – як чувак класно влаштувався.. Нє..?)) Так – ви лошара, і те, що ви лошара – це і є автоматичний привіт з Космосу..)))

Ви вчилися в радянській школі..? Ви горою встанете за Достоєвського, якого навіть не пробували читати? Вам “нахрєн нє усралась бабушка” і взагалі ви бабушєк недолюблюєте, бо виховані на радянській класиці..? Так ваш ґуру прям детально описав що саме робити і як, саме з бабушкой)))) – і що за це буде..))

І все ж.. Не дивлячись на це все я ЗА АМНІСТІЮ..
Але з конфіскацією..)) Але не в бізнесу.. Але у всіх чиновників і держслужбовців..))

Аргументи? – Запросто.

Чиновник сволота? Так, подекуди просто ідіот, але..
На пса він вам в тюрмі? Хай собі живе.. Працювати він не зможе, бо ніколи “такой херней не страдал”. Думаю – треба їм, незалежно від віку, платити пенсію. Як недолугим. Мінімальну. Ви ж якось живете на таку – так і він якось проживе.. На лікарства його бабусі не вистарчить? Так він Достоєвського начитався – йому не до бабусь.. Чи це тільки чужих бабусь стосується? Але як ці чиновники підуть, то й мінімальна пенсія вже не така буде – хватить йому і на себе й на бабусю, ще й на віскарик раз на тиждень..))

Ну і конфіскація не повна. Що докаже як зароблене нехай йому залишається. Ось все не доказане (виграв у лото, торгував ялинками, їздив в Турцію – нє канаєт – неспівставні величини між власністю і можливістю заробити це з кравчучкою в Турції) таки так – таки конфіскація. Гуманно – нє?))

Ось це і є амністія.

Це принцип рівності перед законом. Нарівні з принципом невідворотності покарання – другий зі стовпів успішної держави.

Можна я не буду вам це доказувати? Просто відкрийте список держав. Які з них успішни, а які “ті, що розвиваються”. Можливо вас це здивує, може когось навіть шокує)) але..
В країнах, які прийнято вважати розвиненими, ці два принципи основа основ.

Вам кажуть:«да не так много они и накрали… За их деньги страну можно 26 дней прокормить..» І це після того як вам показали їх електронні декларації..))) Це означає – або вони мають вас за повних ідіотів, або таки дилетанти курва мать)) А скоріше за все і те, і друге.

Вам кажуть: «они ж сами себя не посадят…» Самі себе точно ні)) А як вам таке – поки ви це читаєте, десь повним ходом йде навчання слідчих.. Для НАБУ, для ДБР.. Вчать їх – які правильні запитання ставити, як з калькулятором  прожити з чиновником життя його нелегке.. Від кравчучки до наших днів..))

Як ви кажете це заробили? Які бізнеси у вас були? Скільки часу? Скільки приносили? Давайте по черзі..)))))

Фантастика? Ця фантастика вже відбулася в Сингапурі, Південній Кореї, саме зараз відбувається в Румунії..

Але я все таки за Амністію.. Але з Конфіскацією..))

Бо по іншому просто не буває..))

 

Антрахт, Нєгодяї..))

 

Вірменська

Вежа Корнякта

Святого Миколая

Вулиця Федоріва

Успенська

Благовіщенська